באפי. הלכה. ולא חוזרת יותר. ../images/Emo1.gif
באפי שהייתה איתנו במשך 7 שנים. לא איתנו עוד. הסידרה נגמרה לפני כמה שבועות או חודשים. ועכשיו היא אנינה עוד. לא עוד באפי סאמרס. לא עוד דון. לא עוד ווילו ולא עוד טארה. לא עוד אניה ולא עוד זאנדר. לא עוד ג'יילס ולא עוד ג'וייס. במשך השנים שעברו הצטרפו דמויות ועזבו. ומתו. במשך שנים לבאפי לא הייתה אהבה אחת שהחזיקה מעמד. במשך שנים לא היה זוג בסקוביס שהחזיק מעמד. אבל עדיין אהבנו את הסידרה והיא תמשיך להיות בלבינו. באפי הצילה את העולם הרבה ואת החבורה ואת סאנידייל.
לעונות 4 - 7
דון הייתה אחותה של באפי שאותה לא נראה עוד. את האחות עם השיער הארוך היפה, המצחיקה והמרגשת שניכנסה לצרות כל שני וחמישי. אניה, ארוסתו של זאנדר, הסטוצית של ספייק. הנשיקה של ג'יילס. אניה נסתה להיות נורמלית אחרי השנים שהרבים שבו היא הייתה שדה חסרת לב. שדת נקמה. אניה הייתה חסרת טאקט ורצתה רק סקס. אהבה סקס. ומתה בעונה השביעית באכזריות. אחרי חמש שנים שהיינו איתה וראינו אותה. היא מתה. במוות נוראי, נחתכה לשניים בצורה לא שווה. אניה הייתה אמיצה וטובה. היא תחסר לי ואני מקווה שלעוד כמה הרבה. באפי, הגיבורה שלנו. בעונות הראשונות כולנו אהבנו אותה ורק אותה. יש כאלו שחשבו שהיא סתם בלונדינית סקסית שהורגת ערפדים. אבל בשבילי היא לא. היא הייתה מצחיקה, צינית ומדהימה. שסבלה הרבה יותר מכל החבורה. בעונה השביעית פחות אמרו לה ללכת. אחרי שבמשך שבע שנים היא הצילה אותם מכל דבר. במשך שבע שנים! ופשוט אמרו לה ללכת. אני תמיד אוהב את באפי לא חשוב מה יקרה לה. היא הייתה אמיצה וקשוחה. היא תמיד תהיה בלבינו. זאנדר, הנורמלי שבחבורה. אורסה של אניה שקיבל "רגליים קרות" ועזב אותה ביום החתונה. זאנדר היה מצחיק והציל את באפי לא פעם ולא פעמיים. אז נכון שהוא היה נורמלי מידי. אבל זה מה שמיוחד בו. תמיד חשבתי שהוא ווילו יהיו יחד בסופו של דבר. אבל כנראה טעיתי. ביחוד אחרי מותה של טארה אז חשבתי בכלל שהם יהיו יחד. אבל אז באה קנדי. בכל זאת, אחרי שזאנדר גילה שאניה מתה, אפילו דמעה לא נזלה מעיינו אמר משפט טיפשי והמשיך הלאה. כולם עשו זאת. כאילו אניה הייתה כלום. פשוט בושה. ווילו, החנונית, מכשפה, מדהימה וג'ינג'ית. שכולנו אהבנו, היא הייתה ממש מתוקה ותמשיך להיות. אחרי מות טארה היא הפכה לדארק ווילו, שרוצה להרוג את מי שעשה את זה לאוהבתה היקרה טארה. שמתה ע"י רובה. ואז ווילו פחדה מהכוח שלה ועשתה כישופים קטנים. תמיד אהבתי אותה ותמיד אוהב ואני מקווה ממש לראות אותה בעונה החמישית של אנג'ל. טארה, במתוקה והמדהימה, כשהכרנו אותה היא הייתה ביישנית ומפוחדת. בעונות שאחרי היא ממש השתנתה. להיות אישה מדהימה ומתוקה, שכולנו אהבנו. וחבבנו, והיא מתה פשוט כך מרובה ארור. אחרי שטארה מתה אף אחד חוץ מדון לא בכה עליה. פשוט לא. כאילו גם היא הייתה סתם דמות לא חשובה. טארה הייתה חברתינו ואהבתינו הגדולה והיא תמיד תהיה.
ג'יילס, המורה, הצופה, החכם שבחבורה. אין לי הרבה מה להגיד עליו, חוץ משהרבה ראו אותו בתור אבא. תמיד קוויתי שהוא וג'וייס יהיו יחד. אבל טעיתי. וחבל. עכשיו ראיתי את המיוזיקל. והבנתי כמה אני מתגעגע לבאפי. אחרי שראיתי את הפרק האחרון של הסידרה לא הרגשתי כלום. הרגשתי כאילו זה הולך להמשיך. אבל זה לא. ועכשיו (דיי מאוחר) מתחיל באמת להשפיע עלי. מאוד. באפי קוטלת הערפדים. מה-10 למרץ 1997 עד ה-20 למאי 2003.
באפי שהייתה איתנו במשך 7 שנים. לא איתנו עוד. הסידרה נגמרה לפני כמה שבועות או חודשים. ועכשיו היא אנינה עוד. לא עוד באפי סאמרס. לא עוד דון. לא עוד ווילו ולא עוד טארה. לא עוד אניה ולא עוד זאנדר. לא עוד ג'יילס ולא עוד ג'וייס. במשך השנים שעברו הצטרפו דמויות ועזבו. ומתו. במשך שנים לבאפי לא הייתה אהבה אחת שהחזיקה מעמד. במשך שנים לא היה זוג בסקוביס שהחזיק מעמד. אבל עדיין אהבנו את הסידרה והיא תמשיך להיות בלבינו. באפי הצילה את העולם הרבה ואת החבורה ואת סאנידייל.