באופן אישי אני מעדיפה לחשוב על עצמי
כאישה נאה, בעלת חסרון כבד משקל ושני יתרונות בולטים. אפשר להגיד עלי הרבה דברים אבל קרפדה לא יהיה אחד מהם. להגיד למישהו שהוא הוא לא הטעם שלך זה סבבה, זה מנומס משהו ולפחות חברתי, אבל לכנות כל מי שהוא לא תואם בר רפאלי קרפדה, מפסידן, לא אסטטי זה כבר יותר מהתנשאות. הצלחת לעורר כאן פורום שלם באמירות חצופות, מפלות ובעיקר מכוערות. רוב האנשים כאן, דבר ראשון, כבודם במקומם מונח. כמעט כל אחד ואחת פה הם עולם שלם ומלא בפני עצמו, מי שמך לקבוע את איכותם? יתרה מזאת, מי שמך לקבוע את האיכות הגלומה בהם מהסתכלות בתמונה או יותר מזה בהעדרה. אמרו פעם - היופי הוא בעיני המתבונן, ועושה רושם שמלכת השלג החדירה לעיניך רסיס קרח אשר חדר אל תוך ליבך. אז בא לי נורא לשים את עצמי במקומך ולנתח את האיכויות שבך על פי תמונתך וההגיגים שפירסמת פה - הנה זה בא: אתה בחור גבוה ורזה, גמלוני משהו, כנראה שאין בך את היכולת לחבק, לעטוף ולהגן שכן כתפיך אינן חסונות וגדולות כמו שאני אוהבת. לפי תמונתך אני מנחשת שעיניך כחולות/ירוקות שקופות, מה שמצביע על כך שאין מאחוריהן מאומה, כך אני מאמינה ומבינה שאתה אדם לא רגיש, קר ומנוכר. יפה שאתה מחייך בתמונה, רק שלפי תורת שפת הגוף, חיוך עקום מעט מרמז על חוסר שביעות רצון של המחייך מעצמו ומסביבתו, ואני נורא אוהבת את שיעורי שפת גוף. אידיאל היופי בעיני הוא ג'ון טרבולטה, בעיני הוא אחד האנשים היפים בתבל, שלא לדבר על מצליחן, גם שחקן מוערך, גם טייס, גם איש משפחה, מכאן שמכיוון ואינך דומה לו חיצונית, אני מסיקה שאתה גם ההפך ממנו, לא מצליחן ז"א. מקריאת תגובותיך אני מסיקה שאתה סוג של אידאליסט... ארחיק מאוד ואומר שבעיניך מצליחן = ארי. תיאוריה מעניינת. באמת, אתה יודע, אולי אתה צודק. אולי, על מנת ליצור חברה מצליחנית, טובה ויפה, עלינו לקבץ את כל אלו שהם אינם כאלה (לפי הגדרתך כמובן), ולבנות להם שכונות משלהם, כך שיתחברו בינם לבין עצמם, ואם חלילה יאלצו להתרבות, לפחות שלא יהרסו ליפים והמצליחנים את השושלת. במקביל, היפים והמצליחנים יוכלו להתחבר בינם לבין עצמם ולייצר עוד יפים ומצליחנים. איזה עולם אוטופי. רק בקשה לי אליך - בבקשה, בבקשה, אל תיקח את זה אישית, הרי הכל זה רק פרי מוחה של לוזרית, שמנה, וקרפדה.... Have a good life! שרית