אתרי היכרויות ומה שמסביב

BellA עלמה

New member
אני

די משקיעה בכרטיס חוץ מתמונה כי מאמינה באנונימיות אבל מי שרוצה תמיד מקבל במייל

straycat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אין חכמה כבעלת ניסיון...

noamdin

New member
../images/Emo8.gif יפה אמרת...

חשבתי על מה שאמרת, לגבי הקריטריונים שנוצרו כדי לבנות בסיס נתונים להשוואה והתאמה וכו'. זה הזכיר לי מאמר בגלובס שקראתי לא מזמן על כל האתרים הישראלים, ומסתבר שחלקם ממש נאבקים לשרוד ולא מרוויחים שקל. בארה"ב האתרים הגדולים מרוויחים מיליונים, זאת תעשייה שלמה של יועצים ומאמנים ומה לא. כנראה שלאמריקאים יותר נוח דווקא לתייג "מרוויח מעל 100,000$ לשנה" או "מרוויח מתחת 100,000$ לשנה". בכל פעם שאני קורא את פרטי ה"מראה" של מישהי באתר אני נזכר מחדש כמה סתום הנסיון להרכיב קלסתרון כלשהו לפי "עינים חומות, שיער קצר, 1.65". בגלל זה אני אוהב לכתוב שם מגילות, לפחות שמישהו שם ידע מי אני! שלא יצטרכו לנחש במי מדובר: שמתי תמונות, כתבתי הרבה על עצמי... אולי זה יעזור למישהי מתאימה להגיע, מישהי שבאמת תתחבר לזה. אחרת באמת מדובר במחט בערימת תחת.

snow white 7

New member
מגילות....

מגילות זה סתם מעיק ומעמיס במידע שאינו העיקר... אני בטוחה שאם היית מקדיש לזה יותר מחשבה היית מצליח לנסח מסרים יותר ממוקדים וקצרים... כתבתי עוד על דעתי בנושא בהודעה המקושרת.

straycat

New member
אתרי היכרויות ופגישות ראשונות

מניסיוני, מעט מאוד גברים מתארים את עצמם בצורה נאמנה למקור, באתרים האילה. כמות השקרים שמסתובבת שם היא כמעט בלתי-נתפסת. אני מאוד מכבדת את אילה שכותבים בגלוי שהם מחפשים רק סטוץ -- זה הוגן לגמרי ובהחלט מובן (ומאפשר לפונה או למקבלת הפניה להחליט מראש אם זה מתאים לה, בלי להיפגע). לעומת זאת, יש שמספרים על כוונות "רציניות" ומסתירים את האמת -- הם מהווים רוב ומוציאים שם רע לכולם. הם לא מבינים, או שפשוט לא איכפת להם שהם פוגעים? עקרונית, אתרי היכרויות מציעים אפשרות יעילה להכיר הרבה אנשים בזמן קצר. הבעיה היא, שמעטים בלבד הם איכותיים*. הרוב פשוט שקרנים פתולוגיים, פחדנים וחדלי-אישים. בעיה נוספת היא התנהגות נטולת כל נימוס אלמנטרי בפגישות ראשונות. לא כולם כאילה, כמובן, אבל נתקלתי (ושמעתי גם מנשים נוספות) ביותר מדי מקרים של בוטות וזילזול שאינם במקומם. זה כל-כך טראומטי, ולצערי הפך לכל-כך נפוץ, שהחלטתי לפרוש מדרך ההיכרויות הזו. הפעם באופן סופי. לגבי הכרטיס שהיה לי, השתדלתי שישקף אותי באופן האמיתי ביותר, עם מקסימום פרטים ומינימום בלבולי-מוח. הכרטיס האישי משמש לסינון הראשוני של פניות (וחשוב לסנן...). לגבי המונח שהשתמשתי בו למעלה, להלן ההגדרה שלי, באופן כללי: * אדם איכותי -- רגיש ואיכפתי כלפי עצמו והסביבה, אינטליגנטי במידה סבירה (ממוצעת) ומעלה, נטול צביעות (דובר אמת, תמיד) ואסתטי (לא מהווה מיטרד אקולוגי
). עד כמה שזה נשמע פשוט -- גבר שעונה על הקריטריונים האילה הוא חיה נדירה בסכנת הכחדה... נשים איכותיות, לעומת זאת, יש לא מעט... (זה אולי כבר נושא לשירשור חדש
).

noamdin

New member
הכל בעיני המתבונן, יקירתי ../images/Emo13.gif

לכל אחד חשוב משהו אחר, ואם את מרגישה שיש הרבה "איכותיות" כמוך ומעט בחורים הולמים אני מרגיש את אותו הדבר, רק ההיפך...
היתה תקופה שבה גרתי שנתיים בת"א, ואני זוכר סיטואציה כזאת, שאני הולך ברחוב וחושב לעצמי "רגע, מכל הבחורות שאני מכיר, מי באמת נראית לי מתאימה? לא סתם אטרקטיבית, מי מהבחורות שאני מכיר באמת נראית לי פוטנציאלית לקשר רציני?" התשובה היתה - אף אחת.

straycat

New member
מעניין...

מה היה הופך אותן לפוטנציאליות לקשר רציני? מניסיוני, רוב הגברים מעדיפים את טיפוס הפוסטמה הקטנה והלא דעתנית. מישהי שתגיד "אמן" אחרי כל נאד שהם תוקעים... אם זה לא היה כ"כ עצוב, יכול היה להיות ממש מצחיק.... לדעתי, חלק מהגברים שלכאורה מעדיפים נשים, היו מסתדרים הרבה יותר טוב עם בן-זוג, גבר. קצת יותר מודעות עצמית וקצת פחות הומופוביה היתה יכולה לחולל פלאים....

noamdin

New member
../images/Emo6.gif שנונה שכמוך

המשפט האחרון שלך גמר אותי... מצחיק ועצוב, אכן. אבל אין בך צד ששמח לגלות שאחרי שהוא מזהה כזה "נאד" אפשר פשוט להמשיך הלאה בידיעה שהוא פשוט לא מתאים לך? בשבילי זאת תמיד חצי נחמה, לפחות אפשר לזהות אותם איכשהו (!) אני מחפש בדיוק את ההיפך - אם למישהי אין דעה עצמית שמבוססת על אינטואיציה וחיפוש היא פשוט מאבדת אותי בשניה שאני קולט את זה. ולא יעזור כמה חתיכה מהממת שהיא תהיה. והכרטיסים הריקים של בחורות באתרי היכרויות פשוט עפים לי הלאה תוך שניה בגלל זה. בגלל זה ההתעקשות שלי על התוכן של הכרטיס, מה יש חוצמזה? תמונה קטנה תפטל ב"וי" שצריך לשים או לא לשים על המראה, אבל על האופי ממילא אני לא מסוגל להתפשר בגרוש. כל כך קשה לרשום על עצמכן משהו? ברגע שאני רואה את המשפט "מחפשת בחור שמאס במשחקים" בלי שום דבר מהותי מעבר - זה סימן שצריך להמשיך הלאה.

straycat

New member
ודאי שאני שמחה על היכולת לזהות

בהקדם "אסונות טבע" שכאילה... זה אפילו לא מסובך, כבר פיתחתי אלרגיה.... הבעיה היא, שלא מדובר בתופעה נדירה אלא במשהו יותר מדי נפוץ...

ליאל212

New member
יש לי כרטיס בשני אתרי היכרויות

וכתבתי שם מאוד בקצרה. אי אפשר לכתוב הכל ומה גם לכתוב אפשר הכל....לא? הנייר סופג הכל. אולי משפט אחד או שניים וזהו. כעיקרון מאוד חוששת ופוחדת מהאתרים האלו. יש תקופות שמקבלת טלפונים (אף פעם לא מוסרת את שלי) משוחחת ומתרשמת בדר"כ זה נגמר כבר לאחר השיחה הראשונה. אולי נפגשתי עם שלושה. אבל אותם שלושה היו באמת בחורים ברמה. זאת אומרת שאפשר למצוא וזאת דרך נוספת להכרות. אבל צריך הרבה חושים מחודדים....

גלי 1970

New member
לא טורחת יותר מידי

אני ב 3 אתרים כותבת בסעיפים שחובה לכתוב ולא כותבת הרבה מקפידה לעדכן תמונות שלא יווצר מצב שהתמונה ישנה ואולי לא אהיה דומה.... אני בודקת בכרטיסים של מי שפונים אלי: א. תמונה ב. גיל וסטטוס(שיהיה רווק או גרוש ללא ילדים) ג. גובה ד. כל השאר... אם מישהו כותב הרבה מידי אני לא קוראת הכל

היי נועם

אז ככה: יש לי כרטיסים ב-9 אתרי הכרויות אבל חלקם ממש קטנים ולא ממש קורה שם הרבה. אני פעילה בעיקר ב-3 אתרי הכרויות. בכרטיס אני משקיעה ומשתדלת לכתוב על עצמי כמה שורות כדי שיוכלו לקבל תמונה כללית של מי אני אבל מצד שני - לא כותבת סיפורים ארוכים מתוך הניסיון שלי כמחפשת, שאין לי כוח לקרוא טקסטים ארוכים בכרטיסים ואני מדלגת על כרטיסים כאלה הלאה או קוראת רק חלק כי זה די מתיש. מצד שני, אני גם לא נותנת הרבה קרדיט לכאלה שהכרטיס שלהם די ריק.

noamdin

New member
שאלה

הכרטיסים הארוכים מתישים אותך כי הם משעממים או כי אין לך מוטיבציה לקרוא? או שניהם? האם יצא לך לקרוא כרטיס ארוך מההתחלה ועד הסוף כי מה שהיה כתוב שם פשוט היה מעניין לך?

הכרטיסים הארוכים מתישים אותי

כי אני בד"כ נכנסת לאתרי הכרויות בזמן הפנוי שלי - כשאני חוזרת מהעבודה - ואין לי כוח לקרוא הרבה. מעבר לכך, בעיני הכרטיס באתר אמור להיות כלי שיווקי וכדאי שיהיה כתוב בצורה מעניינת וקצרה יחסית. אם זה ארוך מדי אולי זה נועד לאתרים כמו במה חדשה?
נראה לי שמי שכותב יותר מדי באתרי הכרויות קצת מפספס את הפואנטה וזה אומר משהו גם על האופי שלו.

yam35

New member
רשומה בכמה אתרים

כתבתי בכנות מי אני. מצרפת תמונה עדכנית. בחלק מהאתרים יש שאלון שהוא יותר מידי לטעמי... מעייף. בודקת מצב משפחתי, תכונות ותמונה כמובן... יש הרושם שרובנו יוצאים לדייטים כדי לסמן
ולהמשיך הלאה (מקווה שאני טועה).

נדחקת לשרשור

שלום חדשה פה. ולשאלה שעלתה, אני נעה בין שני הקצוות, מצד אחד העפתי, או יותר נכון הקפאתי את הכרטיסים שלי באתרים בהם הייתי רשומה, מצד שני אני כאן, וזה בעצם אתר היכרויות(נכון?!). אני חוששת שהכרטיסים שלי משקפים צד מעאפן שלי, לא ברור לי למה, אבל החושומור שלי לא יוצא, אולי כי אני יוצרת אותם תמיד באיזה רגע של חולשה. האמת שבעצם אינני נוהגת על פי כלל הזהב "נאה דורש-נאה מקיים", הכרטיס לי נותן תמונה לא טובה שלי לדעתי, ואילו אני מצפה להרבה מאוד מכרטיסיהם של אנשים אחרים, בוחנת כל תו ותג שבחרו להשתמש בו. טוב נו יש לי שיעורי בית ליצור לעצמי כרטיס נחמד אחרי תום תקופת ההקפאה.

למעלה