אתמול עשינו חנוכת בית רשמית

שירי71

New member
כשחיפשנו הגענו גם לזכרון ויש שם כמה

פרוייקטים עם דברים מאד מאד מעניינים אני מאד התלהבתי ממה שראיתי שם... רק שלנו זה פחות התאים גאוגראפית אבל הבתים יפים הסביבה מדהימה והמחירים יחסית לבתי קרקע שם ממש בסדר לא?

נופר30

New member
אם יורשה לי להתערב

לי יש גינה ענקית ( חצי דונם רק הגינה ) ולהגיד לך את האמת זאת קריעה הרבה זמן להשקיע והרבה כסף והרבה אנרגיה ולמען האמת אנחנו יושבים בה מעט ( אבל כשיושבים אפשר להבין את הרצון לגינה ) אני הייתי ממליצה לך על בית עםגינה ממוצעת לא יותר מ 300 -400 מטר זה די והותר פחות מזה זה לא טוב אם לא איכפת לך על איזור בת חפר יש שם בית חדש עם גינה גדולה למכירה מאחר ואחנו התעניינו בו אני אוכל לומר לך שהמחיר שלו 185 אלף דולאר הגינה היא בסביבות ה 450 מטר יש בבית חמישה חדרים על פני שתי קומות + שתי מקלחות ושלוש שירותים וחדר כביסה המטבח שלו ענקי הוא פשוט מדהים ( אני אהבתי ) בקיצור אם הייתה לי את האפשרות הייתי הולכת על זה אבל מאחר ואנחנו החלטנולהתחיל בקטן אנחנו מחפשים שם דברים אחרים אתם גם יכולים לקנות בית קרקע שהוא יד שניה בן 3-5 שנים שזה עדיין נחשב חדש אבל הדיירים הקודמים נתקלו בכל הבעיות של בית חדש ותאמיני לי יש הרבה בעיות הרבה בהצלחה

נופר30

New member
לגבי הארנונה

הבית שלי הוא בית של 125 מטר על גבי שטח של 750 אז ככה הארננה שלי היא 600 ש"ח לחודשיים שמירה 117 ומים כאן הבעיה בתקופת הקיץ 600 ש"ח עכשוו זה 400 ש"ח מים + ביוב לשיקולך חימום וקירור לא נורא כל כך אנחנו משלמים בדיוק כמו ששילמנו בדירה הקטנה בפתח - תקוה

נופר30

New member
אני גרה בבת חפר

ולפני שכולם יתחילו לצעוק פה המקום בטוח המקום מדהים אוהבת אותו הוא שווה עוגיה והוא לא רחוק מהמרכז 30 דקות את בפת תקווה רבע שעה נתניה 30 דקות כפר סבא - רעננה יש רכבת לא רחוק בקיצור בית קטן בערבה

שמופית

New member
המקום באמת מדהים...

אבל לדעתי קרוב מדי ליישובים ערביים. בחורה מהמשרד שלי גרה שם, ויום אחד היא לא הגיעה כי... היה עוצר
היה חשש לחדירת מחבל ולא הירשו להם לצאת מהבתים. מפחיד מדי לטעמי...

שמופית

New member
ניסית לחפש בצורן ../images/Emo35.gif

זה ישוב חדש והוא ממוקם ממש נהדר, בין כפר סבא לנתניה, עשר דקות מהרכבת... חברה שלי בדקה שם דירות ואמרה שהמחירים ממש זולים... אני ממש אבל לא זוכרת כמה

שמופית

New member
צורן ממש לא מנותק ../images/Emo70.gif

אני גרה באיזור והוא ממש באמצע גוש של יישובים, ליד כביש החוף הישן...

נופר30

New member
מצטערת להגיד לך

זה היה תירוץ אני גרה בבת חפר מעל שנה וחצי ומעולם לא נתקלתי בזה שאי אפשר לצאת מפה יום אחד בלבד כשהייתהחדירת מחבל למדינה היו פקקים ולקח המון זמן להגיע חזרה הבייתה אחר הצהריים וחוץ מזה שמופית היום הכל קרוב מידי לישובים ערביים אבל בנסיעה שלי לעבודה אני אפילו לא עוברת על יד אחד

הילית*

New member
הייתי קונה אותו אם הוא היה באיזור

שלנו... אנחנו חייבים לגור באיזור מסוים בלבד בגלל העבודה של בן זוגי.... והאיזור הזה יקר יחסית. מה גם שעכשיו אנחנו גרים בבית שכור צמוד קרקע עם מרפסת שמש וגינה ואנחנו מאוד אוהבים את זה ויש לי חלום שגם לנו יהיה משהו כזה... חשבנו כבר על דירת גן למרות שזה קצת בעייתי בגלל שכנים אבל אפשר להתחיל מזה ולא ישר למצוא את הבית לכל החיים.... אין ברירה !

נופר30, האם את יכולה לכתוב לי עוד

פרטיןם על הבית בבת חפר, (וגם לספר חלי איפה זה בת חפר???? סליחה על הבורות) אני פשוט מאד מעוניינת בבית הזה, אם הוא לא רחוק מידי מתל אביב. האי מייל שלי הוא: [email protected] תודה רבה, יעל

נופר30

New member
אני אשמח לתת לך

יותר פרטים יהיה קל יותר בטלפון תתקשרי אלי 052-467919 אפשר גם בשבת

*שיר

New member
../images/Emo57.gif מזל טוב! ../images/Emo57.gif

שיהיה רק אושר, אור ואהבה בביתכם

dorlim

New member
אתי!!!!! המון מזל טוב, ותתחדשו.

מי יתן וביתכם ידע רק אושר, אהבה, כבוד ורעות, הרבה צחוק, (וגם קצת בכי של תינוקות...)

אתי@

New member
תודה בנות יקרות (ובן יקר אחד)../images/Emo45.gif

מעניין שאף אחד לא ענה לי - אם הטקס לא היה בסדר, נעשה את זה שוב פעם

למעלה