א ה ב ה

ToryMaster

New member
הרבה אנשים

תראה בה"פ, איך כולם התרעמו על זה שרולינג חיברה את טונקס ולופין דקות אחרי שדמבלדור מת. ככה אנשים מגיבים, בכל דבר הם מוצאים זילות.

Diableror

New member
|ספויילר| להארי פוטר 6 מעלי../images/Emo70.gif

נו,יש כאלה שעדיין לא קראו את הספר(go figure
) Diableror

ToryMaster

New member
זו בעיה שלהם

כמעט שנה עברה, אני לא מסמנת יותר ספוילרים, הגיעו לי עד כפול ארבע מהגובה שלי.

Wing Chan

New member
להגיד לי משהו כזה על ה"פ

זה בערך כמו לדבר עם מקרר רנדומלי על הארוויזיון. (הארד! רוק! הללויה!) (ז"א אני לא מבין בזה כלום ולא קראתי אפילו)

Justin Angel

New member
לדסקס זה דבר אחד

אבל "אני לא מכיר אלים, אבל אם תוכלו לתת לי משלכם זה יהיה מגניב!" זה משהו אחר. שוב, אני לא נחרץ כאן היות ואני לא מכיר את הנסיבות שיצרו את השרשור ולכי תדעי שזה לא איזה תוכנית אלוהית של איזולי או שוקרא להגיע לבדיוק מי שצריך אותם. כל מה שאמרתי זה שיש נימה של זילות בקונספט מאחורי השרשור הזה.

../images/Emo45.gif , אבל כמו שטורי אמרה

ואנחנו מסוגלים להבין את הזילות מאחורי הבריאה שבבני האדם כמו טורי ,זה משעמם לה, אז צריך לתת לה בידור , ובכלל ,אני בטוח שאם יגמרו האלים בפנתאונים אפשר תמיד למצוא כמה בהארי פוטר , או בפוקימון ואחרים.

neophile

New member
בתור פאנאט דתי אני יודע מה מכובד

אני שואף לסגידה אמיתית של האלים והאלות, לא של התמונות אותם בני אדם יצרו כדי לייצג אותם בהיותם לא מסוגלים להעלות את התודעה שלהם מעבר לספירה החומרית הנמוכה ביותר. כתוצאה מכך המון מיקסמי שווא נוצרו ,הרבה פעמים בהשפעת יישויות לא סימפטיות. אתה רוצה מתוך המורליזם הזה למצוא את עצמך סוגד לחיזרים?

neophile

New member
***תיקון

"לא מסוגלים להעלות את התודעה שלהם מעבר לספירה החומרית הנמוכה ביותר." מעבר למישור האסטרלי

windflute

New member
אלות אהבה

קודם כל אני מציעה לך לחפש באינטרנט - יש המון המון חומר. השמות שעולים לי עכשיו הם אפרודיטה, אשתורת (תשוקה ומין לשם הנאה), אשרה (אם גדולה. אהבה ומין לשם פריון). אבל הן לא קשורות לכוכב. אצל הכנענים היה אל שיצג את כוכב ונוס ושמו שחר. אני לא בטוחה בתכונות שלו אבל אפשר למצוא קצת מידע עליו באתר של כרמית. חוצמזה - ג'אסטין מה אתה נלחץ? אחד הצעדים הראשונים והלגיטימיים של פגאן מתחיל הוא ללמוד על אלות ואלים ועל המיתולוגיות שלהם. אתה עשית את זה בעצמך, לא? מה הבעיה בלפתוח את השאלה בפורום ולתת לכולנו לעזור במידע על אלים שאנחנו מכירים (לא חייבים אלים שאנחנו עובדים איתם). מה הבעיה שלך גבר? ~O~ שחר

Justin Angel

New member
איך מתמצתים אלים בטקסט?

איך מתמצתים אלים בטקסט? איך בוחרים איזה מהאלים שמכירים על בסיס יום-יומי הוא אל של אהבה? איך עונים על כזאת שאלה? אין לי אפילו כיוון מאיפה להתחיל. לשטח (מהמילה "לעשות שטוח") אל\ה ככה לתוך קופסה נחמדה ונוחה של "אל\ת אהבה" זה קשה לי. אצלי שום אל\ה לא רק אל של משהו אחד, כולם אלים אוניברסליים, אלים בפני עצמם, מדהימים ואהובים בזכות עצמם. לא בזכות מה מישהו מתישהו חשב עליהם או איזה מתנות הם יכולים לתת לי. הם האלים שלי. לבחור מביניהם אל\ה לא מתיישב אצלי טוב.

לורליין

New member
לא רק ונוס מרומא

האלה לאדה, אלת האהבה היופי והשמחה אצל העמים הסלאבים. באזורים מסויימים הייתה ממונה גם על חיי המשפחה.

למעלה