קלייטון.ש
Well-known member
גיליתי את זה רק היום. נראה שתמיד אני מגלה דברים טובים אחרי שהם נגמרים.
איזה דיכאון זה.
מי פה מאושר?
היתה לי היום השיחה התקופתית עם סמנכ"ל הפיתוח בחברה שלנו, כאילו המנהלת הישירה שלי.
אנחנו חברים קרובים עוד מהצבא, ומפעם לפעם היא מתקשרת לשיחה אישית.
הבחורה הזו נשואה באושר, שני ילדים, דירה ברעננה שלהם, משכורת בהתאם לתפקיד, ורע לה.
זה לא בגלל שהיא לא יודעת שטוב לה. היא יודעת מצויין שטוב לה. אבל היא סובלת מדיכאון קליני, ולכן למרות שהיא יודעת בראש שטוב לה - כל הזמן רע לה.
הכדורים הפסיקו לעזור מזמן. הפסיכיאטרים הרימו ידיים. ככה זה, נגזר עליה לסבול.
כל שיחת טלפון איתה, בלי יוצא מהכלל, מגיעה לנושא הזה, איך היא סובלת.
אני אומר שאתה יכול להיות מאושר רק אם ויתרת על הכל. רק אם אין לך מה להפסיד. כל זמן שיש לך מה להפסיד הפחד להפסיד יעיק עליך והפחד מחסל את האושר.
לוותר על הכל משמע לוותר על החיים עצמם. רק כשאתה אומר שלא אכפת לך למות, כמו הטיפוס ההוא בשיר של פינק פלויד, רק אז אתה יכול להיות מאושר.
איזה דיכאון זה.
מי פה מאושר?
היתה לי היום השיחה התקופתית עם סמנכ"ל הפיתוח בחברה שלנו, כאילו המנהלת הישירה שלי.
אנחנו חברים קרובים עוד מהצבא, ומפעם לפעם היא מתקשרת לשיחה אישית.
הבחורה הזו נשואה באושר, שני ילדים, דירה ברעננה שלהם, משכורת בהתאם לתפקיד, ורע לה.
זה לא בגלל שהיא לא יודעת שטוב לה. היא יודעת מצויין שטוב לה. אבל היא סובלת מדיכאון קליני, ולכן למרות שהיא יודעת בראש שטוב לה - כל הזמן רע לה.
הכדורים הפסיקו לעזור מזמן. הפסיכיאטרים הרימו ידיים. ככה זה, נגזר עליה לסבול.
כל שיחת טלפון איתה, בלי יוצא מהכלל, מגיעה לנושא הזה, איך היא סובלת.
אני אומר שאתה יכול להיות מאושר רק אם ויתרת על הכל. רק אם אין לך מה להפסיד. כל זמן שיש לך מה להפסיד הפחד להפסיד יעיק עליך והפחד מחסל את האושר.
לוותר על הכל משמע לוותר על החיים עצמם. רק כשאתה אומר שלא אכפת לך למות, כמו הטיפוס ההוא בשיר של פינק פלויד, רק אז אתה יכול להיות מאושר.