באיחור אופנתי

purple rain2

New member
מזל ביש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולא ראית סרט מאז ברוס הגדול מכולם?!

JULI4561

New member
אויי זה בטח לפני מלא זמן

למה אני זוכרת שראיתי ברוס הגדול מכולם בקולנוע לפני שנתייפ

victoria777

New member
אני אחרונה(או שאחרונה באופן זמני)

שם: ויקטוריה מזל: סרטן מידת נעליים: 44 גובה: 180 ס"מ צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: אין מאמין באלוהים: כן חיה אהובה: אוהבת בע"ח באופן כללי ואין בע"ח מועדף תכונה טובה: יש לי משמעת עצמית תכונה רעה: ישנונית ומשתעממת מהר קור או חום: באמצע אי אפשר? לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: לא אוכלת קרמבו הסרט האחרון שראית בקולנוע:זה היה סרט דפוק.לא זוכרת את שמו מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: כפיפות בטן מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלויזיה בד"כ איזו שפות אתה מדבר: רוסית,עברית,אנגלית תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים חודש אהוב: יולי שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס שחקן אהוב: ג'ים קארי תחנת רדיו: לא שומעת רדיו חדר בבית: חדר השינה שלי

sk8er grrl

New member
אניניניני :]

שם: אפרת... מזל: בתולה... מידת נעליים: 38 גובה: 1.62 צבע שיער: שטני- בלונד... צבעת פעם את השיער: גוונים נחשב? באיזה צבע: אם כן אז בלונד... חזרה לבצע המקורי :] פירסינג: הלוואי... קעקועים: לאלאלא... חשבתי על משהו ממש קטן וסימלי... מספר מזל: 7,9... מאמין באלוהים: כן... חיה אהובה: דולפין... תכונה טובה: ממממ... נדיבות... נראה לי... תכונה רעה: עקשנות, אגואיסטיות... חחחח... קור או חום: קור... לישון או לקום: לישוןןןןןןן... קרמבו וניל או שוקו: שוקו :] הסרט האחרון שראית בקולנוע: הצלצול 2 :p מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פיפי... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: פיפי... חיחי... :] איזו שפות אתה מדבר: וואי מממ... עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, ערבית, פורטוגזית... הרוב שוטף... תוכנית אהובה בטלויזיה: הרבההה... מגרש בייתי, אחיות או לא להיות, חברים, בנות גילמור... חודש אהוב: מאי- יוני- יולי שחקנית אהובה: ריס ווית'רספון, קייט האדסון... שחקן אהוב: צ'אד מייקל מוריי!!! תחנת רדיו: 100? חדר בבית: החדר שלי :]

למעלה