את\ה חושב\ת שמגיע לך ?

x0d

New member
ואם כבר בענייני תזוזת אופנועים,

אז אני מציע לכל מי שעובר ליד אולם התצוגה של ד.ל.ב לנחם את ה250EXC שתי פעימות שמונח שם, על כך שהוא יוצא משם, בשבוע הבא - היישר לזרועותי
ובא לציון גואל, ושבו בנים לגבולם, וכו'. (נגמרו ה525-ים, נגמרו ה250-ים, 300-ים לא יהיו עד ספטמבר - כך הם אמרו - יש 450, אם מישהו רוצה..)

ש

ש ו מ י

Guest
עכשיו אני אנסה... :)

חזרתי אתמול מגיבוש במלי"ם, הברכיים והמרפקים שלי משופשפים כמו כביש של מע"צ, וכואב לי עם המגיני ברכיים הדפוקים שלי... אולי שלך יספקו מעט נחמה למישהו שלא ישן יומיים רץ עם שקי חול על הגב באמצע הלילה, סחב אלונקה שעות, וזחל על קוצים ואבנים קילומטרים...

אלון מל

New member
קודם כל נעלבתי../images/Emo10.gif

ועכשיו לא מדובר כאן על מגיני מרפקים ??????????????? אז אני דורש טוב מבקש הסברים לכל הרגליים השבורות\מנותחות\משופשפות כאן אלא אם אתם מלבישים מגיני מרפקים על הברכיים (סטארט אפ או מה) יום טוב וחשבתי שלפחות לגמר אני אגיע(תמיד דופקים את השחורים איזה מזל שאלו בלונדיניות מגודלות איברים )

senna

New member
בחר בי

חייל בסדיר שבקושי רב מצליח להחזיק xr650l ועושה הכל כדי לממש את אהבתו לשטח. לצערי לא פעם אינני מצטרף לטיולים ורכיבות מפאת חוסר כסף לדלק! כמה מחברי הפורום יכולים לספר על אילתורים שונים בנושא המיגון שגורמים לי להיראות כמו פועל זר ביום רע, מה שמושך אלינו לא פעם ברכיבות כלבי טרף המחפשים נקמה ומסכנים את חיינו. ואחרי הכל עומד לזכותי עברי המפואר בפורמולה 1 , עת בידרתי עשרות מליוני צופים בעודי נושק גלגלים עם נייג'ל מנסל, והפחתי תקווה בעניי העולם כשהראיתי בעונת 93 שאפשר לנצח גם אם אתה חסר אמצעים - נוהג במקלארן, ויריבך נוהג בוויליאמס. אז למען העם והמולדת, למען קדושת החיים, לזכר הימים היפים והמרתקים של הפורמולה 1 והתקווה שהם הפיחו בנו, אני מדליק משואה זו וקורא לך בקול ענות חלש ומסכן "בחר בי" (תדמיין קול ענות חלש ומסכן) שבת שלום

shaylin

New member
../images/Emo45.gif

אני ממליץ על SENNA! עם XR650 בקולה! מגיע לו פרס!

yaelash

New member
אני מוותרת לסנה..

באמת מגיע לו חייל מסכן וחסר אמצעים.. אבל לב - נשמה טובה!!! היית צריך לראות איך הוא זרק את האופנוע שלו (ומסתכן בשבירת רגלית...) כשנפלתי בכרמי יוסף. בקיצור - מגיע (ובאמת יש לו ציוד כמו איזה מחבל)

פרגיתי

New member
אחלה יוזמה, כן ירבו ../images/Emo45.gif

נראה לי שהתוצאות יהיו כמו בתוכנית ריאליטי
אפרופו מגיני ברכיים, אני רוצה להודות ליוני (YONI21L) חבר הפורום וחבר טוב שקנה לי זוג מגינים איכותי מתנה במקום אלו שנשברו בזמנו. תודה.

odigo

New member
נסיון השפעה אחרון לפני ההכרזה

תסתכל בתמונה ותראה מה חסר לכווווווווווווללם אתה רואה למה אמרתי שאני צריך להתחיל לשמש דוגמא :)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שלב ההכרעה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif למי מגיע ?

למי, לדעתכם, מגיע לקבל את מגיני המרפקים? בינתיים על הפרק: אמנו אודיגו עופרה המקורית יולס עמית (שהציב תנאים) יעל במבה הלטאה שומי אלון מל סנה חוו את דעתכם... עזרו לי להחליט. רביב, שמקווה שעוד רוכבים שבידם ציוד לא בשימוש, ילכו בעקבותיו וימסרו את הציוד לרוכבים שאין ידם משגת ציוד מיגון ראוי.

TAMIR TS

New member
../images/Emo45.gif כי אין כמו במבה... האמיתית../images/Emo8.gif

אבל באמת מגיע לו

amitexc

New member
חח אני אמרתי בצחוק

לי יש מגינים. אז תוריד אותי מהרשימה.

למעלה