כן, שיוויון../images/Emo70.gif
נכון באמת לא כל הערבים שסובלים בגלל המדינה שלנו באמת הם טרוריסטים ובאמת באים לפגוע במדינה שלנו, למשל במעברים, מאות ואולי אלפי אנשים צריכים כולם לעבור אחד אחד חיפוש מקפיד, לפעמים מעכבים אותם שעות בקור ובגשם, לפעמים מכים אותם, ולפעמים לא ממש איכפת מהם, אבל אני רוצה לראות את כל המצתדקים האלה מחפשים על מאות בני אדם כל יום, מבקשים תעודות, מעכבים כשצריך, כשאתה עומד מול תור שאתה לבד צריך לסנן, תור שלא נגמר, האם אתה או את חושב/ת שיש לכם סבלנות לכל זה
לישון 5-6 שעות בלילה ומ4 בבוקר להתחיל להעביר אנשים...לבד....שעות...אז אחרי כמה זמן
כל אחד היה כבר מאבד כל טיפה של סובלנות, אני לא מסכים עם האלימות כלפי הם והעיקובים שלפעמים פשוט לוקחים שעות וכל זה לחינם. אבל אנחנו עושים את כל זה מסיבה אחת בלבד, ביטחון, וכן אני אומר באופן גלי שהביטחון של המדינה שלי יותר חשוב לי מהנוחיות של שלהם, ולא אני לא אדם רע ששונא כל ערבי, פשוט מאוד אני לא חושב שנוחיות האדם תתעלה על חיי אדם, ולכן אני חושב שמה שהם עוברים כל יום במחסומים הוא הכרכי, עד שאירגוני הטרור יתפרקו והאיום על ישראל יוסר אני לא רואה שום פיתרון אחר חוץ מלחסום את המעבר לפלסטינאים לחלוטין, מה שלא יקל ולא יעזור לאף אחד חוץ מהחייל או החיילת שצריך לסנן אותם שם. ועכשיו אתה בטח חושב לעצמך, רגע, ומה עם כל מה שאנחנו שומעים כל יום על איזה ילד בן 13 שנהרג מירי צה"ל פה או שם, נכון לא בסדר, אבל אי פעם חשבתה לעצמך מה עושה באזור שבו נמצאת יחידה צבאית המשיבה אש על חוליה או מפגינים עיונים או מה שלא יהיה
אז תחשוב שוב לפני שאתה זורק האשמות כאלה או אחרות על ישראל. תגיד לי אם אתה הייתה חיי במציאות שכל יום ליד הבית שלך יורים אנשים הייתה מסתובב או נותן לילדים שלך (בהנחה שיש לך...) להסתובב באזור שאתה יודע שנורת אש, אם הייתה יודע שעומדת להתקיים הפגנה שתגרום לתגובה קטלנית מצד הצבא שהוא לכאורה האויב שלך, הייתה נותן לילד שלך להסתובב חופשי שם, אתה יודע מה ניהיה לארג' נגיד שנתתה לו בהנחה שסמכתה עליו שיחזור מיד אם קורה משהו, מה ילד יעשה בשטח שבו יורים, הרי הוא בן 13 כבר לא ילד טיפש שחיי באשליה ולפי תנאי החיים שם גם ילדים בני 6 כבר יודעים מצויין את הסכנות, אך שוב ושוב ילדים נהרגים מאש צה"ל, איך זה
אז לפני שאתה מרחם על הילד ועל המשפחה של הילד שנהרג, תחשוב פעמיים ותחשוב על מה לעזעזל הילד עשה שם
וברור לנו שהילדים שנהרגים אינם ילדים שחוזרים בתמימות לבית ספר ונקלעו לשטח האש, אלא אם כן הם חרשים (משמע לא יכולים לשמוע צעקות המונים ויריות) או עיוורים (לא רואה מה מתרחש מסביבו). בקיצור, כן אנחנו לא המסכנים היחידים בכל המצב הזה, אבל אין מה לעשות זו מלחמה, וכן גם אנשים חפים מפשע נפגעים גם אצלנו וגם אצלם, אין תסריט למלחמה, זה בסך הכל קרב
רק זכור עוד דבר אחד ויחיד, הם מנסים לפגוע בחפים מפשע כאשר אנו נמנעים ככל יכולתינו