אתרי היכרויות ומה שמסביב

noamdin

New member
אתרי היכרויות ומה שמסביב

היי חברים, רציתי לבדוק איך נראים הרגלי אתרי ההיכרויות שלי מול אנשים אחרים שהגיעו לפורום הזה, יהיה מעניין בשביל כולנו לקבל תמונה בנושא החם הזה, לדעתי, למרות שיהיה מובן אם לא תרצו לחשוף את העובדות הללו. כמה מכם רשומים באתרי הכרויות? בכמה אתרים אתם רשומים? אני ברשום ברובם, נראה לי
כמה אתם ממלאים את הכרטיס? כמה אתם משקיעים בו? בשבילי מילוי הכרטיס, כמו רוב הפעילות שלי ברשת והחיים הפרטיים שלי בעצם, הוא תרגיל למציאת האני האמיתי שלי. אני יכול לשכתב את הכרטיס אינסוף פעמים, רק כדי להגיע בסוף לתוצאה שמתארת אותי בצורה הכי טובה. אני כותב שם לא מעט, וזה יוצא ה-מ-ו-ן בהשוואה לכרטיסים של מנויים אחרים באתר. זה תמיד הציק לי קצת, הידיעה שיהיו לא מעט שייבהלו מזה ולא טירחו לבדוק מה התוכן של הכרטיס. ברור לי שאם מישהי רואה את הכרטיס שלי ונבהלת מהמילים זה סימן שהיא פשוט לא בראש שלי, אבל... היה לי ברור שאני עלול להפסיד כמה סיכויים. מאוד מעניין אותי לשמוע על איך אתם טורחים לתאר את עצמכם באתרי היכרויות, ומה היחס שלכם לאתרים האלה. סופ"ש מוצלח שיהיה, נועם

את האמת ...

היתי רשומה בכמה וכמה אתרים. את הכרטיסים סגרתי, איבדתי כוחות. היום מישהו חשוב בחיי החליט שהוא פותח לי כרטיס, רושם אותו ומוסיף לו תמונות. נראה מה יעלה בגורל הכרטיס הזה

noamdin

New member
אני מנחי שאת מאוד סומכת עליו

כי הכרטיס הזה צריך לשקף אותך בצורה נאמנה. זה יכול להיות מאכזב, ליצור קשר ולהבין שיש לצד השני "מזכירה" שעושה את עבודת השידוך בשבילו. הגעתי פעם אל מישהי שממש התלוננה שמעבירים אליה פניות בניגוד לרצונה, את יכולה לנחש כמה מטופש הרגשתי.

snow white 7

New member
אין לך מה להרגיש מטופש

זו היא המטופשת, שלא סגרה את הכרטיסים שפתחו לה...

noamdin

New member
בשניה שאחרי...

הבנתי שהיא פלצנית, שמתלוננת בפני שאני מתקשר אליה, אחרי שקיבלתי את המספר מחברה שלה "שמעמיסה עליה"(!) סתם לא נעים שמזלזלים בך ככה. ומצד שלישי, זאת בסך הכל שיחת טלפון... (אבל עדיין לא נעים)

snow white 7

New member
העולם מלא פלצנים ../images/Emo8.gif

יאללה, לא להתעמק בזה יותר מדי, לדפדף ולעבור הלאה

אכן כן ../images/Emo13.gif

אני מאוד סומכת עליו ועל כך שהוא שיקף אותי בדיוק כמו שאני. אולי יותר קל למישהו מהצד להציג אותך מאשר אתה את עצמך... הוא לא ישמש כ"מזכירה" אלא רק יפתח את הכרטיס הראשוני ומשם אני זו שלוקחת את המושכות ומחליטה מה נכון לי ומה לא. אל תרגיש מטופש, הרי איך יכולת לדעת דבר כזה ?

צ i ח ק ת

New member
יחפניתוש../images/Emo2.gif

אני כל כך מבינה אותך.. הייתי רשומה במספר אתרים ולמרות שאינני נוהגת לעשות הכללות..היה מכנה משותף ל90% אחוז מהגברים שפנו אליי הם מאוד מוזרים כל אחד בצורה אחרת..... אחד מתחנן לקבל טלפון ובסוף לא מתקשר.... אחד מנתק שיחה באמצע.... אחד מדבר איתי חודש ולא מנסה לקבוע פגישה.. אחד כן נפגש איתי אבל התפלא כשלא הצעתי לו לעלות לקפה ועזב את המקום פגוע וכועס.. לא יודעת מה לחשוב כבר האמת...... זה כל כך פשוט ועם זאת כל כך מסובך.

snow white 7

New member
אתרי הכרויות...

להירשם באתר הכרויות נראה לי דרך נוספת להיחשף לאנשים שבנסיבות רגילות לא יכולת להכיר... ככה שאני בעד, כל עוד כל אחד מציג את עצמו נאמנה ואין משחקים וז... שכל
בקשר להשקעה, לדעתי בהחלט יש להשקיע ולהקדיש מחשבה איך להציג את עצמך, מה חשוב לך שיידעו עליך עוד לפני שפנו אליך ומה חשוב לך למצוא בבת זוג פוטנציאלית. אם כותבים מגילות, לדעתי זה פוגם במטרת הכרטיס שהוא רק כרטיס ביקור מאוד ראשוני, וגם אם אתה מעביר יותר מדי מסרים, אפשר לפספס את העיקר. לכן כדאי לכתוב את העיקר, ולזה באמת צריך להקדיש מחשבה...

noamdin

New member
אני שואל את עצמי הרבה

אם אני מז...ן את המוח יותר מדי. אבל אני תמיד חושב בסוף "איך אפשר לגשת אלי אם לא יודעים את כל זה?" ויש לי המון מה לספר, זאת בעיה, אני מודע לאורך המגילות שאני כותב שם. והאמת היא שיש עוד זוית, שלא סיפרתי עליה עדיין. נמאס לי להיות מאוכזב סדרתי, וכמו שמישהו כתב כאן, הכרטיס הוא תרגיל בשיווק, ואני בהחלט משתמש בצורת המחשבה הזאת כדי "להרחיק" לקוחות בלתי רצויים, ולכן מפרט דברים שפשוט לא ימצאו חן בעיני כל אחת. העובדה שפונות אלי בחורות, גם מהצפון וגם מהמרכז, היא סימן שלפחות משהו שם עשיתי נכון.

snow white 7

New member
אפרופו תרגיל בשיווק

בשיווק, הרעיון הוא להיות ממוקדים במסר כדי שהצד השני יקלוט את העיקר ויקח את זה איתו... הרי אין אף פרסומת באורך הסרט "חלף עם הרוח"
לכן לדעתי זה טעות לכתוב מגילות, זה מציף את הקוראת במידע רב מדי ומרוב עצים לא רואים את היער... לכתוב קורות חיים בשלושה העתקים זה לא מה שימנע ממך להיות שוב מאוכזב סידרתי. ובכלל, אם תכתוב משהו מתומצת שמוסר את העיקר, ותפגוש את "האחת", הרי יהיה לכם מלאאאאאאאאאא זמן ביחד כדי שתוכל להשלים את כל שאר הפרטים

straycat

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

חשוב גם לזכור, שמי שקוראת כרטיס אחד, קרוב לודאי שתקרא עוד כמה כרטיסים. אם כל כרטיס יכיל מגילות זה יהיה בלתי נסבל... אני נוטה לאבד את הסבלנות שכמדובר ביותר משלוש-ארבע שורות (לפעמים אפילו לפני...
).

ניאו30

New member
אני די נטשתי את האתרים האלו למרות

שיש לי עדיין כרטיס(לא מעודכן אמנם אבל בכל זאת קיים אם אני ארצה פעם להשתמש בו) באחד או יותר מהאתרים ה"אלו". פעם מישהי אמרה לי שהכרטיס שלי הוא הכי מושקע שהיא ראתה שם,אבל אני פשוט מאמין בכנות מלאה עד הסוף,בלי משחקים של להסתיר דברים שליליים כדי למנוע מנשים לא לפנות אליך מראש.אמרו לי את זה מפורשות,ובכל זאת זה דבר שקשה לי לעשות משום שאני מרגיש צורך בזה(ואולי זה גם קשור לכך שכל החיים הסתרתי את האמת שלי מאחרים ומרגע שהתחלתי כן להפתח כבר קשה לי להחזיר את הגלגל אחורה).חוץ מזה,תמיד שאני כותב יוצא לי הרבה,קשה לי לכתוב כמה שורות על דברים מורכבים הרבה יותר,ומכיוון שאני רוצה שאנשים באמת יכירו את מי שמתחבר מאחוריי הכינויי,יש לי רצון לפרט כמה שיותר. אני חושב שזה גם מאוד תואם את מי שאני כיום בחיים שמחוץ לוירטואליות, כלומר הפכתי מבן אדם הכי סגור בעולם לאחד כזה ש"נפתח" לאנשים "יותר מדיי",אם יש דבר כזה.יודע שזה לפעמים בא על חשבון אנשים שאחרת היו יכולים להיות בקשר איתך אבל עדיין לא הצלחתי למצוא את אותו איזון "קדוש" בעניין הזה.אבל מנסה,לפחות מנסה...גם בחיים האמיתיים, ואם זה יגיע גם לשם זה בטח גם יגיע לאתרי הכרויות גם,זאת אומרת אם אני אחליט לחזור ל"שם".

לא רשום בהם..

אבל לטעמי בכל מקום כמו בכתיבת מכתב או שיחת טלפון, שיש בי רצון למשוך לקוחות או אנשים, אטרח למנף את הצהרת הכוונות שלי כמעט כמו לשווק מוצר המלווה במסר מתמצת, חיובי ואמיתי על מנת להוות גירוי מהותי ומשמעותי כלפי הקורא ולגרום לו להזדהות. בכך ארוויח דמות שמאמינה בי ושאוכל לפתח את הקשר לעומקו בהמשך.

מעולם

לא הייתי רשומה לשום אתר הכרויות לא פוסלת, אבל גם לא מעוניינת לפחות בינתיים. פורומים נראים לי מקום הרבה יותר מתאים לי אישית להכרויות, מכיון שתאורים בכרטיס זה אולי נחמד אבל לא באמת תמיד משקף... בכרטיס שלי לא ניתן למצוא יותר מידי עליי,כי נראה לי מוזר לכתוב על עצמי מעבר לדברים הבסיסיים כמו גיל או איזור מגורי וססטוס משפחתי... אבל לעומת זאת לא החבאתי מהכרטיס את ההודעות האחרונות שלי, ויש קישור לבלוג שטותי שאני מקשקשת בו מידי פעם, וזה כי אני חושבת שניתן ללמוד הרבה יותר על אדם ולקלוט פחות או יותר את האופי שלו, לפי תגובות וצורת תגובה, מאשר לםי מה שהוא בוחר לכתוב על עצמו בכרטיס... וגם לך סופש מוצלח :)

למעלה