באסה על גסיסתו של הפורום... מי עוד פה?

באסה על גסיסתו של הפורום... מי עוד פה?

ככה רגע לפני שיסגרו אותו עקב חוסר פעילות,
סקר קטן-

כמה שנים אתן גולשות פה?
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה?
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה?
מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום?
מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה?

d a p h n a

New member
הממ....

גולשת פה משהו כמו 10.5 שנים.
לא בטוחה מה השרשור שאני הכי זוכרת לטובה, אבל אני מודה שלפעמים אני חוזרת אחורה לשרשורים מאירועים חשובים מחיי, כי אני זוכרת לטובה את התגובות התומכות והחמות שקיבלתי כאן.
שעות הזרזור הועילו מאוד, קודם כל כי לזרזר זה כיף וחשוב. אבל מעבר לזה, כי כמה מהחברות הכי טובות שלי - בחיים ה"אמיתיים" לגמרי - הגיעו מכאן. וגם אחת מהעבודות הכי טובות שהיו לי אי פעם. וגם עוד כל מיני דברים שהשפיעו על חיי האמיתיים.
&nbsp
לגבי המתכונים והפריטים, האמת שלא קופץ לי משהו ספציפי שקניתי או בישלתי בעקבות הפורום, למרות שבטוח היו כאלה.

Givonit

New member
עונה...

- כמה שנים אתן גולשות פה?
כ-6 שנים... קצת אחרי החתונה

- מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה?
לא עולה לי כרגע, אבל תמיד אהבתי את שירשורי השוויץ ילידים בתחילת שנה או בפורים (מנהג שנעלם בשנים האחרונות).

- כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה?
בטח שהועילו... הראשון היה טיפ היפוך המסך המעצבן במחשב (לא שאני זוכרת את הפיתרון, אבל עזר בזמנו), ועד להכיר קומונות שעזרו לי בתקופות מסויימות בחיים, ואנשים שעד היום אני בקשר איתם... חלק יותר וחלק פחות.

- מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום?
האמת שאין לי לא KMIX ולא קיצ'נאייד (שזה היה הוויכוח העיקרי כשרק נכנסתי לכאן
), אבל היו כל מיני שבלונות לעוגיות, ועוד כל מיני דברים, וכמובן - הדבר שאני הכי אוהבת - *ה*שלט לדלת... לא זוכרת מי עשתה לי

השלישיה הפותחת -
עוף-אורז-תפו"א בתנור - של שקדיה
הקציצות באננס של פולקע (ביחד עם הספר שלה)
שבלולי גבינה (ועוד דברים) לשבועות של מרנג

Givonit

New member
חשבתי על זה והגעתי למסקנה בנוגע לשירשור הזכור...

הודעת הלידה של KAPARU..
אני זוכרת כמה התרגשתי לקרוא אותה, וגם אחרי הרבה זמן חזרתי אליו שוב מכל מיני סיבות.

The Blue Fairy

New member
אני פה

מגיבה כי אני לא רוצה שהפורום ייסגר
האמת שמעולם לא הרגשתי פה חלק, היו קליקות ואני הגעתי רק לפני שנתיים והיה קשה להתחבר
אבל תמיד נהניתי לקרוא חבורה חכמה של א(נשים) וזה באמת אחד הפורומים היותר איכותיים שנתקלתי בהם, וגם הרגשתי פה מספיק נוח כדי להתייעץ לגבי עתידי המקצועי
ומתכונים - הפיצה המהירה (של פאצה, נראה לי?), והלחמניות למרק של נויצ'

אפרתינה

New member
היי איזה סקר נחמד!

גולשת בפורום למעלה מ-8 שנים נראה לי..
היו מלא שרשורים כפים ומהנים הכי הכי זכורים לי שרשורי הקיטשן אייד וזו הייתה הקנייה הכי טובה שעשיתי בגלל הפורום!
ופולקע- הספר שלה עדיין מככב אצלי !
אני תמיד תמיד פותחת את הבוקר עם קפה ותפוז.. קצת עצוב שהפורום דעך.. במיוחד אהבתי את שרשורי הבישול של יום חמישי עם מרנג.

elena20

New member
אני גם עדיין פה, ממש מתבאסת שהפורום

כבר לא פעיל, איפה עוד אני אמצא מקום לכל מיני שאלות פ"יה?

אני עוד פה, מציצה מהחלון ....

אני עוקבת אחרי הפורום מהחתונה שלי כבר 8 שנים בערך.
תמיד קראתי, לרוב לא הגבתי . אבל נהנתי מכל רגע ...
השרשור הכי משמעותי עבורי- הודעת הלידה של קפארו שקראתי כשהייתי מאושפזת במחלקת הריון בסיכון גבוה , כמה ימים לפני שילדתי . התרגשתי מאוד ושמחתי בשבילה ובשבילי

קיבלתי והפנמתי המון עצות, התחדשתי בשלט לדלת
, וכמובן גולת הכותרת - עוגת שקדיה המפורסמת !!!

טוב, לא אשאיר את השרשור של עצמי ללא מענה

אז לפני שמכבים פה את האור-
&nbsp
גולשת פה מאז החתונה הראשונה ב9/2004 (10 שנים, אלוהים, כמה שעות זרזור היו פה, או שמא אומר- שנות זרזור...)
השירשור שהכי הצחיק אותי פה היה השרשור על החוקנים עם ז'אוול וחבורת הגרושעות דאז.
ברור ששעות הזרזור הועילו.
פתאום אני לא זוכרת מה הפריט שקניתי בזכות הפורום, אבל היה את הספר של פולקע, ומתישהו התעוררה חיבה גדולה לכל מיני דברים של קיצ'נאייד, לדעתי הם צריכים לתת לנו אחוזים פה על המכירות...
המתכון הכי טוב היה ללא ספק עוגת קובי, רק שמאז פיתחתי טעם והכרתי עוגות שוקולד יותר טובות

d a p h n a

New member
וואי, פתאום נזכרתי בשרשורי החביתה

של יום כיפור. ללא ספק זמנים יפים.

yoyo10

New member
עוגת קובי זאת עוגה קלאסית למאהות במערכת החינו

כל העוגות יום הולדת בגנים וכיתות העוגה הזאת מככבת
יש לה שמות רבים בקרב האמהות
כמו עוגת שוקולית
עוגת כוס כוס כוס(כוס שוקולית כוס קמח כוס סוכר)
אפשר לשים אותה בגבעי גלידה
לשים לה כל מיני סוגי ציפוים
&nbsp

רושטי

New member
תודה שהרמת את הכפפה מיצוש

כמה שנים אתן גולשות פה?
מ-2004. וואו, זה המון. הניק הקודם שלי היה אפונענע.

מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה?
אינסוף. במלחמת לבנון השניה היו שרשורים מצחיקים ונפלאים. הודעות לידה של כמה חברות יקרות. הודעת הביכורים שלי על בכורי.

כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה?
הרווח הכי גדול הוא החברות שלי, שהן ממש כמו אחיות שלי. הקשר בינינו יומיומי ותדיר כל כך עד שלפעמים זה נראה כאילו אנחנו חיות יחד.
ויש גם אחיות לדרך, שהקשר עימן פחות תדיר, אבל חזק ועמוק מאוד.

מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום?
הקיצ'נאייד

עוגת שקדייה. עוגת התפוז של אמיקה
. בואיקוס של ביריות.

ואני עכשוו

כמה שנים אתן גולשות פה? - 12 שנה
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה?- האמת לא ממש זוכרת
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה? הועילו מאוד תמיד טוב ללמוד מאחרים
מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום? ספר הבישול של עינבל
מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה? מאחר ואני עברתי לפה מחתונות ומתכונים אני לא ממש שמתי לב לזה

קליספרה

New member
רקוויאם לפורום

הגעתי עם מחזור 2006 בעקבות החתונה של אחי
8 שנים, לכי תזכרי - בגדול אהבתי את שרשורי הספרים, הלידות, ובעיקר את שרשורי השוויץ.
ברור שהועילו, אם לא היו מועילים לא הייתי מזרזרת

סילונית - אני מודה למי שהמליצה על זה כל יום.
אני חושבת שהעוף התימני לוקח בגדול, למרות שהדבר הראשון שלקראתי זה עוגת קובי, עד היום לא ברור לי מי זה הקובי הזה.

עונה גם

כמה שנים אתן גולשות פה? בערך 10 שנים
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה? עכשיו הזכירו את שירשורי החביתות בכיפור, הם הצחיקו אותי במיוחד. בכלל לפורום התפתחה שפה משלו
שהייתה מקסימה בעיניי. זכור לי שנים שהייתי עונה לבעלי הטרי ב"אמרו לי בפורום ש........" "אבל הפורום אמר ש....."
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה? במהלך השנים הרגשתי שכשיש לי שאלה שלא ידעתי איך לענות עליה,
תמיד יהיה מי שיענה פה בפורום ותמיד כשהייתי צריכה קצת עידוד או החזקת אצבעות - ידעתי שתהיו כאן בשבילי

מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום? ספר הבישול של ענבל, עדיין מבשלת ממנו מתכונים נבחרים. עדיין עם חשק לקיצ'נאייד
שאני מקווה לקנות בחג הקרוב

מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה? הקציצות הקריביות, אני בטוחה שהיו עוד המון, אבל זה מה שקופץ לי לראש כרגע.
התגעגתי

אה ומגלגול למטה נזכרתי בעוד שרשור אהוב במיוחד

שמות של אנשים שמתאימים למקצועות שלהם - גאונות לשמה !!
ולרוב מצחיק בטירוף

Indie62

New member
יש!

היום נתקלתי במשפטנית ד"ר יופי תירוש, שעוסקת בהשפעה של מראה חיצוני על תוצאות של הליכים משפטיים.

למעלה