באיחור אופנתי

purple rain2

New member
באיחור אופנתי../images/Emo11.gif

שם: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: חיה אהובה: תכונה טובה: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: הסרט האחרון שראית בקולנוע: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: איזו שפות אתה מדבר: תוכנית אהובה בטלויזיה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: זה המשיך והמשיך אבל ריחמתי עליכם

OhBaby

New member
עונה..

שם: מיכל מזל: אריה צבע שיער: חום דבש חחחחחח צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 6,8 מאמין באלוהים: ככה ככה חיה אהובה: ארנב תכונה טובה: נחמדה,חוש הומור תכונה רעה: פסימית קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: שוקו הסרט האחרון שראית בקולנוע:לא ראיתי כבר שנתיי. אבל מתכננת מר וגברת סמית, או חותנת בהפרעה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: כועסת על זה שהעירו אותי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מפהק איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ערבית( בערך) רוסית ( כמעט ולא) תוכנית אהובה בטלויזיה: טב"ע, רצים לדירה, סוף הדרך. חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: יו גרנט תחנת רדיו: התחנה עם המוזיקה. לא זוכרת.. חדר בבית: החדא שלי והסלון מי חשב שאני אוכל לענות על כל כך הרבה שאלונים ביום.

OhBaby

New member
ועוד הפעם אני ראשונה..........

אני משועממת..................................

purple rain2

New member
רציני לא ראית כבר שנתיים?!../images/Emo12.gif

או שסתם בהגזמות?
חחח ביום ראשון הייתי במר וגברת סמית' ובדיוק היום קיבלתי הבייתה זוג כרטיסים חינם לזה, שזכיתי

OhBaby

New member
ז"א בקולנוע עצמו פיזית לא הייתי

שנתיים, או יותר, מי סופר, אבל ראיתי סרטים בכל מיני נסיבות אחרות, לדו' בבית ספר ראיתי את "היום שאחרי מחר " עם כל השכבה.. הבית ספר החליט להיות נחמד משום מה.. אז במקום ללמוד ראינו את הסרט 3 שעות וכמעט שלא למדנו באותו יום.. אף פעם לא הייתי חובבת של סרטים בקולנוע, זאת טחה גדולה מדי בשבילי חחחחחח.
מר וגברת סמית, היר איי קאם.....

איזה סרט יפה היום שאחרי מחר..

היה כיף לראות אותו אז עם כולם, אבל לא כשסמירה צרחה כמו אלוהים יודע מה כל שנייה... אוי איך היא עיצבנה אותי...היא כעסה על מישהו כי הוא התעטש...

מפרגנת

נווו..... טוב.... שם: ורדית מזל: אריה מידת נעליים: 34-36 גובה: 1.46 (די נמוכה.....) צבע שיער: חום בלונדיני לא צבעתי את השיער כי אני רק בכיתה ו'.... עולה ל-ז', ודרך אגב, היה היום יום עצוב, כולם בכו בגלל שאנחנו נפרדים (אפילו הבנים!!) פירסינג: עשיתי עגיל אחד באוזן ואז התעלפתי.... אז לא עשיתי עוד אחד... כבר עבר חצי שנה ואני עדיין מפחדת.... אין קעקועים..... מספר מזל: 7 ו-13. מאמין באלוהים: כן!!! חיה אהובה: כלב תכונה טובה: מצחיקה תכונה רעה: פטיל קצר אוהבת יותר חום, כי הולכים לבריכה ולים וכל זה...... אני מעדיפה לישון.... זה כיף, אני ישנונית. אני שונאת את מה שיש בתוך הקרמבו..... אני אוהבת רק את העוגייה הסרט האחרון שראית בקולנוע: "איזה מין שוטרת 2". הדבר הראשון שאני עושה שאני קמה בבוקר זה שמה כפכפים והולכת לשטוף פנים. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון זה מחבקת את אימא. אני מדברת בשפות: ספרדית (ככה ככה) אנגלית (מצוין, כי הייתי בארה"ב לשנה) ועברית (מעולה). תוכנית אהובה בטלוויזיה: הטופ מודל הבאה, כיאלו ב-ר-ו-ר, ואני גם אוהבת לשמוע שירים בMTV. חודש אהוב: אוגוסט...... יש לי יום הולדת. שחקניות אהובות: אליסה מילאנו, אמנדה ביינס והילארי דאף. שחקן אהוב: לא יודעת..... תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: לא הבנתי מה הקטע של החדר בבית...... וזהו.........

עונה../images/Emo151.gif

שם: יוליה מזל: קשת מידת נעליים: 39 גובה: 1.64-1.63 (פחות או יותר...לא יודעת בדיוק) צבע שיער: חום בהיר צבעת פעם את השיער: עשיתי פסים
באיזה צבע: בלונד
פירסינג: באוזניים..חח..(2 באוזן שמאל ו-1 בימין) קעקועים: חינה, היה לנו יום כזה בבית ספר שהיו כל מיני מכירות אז עשו גם קעקועי חינה...עשיתי של מלאך על הרגל
מספר מזל: 13,2 מאמין באלוהים: כן
חיה אהובה: כלב
וסוס תכונה טובה: מצחיקה תכונה רעה: אני לא תמיד רצינית כשצריך.. קור או חום: באמצע
לישון או לקום: לישוןןן
קרמבו וניל או שוקו: וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע: מר וגב' סמית מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסתכלת מה השעה
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שותה מים איזו שפות אתה מדבר: עברית, רוסית אנגלית תוכנית אהובה בטלויזיה: יש יותר מדי...טופ מודל, שנות ה70, מכושפות, ככה זה בחיים, פרדייז הוטל, הרווק/ה וכו' חודש אהוב: דצמבר (יומולדת
) שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר
וג'ים קארי
תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: החדר שלי

חזרתי אתמול מאילת!!!!!!!!!!!

שם: ענבל מזל: אריה מידת נעליים: 38 גובה: 1.64 בערך צבע שיער: שתני-בלונדיני-ג'ינג'י תבחרו צבעת פעם את השיער: רק ת'קצוות, אמא אוסרת עלי להרוס את השער.. בעצם כל מי שאני מכירה בערך אוסר עלי לעשות את זה.. באיזה צבע: ורוד.. יצא די כתום... אבל לא נורא.. פירסינג: בגבה, היה גם נזם אבל זה מטרד.. אבנים נופלות כמו חרא מהשמים וקשה למצוא ת'עגילים הנוחים.. קעקועים: עדין לא מספר מזל: אין מאמין באלוהים: לא חיה אהובה: חתול תכונה טובה: נחמדה תכונה רעה: מעצבנת קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע: 'בית השעווה' משעשע משהו מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: משתינה(נו זה נורא בוטה... תסלחו לי) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מתקלחת ומצחצח שינים איזו שפות אתה מדבר: עיברית.. אנגלית.. וספרדית.. בבית! תוכנית אהובה בטלויזיה: ג'ואן מארקדיה חודש אהוב: יולי, יומולדת שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אין תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי... לא בבית

3 לילות ו4 ימים:)

ולמרות שכולם די איימו עלי.. לא השתזפתי.. אפילו שהיינו כול יום בחוף בשעות הנוראיות.. זה פשוט לא עובד ככה כניראה חחחח היה ממש כיף! היינו 4 בנות לבד.. אין יותר טוב מזה..(יש אבל.. נו.. תנו לי)

Dark Force

New member
עונה..../images/Emo56.gif|פגרה|

שם: שיר מזל: סרטן מידת נעליים: 44\45 צבע שיער: חום שחור. צבעת פעם את השיער: כן, לשחור סיני. פירסינג: לא, אבל בקרוב בלשון. קעקועים: אחד על הכתף. מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: שאלה גדולה מדי. חיה אהובה: כלב, וסנאי. תכונה טובה: כריזמטיות. תכונה רעה: שתלטנות, וכמעט לא ספונטני. קור או חום: כשחם אז עדיף קר, כשקר עדיף חם. לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: וניל
הסרט האחרון שראית בקולנוע: וואו.. לא זוכר- מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: בודק מה השעה. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רושם אוואי באייסי חיחי איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, רוסית, ספרדית וערבית קצת. תוכנית אהובה בטלוויזיה: מכושפות. חודש אהוב: יולי, דה היומולדת שלי
שחקנית אהובה: שאנן דוהרטי שחקן אהוב: לא יודע הממ, המון. תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: החדר שלי.. אגב עוד מעט יומולדת

אווריט ,

שם: שיר מזל: בתולה מידת נעליים: 38/9 גובה: 1.64 צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן.. באיזה צבע: חום אדום עמוק. פירסינג: נזם? ומתכוונת לעשות בלשון החופש
קעקועים: אין.. ולא יהיה.. מספר מזל: 3.. מאמין באלוהים: חס ושלום. חיה אהובה: כלב..
תכונה טובה: יודעת להקשיב
תכונה רעה: כנה יותר מידי.. אומרת הכל בפנים
קור או חום: קורררר לישון או לקום: לישון!!! קרמבו וניל או שוקו: וניל
הסרט האחרון שראית בקולנוע: נראה לי שרק 2..חח זה היה ממזמן. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתמתחת במיטה, איך כותבים את זה?
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מפעילה תטיימר בטלויזיה. איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עברית, וקצת קצת ספרדית. חח ויידיש.. תוכנית אהובה בטלויזיה: מופע שנות השבעים/טלנובלה בע"מ. אבל זה משהו חולף. וכמובן חברים. שזה חובה..חח חודש אהוב: ספטמבר שחקנית אהובה:
שחקן אהוב:
תחנת רדיו:
חדר בבית: חדר מחשב..

Pink Angel1

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

שם:סהר מזל:טלה מידת נעליים: 37 גובה: 1.58 או 59 צבע שיער:שחור צבעת פעם את השיער:
פירסינג: היה לי באף כבר לא קעקועים:
מספר מזל:
מאמין באלוהים: יאפ חיה אהובה: לא מתה על חיות תכונה טובה: כנה תכונה רעה: חוסר סבלנות קור או חום: חום
לישון או לקום: לישון
קרמבו וניל או שוקו: וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע: הצלצול 2 מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלויזיה איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ועברית תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים ואלי מקביל
חודש אהוב: אפריל שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב:
תחנת רדיו: לא שומעת חדר בבית: שלי

למעלה