באסה על גסיסתו של הפורום... מי עוד פה?

Indie62

New member
גם אני

מסכימה עם שני הדברים שאמרת.
דקר - גם אי זוכרת לפרטים את הפוסט על אבא שלף ואיך אמיקה עזרה לך ואיך אמא שלך לא הבינה איך יש מישהי שקוראים לה אמיקה....
עצב מנתערבב בעצב ובשמחה והיסטוריה משותפת וערבות הדדית גדולה.

32 דקר

New member
אני בכלל לא זוכרת לפרטים את הפוסט ,תמצאי אותו

בבקשה יא אשפית חיפוש

יהיה מגניב להזכר..
יודעת רק שאמיקה עזרה לי מאוד,מרוב שכל החיים שלי פרוסים בנט..אפילו לא זוכרת שחלקתי את זה אתכם

32 דקר

New member
מצאתי

בכלל..עשיתי חיפוש על השם שלי ..ואו כתבתי הרבה !

חיה קרן

New member

אני נדהמת בכל פעם מחדש, כשאני קולטת כמה הפורום הזה ושכניו הפכו את החיים שלי למה שהם היום.
&nbsp
מתה עלייך יא צוללת נהדרת

מצטרפת ועונה

גולשת פה כ-8 שנים, אבל לקח זמן עד שיצאתי מארון הסמויות והעזתי לכתוב.

שרשור שזכור לטובה- שרשור החביתה ביום כיפור, ועוד אחד שזכור מאוד, גם אם פחות לטובה הוא שרשור התלהמות על לידות ביתיות שהתחיל בגלל חתימה של פותחת השרשור (שמשיה באדום לבן?) שהיתה "ילדתי כמו שהטבע התכוון". הוא נצרב לי בזכרון למרות שלא הייתי בשלב הלידות שלי, אבל לכשהגיע הזמן, וחוויתי את חוויותיי האישיות סביב ההריונות והלידה השרשור הזה הדהד היטב.

כמה הועילו שעות הזרזור פה? הועילו היטב בהפגת שעות שיעמום, בבריחה מלימודים, בעצות-עקרת-בית, ובעיקר בהצצה לאיך זה במשפחות של אחרים....

הפריט הכי שווה שקניתי בזכות הפורום- קיטצ'נאייד. והכי גרוע- בייבי ביורן (קיבלתי אותו במתנה, אבל ביקשתי אותו). כולם פה המליצו עליו בחום, והוא התברר בשעת הנסיון כלא נוח בכלל. מצד שני גם אל האלטרנטיבה המועדפת (היאמו) הפורום הכווין, אז במחשבה שנייה היאמו הוא הפריט הכי טוב שקניתי בהמלצת הפורום.

המתכון הכי טוב- לא יודעת אם הכי טוב אבל הכי עקבי ורלוונטי - עוגת קובי.

אני פה

גולשת כאן מאז שהתחתנתי ואפילו קצת לפני מ-2005
באופן כללי זוכרת את התמיכה שהיתה כשהיו תקופות קשות, בעיקר זוכרת את איריסג ז"ל

זירזור באופן כללי הוא מאוד כפי, סתם עידכונים ודברי חוכמה רוב הזמן , סוג של הכרות עם חלק מהקבוצה
טרם קניתי דרך הקבוצה, אבל פעם הלכתי לסרט דרך הפורום והיה ממש נחמד .
&nbsp

ששת22

New member
מידי פעם נכנסת

כמה שנים אתן גולשות פה? משנת 2008
&nbsp
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה? אין משהו ספציפי שעולה לי כרגע
&nbsp
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה? העביר לי את הזמן מעולה בשלבים קשים בעבודה ולמדתי מכאן אינסוף דברים
&nbsp
מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום? מלא דברים בעיקר לילדים
&nbsp
מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה? עוגת שיש נוטלה
&nbsp
ואני אוסיף שממש חסר לי שהפורום כבר לא פעיל

&nbsp

חיה קרן

New member
גם אני עדיין מטיילת פה

גם אני כמו רבות פה, הורדתי את תדירות הביקורים שלי בפרדס, בגלל שנה מאוד עמוסה רגשית, פיזית, נפשית וכל Xית שעוד אפשר, בגלל קשים טכניים, בגלל ש...
&nbsp
&nbsp
אני לא זוכרת ממתי אני גולשת פה, פלוס מינוס עשר שנים.
היו פה המון שרשורים שנגעו בי,
גם אני מאלו שטפטפו בלי סוף אל מול כל מיני סיפורי הריון ולידה, וכמובן הביכורים של קפרו..
למדתי המון מהפורום הזה ומהפיות
שלו
&nbsp
לא זוכרת שרכשתי משהו בגלל הפורום [אולי כי כבר הגעתי עם קיצ'נאייד שקיבלתי מתנה כשהחלטתי ללכת למוד קונדיטוריה
]
&nbsp
מצד אחד עצוב שהוא דעך, מצד שני- מובן כל כך...
אני מאלו שעדיין מקוים קצת שתפוז יתעשת ויחזור לימי הזוהר שלו, כי בכל זאת, אני....אופטימית חסרת תקנה

&nbsp
&nbsp

גם אני פה

בעיקר קוראת, לעיתים רחוקות מגיבה.
פעילה בעיקר בפורומים שאני מנהלת וקומץ פורומים אחרים.
עכשיו כשאני בחופש-מניחה שהפעילות שלי תגדל משמעותית.
אני פה עוד טרם הנישואים שלי, קוראת הרבה קודם... להערכתי כותבת פה כחמש שנים.
&nbsp
קניתי בעקבות הפורום-קיטצ'ינאייד, אהובי שהועבר עקב רילוקיישן לאמי היקרה (בדיוק גיליתי שהיא הכינה עוגה ושכחה שיש לה את הקיטצ'ינאייד למרות שקשה להתעלם מנוכחותו והכינה בלי מיקסר למרות שכאבה לה היד
).

טוף
גמני אצתרף

אני נכנסת פה לעיתים ככה בשקט בשקט
רואה שהפורום לא מה שהיה אבל לא מתלפאת .. הFB כנראה החליף את הפורמים ... וככה זה...
כמה שנים אני פה.? אין לי מושג.. לא סופרת.. שירשורים זכורים לי ...אין לי משהו מיוחד שצץ לי בראש כרגע..

זהו... אני ראה שעוד לא מצאו מחליפים למנהלים ואם לא ימצאו אז כנראה שהפורום ימשיך לדעוך ...

גם עונה

גולשת כבר 7 שנים.
השירשורים הזכורים לטובה - כל שירשורי החוקן...
שעות הזירזורים הועילו לשעות המתות בעבודה...(אחרי ארוחת צהריים, מי יכול להתרכז בכלל?)
הפריט הכי שווה - לא קניתי קיטצ'איו אייד או משהו גדול בעקבות הפורום, רק משחק שווה לילדה בשם "הטירה", בעקבות המלצות של בנות כאן.

המתכון הכי טוב - כדורי טונה ברוטב עגבניות (של ניקי ב.?).

יש כמה שירשורים שהיו פחות זכורים לטובה שהיו סוג של בעיטות בבטן...בין אם אלו הודעות אבל
או הודעות שגררו התנגשויות וירידות לפסים אישיים (אני אישית חוויתי שני "לינצ'ים" פורמיים).

חבל לי על הגסיסה של הפורום, אני מאוד נהניתי מדיונים שרצו כאן ורצו ברמה גבוהה והשנינות, הו השנינות (שקדייה
).
אני מקווה ששליטי תפוז ישיכלו להפוך את האפליקציה של צפוז לקלה והגיונית יותר...ושמנהלת הפורום החדשה (בהצלחה יקירה
) תצליח לעורר את המתים.

למעלה