לא לזרוק אותם לים! לצלעות אותם על האש טוב טוב XXDDD סתם, צחקתי. תרגעו. זאת בדיחה קטנה. במסיבת יומולדת של לין שיחקנו "של מי השורה הזאת בכלל?" אז החלטנו במשחק של סרט. שכחתי איך קוראים לו. לקרוא לסרט "jewish well done" XXDD עם שתי גרמנים. אוי זה היה מצחיק.
אני ארביץ לך.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif
לי אישית לא הזזת, לי יש עוד יותר מ-80 פרקים של באפי לראות. אבל אתה ממש ילד דפוק, אבל ממש. יש אנשים שפשוט מתים על הסידרה הזו והיא רק נגמרה להם לא מזמן, זה קשה וכואב להם! ואתה ככה בא ואומר מגיע לכם כמו ילד בן 3! גאד! אתה ילד דפוק! חרא של בנאדם! אני נשבע לך שאם הייתי יכול הייתי מחטיף לך כאלה מכות... רק בשביל יעלי. חתיכת בהמה. כדי לך לבקש סליחה. ומהר.
זה לא רק סידרת טלוויזיה. זה דבר שרגש אותנו, שאהבנו, שנהנו לראות. זה כמו שמישהו מת להגיד "רק מישהו מת! ביג דיל" זה לא ככה. זה אחרת. ממש אחרת. זה כמו בן אדם שהיה קשור לנו, שנהנו. ועכשיו הדבר הזה חסר. הוא לא יהיה יותר. לא נתרגש יותר מזה ולא יהיו עוד דברים של זה. פשוט נגמר. וזה כואב.
אתה לא יכול להשוות סדרה שנגמרה לבנאדם שמת... חוצמזה...עדיף שזה נגמר מאשר שיהיו עוד עונות שסתם יהרסו את הפואנטה של הסדרה בשביל רייטינג כמו שקרה להרבה סדרות אחרות.
אז את לא יכולה לדעת. בשבילנו זה משהו כואב. מה הבעיות שלכם להבין את זה? אני מתכוונת, זאת השאלה הכי מטומטמת לשאול מישהו (אל תעלבו): "נו, זאת רק סדרת טלוויזיה, למה אתה עצוב?" באמת שאלה מטומטמת.
זה משהו שקשה, כי אנחנו רואים את זה כבר 7 שנים ויהיו חסרים לנו כל הקטעים המצחיקים, הדרמטיים וכד'. אני לגמרי מבינה למה אתם לא מתחברים לזה, אבל אנחנו כן והדיון הזה טיפונת מיותר.