אתמול עשינו חנוכת בית רשמית

shelycat

New member
אם זה לא הלך נסו....../images/Emo132.gif

אם הטקס לא בסדר אולי תנסו משהו קצת יותר קונבנציונלי ופגאני כמו לשחוט תרנגולת או כבש על המפתן של הדלת (אבל הם חיייבים להיות יהודים אחרת זה לא עובד).

אתי@

New member
../images/Emo6.gif לא הבנתם אותי

הרב לקח את הקסטה של החתונה כדי לראות אם הכל היה תקין. לכן שאלתי: אם לא היה תקין - נתחתן שוב פעם

dorlim

New member
לא בטוח

על פי ההלכה היהודית, די בכך שבעלך אמר לך הרי את מקודשת לי וכיו´, כי זו בעצם החתונה. כמו כן הוא קידש אותך בכתובה, שזו דרך חלופית להתחתן (ולא מצטברת, כמו שהרבה חושבים). כלומר, אם אחת משתי הברכות היו נכונות, אתם נשואים כדת משה וישראל.

אתי@

New member
../images/Emo13.gif ברור שלא - סתם צחקתי

קצת לפני החתונה היו לנו כל מיני בעיות עם הרבנות (למי לא?) אז רונן אמר שאם הם ימשיכו הוא הולך אליהם ואומר שהוא מתחתן בלי רב - רק אומר את הברכה, ושם טבעת... זה בטח היה מאוד מאוד מלחיץ אותם

יעלי2

New member
מה גם לכם עשו בעיות? הרי אתם יהודים

כשרים לא?! בתור מי שהשבוע נרשמה לתעודת רווקות ועוד לא פתחה תיק נישואין, מותר לשאול איך היקשו עליכם?

אתי@

New member
נרשמנו ברבנות בראשל"צ ורצינו רב

מחולון וזה לא מצא חן בעינהם... בסוף מי שסידר את העינים הוא הרב בעצמו

הילית*

New member
אתי, המון מזל טוב

מאחלת שביתכם יהיה מלא אור, אהבה, שמחה וילדים מאושרים ודרך אגב, מה היה בכיבוד? איך אני מתה שגם לנו כבר יהיה בית משלנו.... לגבי הרב, נראה לי שהוא רוצה ללמוד להבא

אתי@

New member
../images/Emo6.gif תודה יקירתי

מקווה שיהיה לכם בית ממש בקרוב
אבל גם אם לא - מה שחשוב באמת, זה שיהיה אושר בבית, ולא איזה בית - קנוי או מושכר

galitm

New member
אתי !! קודם כל מזל טוב !!

שתיהנו מהבית החדש ותמלאו אותו בילדים (כמו שאומרות הדודות..) סתאממ... רק שיהיה לכם טוב !! דבר שני, מי זה הרב ? אנחנו שרויים בחיפושים קדחתניים אחר רב. אנחנו נרשמים ברבנות של באר-שבע, שבה כידוע הרב הראשי הוא אחיו של לא אחר מאשר אריה דרעי (...), ומאחר ואנחנו לא מתחתנים בבאר-שבע הם דורשים שאנחנו נמצא בעצמנו רב, והם יאשרו לנו אותו (או שלא...). הרב שלכם נשמע לי אחלה - את יכולה להלוות לי אותו ??

אתי@

New member
תודה, כולם מבקשים שבשנה הבאה תהיה

ברית - ואם זה תלוי בי (כן
) זה לא יהיה בשנה הבאה. וזה גם לא תהיה ברית...
הרב שלנו לא עורך חופות בד"כ. אצלנו הוא ערך את החופה בגלל בקשה מיוחדת של אבא של רונן (הרב הוא הזה הוא הרב של בית הכנסת בו מתפלל אבא של רונן). חוץ מזה, שכבר עשו לנו בעיות איתו (תקראי מה כתבתי ליעלי2 איפשהו באמצע השירשור הזה), אז אני לא מציעה לכם להסתבך איתו... אולי תנסו את צוהר

ניצניצ

New member
אני מציעה לך להתקשר לצוהר-

יש לי רק דברים טובים לומר על השרות שלהם (גם רב וגם מדריכת כלות, שלא שאלה מתי המחזור
)

ניצניצ

New member
שטרודלית ../images/Emo49.gif ובשעה טובה

שיהיה לכם כיף ב
החדש המון שמחה
ואהבה
. איזה רעיון מדליק להזמין לחנוכת ביתאת הרב של החתונה
. בקשר לשאלתך אם להתחתן שוב אז מה כ´פת לך? את הרי כבר לא צריכה המלצות על די ג´י וצלם, אפשר עוד שמלה... אז למה לא

שירי71

New member
אתי רונן שיהיה לכם כייף ואושר בבית

ושהכל ילך כמו שרוצים ויהיה שמח וטוב (אני שוב מוצאת כאן אנשים שמתארגנים מהר יחסית אלי - אני עדיין עם חדר שיש בו עוד ארגזים שאין י כח לפתוח) כל הכבוד!

אתי@

New member
תודה תודה - ניצניצ ורחלי../images/Emo24.gif

מה ז´תומרת אין לך כוח לפתוח??? מה, אין שם דברים חשובים??? לי יש שוטר פדנט על הראש שלא נותן לדברים כאלה לקרות...

למעלה