אתר מומלץ להכרויות

belli80

New member
מה??

בואי אלינו, יש לנו אי אילו בשקית, בקלסר של חומר הלימודים

Star_Dust

New member
בתקווה ../images/Emo4.gif

תלוי בהוא שם בהסתדרות
נא להחזיק אצבעות

Star_Dust

New member
וההוא שם בהסתדרות לא איכזב ../images/Emo13.gif

יש! שבועיים חופשה עם גונדרי. איזה כיף לי

יאללה בלאגן!

אז מה, הבחור לא רוצה לנער את הניק שלו ולזרוק כאן איזו מילה לזכר הימים הטובים?! העם דורש הודעת טרום נסיעה מגונדרי + שיתוף בהגיגיו מהתקופה האחרונה + תגובותיו על הודעותיו של שם ואחר כך... אה, סליחה... כאן ועכשיו... בתור מומחה לשעבר להכרויות ברשת...

avshalomat

New member
או לפחות דרדסטלנים חדש

ידועים מה גם קליפ בסיגנון 10"" ייטיב עם הנוכחים

belli80

New member
טו לו לו לו לו לו

ברוכה השווה!! כבר שקלתי לבקש ממג'נטה לשלוח משלחת חיפוש!
טוב שאת פה.

סוג של גזענות...

רק ליפים ויפות מותר לצפות למצוא יפים ויפות נכון?! אליטיסטיות מגעילה להחליא, יש להודות, שגובלת בלי שום ספק בטמטום. לטעמי, טוב שהם מתקבצים כולם באתר אחד- ככה לא תמצאו אותם באתרים אחרים, וזה די חוסך עבודת דילול... ברור לאן לא מומלץ להרשם.

זכוכיות

New member
וחוץ מזה, בעיה לוגית קטנה...

כמעט כולם חושבים שהם יפים, ובכל זאת כמעט כולם לא יפים בעיני.

avshalomat

New member
אין טעם לבזבז אלקטורנים על אידיוטים שכגון זה

אולי רק ברמת "אתה אידיוט עלוב." לדמיין את עריפת ראשו בחרב זו גם אופציה.

../images/Emo120.gif???????? ועוד פעם????????

איזה מצחיקה את,מי מאיתנו לא היה רוצה בן זוג מצליחן,איכותי שנראה מצוין,אליטיסטים? אנשים יודעים מה הם רוצים שילכו על זה. אני באופן אישי גם מחפש אחת שנראית טוב,נשית אסטטית עם תוכן אז זה אומר שאני אליטסטי........

כן, אבל אם אני מכוערת רצח, ורוצה מצליחן מהמם?

אגב, בשום מקום שם בפרומו לא היה כתוב כלום על מצליחנות. רק על יופי. אז נגיד שאני מכוערת ורוצה יפה- לא יתנו לי להרשם לאתר הזה. אז זה לא אליטיסטי?!! אם זו לא גזענות אליטיסטית אז מה כן.

Star_Dust

New member
אם את מכוערת רצח

אז כנראה האתר הזה לא בשבילך. מה לא ברור?!?

BABELICIOUS

New member
לי נראה שאתה יותר מדי מושפע מסדרות נוסח

The Young & The restless ואחיותיה.... מי לעזאזל מגדיר שם מיהו יפה? למשל אני "החוצפנית" מעזה לומר שבראד פיט לא הטעם שלי. אשכרה לא הייתי נכנסת לכרטיס שלו על סמך התמונה אם הייתי רואה אותו באתר היכרויות. אז מה זה אומר? הרי סקס-אפיל זה לא עניין של טעם? שלא לדבר על כך שאנחנו יפים בעיקר בזכות מה שאנחנו משדרים... ולאו דווקא איך שאנחנו נראים. להסתכל על פלקט יפה זה נחמד אבל זה לא מחזיק. בעיני יש בזה גם משהו מאוד ילדותי. פנטזיונרי. נראה לי שזה בא מחוסר ביטחון עצמי. כאילו מרגיש יפה ומהמם כשאתה הולך ליד אישה יפה.

../images/Emo63.gifכל אחד מביט מזווית שונה

נשמע כאילו את כותבת בזעם,שוב בפעם המי יודע כמה,מה זה משנה מה אני חושב,על טעם ועל ריח אין מה להתווכח,אני לא מסוגל להיות עם קרפדה,לי חשוב אסטטיות,נשיות,משיכה בנוסף לתוכן פנימי.

באופן אישי אני מעדיפה לחשוב על עצמי

כאישה נאה, בעלת חסרון כבד משקל ושני יתרונות בולטים. אפשר להגיד עלי הרבה דברים אבל קרפדה לא יהיה אחד מהם. להגיד למישהו שהוא הוא לא הטעם שלך זה סבבה, זה מנומס משהו ולפחות חברתי, אבל לכנות כל מי שהוא לא תואם בר רפאלי קרפדה, מפסידן, לא אסטטי זה כבר יותר מהתנשאות. הצלחת לעורר כאן פורום שלם באמירות חצופות, מפלות ובעיקר מכוערות. רוב האנשים כאן, דבר ראשון, כבודם במקומם מונח. כמעט כל אחד ואחת פה הם עולם שלם ומלא בפני עצמו, מי שמך לקבוע את איכותם? יתרה מזאת, מי שמך לקבוע את האיכות הגלומה בהם מהסתכלות בתמונה או יותר מזה בהעדרה. אמרו פעם - היופי הוא בעיני המתבונן, ועושה רושם שמלכת השלג החדירה לעיניך רסיס קרח אשר חדר אל תוך ליבך. אז בא לי נורא לשים את עצמי במקומך ולנתח את האיכויות שבך על פי תמונתך וההגיגים שפירסמת פה - הנה זה בא: אתה בחור גבוה ורזה, גמלוני משהו, כנראה שאין בך את היכולת לחבק, לעטוף ולהגן שכן כתפיך אינן חסונות וגדולות כמו שאני אוהבת. לפי תמונתך אני מנחשת שעיניך כחולות/ירוקות שקופות, מה שמצביע על כך שאין מאחוריהן מאומה, כך אני מאמינה ומבינה שאתה אדם לא רגיש, קר ומנוכר. יפה שאתה מחייך בתמונה, רק שלפי תורת שפת הגוף, חיוך עקום מעט מרמז על חוסר שביעות רצון של המחייך מעצמו ומסביבתו, ואני נורא אוהבת את שיעורי שפת גוף. אידיאל היופי בעיני הוא ג'ון טרבולטה, בעיני הוא אחד האנשים היפים בתבל, שלא לדבר על מצליחן, גם שחקן מוערך, גם טייס, גם איש משפחה, מכאן שמכיוון ואינך דומה לו חיצונית, אני מסיקה שאתה גם ההפך ממנו, לא מצליחן ז"א. מקריאת תגובותיך אני מסיקה שאתה סוג של אידאליסט... ארחיק מאוד ואומר שבעיניך מצליחן = ארי. תיאוריה מעניינת. באמת, אתה יודע, אולי אתה צודק. אולי, על מנת ליצור חברה מצליחנית, טובה ויפה, עלינו לקבץ את כל אלו שהם אינם כאלה (לפי הגדרתך כמובן), ולבנות להם שכונות משלהם, כך שיתחברו בינם לבין עצמם, ואם חלילה יאלצו להתרבות, לפחות שלא יהרסו ליפים והמצליחנים את השושלת. במקביל, היפים והמצליחנים יוכלו להתחבר בינם לבין עצמם ולייצר עוד יפים ומצליחנים. איזה עולם אוטופי. רק בקשה לי אליך - בבקשה, בבקשה, אל תיקח את זה אישית, הרי הכל זה רק פרי מוחה של לוזרית, שמנה, וקרפדה.... Have a good life! שרית

למעלה