קלייטון.ש
Well-known member
ברור אבל ההתייחסות שונה לגמרי והטיפול וסיוע שונים לגמרי.גם כאבי פאנטום הם כאבים ולא מהקלים.
ברור אבל ההתייחסות שונה לגמרי והטיפול וסיוע שונים לגמרי.גם כאבי פאנטום הם כאבים ולא מהקלים.
אתה מתייחס לטיפול ולסיבות ואני מתייחס לתחושה.ברור אבל ההתייחסות שונה לגמרי והטיפול וסיוע שונים לגמרי.
אני מתייחס להכל, גם לתחושה הסובייקטיבית וגם למצב האובייקטיבי.אתה מתייחס לטיפול ולסיבות ואני מתייחס לתחושה.
כשמישהו מרגיש כאבי פאנטום אתה לא יכול להגיד שטוב לו מאחר וזה כאילו כאב מדומה.
אושר (לפי מילון) - "הרגשת סיפוק ושביעות רצון; רווחה; שמחה"אושר הוא מצב נפשי אבל בדרך כלל הוא מושפע ממצב חיצוני.
בדיוק כפי שכאב פיזי הוא מצב נפשי, הוא מצב שהמוח נמצא בו, אבל הגורם לו הוא חיצוני.
אם אומר אדם שכואבת לו הרגל, אנחנו נחפש סיבה פיזית לכאב. או משהו מחוץ לגוף או משהו אובייקטיבי בתוך הגוף. אם החיפוש ייכשל אנחנו נגיד שאין סיבה לכאב, ואז החבר הזה נכנס למצב מיוחד, בו הוא מגיב נפשית בצורה שלא תואמת את המציאות. נכון שכואב לו, אבל מבחינה אובייקטיבית הוא אמור להרגיש טוב.
מאד משנה הסיבה לסבל הנפשי שלה, זו ממש שאלה הרת גורל, כי אם מדובר במשהו חיצוני אפשר לנסות לתקן אותו. מכיון שמבחינה חיצונית הכל בסדר, ואין מה לשפר, הכל בפנים, אז נותר רק לנסות לרמות את המוח החולה עם כל מיני חומרים שמשנים את המאזן הכימי שהוא מייצר מעצמו. זה עובד עד גבול מסויים ובמקרה שלה הפסיק לעבוד.
אז מבחינה אובייקטיבית טוב לה. בסביבה שלה הכל בסדר. המוח שלה מייצר כאב כמו שמוח יכול לייצר כאב ברגל למרות שהכל בסדר.
המילון טועה ורוב האנשים, כולל פסיכולוגים וחוקרים, טועים בהבנת מצב האושר.אושר (לפי מילון) - "הרגשת סיפוק ושביעות רצון; רווחה; שמחה"
זה מצב נייח שפחות מתאים למציאות/דת הישגית.
אז המשחק הוא על duration.
כבר רשם משורר: אושר נמשך רק רגע קצר.המילון טועה ורוב האנשים, כולל פסיכולוגים וחוקרים, טועים בהבנת מצב האושר.
אושר הוא לא צירוף של רגעים שמחים והוא לא משהו שאפשר לייצר, ע"י ייצור של רגעים שמחים.
הוא התכוון לאושר מסוג מסויים מאד, שאכן נמשך רק רגע קצר.כבר רשם משורר: אושר נמשך רק רגע קצר.
זה פשוט לא מקובל על המדוכאים.
אושר הוא אושר. מסמנים וי וחוזרים ליתר הנושאים שבאחריותינו.הוא התכוון לאושר מסוג מסויים מאד, שאכן נמשך רק רגע קצר.
פה נגעת בעצם העניין. תפסיקו לסמן וי על כל מיני נושאים ותישארו עם "אושר הוא אושר".אושר הוא אושר. מסמנים וי וחוזרים ליתר הנושאים שבאחריותינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.