אתר חדש

quatso

New member
מה שבטוח באינטרנט אין כל כךחיים :)

חבל רציתי לתרום את הפרס לעמותה. הולך לחפש חיים

quatso

New member
אולי

שמעון פרס? (אני לעולם עם הצעירים ? ) או שמא חופני כהן ? :)

עשית ממני מסיונרית? ../images/Emo22.gif

חלילה לי! אמרתי שאכתוב ומיד ניגשתי למלאכה ...

t32

New member
לא פרס ולא עזניה

ויש לי סיפור מרתק ששמעתי בגן הזאולוגי באוניברסיטה: פרס (אז פרסקי) עברת את שמו לפרס לאחר סיור זואולוגי שבו טעה לחשוב שהעזניה הגדולה והמרשימה היא הפרס(הציפור). סיפור אמיתי- בדקתי. והעזניות אכן מרשימות וענקיות- חבל שהן כמעט ונכחדו בטבע הארצישראלי. מעתה אמור- שמעון עוזניה.

quatso

New member
בחי בר בכרמל

נקראו שני פרסים סוניה ושמעון. יום אחד מצאו אותם הרוגים בכלוב שלהם ואין לאיש מושג מי עשה זאת או למה. אני חושד ביגאל עמיר

t32

New member
קונספירציה

שוב הקונספירציה מכה. נורא. לבי לבי על על הפרסים. וגם הפרס שלנו גדל לו. יש רמז נוסף בתשובתי לגאטו למעלה.

t32

New member
לא

לא לנחש סתם על מנת להעלות את הפרס! לא פייר! משורר ישראלי בן זמננו שנפטר. לא השנה. קדימה לעבודה.

quatso

New member
חשבתי בגלל שכתבת ארצישראלי

מעבר לזה לא מצאתי רמזים . תגידי מה הפרס שתהיה מוטיבציה

t32

New member
מצטערת

הפרס חסוי אך כדאי- יש שלוש אופציות כל אחת שווה מרעותה(?) ורק למפצחת הישרה(בלשון נקבה) שלא תיעזר באחיה הדוקטורנט לספרות. עמל ויזע נדרשים.

t32

New member
לא

אבל אני מעדיפה שאת תפתרי בתור זו שלה הוקדש השיר מלכתחילה.

אנחנו עוד נלבן את זה...

...היום בערב

t32

New member
נלבן....

את מפחידה אותי. את מביאה ברזלים למדורה? משהו שצריך לדעת עליו ולהתכונן מראש? דרך אגב- בדקתי שהערימה שלי במקומה ותפוחי האדמה מחכים.

גם הפשטידה מוכנה במקרר

אגב, איך נזהה את המדורה הנכונה מבין כל אלה שודאי יהיו שם?

t32

New member
לא יהיו כל כך הרבה שם-

זה קצת רחוק לילדים רק לבעלי רכב, ואל תדאגי. אני אלבש שחור, יש לי כלבה קטנה בלונדינית איתי ואוטו לבן. ואני אנופף בכרזה ענקית עם הלוגו של הפורום...... טוב לא!

karnity

New member
גם אני כמוך בדר"כ..

אבל במקרה הזה, לא. אני מתנדבת במרכז הסיוע בחיפה ויודעת מקרוב כמה חשוב העניין ומאמינה בכל ליבי שבמקרה הזה הכסף ילך לאן שצריך...

למעלה