באפי. הלכה. ולא חוזרת יותר.

HuGo Hell

New member
באפי. הלכה. ולא חוזרת יותר. ../images/Emo1.gif

באפי שהייתה איתנו במשך 7 שנים. לא איתנו עוד. הסידרה נגמרה לפני כמה שבועות או חודשים. ועכשיו היא אנינה עוד. לא עוד באפי סאמרס. לא עוד דון. לא עוד ווילו ולא עוד טארה. לא עוד אניה ולא עוד זאנדר. לא עוד ג'יילס ולא עוד ג'וייס. במשך השנים שעברו הצטרפו דמויות ועזבו. ומתו. במשך שנים לבאפי לא הייתה אהבה אחת שהחזיקה מעמד. במשך שנים לא היה זוג בסקוביס שהחזיק מעמד. אבל עדיין אהבנו את הסידרה והיא תמשיך להיות בלבינו. באפי הצילה את העולם הרבה ואת החבורה ואת סאנידייל.
לעונות 4 - 7
דון הייתה אחותה של באפי שאותה לא נראה עוד. את האחות עם השיער הארוך היפה, המצחיקה והמרגשת שניכנסה לצרות כל שני וחמישי. אניה, ארוסתו של זאנדר, הסטוצית של ספייק. הנשיקה של ג'יילס. אניה נסתה להיות נורמלית אחרי השנים שהרבים שבו היא הייתה שדה חסרת לב. שדת נקמה. אניה הייתה חסרת טאקט ורצתה רק סקס. אהבה סקס. ומתה בעונה השביעית באכזריות. אחרי חמש שנים שהיינו איתה וראינו אותה. היא מתה. במוות נוראי, נחתכה לשניים בצורה לא שווה. אניה הייתה אמיצה וטובה. היא תחסר לי ואני מקווה שלעוד כמה הרבה. באפי, הגיבורה שלנו. בעונות הראשונות כולנו אהבנו אותה ורק אותה. יש כאלו שחשבו שהיא סתם בלונדינית סקסית שהורגת ערפדים. אבל בשבילי היא לא. היא הייתה מצחיקה, צינית ומדהימה. שסבלה הרבה יותר מכל החבורה. בעונה השביעית פחות אמרו לה ללכת. אחרי שבמשך שבע שנים היא הצילה אותם מכל דבר. במשך שבע שנים! ופשוט אמרו לה ללכת. אני תמיד אוהב את באפי לא חשוב מה יקרה לה. היא הייתה אמיצה וקשוחה. היא תמיד תהיה בלבינו. זאנדר, הנורמלי שבחבורה. אורסה של אניה שקיבל "רגליים קרות" ועזב אותה ביום החתונה. זאנדר היה מצחיק והציל את באפי לא פעם ולא פעמיים. אז נכון שהוא היה נורמלי מידי. אבל זה מה שמיוחד בו. תמיד חשבתי שהוא ווילו יהיו יחד בסופו של דבר. אבל כנראה טעיתי. ביחוד אחרי מותה של טארה אז חשבתי בכלל שהם יהיו יחד. אבל אז באה קנדי. בכל זאת, אחרי שזאנדר גילה שאניה מתה, אפילו דמעה לא נזלה מעיינו אמר משפט טיפשי והמשיך הלאה. כולם עשו זאת. כאילו אניה הייתה כלום. פשוט בושה. ווילו, החנונית, מכשפה, מדהימה וג'ינג'ית. שכולנו אהבנו, היא הייתה ממש מתוקה ותמשיך להיות. אחרי מות טארה היא הפכה לדארק ווילו, שרוצה להרוג את מי שעשה את זה לאוהבתה היקרה טארה. שמתה ע"י רובה. ואז ווילו פחדה מהכוח שלה ועשתה כישופים קטנים. תמיד אהבתי אותה ותמיד אוהב ואני מקווה ממש לראות אותה בעונה החמישית של אנג'ל. טארה, במתוקה והמדהימה, כשהכרנו אותה היא הייתה ביישנית ומפוחדת. בעונות שאחרי היא ממש השתנתה. להיות אישה מדהימה ומתוקה, שכולנו אהבנו. וחבבנו, והיא מתה פשוט כך מרובה ארור. אחרי שטארה מתה אף אחד חוץ מדון לא בכה עליה. פשוט לא. כאילו גם היא הייתה סתם דמות לא חשובה. טארה הייתה חברתינו ואהבתינו הגדולה והיא תמיד תהיה.
ג'יילס, המורה, הצופה, החכם שבחבורה. אין לי הרבה מה להגיד עליו, חוץ משהרבה ראו אותו בתור אבא. תמיד קוויתי שהוא וג'וייס יהיו יחד. אבל טעיתי. וחבל. עכשיו ראיתי את המיוזיקל. והבנתי כמה אני מתגעגע לבאפי. אחרי שראיתי את הפרק האחרון של הסידרה לא הרגשתי כלום. הרגשתי כאילו זה הולך להמשיך. אבל זה לא. ועכשיו (דיי מאוחר) מתחיל באמת להשפיע עלי. מאוד. באפי קוטלת הערפדים. מה-10 למרץ 1997 עד ה-20 למאי 2003.

Magical me

New member
וואו, תום..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

יום אחד אנדרומדה תיגמר, וכל מה שתוכל לעשות זה לבכות. ואתה יודע מה אני אעשה? אצחק.

SaberTooth

New member
><

בטח שיש לה רייטינג. זו רק הסידרה הכי מצליחה בקנדה (שש! זו סידרה קנדית!). עוד לא קיבלתי את נתוני הרייטינג לעונה השלישית בארה"ב, אבל בעונה השניה בארה"ב היא הייתה אחת מעשר התוכניות הנצפות ביותר. גם בארץ יש לה עדת מעריצים לא קטנה בכלל. יהיו לפחות שש עונות, והיד עוד נטויה. אז ששש... אל תדבר על דברים שאין לך שמץ בהם.

Kryptonite

New member
מעניין שהיא לא משודרת../images/Emo168.gif

באחת מרשתות הברודקאסט הארציות. זה אומר משהו עליה, לא? ואני לא הייתי כל כך גאה שבקנדה הסידרה מצליחה...

SaberTooth

New member
קנדה - גלובל. הערצוץ הקנדי המוביל.

ארה"ב - ה-WB ובעוד כמה רשתות קטנות.

SaberTooth

New member
וחוץ מזה...

למי לעזאזל אכפת אם היא מצליחה
אני אוהב אותה, נקודה.

Kryptonite

New member
למה אני לא רואה אותה../images/Emo168.gif

ברשימת סדרות של WB? ואתה דחפת את עניין ההצלחה...

SaberTooth

New member
אני דחפתי (../images/Emo6.gif) את עיניין ההצלחה../images/Emo35.gif

אתה שאלת אם יש לה רייטינג. לא יודע, אולי כי זו סידרת רכש. בכל מקרה, יש לי כמה פרקים שהורדתי עם הלוגו של ה-WB למטה, כמו במכושפות וזה גם כתוב בכל מיני מקומות.

Woogyman

New member
אני אף פעם לא ראיתי אותה ../images/Emo110.gif

בטבלאות הרייטינג של ארה"ב. אף פעם לא קראתי עליה משהו בעיתון. אף פעם לא נתקלתי פתאום באתר אינטרנט עליה כמו שקורה לי עם סדרות אחרות. לא נראה לי שמישהו מחוץ לקנדה (חוץ מתום) יודע שהיא קיימת :)

SaberTooth

New member
היא משודרת ב-AXN בארץ.

עד לא מזמן שידרו את העונה הראשונה והשניה מידי יום ובשבת שעברה החלה העונה השלישית החדשה.

Woogyman

New member
לא, זה בסדר. ../images/Emo110.gif

אם אני אחפש אני אמצא גם כתבות על החפרפרת. הנקודה היא שאין לסדרה הזאת תודעה, אנשים לא מכירים אותה. באפי בכלל לא שודרה בארץ שלוש שנים וכולם דיברו עליה. אנדרומדה משודרת בארץ בערוץ שיש ליותר אנשים מ"ביפ" (שבו משודרת באפי לאחרונה) ועדיין - באפי יותר מדוברת ומוכרת. זה אומר הכל לדעתי. סדרה טובה תהיה מוכרת, לא משנה גם אם היא לא תשודר בכלל.

SaberTooth

New member
אתה טועה...

אנשים לא מכירים אותה בארץ הקטנה והעלובה שלנו. בארה"ב יש מלא כתבות בכל העיתונים, פרסומות ענק על שלטי חוצות, פרסומות נון-סטופ בכל הרשתות שבהן הסידרה משודרת, ספיישלים בכל תוכניות האירוח כל הזמן. בקנדה אותו כנ"ל. באנגליה קיים מועדון המעריצים השני בגודלו בעולם ושלטי חוצות בכל מקום. מושבו של מועדון המעריצים הגדול בעולם באוסטרליה, שם יערך בסוף החודש כנס ענק של אנדרו בו צפויה להיות נכוחות ענקית (ואני לא אהיה שם...
) מכל העולם. בגרמניה, דניאל אמרה לי שראתה פוסטרים ולאחרונה שמעתי שהתקיים שם כנס מעריצים קטן וספונטני. ביפן, עדת מעריצים די גדולה שנלחמת על שידור הסידרה שם כבר שלוש שנים. ברוסיה, פירסומות נון-סטופ, שלטי חוצות של הסידרה. יש לי עוד מלא, להמשיך
אתה לא יכול לקבוע כזו עובדה לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר. זה שאתה לא נתקלת בה לא אומר כלום.

SaberTooth

New member
אהה... ו...

השחקנים הפחות מפורסמים בסידרה (ליסה ריידר, לקסה דוייג, גורדן מייקל וורלבט) זוכים להערצה עצומה. כל תוכנית אירוח בארה"ב וקנדה רוצים אותם. רק לפני שבועיים קווין סורבו הופיע באיזו תוכנית אירוח ששכחתי את שמה כרגע לאחר שהם היו בהמתנה אצלו כמעט חודשיים. ליסה ריידר ולקסה דוייג עשו בהפסקה (הלא ארוכה בכלל) בין העונה הראשונה חשניה שני סרטים כל אחת. לורה (טראנס) אמנם מקדישה את כל זמנה לסידרה, אבל היא מקבלת אלפי הצעות מידי יום להופיע בכל מיני מקומות. רק לפני שבוע היא הופיעה באיזה כנס כטובה לחבר והמעריצים התנפלו עליה. הרשת הזמינה 3 עונות
איך הם היו מזמינים שלוש עונות אם לסידרה לא הייתה תודעה כפי שאתה אומר

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

כל שחקן, מכל סדרה, גם אם זה "רמת אביב ג'", יזכה להתנפלות מעריצים כשהוא יגיע לכנס מעריצים של הסדרה שלו... ושוב - עובדה שלא ראיתי שום סרט מפורסם לאחרונה עם אחד השחקנים משם. לא יודע אם הסדרה טובה או לא, אבל היא לא מפורסמת כמו סדרות אחרות. וגם השחקנים לא. וזה אומר משהו.

Woogyman

New member
זה ועוד איך אומר. ../images/Emo110.gif

גם שהייתי באמריקה (שנה שעברה), והייתי גם בקנדה, לא שמעתי עליה כלום ולא ראיתי עליה כלום וקראתי שם טונות של מגזינים. ורק העובדה שסידרה שמשודרת בארץ בערוץ שיש אותו ליותר מ70% מוכרת פחות מסדרה שלא שודרה בארץ במשך שלוש שנים ועכשיו משודרת בערוץ לא כל כך נפוץ, אומרת הרבה. זה מאוד נחמד להגיד "ישראל דפוקה" ולהתעלם, אבל דווקא כאן, שלא משודרות עכשיו כל כך הרבה תוכניות איכות, הסדרה הייתה אמורה לזכות להכרה, כשאנשים מחפשים בנרות מה לראות בטלוויזיה. והיא לא.

SaberTooth

New member
דווקא בארץ יש לה תודעה...

בפרומו שלה ב-AXN אומרים "אתם התחננתם שנחזיר אותה...". בפרומו של שנה שעברה אמרו בפירוש "אנדרומדה היא כיום סידרת האקשן המצליחה בעולם", ואני נשבע בחיי טראנס שאלו מילותיהם המדוייקות. זה לא אומר כלום
בקשר לארה"ב. בעונה הראשונה, הרבה אנשים (כולל אותי) התייחסו לסידרה כסידרה קלילה. אני מנחש שבשנה שעברה, בזמן הביקור שלך זו הייתה תחילת העונה השניה, אז רק אנשים התחילו להתייחס אליה ברצינות.

למעלה