אתם שואלים וקון עונה.

SasuNaru

New member
צריך להשמיד אותן ><;

חעחע וזה יוצא מהפה של הילדה שרשמה את זה ם.ם; [לא הולכת עם וורוד >>;]

לא צריכים לדעת את זה בע"פ, חבל

לבזבז על זה את הזמן...יש מתורגמן שמתרגם...של סטלה או משוP:

Hinamori

New member
JX* *!דyת Xת ה9Wה y2"‏9 !!!!!!!!!11

!JX* ‏X5 ‏Nתy!!רת (רק ג5*6ר*ם *<!5*ם ל3J\/ ‏X!ת* !!!1)

Pukapukit

New member
נמ XD

כחי זאת לפעם הבא
: http://img1.tapuz.co.il/forums/27426741.htm

SasuNaru

New member
O__________O;

מזה הדבר המטורף הזה?! חעחע לפחות אני יכולה לכתוב בלי להשתמש במילון הזה ם.ם; [אם אפשר להגיד שזה מילון >>;]

../images/Emo15.gif לקון

שם: רקסי גיל: 3 (שנות כלב= 21) קון! אתה כל כך חמוד! הבעלים שלי לא סובלת אותך אבל אני חושבת שאתה תהיה צעצוע נשיכה נפלא! איפה אני משיגה את הכתובת שלך?

Violettecat

New member
לרקסי שלום,

תתרחק מני או שאני אשסה בך את יוזו!!!! רק נסה לנשוך אותי והיא תלביש אותך בפפיונים ובשמלות מלמלה! אני לא צעצוע נשיכה,אני בובת אריה סקסית!

ShuNka

New member
קון היקר,

בזמן האחרון הבובה החמודה שלי, בוסטאפו, נעלמת, ובפעם האחרונה שהיא נעלמה לא מצאתי אותה! כבר הכנתי לה תלבושת מקסימה - ורודה עם פונפונים ;; היא לביאה קטנה ומתוקה! האם ראית אותה? ~יוזו [נו לא היה לי רעיון T.t]

Violettecat

New member
ליוזו היקרה

בוסטאפו לא יחזור,הוא לא אוהב אותך, הוא חש מנוצל ומבולבל מינית ולכן הוא הלך להשתתף במצעד הגאווה. אותו דבר לגבי הקמיע של קאראקורה הירוז, למען האמת אני חושב שהם יצאו מהארון ביחד. אבל חוץ מזה, אני לא מכיר וגם לא ראיתי את בוסטאפו....

Mrs Puff

New member
לקון! ../images/Emo54.gif

שם: עלמוניט גיל: בערח 15. יש לי באיע כשע. בזמאן העכרון ענשים לו מווינים מא הני קוטווט. עני לו מווינא למה. התה יחול לאזור לי? (לא היה לי רעיון יותר טוב Oo)

Violettecat

New member
לעילגת 2 יקרה,

את עילגת, הפתרון היחיד שיש לי עבורך אם את שטוחה,זה להתחיל את כיתה א' מהתחלה, אולי הפעם תחכימי. אם יש לך מבנה גוף 90-60-90 , אני מציע לך לבוא אליי לשיעורים פרטיים, כשאת לבושה בבגדי בית ספר קצרים במיוחד. השיעורים הם ללא תשלום כספי... (יש תשלום מסוג אחר)

Violettecat

New member
לקיפע הקדושה,

כן,את מותק והייתי מוכן לגור אצלך במקום אצל איצ'יגו, תני חיבוק!

למעלה