אתר חדש!!!

מסקימה בהחלט

אני אישית אעשה הרבה בשביל לא להיפגע אבל כשזה כבר קרה, בעיני יהיה מיותר להקים מהומות או לינקום, או לישמור טינה. למשל, אנסה להרחיק ככל האפשר איזה משהו שעשיתי מידיה ההרסניות של אחותי אבל ברגע שזה הגיע איכשהו לידיה והיא הרסה את, לא אצרח עליה או ארוץ להלשין לאמא אלא אגיד לה בשקט שהיא הרסה משהו שעבדתי עליו הרבה זמן ואלך לתקן את זה. ואם מישהו ירוץ אלי עם סכין אנסה לברוח, להסתתר, אבל ברגע שנצטרך לעמוד פנים מול פנים המקסימום שאהיה מסוגלת לעשות לו הוא, אם זה יתאפשר פיסית, להוציא אותו מההכרה אבל בשום אופן לא לרצוח אותו כהגנה עצמית. אבל אני גם לא אעמוד בלי לזוז ואתן לו להרוג את עצמי, אני כן אנסה להציל את עצמי.

זה לא שאני לא עושה כלום.

ואני יודעת מה זה ארסים. בכיתה י' החלטתי שנמאס לי לחטוף מהם מכות אז הכנסתי לאחד מהם בעיטה בביצים. אני לא מתחרטת על זה, אבל זה רק בגלל שהבנתי שאף אחד לא יעשה כלום אם לא אני, במקרה הזה. וגם, לא הייתי מי שאני עכשיו, אלא רק חלקית לפחות. אל תקבלו את הרושם שאני לא עונה, לא מגיבה, ופשוט סופגת. זה לא לגמרי כך, אבל ברוב המקרים, זה כן. זה לא שלא אגן על עצמי במידה וצריך. פשוט רוב הזמן, אני כבר מוגנת.

Justin Angel

New member
וזה רע איך?

חשוב להדגיש שאני לא בעד קטילת fluffies, אני בעד סירוס כל אלה שאני חולק עליהם. החלק השני של ההודעה שלך מפריע לי כאילו מה שכתבת שם זה בהכרח דבר שלילי. אני אישית לא רואה את זה ככה.

Heathen Dawn

New member
המממ...

אם אתה חושב שלהיות חסר לב זה דבר חיובי אז I can only pray for you.

Justin Angel

New member
אני חושב

אני חושב, זה בהחלט התחלה. שאלה רצינית, הדעה שלך שכל הדברים שהזכרת לעיל הם רעים, היא הדעה שלך או דעה של החברה? ברצינות, אתה רכשת בצורה מושכלת את הדעה הזאת, חקרת את הנושא, הגעת לאיזהשהי הבנה או יש לך תחושה אישית שזה פשוט לא נכון, משהו כזה שמצביע על זה שאתה גיבשת את הדעה הזאת והיא לא הועברה לך? אני חושב שבין המשותפים לנתיבים הפאגאנים, עומד עניין הזהות האישית, החקירה, ההכרת העצמי, לידה מחדש דרך ידע, חוויות וניסיון. אישית, כל הצדדים השליליים בחיים שלנו שנהוג להוקיע ולגנות, היו מבין הדברים שהתנסתי בהם בשנים האחרונות. ולפחות לפי ההבנה שלי, אין בהם שום דבר שמטבעו רע - כמו שאין שום דרך שמטבעו רע בטבע. הדרך בה אנו משתמשים בכלים היא שמכתיבה את האופי שמקבל הכלי, אבל לכלי עצמו אין שום אופי. לכלים אין נטייה לטוב ולרע, אין העדפה על אופי שימושם, אין כלום מלבד התהליך שהם מציעים לממש. אם תחליט לנצל רגש או מצב מוחי\מנטלי לרעה - זאת אפשרות, אבל לא האפשרות היחידה.

tontie

New member
אני לא יודע לאיזו הודעה להגיב

אז אני כותב כאן תגובה כללית לכל ההודעות. בתור אחד שאת 5-6 השנים האחרונות העביר בחושך ושנאה, אני מבין כמה הגישה ההפוכה והניו-איג'רית יכולה להיות נכונה. פעם הייתי מפזר שנאה לכל כיוון, לא רק לאנשים ששנאו אותי אלא גם למי שאהב אותי, ופזרתי המון שנאה. זה היה הכוח היחיד שהחזיק אותי. לא קיבלתי שום תגמול או עונש על מה שחשבתי ועשיתי. החברים שלי לא הבינו שבאמת אני שונא אותם, אפילו הערסים בקושי התקרבו אליי (למרות שהם יכלו בקלות). למה עכשיו אני אומר כן לאור ואהבה? כי הכוונה בזה היא לא לפתוח את הדלת לרוצחים או אנסים ולהציע להם לשתות לפני שהם הורגים אותך,הם בטח עייפים מהדרך. אור ואהבה זה קודם כל כלפי פנים. כל דבר שאתה מוציא החוצה עובר דרכך, ואני כאבתי די מהשנאה שהייתה בתוכי. כשמישהו בא לתקוף אותך תגן, אל תתקיף בחזרה. זה הבדל משמעותי. ואני אחשוב טוב על מה ואיך אני נלחם לפני שאני רב, נמאס לי מקטנוניות. אם משהו יקלל אותי לפעמים אני אפנה את הלחי השניה, כי תגובה שלי תגרור תגובה שלו וזה ימשיך ויתגלגל או לבזבוז זמן ועצבים שלי במקרה הטוב, ובמקרה הרע - היו לא מעט מקרי מוות ממש בגלל דברים כאלה. ולפעמים אני כן אגיב, יש לא מעט אנשים שחושבים שהם יכולים לעשות כל מה שבא להם, והערה אחת נכונה יכולה להעמיד אותם במקומם.

Heathen Dawn

New member
טוב, אני זז...

נסחפתי קצת. באתי בשביל לספר על חוויותיי מהמפגש, אבל במקום זה חזרתי שוב לוויכוחים ולהיתקעות מול מסך המחשב. אם יש משהו שהמפגש הפגאני הבהיר לי, כמו ההליכה לסרט "מלחמת הכוכבים" בסוף מאי, זה שההנאות הקטנות שאפשר לגרוף מדי פעם מהשהיה בפורומים מקוונים הן הנאות מאיכות נמוכה, כמו ההנאה שיוצאת מאכילת ג'נק-פוד, וזו כמו זו עולה לאדם בטווח הארוך בבריאותו. וכמובן, אני בחיים לא אמצא בת זוג על-ידי ישיבה מול המחשב כל היום. אז יאללה ביי. היו ברוכים. HD

Justin Angel

New member
בואו נפתח דיון על החיים של שלומי!

(ברצינות) ההנאות שאפשר לגרוף מפורומים שקולות להנאות שאפשר לגרוף שמלטפים tribble או Chubb-chubb. הם חמודים וצמריריים, אבל בסופו של דבר הם יטרפו אותך חי. מה שאני מנסה להגיד זה - ת'אמת אין לי מושג מה ניסיתי להגיד בזה...
בכל מקרה, פורומים זה כמו סטייק וכוס קפה - משביעים ליום שלם אם אוכלים אותם בצהריים. רגע רגע, עוד פעם הלכה לי האנאלוגיה. פורומים זה כמו... ברווזים - הם טעימים אבל אם תאכל יותר מדי תקבל איזה נגיף דרום אפריקאי ותמות. כן, זה נשמע בערך נכון. פורומים הם כמו ברווזים. תחשוב על זה.
מצאתי! פורומים זה כמו נשים. חורים שחורים ניידים ששואבים זמן, השקעה וכסף. עכשיו, אם תהיה בקשר אמיתי ובנוסף יהיה לך פורום, בסוף יהיו לך שתי נשים, וזה פוליגמיה. ואלא אם כן אתה מורמוני, אתה לא יכול להיות פוליגמיסט. אלמלא המצב שבו שתי הנשים מוכנות לשלישייה וזה סיפור אחר לחלוטין. וצריך לזכור שהאפשרויות להכניס מחשב למיטה עם אישה הן יחסית מוגבלות. בכך מקרה, הכי חשוב לזכור זה - לכתוב בפורומים שאתה מחפש קשר זה דבר כל-כך לא נכון בכל-כך הרבה רמות. (ההודעה הזאת מנותקת מהמציאות בכוונה)

אתה מרושעעעעעע

וזאת ההודעה שיוצאת מפי... זאת אומרת שאתה באמת מרושע.... דיי ..

למעלה