את מי אתם מעריצים ?

את מי אתם מעריצים ?

מי האנשים ששינו את ההיסטוריה ? נשרשר את רשימת האנשים שאנחנו חושבים שתרמו הכי הרבה לעולם, וראויים להערצה. מתמטיקה פיזיקה ומחשבים אלו התחומים שאני מעריץ אנשים בהם, ולכן אני אפרט רק בתחומים אלו - רק בהם אני זוכר שמות. אלברט איינשטיין סטיבן הוקינג ארווין שרדינגר אדווין האבל ג'יימס קלארק מקסוול נילס בוהר אייזיק ניוטון פסקל קרל פרדריך גאוס פאול ארדש ג'ון נאש אלן טיורינג ביל גייטס ואיך לא, אני
כמובן שיש עוד הרבה, אבל אני לא זוכר שמות, ופרטתי רק בתחומים מסויימים, שבהם אני מכיר. שרשרו את הגיבורים שלכם

Theherod

New member
בנוסף ל(רוב) אלו שאמרת:

לינוס טורבאלדס (לינוקס) ריצ'ארד סטולמן (GNU) זה לא שם של אדם, פשוט כי אנשים רבים עבדו על זה לכן אנקוב בשם החברה: זירוקס (המציאה את המערכת הגרפית, שנגנבה בזמנו למקינטוש, משם הועתקה לווינדוס ומשם ללינוקס, המציאה את העכבר) סטיבן ג'ובס וסטיב ווזניאק (מקימי אפל, החברה הראשונה שמימשה את המערכת הגרפית, והמציאה את המחשב כף יד, אך הקדימה את זמנה.) עם זאת יש לי גם סלידה מהם, עקב היותה של אפל חברה כוחנית למדי (בדומה למיקרוסופט). גרהם בל אדיסון ועוד שאיני זוכר

../images/Emo140.gif בנוסף לאלו שאמרתם

לומברוזו בנתהאם ווליאם שלדון כריסטינסאן לא אל תנסו להבין מאיפה הם.. זאת השפעת קרימינולוגיה עליי

תמיר1991

New member
אני כן מנסה להבין...../images/Emo8.gif

מה הקשר של האישים הלא מוכרים הללו לקרימינולוגיה?
תמיר.

האנשים שהמציאו את הגבינה!

אני מעריצה את האנשים שפרצו את הדרך וקידמו את הרמה הקולינרית של מיצי הקיבה שלנו בתחומים הבאים - גבינה, חומוס ושוקלד. אה!!, וצ'ילי מתוק. לא לשכוח את הצ'ילי המתוק!

יומיסט דה פויינט!!

צ'ילי חריף שהוא מתוק. זה אמור להיות צ'ילי [חריף מעצם היותו צ'ילי!] מתוק. ואוו, יש לי פשוט יותר מדי זמן.

EdisonGirl

New member
טעם את הוואסאבי..

לא יהיו לך יותר תהיות בתחום.. סופסוף חריף נורמלי, שלא מקלקל ת'טעם של האוכל..

תמיר1991

New member
בפעם הראשונה שאכלתי סושי הייתי

משוכנע שהוא בא עם אבוקדו... אחרי שזה היה בפה שלי התברר לי שזה דווקא וואסאבי
את התחושה אני כנראה לא אשכח לעולם...
תמיר.

Tree Hugger

New member
אנשים ששינו את ההיסטוריה

(יענטו לטובה) זיגמונד פרויד- אני חושבת שהוא היה מהפכן ולמרות שהוא שובינסט פסיכי, הוא עדין תרם רבות לפסיכולוגיה המודרנית.. מרטין לותר קינג- כאילו דה, אני סוגדת לו :] קרל מרקס- אני ממש ממש אוהבת אותו, שוב אדם שהקדים את זמנו ולחברה היה מאוד קשה לקבל אותו בשל כך (אפילו שבשנים האחרונות יש פתיחות מאוד גדולה לרעיונותיו) וזה מי שיש לי, בנתיים.

soulz

New member
לי יש הערצה מענינת...

הערצה לבחור צרפתי בשם Frédéric Guillemot ששם קץ לחיו, ובעקפין הלהקה שהוא היה המתופף בה הוציאה את אחד האלבומים הטובים ביותר שאיי פעם נוצרו שהוא קונספט לזכרו של המתופף הזה. להקה בשם the old dead tree, אלבום בשם the nameless disease טוב, נו...אני סתם שמתי מטרה לחיי לפרסם את האלבום הזה בכל מקום. לדעתי האיש שהכי תרם לעולם היה הבנאדם שהמציא לראשונה את מכונת הדפוס, שאני לא זוכר איך קראו לו כמובן...המצאה ששנתה את העולם, ולטובה.

JohnPaul

New member
יוהן גוטנברג

אגב זאת פעם שנייה שאני כותב כאן. היות ואני מתעניין מאוד בתחום המוסיקה, המוסיקאי שאני הכי מעריץ הוא ללא ספק פראנק זאפה. אנשים שתרמו: לאונרדו דה-וינצ'י, גלילאו גליליי, מונטסקייה, עמנואל קאנט, אפלטון, סוקרטס, ג'וליילמו מרקוני, תומס אדיסון, אלכסנדר גרהם בל, אברהם לינקולן, מרטין לותר קינג, מיילס דייויס... זה על רגל אחת, כמובן שיש עוד המון.

soulz

New member
כן, כן...זה מענין מאוד...

ועכשיו לכו להוריד את האלבום שאמרתי לכם...כי בשום דרך אחרת אי אפשר להשיג אותו בארץ, או שהוא כבר מזמן היה מונח בתוך איזה מסגד בחדר שלי שהייתי בונה בשבילו...

EdisonGirl

New member
מי האנשים ששינו את ההסטוריה?

או את מי אנחנו מעריצים? או שאתה רוצה שנציין אנשים ששינו את ההסטוריה, שאנחנו במקרה (או שלא במקרה) גם מעריצים אותם.. בכל אופן: - תומאס אלווה אדיסון (איך לא?) - וגם לצ'ארלס דארווין יש מקום מכובד אצלי.. - אלברט איינשטיין - אדולף היטלר (לא אוהבת אותו ולא מסכימה עם מה שעשה, תירגעו
, אבל יש מה להעריץ בו והוא בהחלט שינה את ההיסטוריה..) - ניקולאס קופרניקוס וגלילי גליליאו. לא מזל שהיה אותם?
אבל זה לא פייר מצידנו להזכיר רק אחדים.. אם נדמיין את עצמנו בסיטואציות עצמן, ההתרגשות וההתפעמות בטח הייתה רבה ואנשים רבים נוספים היו יכולים להיות מוערצים על ידינו. ובכן, בצעד של הכרת תודה, אני מעריצה את כל מי ששכחנו להעריץ ועשה שינוי ראוי לשמו בעולם ובאנושות.

למעלה