אתר הסברה חדש - לשיפוטכם

a e q u i t a s

New member
גם לי יש אתר הסברה...

גם לי יש אתר הסברה וקהילה למען ישראל, הוא לא גזעני, מכיל עובדות ותמונות, לא קשות לציפיה, המטרה היא לא לזעזע אותם, אלא להסביר להם עובדות. אתר שהתכלית שלו, היא לגרום לשנאת פלסטינים הוא לא ראוי בדיוק כמו אתרי השנאה של הפלסטינים. לצורך מידע הוא חלק חשוב בחיים שלנו, וזה מה שאני מנסה לעשות. ראה קישור. אתר הסברה

מזעזע אנשים אני ימיני ואני חושב....

זיןןןןןןן ישראלים אולי לא מתייחסים לכולם כשווים אבל מאחורי כל דבר שעושים יש משהו אמיתי לדוגמא "מוות לערבים" - הרי זה ברור עוזרים לאיזה שהיד להיכנס לארץ ולהרגוד ילדים חפים מפשע. שאני שמעתי בפעם הראשונה על ילדה בת חודשיים שמתה מאיזה ערבי מזדיין אמרתי לעצמי " אני יהיה דפוק אם אני לא יהיה בעד טיפול חזק ביותר בתופעה " ועכשיו מי שפתח את הנושא פה אומר שאנחנו אנטישמיים???? מה זה אמור להיות אנטישמי זה אחד שיבוא ויאשים אותך כי אתה יהודים ובגלל זה ירצה לפגוע בך או בגלל מעשה לא אמיתי שעשיתה והוא מאשים אותך כמו לדוגמא האשמת היהודים ברצח ישו זה לא אמיתי ויש הרבה נוצרים שמאמינים בישו ועדיין חושבים שהיהדות זה עם טוב פשוט יש דפוקים שמואלנים שחושבים שצריך לוותר על הכל איפה הציונות שלכם אנשים על מה נילחמנו נגד התורכים נגד הערבים ונגד הבריטים כדי אחרי כל הדם ניתן את זה לאיזה אחד שיבטיח שלום!!!!! אני לא חושב בכל מקרה..... למען ארץ ישראל השלמה והחזקה....

ELP

New member
כמה עיצות...

דבר ראשון אני רוצה להגיד שזה טוב שיש אתר הסברה כזה... אבל מבחינת הצבעים שלו זה ממש על הפנים, בבקשה ממכם תבחרו צבעים אחרים לרקעים ואני אסביר למה... נכנסתי לאתר בשביל לקרוא, באמת מעניין אותי, אבל הצבעים שבחרתם ממש מכאיבים לעיניים ואני כותב את זה בכל הרצינות, אם אתם רוצים שאנשים ממש יקראו ויתרכזו בכתוב אתם חייבים לשנות את זה! אחרת סתם ייכנסו לאתר ואחרי כמה שניות של כאבים בעיניים פשוט יסגרו את החלון וזה מפספס בגדול את המטרה של ממש לקרוא את הטקסטים. אני אישית הייתי מציע לכם ללכת על רקע לבן עם טקסט שחור, הכי נוח והכי ברור. חוץ מזה באמת כל הכבוד על היוזמה.

למעלה