את\ה חושב\ת שמגיע לך ?

את\ה חושב\ת שמגיע לך ?

מכיוון שאני מאמין שכל רוכב שטח צריך לרכב עם מיגונים מלאים, ומכיוון שאני דבק באמונה שלי, ורוצה לדחוף אותה קדימה, החלטתי לפתוח שרשור (פתוח):
למסירה...
מגיני מרפקים של THOR, דגם Quadrant. המגינים חדשים ל-ג-מ-ר-י, לא נלבשו אף פעם ועדיין עם הטיקטים עליהם. ל-א בשיטת כל הקודם זוכה. ימסרו לרוכב\ת שיצליחו לרגש אותי עם סיפור קורע לב למה דווקא להם מגיעים המגינים.
אתר הבית של ת'ור, כאן .

amano

New member
כי אשתי צריכה ללדת כל יום...

(שבוע 39 - אמיתי!!!) ואם אני אפצע מנפילה לא אוכל להחזיק את הרך הנולד והוא לא יקבל אנרגיות של רוכב שטח אלא של פולניה! (וחוץ מזה זו מתנת לידה מקורית).

nickname500

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב

קח בחשבון שאם זו הלידה הראשונה יש עוד לא מעט זמן עד הלידה...

odigo

New member
כי....

לא סיפור קורע לב אבל נכון :) אני רוכב מתחיל
שאוהב מאד לרכב וגם לצערי חסר מזומנים ואני לא רוצה להפסיק לרכב בגלל נפילה לא נכונה על הברך ופחד מהרכיבה הבאה... וגם צירפתי סמיילי חמוד

odigo

New member
תיקון קטן

נפילה על המרפקים כמובן...אבל גם על הבירכיים שמעתי שזה כואב :)

mottacycle

New member
אני חושב שאמנו צריך לקבל אותם

סיפור באמת מרגש בכל זאת זוג צעיר, חסר נסיון (בחיים ובילדים) תתחשב...
אמנו הוא האיש והייתי מוסיף גם בונבוניירה עם המגינים...

dannylior1

New member
שאמנו יקבל אותם? בשביל מה?!

אשתו עומדת ללדת , הוא לא ירכב חודשים ארוכים!!! תאמין לי , מנסיון (של שי , לא שלי
) הנפילות היחידות שיהיו לאמנו בזמן הקרוב יהיו בדרך לתינוק בשעה 3 בבוקר כשהכל חשוך... סתם סתם... הרבה מזל ורכיבות אמנו!

../images/Emo148.gifכאחד שחווה אין ספור התרסקויות

ומרפקים משופשפים, הן בשטח והן בזחילה אחר הרך הנולד
או בגששי באפילה מהמיטה למטבח כדי לחמם לו את הבקבוק
או לדחוף לו ת'
וכדי שיוכל לחזור הביתה מרכיבותיו/נפילותיו כרוכב שטח מתחיל ושהפולניה
לא תגיד לו "אמרתי לך?" לו הייתי במעמדך? הייתי תורם את המגינים ל..... אמנו

אהה..לא ראיתי שכתבת לא במסרים..אז

תיקח את מה שכתוב במסר ששלחתי לך ותחשוב ששלחתי לך את זה פה תוודה!!

אלון מל

New member
אהבתי

מצרף שיכנוע ויזואלי קורע לב ומבטיח לתרום את המגינים לרוכב\ת צעיר ללא ציוד, יעני לא לשימושי. אני רוכב צביצב רשת יותר נוח.

yules

New member
לי לי לי

עבדו עלי באביזריון קניתי לפני שנה מגיני מרפקים של אקסו כמו לזרוק כסף לפח אנא תרמו לנפגעי אקסו...

F650

New member
ועדרת פני זקן ...

גם לנהגי משאיות ללא גרוש על התחת מותר! אשמח לקבל את המיגונים.

F650

New member
../images/Emo9.gif חוזר בי../images/Emo70.gif בהצלחה לזוכה המאושר.

נו? לכולם יש מגינים ? הזדמנות נוספת

עד מחר בערב... בינתיים עומדים על הפרק: אמנו, שיבדה לחיים ארוכים, הוא והתינוק החדש שעתיד לבוא. אודיגו, הסטודנט. עופרה המקורית, שטוען שרוכב המון זמן ללא מיגונים. יולס, מנפגעי חנויות הציוד בארץ. שימו לב לתמונה הבאה
זו הברך שלי, שפגשה אספלט במהירות לא גבוהה. לא משנה כמה אתה רוכב מיומן, ביום שתיפול ללא מיגונים, תפצע! הברך בתמונה קרועה לגמריי, חצץ תקוע מתחת לפיקה, אמנם אין נזק בלתי הפיך, אך זה היה מספיק בכדי להשבית אותי לשלושה חודשים. עד היום אני סובל מכאבים בברך בזמן מאמץ. אז קדימה, כל מי שאין לו מגיני מרפקים, שיצטרף לשירשור, אולי דווקא אתה תוכל להיות זה שיקח אותם. אולי אני השתגעתי? נותן במתנה מגיני מרפקים חדשים לגמריי...

למעלה