אתן חיבות לקרוא

עינת12

New member
אז בואו נתחיל

בסבסוד מלא של תרופות וטיפולים מצילי חיים ושל אמצעי מניעה.

עינת12

New member
הקמת תנועה חברתית

אין לי מושג איך עושים את זה. וכשהצעתי את זה לאנשים אחרים עם דיעות חברתיות דומות לשלי הם טענו שאין להם זמן/כוח/לא יעבוד בגלל שהמודעות החברתית בארץ נמוכה כל כך ועוד. מודה בפה מלא: אני רוצה להיות חלק מהקמת תנועה עם משנה חברתית כלכלית ומוסרית סדורה, אבל אין לי מושג מאין מתחילים, איך עושים ואיך מארגנים, למי פונים וכו'. הצעות יתקבלו מאד בברכה ובתודה.

עינת12

New member
אז איך? כי לי אן מושג, כפי שכתבתי

מאיפה מתחילים. שלא לדבר על איך מארגנים, למי פונים, איך מממנים וכו'.

QueenOfMagic

New member
אני יכולה לברר איך מקימים

אגודה..ולא תנועה. בכל מקרה אני חושבת שצריך עו"ד שיצהיר שהתנועה שלנו היא ללא כוונת רווחים (אלא אם אני טועה וכן רוצים לעשות מזה תנועה עם רווחים). להקים חשבון בנק על שם התנועה ולצאת לדרך עם חברים ולפרסם פליירים ולצרף לשורותינו עוד פעילים. זה דורש עבודה רבה. אך דבר ראשון צריך להבין את מהות התנועה, מה מטרתה, איזו פעילות יש בה, מה צריך כדי להקים את התנועה. איך להתכונן נגד מתנגדים. שאלה, האם התנועה תרצה לתמוך בנערות שירצו לעשות הפלה? או יתמוך בעוד סוגיות אחרות ממימון תרופות ואמצעי מניעה?

I s t a r

New member
את יכולה לנסות

לפנות לאירגוני נשים בישראל- כמו שדולת הנשים למשל. תציעי את הרעיון שלך ותיראי איך מגיבים ומה הם מוכנים לעשות כדי לתרום.

עינת12

New member
ניסיתי בעבר. התוצאה היתה עגומה

שורה תחתונה: כלום לא יצא מזה.

יקירתי, תגובתי היתה ספוגה ציניות

אני מאד מסכימה עם הכיוונים שאת מציעה, אבל את מדברת על שינוי חברתי עצום, והדרך אליו אינה פשוטה כלל וכלל. דיברתם כאן על אגודה, עמותה וארגונים אחרים. את צריכה קודם כל להבין שאנחנו נמצאות בעמדת מיעוט בנושא זה, ומכאן לא נוכל להתקדם הרבה. את מוזמנת להקים עמותה של דעת מיעוט כזו, ואני אצתרף בשמחה, לא אתן לך לשגות באשליות - עמותה כזו תוכל לכל היותר להגיע למצב של העמותה נגד ניסויים בבעלי חיים ודומיהם - שום שינוי חברתי באופק (וזה אחרי שנים של פעילות ומאות פעילים). לסיכום, תמיכתי נתונה לך, אך לצערי זה לא הרבה ... בהצלחה.

למעלה