את\ה חושב\ת שמגיע לך ?

פרגיתי

New member
קודם כל רפואה שלמה ותרגיש טוב.

דבר שני, מה מצב הברך כיום זאת התמונה העדכנית. נקווה שיעבור מהר. חבר שלי (הראל החתול
) עבר תאונה בזמנו, כיסח ת'ברך בכביש! של נבי מוסא בגלל רוח צידית ששלחה אותו לקיבינמט במהלך ווילי פרוע עם XR. היה לו מגן ברך - נשבר. אמבולנס פינה אותו במצב עגום. אח"כ הוא לא יכל להניע את האופנוע יותר, אפילו 3 חודשים אחרי המקרה. בסוף מכר ת'אופנוע מחוסר ברירה. עד לניתוח (משו ברצועות של ברך ימין) הוא לא יכול לרכב. אבל יהיה טוב בעזרת השם.

התאונה היתה לפני שנה...

היום הברך תקינה, חוץ מצלקות מכוערות וכאב קל במאמץ... תודה. (לכל מי שתהה, מדובר במגיני מ-ר-פ-ק-י-ם). ההכרעה, יותר מאוחר הערב...

amitexc

New member
שמע כולם בקשו יפה

אז אני מציב לך תנאי. אם אתה לא נותן לי את המגנים אני לא רוכב עם מגנים! ואם יקרה לי משהו זה ישב לך על המצפון. ועשיו תשקול שוב למי מגיע המגן!

odigo

New member
אני רואה שאני בגמר אז אני רק יוסיף

שסחבתי אחרי עוד 4 חברים חדשים לאהבת השטח ולכן אני גם רוצה לשמש דוגמא ומופת לכולם ולהיות מדוגם מכף רגל ועד ראש וכל זאת בזכותך :) אהה והוספתי עוד 2 סמיילים חמודים

yaelash

New member
כי המגני ברכיים שלי מעפנים...

כן כן, אין כ"כ במידה שלי ואולי הפתרון זה מגני מרפקים של גברים! כרגע בכל נפילה הנוכחיים עפים לי וזה לא כ"כ סקסי סגולים בברכיים. אה ואלו של UFO לא מתאימים (המרפקים)

nono79

New member
יעל יש לי מגנים שאולי יתאימו לך

מגני מרפקים עם מפרק. ניסית לשאול על מגנים של ילדים?יכול להיות שזה יהיה לך טוב..לא?

yaelash

New member
יש לי של ילדים... אבל הם ממש מעפנים

רק עם רצועה אחת. של איזה בחרה? כי מדדתי כבר של כמה וזה לא היה טוב (כאלו עם רשת למשל..)

יעלש, תני לתופרת שתשלים לך גומיות

מוצלבות כמו ב-ufo השחורים זה מה שעשינו למגיניה של שני, כשהיתה בת 17 ובגובה 150. לא שהיא עכשיו יותר גבוהה אך כבר לא נותנת בגז. אין דבר, היא עוד תשוב...

אוייש.....

אם רק היית יודע מה עבר אליי אני בטוח שהיית נותן לי את המגנים ועוד משלם לי.... אבל בוא נתחיל עם זה שבחיי הקצרים עוד לא יצא לי ממש לרכב אם מגנים.... ובחצי שנה האחרונה היה לי אופנוע מסוג הוסקוורנה שהיה שווה 18 אלף... נחש מה הלך מנוע... לא היה לי כסף לתקן אותו (ציינתי שאני רק בן 18) החלפתי על GS ראש בראש... ונחש מה... עשיתי תאונה... נפצעתי קר יחסית תודה לאל אבל הבן %@#$ ברח (ציינתי שזאת הייתה השמתו) מפה לשם מכרתי אותו ב4.5 אלף לבן אדם שרוצה לתבוע אותי עכשיו על איזה סיפור בדויי לחלוטין... (כנס לפורום אופנועים ותבין).... אני מנהל עסק של חלוקת לחמניות בשלושה ישובים... עובד במוסך לאופנועים ובמסעת סברו (ציינתי כבר שאני בן 18) כל זאת על מנת לממש את החלום, את האהבה, את הקמיה הבילתי מנוצחת.... האופנועים.... מה לעשות שארבע שנים של עבודה קשה הלכו בחצי שנה (מהסיבות הנ"ל)... אוייי אוייי עכשיו אני רכוב על ווספה PX200 (אין לי רישיון לאוטו.. מה לעשות אין כסף...) והשבוע קניתי CR480 שנת 82 בגרושים רק על מנת להמשיך לממש את האהבה הזאת.... אני מפחד לרכב עליו ללא מיגונים... ואני רוצה לנסות לחסוך ולקנות... אויי אווייי מקווה שריגשתי אותך.... במבה...

The Lizard

New member
רוכב חדש וחבר חדש בפורום

השבוע זה קרה , לאחר החלטה וחיפוש קניתי את אופנוע השטח הראשון שלי... CR-250 שנת 96 את ההודעה הראשונה שלי בפורום במוצאי שבת פסלו וקטלו מנהלי הפורום רק כי כתבתי שאני מחפש כלי וזקוק לעזרתכם, אבל הבנתי את הסיבה התנצלתי ועכשיו מקווה להיות חלק ממכם! אחרי שראיתי את תמונת הברך החלטתי שאולי אדחה את הרכיבה בשבת הקרובה ובאמת אעשה מאמץ להשיג את כל המיגונים הדרושים ולא להיות גיבור!!! שימרו על עצמכם , סוף שבוע נעים לכולם!

רותםWR400

New member
אין דבר שאוכל לעשות יותר מלחזק אותך

.. וכדי להבהיר קצת את העניינים ; למכירה WR450 2004 בקושי 3500 ק''מ- שמטופל בקנאות.. ווילי אחד יותר מידי, ה-ר-ב-ה פחות מידי מגנים (אם מחשיבי נייק SHOX כמגן קרסול..) והשוס בהרכבה .. המון לקחים ניתן להפיק מזה.. הגדול ביותר- אם יש לך הורים מודאגים, שיש לדעותיהם (או למצפון שהם עושים לך) אי אילו חשיבות בעיניך.. אל תרים בהרכבה ללא מיגון בכביש....... תמונות לאותו תורם יגיעו בהמשך..

nono79

New member
עכשיו זה מסביר לאיפה נעלמת!

אז זהו,לא תקנה אופנוע אחר?

רותםWR400

New member
קודם אני במסע שכנועים לא למכור

את הנוכחי.. אבל כשיש לך אבא אחרי מעקפים, שמתשמש בתירוץ שאני מוריד לו מהתוכלת חיים כל פעם שאני יוצא עם האופנוע...... אני אופטימי.. שוקל בומבריידר חדש או פרדטור.. רק כדי לצנן את האווירה לקיץ הקרוב.. אחרי זה כניראה אחזור לדו..

למעלה