באוכל טבעוני איפה יש הכי הרבה b12 כמו בבשר?

subatoi

New member
יודע מה? מחר אני מקים מפלגה.

נו? כמה קולות אני אקבל?
ונגיד שאקבל מספיק קולות, כמה אנשים אכניס לכנסת? שניים? שלושה? ארבעה? זה מספיק כדי לאסור הרג של חיות? לא.
תהליכים כאלה הם ארוכים, ממושכים, מייגעים, מתישים, ומצריכים המון סבלנות. המון. אי אפשר להסתנן לכנסת ולחוקק דברים כאלה מהיום למחר.

זה שדברים לא קורים זה לא ש"אף אחד לא חשב" עליהם. לפעמים הם פשוט לא... מעשיים. דרכי הפעולה הרבות הנוכחיות מביאות המון תוצאות, כמו שאפשר לראות. הטבעונות בכל מקום, תודה לאל. ויש ח"כים, לא טבעונים, שמשקפים חלק מהרוח שקיימת בציבור. היו כמה הצעות חוק, חלקן התקדמו, חלקן תקועות. תלוי. אבל יש דברים שזזים. יש איזה פתגם על נושאת מטוסים ענקית שצריכה לשנות כיוון וזה לוקח לה המון זמן.

ולעניין - כן, להרוג בני אדם זה אסור בחוק. בגלל זה לא קורה הרבה בארץ, אבל זה לא שזה לא קורה בכלל. ואם נזהרים מספיק, אפשר לעשות את זה בלי להתפס ובלי לשבת בכלא! יש מספיק פשעים שלא מפוענחים. ויש מספיק מלחמות בעולם. אז מה? אז אם אני ממש אזהר, אני אהרוג את מי שאני שונא, או שיש לי ערך מסוים, שחשוב לי לשמור עליו, והוא כולל אי-הרג של בני אדם?
כנ"ל לגבי בעלי חיים. זה די פשוט, האמת.

אפשר להשלים בתוספים

ויטמינים מקבוצת B לא נאגרים בגוף בגלל זה חשוב לצרוך אותם על בסיס קבוע. אם התזונה שלך לא מספיק מסודרת שווה לבדוק על תוסף. הבנתי שבין היתר חוסר בעיקר משפיע על מערכת העצבים.
יש תוסף B50 + מגנזיום ציטראט שאני לוקח מהסיבה הזו.

למעלה