באיחור אופנתי

עונההההההההה

שם:ספיר מזל:גדי מידת נעליים:40 גובה:1.63 צבע שיער:שטני צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע:לא פירסינג:לא אבל רוצה לעשות באף קעקועים:אין מספר מזל:7 מאמין באלוהיםכן חיה אהובה:כלב תכונה טובה:כנה תכונה רעה:אימפולסיבית קור או חום:קור לישון או לקום:לקום קרמבו וניל או שוקו:מוקה הסרט האחרון שראית בקולנוע:מר וגברת סמית מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:הולכת לשטוף פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:קוראת ספר איזו שפות אתה מדבר:ערבית ספרדית עברית תוכנית אהובה בטלויזיה:הטופ מודל הבאה פרדהיז הוטל פגישת מחזור 2 הישרדות השמניה השיר שלנו וראש גדול חודש אהוב:דצמבר שחקנית אהובה:לינדסי לוהאן מישה ברטון שחקן אהוב"גוני דפ ויל סמית בן סטילר ואדם ברודי תחנת רדיו:99 fm חדר בבית:החדר שלי

בר2י

New member
מזל שריחמת עלינו חח../images/Emo178.gif תשובות:

שם: מיכל מזל: עקרב מידת נעליים: 38 גובה: 1.53 צבע שיער: חום-חום בהיר צבעת פעם את השיער: עשיתי גוונים פעם.. באיזה צבע: דבש כזה.. פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: אממ אין ממש..אולי 2 מאמין באלוהים: כן חיה אהובה: אממ דולפין תכונה טובה: עקשנית תכונה רעה: עקשנית..חח קור או חום: קורר לישון או לקום: לקוםם קרמבו וניל או שוקו: וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע: איזה מין שוטרת 2 מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: אממ מכבה את השעון מעורר בפלא..מצחצחת שיניים.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכוונת שעון מעורר בפלא..מצחצחת שיניים חח איזו שפות אתה מדבר: אממ עברית,אנגלית,ערבית זהו.. תוכנית אהובה בטלויזיה: אממ יש הרבה..הטופ מודל,סוף הדרך,כוכב נולד,רצים לדירה,אהבה מעבר לפינה חודש אהוב: נובמבר (גם קר וגם היומולדת שליי) שחקנית אהובה: אממ סנדרה בולוק..ג'וליה רוברטס..ג'ניפר אניסטון..קייטי הולמס..הילארי דאף..לא עולים לי אבל יש הרבה שחקן אהוב: אממ בראד פיט..לא עולים לי.. תחנת רדיו: רדיוס..גלגל"צ חדר בבית:החדר שלי והמטבח חח

עדידי15

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

שם:עדי מזל:מאזניים מידת נעליים:37-38 גובה:1.57 צבע שיער:חום צבעת פעם את השיער:רק גוונים באיזה צבע:בלונד פירסינג:אין קעקועים:אין מספר מזל:24 מאמין באלוהים:כן חיה אהובה:סוס תכונה טובה:מצחיקה תכונה רעה:חוצפנית קור או חום:חום לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו:וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע:לא זוכרת היה מזמן מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:פותחת את העיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מסדרת את השמיכה איזו שפות אתה מדבר:עברית ולומדת ערבית,אנגלית תוכנית אהובה בטלויזיה:טלנובלה
תשוקת הנצים
חודש אהוב:יוני מסיימים ללמוד שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב:בראד פיט תחנת רדיו:107.5 חדר בבית:שלי

purple rain2

New member
אז מר וגברת סמית' בול בשבילך../images/Emo8.gif

ואף פעם לא שמעתי על מישהו שמספר המזל שלו גדול מ-10
כלומר בד"כ זו ספרה

עונה ../images/Emo66.gif

שם: לירן מזל: מאזניים מידת נעליים: 40 גובה: 1.66 צבע שיער: ג'ינג'ית צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: פסים בלונדיניים פירסינג: היה לי באף והוצאתי.אעשה שוב בקרוב. קעקועים: בקרוב. מספר מזל: 7, 28 מאמין באלוהים: ככה ככה חיה אהובה: חתול תכונה טובה: נדיבה כל כך תכונה רעה: חסרת סבלנות
קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: שוקו הסרט האחרון שראית בקולנוע: אממממ הקללה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מנסה לחזור לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: צופה בטלוויזיה, הוא עוזר לי להירדם.. איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית. תוכנית אהובה בטלויזיה: יש המון. ערוץ 3, ויוה ו...לא יודעת מה עוד,עברתי ליס. חודש אהוב: ספטמבר (יומולדת) שחקנית אהובה: אממממ קשה להחליט.. שחקן אהוב: ג'ם קארי וארנולד שוורצנגר תחנת רדיו: אמממ קשה להחליט חדר בבית: החדר שלי ואמבטיה

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

שם: יעל מזל: דגים מידת נעליים: 38-39 [?] גובה: 1.62 :\ צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: פסים באיזה צבע: סגול שהפך לכחול ופעם לאדום, וורוד. פירסינג: בעתיד קעקועים: כנ"ל מספר מזל: 87 מאמין באלוהים: כן חיה אהובה: קואלה, פיל ויעל תכונה טובה: זוכרת תאריכים P: תכונה רעה: יש הרבה... קור או חום: חום
לישון או לקום: לישון כמובן קרמבו וניל או שוקו: וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע: מדגסקר מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שירותים P: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את האור איזו שפות אתה מדבר: עברית [!], אנגלית ולומדת צרפתית תוכנית אהובה בטלויזיה: יש הרבה, בעיקר ריאליטי ו..פאוור פאף חודש אהוב: מרץ שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: כל מיני [
] תחנת רדיו: לא מקשיבה הרבה חדר בבית: החדר האינטימי [והורוד!] שלי יעל

purple rain2

New member
כבר הספקת לראות מדגסקר?!../images/Emo12.gif

זה לא יצא רק היום?!
בכל אופן אני מתה ללכת לזה, כנראה שאלך השבוע, איך זה?

IkMfNiY

New member
ראיתי את הטרום בכורה ../images/Emo42.gif

לפני שבוע... זה סרט חמוד. יש לו קצת בעייה בעלילה, אבל בסה"כ הוא מומלץ =+= יעל

JULI4561

New member
עווווווווונננננננננננה

איחור אופנית זה תמיד טוב
שם: ג'ולי מזל: גדי מידת נעליים: 38/37 גובה: מטר 50 ו..4 נראה לי
צבע שיער: חום לא כהה בהיר אבל לא שתני .. צבעת פעם את השיער: כן אבל לא את כולו באיזה צבע: אדום ... עשיתי פסים פירסינג: לא
קעקועים: לא
רק חינה חחחח
מספר מזל: אין
מאמין באלוהים: כן
חיה אהובה: לא מתה על חיות
תכונה טובה: לב טוב תכונה רעה: רגשנות יתר קור או חום: נעים לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל הסרט האחרון שראית בקולנוע: גבר מי שמטפלת [סרט טוב] מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתמתחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עצמת ת'עינים חחח איזו שפות אתה מדבר: אנגלית,עברית וקצת ספרדית תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים,מכושפות,טב"ע,טופ מודל ועוד ועוד .. חודש אהוב: ינואר חודש יומולדת
שחקנית אהובה: לא יודעת יש הרבההה שחקן אהוב: [כנ"ל] לא יודעת יש הרבה תחנת רדיו: 99 אס קיי חדר בבית : חדר שליי ...

niranat

New member
אנוכי ../images/Emo66.gif

שם: טלי מזל: תאומים
מידת נעליים: 40 גובה: בסביבות ה-1.65 צבע שיער: כתום זוהר!
צבעת פעם את השיער: הרבה פעמים באיזה צבע: סגול, אדום, כתום, ורוד, וגוונים בלונדיניים... פירסינג: היה 2 בטבור, היה 2 בגבה, עכשיו רק 1 באף קעקועים: התכוונתי, הרשו לי, וברגע האחרון כשהייתי במקום התחרטתי
מספר מזל: אין לי דבר כזה מאמין באלוהים: בכלל לא חיה אהובה: חתולים
תכונה טובה: עושה שמח
תכונה רעה: לא יודעת להודות בטעויות קור או חום: בהרגשה עדיף קור, אבל אני מעדיפה חום כי כשחם זה סימן שעושים כיף
לישון או לקום: לקום ממש לא
אבל להיות ערה זה הכי טוב
קרמבו וניל או שוקו: וניל, דהה!
הסרט האחרון שראית בקולנוע: הצלצול 2 אני חושבת
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מטילה את מימיי
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלוויזיה...
ככה אני נרדמת
איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית.. פשייה מיוחדת אני תוכנית אהובה בטלויזיה: טופ, חלום אמריקאי חודש אהוב: יולי-אוגוסט... FREEDOM
שחקנית אהובה: זה לא מסוג הדברים שאני מקדישה להם מחשבה שחקן אהוב: אשטון
אבל זה רק כי הוא שווה
תחנת רדיו: אם כבר, אז גלגל"צ. אבל אני מעדיפה לבחור את הפלייליסט שלי בעצמי
חדר בבית: החדר שלי

../images/Emo47.gif../images/Emo180.gifעונה../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

שם:תום מזל: מאזניים מידת נעליים: 39 גובה: 1.60 ומשהו לא זוכר ממש.. צבע שיער: בלונד.. מחומצן.. צבעת פעם את השיער: כן.. מתי לא?! באיזה צבע: בלונד פירסינג: לא.. אבל ממש רוצה בגבה!! עוד שנה שנתיים יעשה.. קעקועים: לא.. מספר מזל: 6 מאמין באלוהים: ברור! כפרה עליו תמיד עוזר לי.. חיה אהובה: נחש תכונה טובה: אכפתי תכונה רעה: קצת מרכל..חחחח.. קור או חום: קור!! בעע חום.. לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: לא אוהב קרמבו! איכס זה כל כך מגעיללל
הסרט האחרון שראית בקולנוע:מר וגברת סמית מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: בודק מה השעה ואומר- טוב נו עוד 5 דקות.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: משתין איזו שפות אתה מדבר: עברית.. אנגלית בקושי.. קצת כורדית.. וזהו.. תוכנית אהובה בטלויזיה: אני אומר כמה קשה לי לבחור!! הטופ מודל כמובן! טלונובלה בע"מ! פלוריסיינטה!! רצים לדירה! סוף הדרך! כוכב נולד! פלוריסיינטה! תהרוג אותי וזהו! מאד טי וי! חברים! ונראה לי ששכחתי כמה.. חודש אהוב: אין כזה.. שחקנית אהובה: טלי שרון! משחקת פיגוז! שחקן אהוב: אין כזה.. תחנת רדיו: לא שומע.. חדר בבית: שלי..

purple rain2

New member
טוב קראתי את של כווווווולם../images/Emo9.gif

גם אם לא הגבתי
ועכשיו תורי....
שם:
הילית מזל:
טלה שליטה
מידת נעליים:
37-38 גובה:
ננסי משהו
נושקת ל-1.60 צבע שיער:
חום צבעת פעם את השיער:
לא צבע צבע אבל סאן אין באיזה צבע:
גוונים יותר בהירים פירסינג:
אחד בכל אוזן. אני מתה לעשות עוד באוזן למעלה אבל הבנתי שזה ממש לא בריא, וגם מתה לעשות נזם אבל אין לי סוג אף מתאים
קעקועים:
לא, אבל תמיד שיש חינה בפסטיבלים וכאלה אני עושה מספר מזל:
לא ממש מאמינה במספר מזל, אבל מספר אהוב 3 מאמין באלוהים:
חיה אהובה:
חתולים תכונה טובה:
פרפקציוניסטית, רגישה תכונה רעה:
רגשנית מדי, חסרת סבלנות קור או חום:
קוררררררררררררררררררר בעע שונאת קיץ
לישון או לקום:
לישון זה תמיד טוב
אבל עדיף להיות ערים, לא?
קרמבו וניל או שוקו:
לא אוהבת בכלל קרמבו
הסרט האחרון שראית בקולנוע:
מר וגברת סמית' (חחחח שמתם לב כמה הרבה אנשים ענו ככה?
) מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:
מכבה את השעון המעורר בפלא, מצחצחת שיניים (כמו מיכלי
) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:
מכבה את האור
איזו שפות אתה מדבר:
עברית, אנגלית וממש ממש מעט צרפתית (שרידים אחרונים מתקופת החטיבה
) תוכנית אהובה בטלויזיה:
הכי חברים, אבל גם אמריקן איידול, כוכב נולד, הטופ מודל, וואי אני חולת טלוויזיה אני רואה המון
חודש אהוב:
מרץ (יומולדת אלא מה?
) שחקנית אהובה:
מג ריאן שחקן אהוב:
טום הנקס, בראד פיט תחנת רדיו:
גל גל גל גלצ חדר בבית:
שלי

אני אוהבת את הילית.

שם: כרמית מזל: ביש מידת נעליים: 36-5-7 גובה: שקט צבע שיער: שטני-קצת בלונדיני ואולי קצת חום. צבעת פעם את השיער: כה באיזה צבע: בורדו פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: רין מאמין באלוהים: במי
חיה אהובה: הכל תכונה טובה: להצחיק תכונה רעה: רגישות יתר קור או חום: קור לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו: מוקה הסרט האחרון שראית בקולנוע:ברוס הגדול מכולם מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מגבירה רדיו מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מגבירה רדיו
איזו שפות אתה מדבר: רומנית, עברית, אנגלית, ערבית תוכנית אהובה בטלויזיה: אין משו ספציפי חודש אהוב: שחקנית אהובה: אוקטובר
שחקן אהוב: צ'אד
תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי

למעלה