בפעם היחידה ששכרתי דרך באדג'ט לא הייתי מרוצה.
הגעתי לארץ, קיבלתי רכב חדש עם 3 ק"מ (יד ראשונה מרופא!).
כנראה שהייתי מאד עייף מהטיסה והסכמתי לעשות ביטוח לרכב - בד"כ אני מצטייד באישור מחברת האשראי וזה מספיק לי.
יצא המזל ויום לפני החזרת הרכב, מישהי יצאה מהחניה ודפקה את כל הצד של הרכב (הצד של הנוסע). האישה הייתה קצת בהלם, בעלה הגיע לאחר כמה דקות וכמובן שמלבד תמונות של שני הרכבים, התעקשתי שנקרא למשטרה או שהם יספקו הודאה באשמה (בכתב). הם הסכימו לספק את ההודעה בכתב ולקחתי גם תמונות עם הסלולרי של הביטוח שלהם ורשיון הנהיגה.
אגב, המיקום של המכה לא התיר ספק שהאשמה היא של הנהגת.
התקשרתי לבאדג'ט וסיפרתי את שאירע, הנציג היה אדיב ושאל אם אני צריך רכב חלופי, אחרת כדאי אגיע חצי שעה לפני ההחזרה המיועדת כדי לספק את המסמכים. חוץ מהמכה האוטו נסע היטב ולכן לא ראיתי סיבה לבזבז חצי יום על החלפת רכב, בטח לא ביום האחרון שלי בארץ.
מפה לשם, כשהגעתי להחזיר את הרכב, הסברתי שוב את שאירע וסיפקתי את הפרטים של הנהגת כולל פרטי הביטוח והודאת האשמה.
הנציג ישר אמר לי "באסה איתך שהרסת רכב חדש." וטען שבגלל שיש לי ביטוח, כרטיס האשראי שלי יחוייב בכ $500 השתתפות עצמית + סכום לטיפול בתביעה ( משהו כמו $250).
שאלתי אותו מדוע אני צריך לשלם השתתפות עצמית אם האשמה בבירור היא של הנהגת? הוא אמר שככה זה. אחרי שתתברר התביעה, אני יכול לתבוע את הביטוח של הנהגת על ההשתתפות העצמית.
והוצאות הטיפול בכל מקרה עם עליי.
ניסיתי קצת להתווכח, אבל הבחור טען שאין מה לעשות ושככה זה. גם האחראי טען את אותו הדבר.
אמרתי תודה ושלום, יש לי גם ככה טיסה לתפוס.
כשחזרתי הביתה לארה"ב, התקשרתי למשרדים של באדג'ט והנציגה טענה שהם עוד עושים לי טובה שהם בכלל מטפלים בתביעה מול הביטוח של הנהגת.
היא גם טענה שהסיכוי שלי לקבל החזר על סכום ההשתתפות העצמית הוא מאד נמוך וכדאי שאשלים עם הגזירה.
מיד בסיום השיחה התקשרתי לחברת האשראי, הסברתי את העניין ועשיתי דיספיוט.
באדג'ט שלחו הסבר וטענו שצריך לדחות את הדיספיוט שלי על הסף.
שלחתי תמונות והסבר מפורט, חברת האשראי החזירה לי את כל הכסף (כולל דמי הטיפול). וזהו, לא שמעתי יותר מבאדג'ט.

מבחינתי השירות היה צריך להיות אחרת. הייתי מוכן שיקחו לי כסף כפקדון עד שהעניין יוסדר. אבל ברגע שהבנתי שכל מה שהם רוצים זה לחייב אותי על הליך הפרוצדורלי שיועיל רק להם, ואחרי זה אני אצטרך להילחם בעצמי, לזה כבר לא הסכמתי.