את העדכון כבר ראיתם?

מה זה כשאין צורך?..

אם ממילא הציון הגבוה נחשב, אז למה לא לגשת לשני מועדים (גם אם בראשון הפצצת)? מה יש לך להפסיד מזה?

milaP

New member
תסבירו לי למה באוניברסיטת תל-אביב

סמסטר א' מתחיל ב-20/1 ונמשך 12 שבועות??!!!! למה אצלינו זה לא ככה? מה אנחנו פריירים? מה פתאום ההחלטה בכל אוניברסיטה היא אחרת כאשר השביתה היתה אותה שביתה????

זה לא משנה מה ואצל מי!!

זה ברור שלאחר ששביתה עולה על חודש אנחנו נידפקנו. מה שמרגיז במדינה הזו שלאף אחד לא איכפת מאף אחד, יולי תמיר עכשיו טוענת שאסור לפגוע בסטודנטים - בנו, לאחר כל הסבל שאנו עוברים ובשל כך לא להעלות את השכר לימוד. צביעות. העיקר לחגוג חגיגות ענק לכבוד ה 60 שנה עם תקציב ממש נחמד שבא על חשבון אחרים. בטח אני אצטרך להגיש כמה עבודות במקביל, רגע, בטח יהיו מבחנים בדיוק, חבל שלא יהיה אפשר להשתתף בחגיגות האלה.. בעצם אולי כן, העיקר הציון הגבוה ביותר במועדי ב' יתפוס. הקלה.. הכל נאמר בציניות למי שלא קלט..

milaP

New member
תראו איזה מכתב מסודר

מפורסם באתר של אונ' תל-אביב http://www.tau.ac.il/rector/mitve.pdf

לא מבינה מה קנה אותך במכתב הזה...

א. יש להם כרגע מבחנים במקביל ללימודים. ב. הם ילמדו בימי שישי באופן קבוע, לא רק משהו חד פעמי, אלא לפי ימי השבוע, ככה שלכל אחד בוודאות יהיו כמה ימי שישי שהוא יצטרך להגיע. ג. הם עדיין לא הגיעו להסכם שניתן יהיה לגשת לשני מועדים שאנו נבחר. ד. הסמסטר לא נמשך 12 שבועות כמו שאת טוענת, אלא 10. ה. להמשיך?

milaP

New member
אבל כתוב במכתב הזה במפורש

שהסמסטר נמשך 12 שבועות. תקריאי.

איפה? אני דווקא בסדר בהבנת הנקרא

כתוב ככה: סמסטר א': 20.1-28.3: 10 שבועות. לא מאמינה שזה 10 שבועות? תפתחי יומן ותספרי. כתוב שהם יקבלו את מלוא חומר הלימוד של 12 שבועות לימודים, לא שהם ילמדו 12 שבועות. הם ילמדו 10 שבועות רגילים וישלימו עוד שני שיעורים בימי שישי או לימודים עד מאוחר. תקראי ותביני

Smores

New member
מה לגבי הגשת סמינריונים?

במצב רגיל, ברוב הסמינריונים (השנתיים) ניתן להגיש את העבודה הסמינריונית עד תחילת שנת הלימודים הבאה (למרות שבחלק תאריך ההגשה מעט מוקדם יותר). האם בעקבות השביתה תאריך ההגשה ידחה בהתאם? למישהו יש מושג...?

למען הסר ספק:

אפשר לגשת לאיזה 2 מועדים מתוך ה3 שבא לי, נכון? והציון הגבוה הוא זה שיחשב? כתוב גם בהודעה הזאת שצריך להודיע לאיזה שני מועדים לגשת. מה ז"א להודיע (להודיע למי?)? תודה.

ושאלה נוספת:

תוך כמה זמן יש ציוני מבחנים? (ז"א, כמה זמן לפני המועד הבא אני אדע כמה קיבלתי בקודם? <בהנחה שמועדי ב' כרגע בתאריך הקודם שלהם>).

למה?

הרי יש את התאריכים המקוריים של מועדי ב' שהם בסדר. אם כבר ישנו אותם אז יכולים רק לדחות ולא להקדים.

צודק...

שני מועדים לבחירתך והציון הגבוה נחשב. להודיע צריך למזכירות כדי שיכינו עוד עותקים למועדי ג'. הרי למועד ג' צריך להרשם ומי שלא מגיע אחרי שנרשם צריך לשלם קנס. לא יודעת אם גם עכשיו יקנסו אנשים שלא יגיעו למועד ג' למרות שנרשמו. בהצלחה

למעלה