אתרי היכרויות ופגישות ראשונות
מניסיוני, מעט מאוד גברים מתארים את עצמם בצורה נאמנה למקור, באתרים האילה. כמות השקרים שמסתובבת שם היא כמעט בלתי-נתפסת. אני מאוד מכבדת את אילה שכותבים בגלוי שהם מחפשים רק סטוץ -- זה הוגן לגמרי ובהחלט מובן (ומאפשר לפונה או למקבלת הפניה להחליט מראש אם זה מתאים לה, בלי להיפגע). לעומת זאת, יש שמספרים על כוונות "רציניות" ומסתירים את האמת -- הם מהווים רוב ומוציאים שם רע לכולם. הם לא מבינים, או שפשוט לא איכפת להם שהם פוגעים? עקרונית, אתרי היכרויות מציעים אפשרות יעילה להכיר הרבה אנשים בזמן קצר. הבעיה היא, שמעטים בלבד הם איכותיים*. הרוב פשוט שקרנים פתולוגיים, פחדנים וחדלי-אישים. בעיה נוספת היא התנהגות נטולת כל
נימוס אלמנטרי בפגישות ראשונות. לא כולם כאילה, כמובן, אבל נתקלתי (ושמעתי גם מנשים נוספות) ביותר מדי מקרים של בוטות וזילזול שאינם במקומם. זה כל-כך טראומטי, ולצערי הפך לכל-כך נפוץ, שהחלטתי לפרוש מדרך ההיכרויות הזו. הפעם באופן סופי. לגבי הכרטיס שהיה לי, השתדלתי שישקף אותי באופן האמיתי ביותר, עם מקסימום פרטים ומינימום בלבולי-מוח. הכרטיס האישי משמש לסינון הראשוני של פניות (וחשוב לסנן...). לגבי המונח שהשתמשתי בו למעלה, להלן ההגדרה שלי, באופן כללי: * אדם איכותי -- רגיש ואיכפתי כלפי עצמו והסביבה, אינטליגנטי במידה סבירה (ממוצעת) ומעלה, נטול צביעות (דובר אמת, תמיד) ואסתטי (לא מהווה מיטרד אקולוגי
). עד כמה שזה נשמע פשוט -- גבר שעונה על הקריטריונים האילה הוא חיה נדירה בסכנת הכחדה... נשים איכותיות, לעומת זאת, יש לא מעט... (זה אולי כבר נושא לשירשור חדש
).