אתרי היכרויות ומה שמסביב
היי חברים, רציתי לבדוק איך נראים הרגלי אתרי ההיכרויות שלי מול אנשים אחרים שהגיעו לפורום הזה, יהיה מעניין בשביל כולנו לקבל תמונה בנושא החם הזה, לדעתי, למרות שיהיה מובן אם לא תרצו לחשוף את העובדות הללו. כמה מכם רשומים באתרי הכרויות? בכמה אתרים אתם רשומים? אני ברשום ברובם, נראה לי
כמה אתם ממלאים את הכרטיס? כמה אתם משקיעים בו? בשבילי מילוי הכרטיס, כמו רוב הפעילות שלי ברשת והחיים הפרטיים שלי בעצם, הוא תרגיל למציאת האני האמיתי שלי. אני יכול לשכתב את הכרטיס אינסוף פעמים, רק כדי להגיע בסוף לתוצאה שמתארת אותי בצורה הכי טובה. אני כותב שם לא מעט, וזה יוצא ה-מ-ו-ן בהשוואה לכרטיסים של מנויים אחרים באתר. זה תמיד הציק לי קצת, הידיעה שיהיו לא מעט שייבהלו מזה ולא טירחו לבדוק מה התוכן של הכרטיס. ברור לי שאם מישהי רואה את הכרטיס שלי ונבהלת מהמילים זה סימן שהיא פשוט לא בראש שלי, אבל... היה לי ברור שאני עלול להפסיד כמה סיכויים. מאוד מעניין אותי לשמוע על איך אתם טורחים לתאר את עצמכם באתרי היכרויות, ומה היחס שלכם לאתרים האלה. סופ"ש מוצלח שיהיה, נועם
היי חברים, רציתי לבדוק איך נראים הרגלי אתרי ההיכרויות שלי מול אנשים אחרים שהגיעו לפורום הזה, יהיה מעניין בשביל כולנו לקבל תמונה בנושא החם הזה, לדעתי, למרות שיהיה מובן אם לא תרצו לחשוף את העובדות הללו. כמה מכם רשומים באתרי הכרויות? בכמה אתרים אתם רשומים? אני ברשום ברובם, נראה לי