את מי אתם מעריצים ?

snopkeen

New member
זה הולך להיות קצת מוזר...

אני מעריץ את אנדי גרוב (עד לפני עשר שנים האיש החזק באינטל) יהודי ששרד את השואה בסיפור פשוט מזעזע ועשה עולם טוב יותר... (הוא אחת הסיבות שאני יכול לתקתק את ההודעה הזו ולשלוח אותה אליכם) ספר שהוא כתב "רק הפראנואידים שורדים" הוא ספר חובה. כמובן שתמיד הערצתי גם את רפאל מצבי הנינג'ה, הוא נראה סגור ומופנם אבל האמת שמכל הצבים יש לו את הלב הכי טוב והוא הכי אמיתי שיש...

Acripela

New member
תורי תורי תורי תורי!!!!

ניוטון גלילאו תומס אדיסון איינשטיין יוליוס קיסר נפוליאון {יש לי חיבה למטורפים בעלי כוח.. חח} ז'אן דארק {פמיניסטית שכמוני.. הזכרתי שתהחפשתי אליה בפורים לפני שנתיים??} רנה מגריט {אוו הכישרון!!} סלבדור דאלי {שוב, הכישרון!!} ג'ימי הנדריקס ג'ון פטרוצ'י הכותבים והמלחינים בסליפנוט {והנגנים כמובן!!} אותו דבר רק לגבי אופת'!!! חכמים סינים עתיקים שהתפגרו ע"י אכילת חרגול.. חברים שלי {הכישרון... לא פייר!} ואנוכי.. מה לעשות אני מתוסבכת ברמות שגובלות בהערצה עצמית- {נרקיסיזם!!}

Acripela

New member
אני כזאת אבלה..

שכתי כמה חשובים!! מרטין לותר קינג {אבל זהשחי במאה ה-20, היה אחד לפניו אני חושבת.} שייקספיר {והשפה שלו..} כל הפילוסופים היוונים {הרשימה תיהיה ארוכה מידי..} הרלן קובן {כי הוא כותב מוכשר בטירוף..} רחל המשוררת נתן אלתרמן {בגלל השיר "מקרה פעוט" , במיוחד בגלל השיר הזה...} ארז רונן {שכתב את "דואר יוצא- דואר נכנס"} ואת אינדיגו המוכשרים.. אני חושבת שלא שכחתי הפעם אף אחד..

כל מי שכתבת(חוץ מגייטס)

לינוס טורוואלד. צ'ארלס דארווין ניל גיימן קלייב בארקר אריק קאנדל(כתב את הספר הכי טוב על נוירולוגיה שיש, זכה בנובל לפני 5 שנים) ה.פ.לאבקראפט- רק על הרעיונות.

הבהרה לגבי גייטס

הוא לא הגיבור שלי, אבל הוא בהחלט שינה את ההיסטוריה, כמו שמישהי כתבה גם את היטלר

Theherod

New member
האמת? בפועל זה נכון

אך אם נסתכל על כל התמונה, נראה שזו יב"מ ששינתה את ההיסטוריה. הסיפור הוא כזה, יב"מ החלה לתכנן מחשב ביתי (pc - לכן קוראים להם גם מחשבי תואמי יב"מ) שיהיה זול יותר מהמקים (היקרים, מאוד!) שהיו באותה התקופה. אחת הדרישות המרכזיות היתה איך לא... מערכת הפעלה. הם פנו לביל גייטס (או שהוא פנה אליהם, לא זוכר), ואף שלביל לא הייתה שורת קוד אחת כתובה, הוא הצליח להעביר להם את הרעיון שיש לו מערכת שרק דורשת הסבה (לא במילים מפורשות, כמובן). השאר היסטוריה (אני חושב שניתן לקרוא על זה בויקיפדיה). בכל אופן, הפואנטה היא שביל היה המוציא לפועל, אך אם לא הוא, יב"מ היתה מוצאת חברה אחרת. אגב, גם ה"מהפכה" שהוא יצר היתה בעיקר גניבה מפה ומשם. את דוס הוא גנב ממוסכניק (אם אני לא טועה, בכל אופן הוא עבד במשהו בסגנון) שכתב את DOS בשעות הפנאי. את המערכת הגרפית הוא גנב מאפל שגנבה בזמנו מזירוקס. למעשה, הדבר היחיד שהוא באמת המציא בעצמו זה אקסל. הוא גאון, בזה אין שום ספק, אבל גאון עסקי בלבד, בכך הוא נבדל בסטיבן ג'ובס, גאון מחשבים (כמו גם בעיצוב), אך חסר יכולות עסקיות (יחסית).

את לא אמורה להסכים איתי

את אמורה לכתוב את דעתך כך שאין כאן עניין של נכון ולא נכון אגב, אם כבר מדברים על להשנות את ההיסטוריה, תיהי בטוחה שהאנשים שכתבתי שינו את ההיסטוריה הרבה יותר מזמר רוק
(בזכותם המכשור שבו הם משתמשים בשביל לנגן קיים בכלל)

JohnPaul

New member
מילא זמר רוק

אבל אחד ש: א. לא עושה את זה טוב, ב. הוא בסה"כ חלק מאופנה, ג. לא שינה כלום, ד. יש לו להקה בינונית מאוד... קל וחומר...

תמיר1991

New member
רוב מי שאמרת../images/Emo8.gif

וכמובן
לודוויג ויטגנשטיין אפלטון אריסטו ניקולאס קופרניקוס מישל פוקו קרל פופר תמיר.

Nimst

New member
אוהבת את ניטשה

למרות שיש לו את השריטות המעצבנות שלו.

noname202

New member
אני בשביתה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פתחתי פה הודעת סגידה לארלוזורוב[
] הכוסון ו..כלום! לא תגובה, לא
, לא סגידות, אפילו לא הצעה מגונה אחת במסרים - כלום! ארלוזרוב[
]ואני עם המשקפיים השקסיות שלו, בשביתה.

למעלה