אתרי חופשה/ביקור בישראל

debby12

New member
מנהל
תודה! מה הסיכוי למצוא ברכבת 4 מקומות ישיבה

ביחד + מקום לכמה מזוודות? אהיה עם 3 ילדות/נערות - לא נוכל להתפזר במקומות שונים בקלות.

על כל פנים - בהחלט נשכור בעיר רגילה - לא בנתב"ג, ושם גם נחזיר. יותר נוח להגיע ישר לצ'ק אין - בלי הלחץ של להחזיר רכב שכור. גם אם זה עולה עוד 200 שקל.

debby12

New member
מנהל
תודה
יום שלישי בשעה 6 בערב בערך

הטיסה צפויה לנחות ב 4:20 אחה"צ. נוסיף זמן לביקורת דרכונים, איסוף מזוודות (עם מדבקת פריוריטי), והגעה לתחנת הרכבת - שאני מניחה שהיא במרחק הליכה מהטרמינל (?)

הכיוון: תל אביב - מסוף האוניברסיטה אם אפשר (אבל תחנת הרכבת בארלוזורוב / סבידור איך שלא קוראים לה גם הולך אם אין ברירה אחרת).

לי זה נשמע כמו מתכון לדוחק אבל אשמח אם אני טועה. נתב"ג היא התחנה הראשונה של הרכבת הזו?

iris mom of two

New member
היום מעולה, השעה בעייתית

אבל אם זו התחנה הראשונה יהיה בסדר.
אם לא, מסתדרים בכל זאת. איכשהו גיליתי שאנשים יכולים להיות מאד נחמדים

Ani15

New member
בשעה הזו תמצאו מקומות ישיבה קרובים

גם אם לא ממש ביחד. את המזוודות יתכן שתצטרכו להשאיר בקצה הקרון, כמו באירופה ברכבת. תחנת הרכבת נמצאת ממש מתחת לטרמינל 3 (שבו תנחתו). כמו שבוסטון כתב, בהחלט כדאי לבדוק כמה ימים מראש באתר הרכבת שאין סגירת תחנות בשעה שאתן מתכננות לנסוע ("תכנון מסלול", עכשיו הוא לגמרי מעודכן בניגוד לעבר).
נדמה לי שנתבג היא תחנה על הקו מירושלים לתל אביב. העומס הגדול יהיה בתחנות תל אביב אצל אלה שחוזרים הביתה, אז כשתרדו יהיה קצת צפוף בתחנה. הזדמנות נפלאה ללמד את הילדות שלך להשתמש באסרטיביות ובמרפקים שלהן, תוך חיוכים ו"ס'חה ס'חה" ויהיה בסדר.

debby12

New member
מנהל
תודה על הפרטים - אעדכן איך הלך

יש עוד זמן - זה ביוני.

למעלה