באחד השיעורים הראשונים בקורס

טוב נראה לי שאני מנחשת מי את?

ונורא שמח לי שאת פה אולי תבואו גם למפגשים. ולגבי הסבתה. גם אנחנו לא הגענו כשהיא לא קיבלה את הזוגיות שלנו. אבל הניתוק בא ממנה ולא מאיתנו(היא לא הסכימה שנבוא ביחד). אני לא בעד ניתוק טוטאלי. אני כן בעד "פרסים" ו"עונשים" כשצריך. אני לא מאמינה שנוכל לתקן אותה. אבל ננסה להפחית מהילדים את חוסר הנוחות. מה שבטוח זה ממש לא מערער את התא המשפחתי שלנו. דווקה כשהיא לא קבלה את הבת שלה זה היה קשה וערער את הזוגיות שלנו. לא בגלל שאשתי העדיפה להתנתק ממני להפך היא העדיפה את המשפחה שלנו, אבל האבל היה קשה.

לב הזהב

New member
תודות על

המחמאיות. עוד סיבה למה היה שווה לבוא לבקר. מפגשים? - דווקא הייתי בעבר סרט טורקי? - עדיף בורקס. (מבורקס העגלה בחיפה אולי) יחסם של ההורים? - אז כנראה שבכל זאת עם הילדים בא התאבון. כשהייתי בהריון עם בכורתנו התחיל לנוע אצל ההורים שלי משהו והקבלה שלהם הגיעה לאחר הלידה. חזרנו לדביקות כי ככה זה אצלנו במשפחה, אבל עכשיו לפחות יש הפרדה - יותר ברור איפה אני נגמרת והם מתחילים ולהפך. בנוסף, אנחנו גרות בעיר אחרת מהם, וגם זה עושה איזה סדר בחיים. יש לציין, אגב, שאשתי היתה די בשוק כשההורים שלי פתאום קיבלו אותנו לאחר שלוש וחצי שנים ובבת אחת נפלה עליה משפחה שלמה, כולל דודים ודודות, שלכל אחד יש מה להגיד.

האמת שציפיתי שתהיי פה

כבר כשנכנסתי בפעם הראשונה די התפלאתי שאת לא חלק מהפורום הזה. הוא פשוט מאוד מתאים לך.

אבא גאה

New member
מממממממממממ.................

בוקרס העגלה.....מממממממממממ.... מחמאיות דרך אגב, הכי כדאי להגיש עם קפה הפוך.

לב הזהב

New member
אוף - כתבתי

תגובה לתגובות לתגובה ושלחתי אותה והיא נעלמה כאילו גמד גינה חטף אותה. עכשיו אני כבר לא אשחזר את הכתוב.רק אגיד שתודות למחמאיות (זה עוד שאריות ממה שנמחק לי) ושכיף לבוא לבקר וזהו

לב הזהב

New member
והנה עכשיו

פתאום כן מצאתי את התגובה לתגובות על התגובה של התגובות. מה פה קורה פה בעצם. וואלה - כדאי שאחזור להקפאה עמוקה ומהר.

כן. עלית על עוד תכונה

אמריקאית נהדרת. בגיל שמונה עשרה הילדים נבעטים מהבית. אנחנו הדגשנו לילדים שלנו שלא איכפת לנו מה קורה מסביב, אצלנו הדלת תהיה תמיד פתוחה והם יכולים להיות בבית כמה שהם רוצים. ולפי האור בעיניים של הגדול ראינו שזה נקלט ומאוד מצא חן בעיניו...

אורי 0

New member
זה שאיזהו פסיכולוגית אמרה משהו

אומר שפסיכולוגית אחרת הצליחה לחשוב על זה, לנסח את זה בצורה שתשמע הגיונית ובהירה, למצוא כמה מקרים שנראו לה כמתאימים, לכתוב את הכל בעשרה- חמישה עשר עמודים באנגלית, לשכנע כתב עת, שמטרתו להדפיס בדיוק דברים כאלה, לקבל את זה, לשכנע שני קוראים חיצוניים שזה נשמע סביר, ובדרך כלל - שזה מתקבל על דעת רבות אחרות (כלומר - שזה מתאים לתבניות החשיבה המקובלות בחברה בכלל Uבקהילה המקצועית בפרט). זה אכן לא מעט, אבל זה עדיין לא אומר שזה נכון!

למעלה