על פי ההלכה היהודית, די בכך שבעלך אמר לך הרי את מקודשת לי וכיו´, כי זו בעצם החתונה. כמו כן הוא קידש אותך בכתובה, שזו דרך חלופית להתחתן (ולא מצטברת, כמו שהרבה חושבים). כלומר, אם אחת משתי הברכות היו נכונות, אתם נשואים כדת משה וישראל.
קצת לפני החתונה היו לנו כל מיני בעיות עם הרבנות (למי לא?) אז רונן אמר שאם הם ימשיכו הוא הולך אליהם ואומר שהוא מתחתן בלי רב - רק אומר את הברכה, ושם טבעת... זה בטח היה מאוד מאוד מלחיץ אותם
מאחלת שביתכם יהיה מלא אור, אהבה, שמחה וילדים מאושרים ודרך אגב, מה היה בכיבוד? איך אני מתה שגם לנו כבר יהיה בית משלנו.... לגבי הרב, נראה לי שהוא רוצה ללמוד להבא
שתיהנו מהבית החדש ותמלאו אותו בילדים (כמו שאומרות הדודות..) סתאממ... רק שיהיה לכם טוב !! דבר שני, מי זה הרב ? אנחנו שרויים בחיפושים קדחתניים אחר רב. אנחנו נרשמים ברבנות של באר-שבע, שבה כידוע הרב הראשי הוא אחיו של לא אחר מאשר אריה דרעי (...), ומאחר ואנחנו לא מתחתנים בבאר-שבע הם דורשים שאנחנו נמצא בעצמנו רב, והם יאשרו לנו אותו (או שלא...). הרב שלכם נשמע לי אחלה - את יכולה להלוות לי אותו ??
הרב שלנו לא עורך חופות בד"כ. אצלנו הוא ערך את החופה בגלל בקשה מיוחדת של אבא של רונן (הרב הוא הזה הוא הרב של בית הכנסת בו מתפלל אבא של רונן). חוץ מזה, שכבר עשו לנו בעיות איתו (תקראי מה כתבתי ליעלי2 איפשהו באמצע השירשור הזה), אז אני לא מציעה לכם להסתבך איתו... אולי תנסו את צוהר