את העדכון כבר ראיתם?

כבשה200

New member
את העדכון כבר ראיתם?

חוזרים ללמוד ב10.2 בעמוד הראשון של האוניברסיטה
 

milaP

New member
אני ממש עצבנית בגלל זה!

לנו אין בחינות! לא למדנו שום דבר! ועוד לא מנצלים את 3 שבועות אלה! ובנוסף רושמים שינוצלו ימי שישי ושעות הערב! ומי שלא יכול ימי שישי! יש לי תינוקת שאין לי עם מי להשאיר אותה ביום שישי!!! במה אנחנו אשמים????!!!! ממש בזיון!
 

כבשה200

New member
תקשיבי, קודם כל תרגעי

לא בטוח שתלמדי ימי שישי וערבים, רוב המרצים שאני מכירה לא יבואו ללמד.. תאמיני לי אולי פעם או פעמיים יהיה לך שיעור בימי שישי, וזה לא נורא. שנית, את שוכחת שיש אנשים שלמדו את רוב הקורסים שלהם ויש להם 4-5 מבחנים. אני מכירה כמה כאלו. אז מה הם אשמים בזה? היית מסוגלת לעשות 5 מבחנים וללמוד תוך כדי?
 

flutter girl

New member
גם בתואר שני?

איכשהו יש לי הרגשה שבתואר שני פשוט זרקו עליהם. כמה סגל זוטר מלמד בתואר שני, בתכל'ס? לא יכלו לעשות איזשהיא הבחנה? ממש מציק להם. (חשוב לציין שאני בשנה א' בתואר ראשון...)
 

כבשה200

New member
האמת שיש לי חברה בתואר שני בקרת איכות

והיא למדה את רוב הקורסים. אין לי מושג מה קורה לגבי תואר שני אבל... בעיה
 

flutter girl

New member
וואלה,

ממי ששמעתי שבתואר שני דווקא כמעט לא למדו אם בכלל, אבל ייתכן שזה היה צירוף מקרים.
 

milaP

New member
נכון, אני בתואר שני

היו צריכים לעשות איזושהי הבחנה. אין לנו כמעט מרצים זוטרים (בשנה א אין לנו בכלל) אז למה בתואר שני לא להעביר שיעורים בשלושה שבועות אלו? אני מבינה למי שכן היו שיעורים, כן צריך זמן זה למבחנים. אבל למה לנו לחכות ואח"כ ללמוד בלחץ כזה?
 

אני ענת

New member
גם אני בתואר שני - שנה ראשונה

לא למדתי כלום. בעצם היו שני תרגולים בסטטיסטיקה וזהו 3 חודשים ישבתי בבית ועכשיו אין לי מושג מה הולך להיות כי המערכת הולכת להשתנות לגמרי ואין לי מושג איך אתמודד עם השינוי ובמקביל אמשיך לחפש עבודה כשאנני יודעת אלו ימים אני לומדת... יאוש.
 

TheBigBrother

New member
בנות, אני חייב לציין שהמשפט הזה לקוח

מהפתיחה של ספר בישול מרוקאי..
 
חלק למדו וחלק לא...

אף אחד לא יכול לשבת ולבדוק איזה חוג למד, איזה לא למד, אולי יש יוצאים מן הכלל בחוג וכו'. יש שנדפקו יותר מהשביתה, יש שנדפקו פחות, אבל השביתה פגעה בכולם. אין טעם להתעצבן, אז תפספסי פעם אחת שיעור, לא נורא, התינוקת יותר חשובה מאיזה מרצה שיכור שרואים עליו שלא מתחשק לו להיות באוניברסיטה ביום שישי.
 
שמע מקרה...

סטודנט X שואל את המרצה שאלה. המרצה מתחיל להסביר לסטודנט Y שנמצא בדיוק בצד השני של הכיתה. סטודנט X לא מבין את ההסבר ומנסה להגיד למרצה שהוא לא מבין. המרצה צועק עליו שיהיה בשקט, שאין לו כבוד, אין לו סבלנות, שהוא מתפרץ באמצע הסבר לסטודנט אחר, איך הוא היה מרגיש אם סטודנט אחר היה מתפרץ באמצע הסבר לשאלה שהוא שאל...בלה בלה בלה. סטודנט X לא יכול יותר לסבול את זה יותר וקוטע את המרצה..."אבל אני שאלתי את השאלה" המרצה: "אופס, למה לא אמרת קודם" מובך מדלג לצד השני של הכיתה ומתחיל להסביר לסטודנט X.
 
דווקא ביום הולדת???

ועוד גיל כזה מגניב, שינוי קידומת...אוףףףףףףףףף להגיע ללימודים או לא? וואי כמה תכניות היו לי...
 
כמו כל העתודאים....../images/Emo140.gif

סתם. אבל תחשבי על זה, רק בארץ זה נראה ביזארי שמישהו\י בגיל 20\21 כבר לקראת סיום התואר. ברוב מדינות המערב המצב הנ"ל הוא רגיל לחלוטין והמצב ההפוך הוא המוזר (סטודנטים בני 23-25 בשנה א'). *ברור ממה נובעים ההבדלים. אני לא אומר אם זה טוב או רע, סתם מצביע על ההבדלים (שהם מאד מעניינים בעיניי).
 

flutter girl

New member
זה לא מדוייק,

מה שסטודנטים בחו"ל מתחילים ללמוד בגיל 18 זה קולג', שלא לומדים שם חומר שמשתווה לרמה של תואר ראשון אצלנו. גם מי שרוצה ללכת ללמוד משפטים או רפואה לומד "Pre" (Pre Law, Pre Med) ואחרי זה עובר לאוניברסיטה ולומד את התואר עצמו... והסיבה שזה נראה כל כך מוזר, זה כי מצפים שבנאדם בן 20-21 רק סיים צבא. אני לדוגמא בת 21, התחלתי ללמוד חודש אחרי היומולדת, ואני מאוד צעירה יחסית לשאר הסטודנטים, אבל כן עשיתי שנתיים שירות לאומי. מי שמסיים תואר בגיל 21 זה מישהו שלא עשה צבא, וזה לא קונספט שכזה ברור לרוב האוכלוסיה. ברור שיש כאלה ששוחררו מהצבא מטעמי בריאות, אבל יש גם כאלה שפשוט לא התגייסו מבחירה. לא שיש לי בעיה עם זה, אבל יש הרבה שכן.
 
אני אסיים תואר בגיל 20 וחצי...

אבל אעשה יותר צבא מרוב כמעט מוחלט של האנשים במדינה.
 
למעלה