באסה על גסיסתו של הפורום... מי עוד פה?

ווואוו ..

בפורום הזה מיומו הראשון - כי אני העלתי את הרעיון לפתיחתו והקמתי אותו.
אבל כבר תקופה ארוכה שלא מתחברת אליו ...
הכרתי פה הרבה אנשים חדשים
קיבלתי הרבה עצות טובות
הייתי במפגשים נעימים
בקיצור היה אחלה!

גם אני פה...

כמה שנים אתן גולשות פה? לדעתי מיום הקמתו...
כמעט 13 שנה...
קניתי כמובן את הספר של פולקע איך לא
נהנתי ממתכונים טובים- המוס טונה המעולה לדעתי של אתי@ ועוד...
חבל שהפורום נסגר ואכן ימי הפייס תופסים יותר תאוצה
&nbsp
בזכות הפורום הזה ו- UTI המדהימה נחשפתי לעולם היצירה ומאז.. אני מכורה!!!
&nbsp
הכרתי בנות מקסימות ונהדרות בזכות הפורום הזה!!
&nbsp

טוב, אחד הדברים שעומד לזכות הפורום

הוא השם הטפשי שלו, רק בזכות העובדה הזו אני יודעת שאני כאן מרגע שהתחתנתי (או קצת קודם), 11 שנים. הגעתי עם חבורת בנות בוגרות פורום חתונות 2003. רובן חסרות לי כאן כבר זמן רב.
&nbsp
מתכון: ספגטי בלי כלום של שקדייה...
שרשור: לדווח בעבודה על הריון כן או לא
פריט: הספר "איך לדבר כך שהילדים יקשיבו ולהקשיב כך שהילדים ידברו" באדיבות פלגיה. רכישה שאני ממליצה עליה לאחרים שוב ושוב.
תועלת: בן לוויה טוב לצד הקפה בפסק זמן מהיום. בשנים האחרונות ההפסקה עברה לסלולרי, ותפוז כאמור לא ממש נוכח שם.
&nbsp
מי שיודעת לאן עברה הברברת, בין אם קבוצה סגורה או פתוחה - אשמח לקבל על כך מסר ולהצטרף.

washi tashi

New member
גמני פה

הצטרפתי בתור סמויה לפני כמה שנים, ולאט לאט התחלתי לכתוב.
קניתי קיצ'נאייד, הכנתי את הקריביות והרגשתי חלק מהבראנז'ה

צחקתי משרשור החביתה ובכיתי בשרשורי האובדנים הרבים שהיו כאן.
הכרתי חברות חדשות שדרכינו נצטלבו בהמשך.
מתגעגעת.
&nbsp

meedas

New member
גם אני עוד פה (לפעמים)

כמה שנים אתן גולשות פה? בערך 6 שנים... מאז ש OrlyNL סיפרה לי על הפורום והזמינה אותי להצטרף על אף סרבנות החתונה העקרונית שלי (גם "ידועים בציבור טריים" זה בסדר)
&nbsp
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה? לא זכורים לי. לא באשמת השרשורים, באשמת הזיכרון שלי שפשוט לא מתפקד
&nbsp
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה? כמו עם שאר הפורומים של תפוז - העבירו לי אין סוף שעות מתות בעבודה (הנוכחית, והקודמת, והקודמת-קודמת
). וגם הרחיבו לי את הידע הכללי למחוזות שלא יועילו לי לעולם (בעיקר בגידול ילדים ובישול)
&nbsp
מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום? יש לי K-Mix . אני מניחה שזה גם בזכות/אשמת הפורום
&nbsp
מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה? אני לא מבשלת ואין לי שימוש במתכונים... יתכן שלקחתי מפה מתכונים לאפית לחמים כאלו ואחרים ואני כבר לא זוכרת מזה (ראו שאלה 2)

kaparu2

New member
אני כאן

בניק מעודכן כי הייתה לי בעיה עם הניק הקודם...
הפכתן אותי לשלולית בשירשור הזה. לגמרי. וכבר אי אפשר להאשים את ההורמונים

ריגשתן אותי שזכרתן את השירשור "שלי".

כמה שנים אתן גולשות פה? - בערך 8-9
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה? כמובן שירשורי החביתות, שירשורי הפלצת של עלמה בלה על שטויות, השירשור של התאונה של אמא של הנסיכים (שבעקבותיו גם נפגשנו...) ובעיקר - שירשורי פנינים ושוויץ שהיו כאן כשעוד לא פחדנו להעלות תמונות ברשת פתוחה. יש לי תמונה בראש של "יוהן" של שקדיה, על תלתליו הבלונדיניים המהממים.
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה? הועילו מאוד, ובעיקר - יצרו חברויות שעד היום נשמרו, גם אם במרחק.
מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום? גרביונים לבת של חברה (לא מצאתי ועזרתם לי), ומשהו שלא קניתי אלא קיבלתי - חמסה שליוותה אותי במהלך הטיפולים, ההריון ועד היום (כן, מיצה)
מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה? לא עולה לי בראש, אבל מאוד אוהבת את שירשורי המתכונים

מיצוש, שתדעי לך שתכננתי לקבל את הבעיה עם הניק הקודם כסימן ולסגת מהתמכרותי לתפוז, אבל בזכות השירשור הזה "קמתי לתחיה"

סוף סוף יכולה לענות! מה הפלא שהפורום גוסס -

מערכת הפורומים של תפוז מקשה על הגולשים פעם אחר פעם!!!
&nbsp
כמה שנים אתן גולשות פה? מ- 2003 (יותר מדי זמן
)
&nbsp
מה השירשור שהכי זכור לכן לטובה? האמת היא בזמנו היה שרשור קורע עם תמונות של כדורגלנים, סמוך לאחד המונדיאלים. זוכרת שצחקתי.
&nbsp
כמה הועילו לחייכן שעות הזרזור הבלתי נגמרות פה? לי אולי הועילו, לבוס שלי פחות...

&nbsp
מה הפריט הכי שווה שקניתן בזכות הפורום? הספר "פחות מחמישים ש"ח" של ענבל קליין, הלא היא פולקע. הפך לסוג של תנ"ך.
&nbsp
מה המתכון הכי טוב שמצאתן פה? לזניית טונה של HoGod ותחת הכותרת הזו היא רשומה לי בספר המתכונים.
&nbsp
סיומה של תקופה? חבל...

&nbsp

Cafe Latte

New member
תהייה...

אני ממש אוהבת (אהבתי) את הפורום..
יש טעם/ביקוש להקים קבוצה כזאת של הפורום בפייס? הרי ממילא אין כבר אנונימיות בין מרבית יושבי הפורום...

לא לכולם יש פייסבוק

אפילו שקשה להאמין....

כמה היענות יש לשרשור הזה שמיצה פתחה, ממש החזירה עטרה ליושנה. אולי הפורום הפך נוסטלגי מידי, וקשה לו להתקיים כמו שהוא היום.

JewelStone88

New member
רעיון מצויין

ואף מרימה את הכפפה ופותחת אחת בשם "פורום נשואים טריים 2.0"

32 דקר

New member
שיש פה נשים שמסבנות את הכפות רגליים!

ושפעם ניסו לטעון שאני בקליקת הגרושות- זיבי וגאה בזה !
הספר המפורסם של פולקע,
ההריונות שסוף סוף הגיעו של כמה שממש גרמו לי לבקש משאלה מההוא למעלה למרות שלא מכירה אותן ואז לבכות כמו פוסטמה מול המסך שלגלות שהן ילדו .
שיש פה יותר מצקצקות וקדושות מהאפיפיור .
שיש פה כאלה שגרמו לי לצחוק מול המסך
ויש כאלה שגרמו לי לרצות לשבור ת'מסך מרוב עצבים.
ואחת שבזכותה עשיתי בייביסיטר לחתולה (אני?!!? חתולים!??! )
שבעקבותיה אימצתי את טרי הכלב שלי.
ותסלחו לי אבל החשוב בעיני- זכיתי להכיר אישית את מיצה ,חיה ורוני .
ו....
והיתה פה אחת ולצערי עוד אחת..שגרמו לי לעבור על החוק שלי "לא נכנסת לביתי עלמין" ובשקט בשקט להניח פרח על הקבר של איריס ומירב.

קליספרה

New member
אם היית באה לאסוף את הלימונית שלך

היית זוכה להכיר אישית גם אותי

אגב הפוסט שאני הכי זוכרת הוא הפוסט הפרידה שלך מאבא והנסיעה ההזויה ההיא מאילת
- ובכלל את אחת מאלה שעשית לי את הפורום - מתה עליך.

למעלה