באפי. הלכה. ולא חוזרת יותר.

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

להזכיר לך שגם ערוץ 3 קוראים לסדרות שלהם הכי טובות בעולם כש90% מהסדרות האלה הן סדרות שבוטלו אחרי שתי עונות (במקרה הטוב) או אופרות סבון? ותבין - ברור שיש לסדרה צופים. ברור שיש מי שרוצה עונות חדשות שלה. פרסום לדעתי נמדד לפי זה שאם תלך למישהו ברחוב ותשאל אותו מה זה אנדרומדה הוא ידע שזאת סדרה טלוויזיה. כשפעם המלצת לי לראות שאלתי לדעתם של בערך 10 אנשים. 9 מהם לא ידעו מה זה אנדרומדה בכלל, ואחד אמר שהוא שונא את הסדרה (אף אחד מהם לא צופה באפי, אגב). אם תלך למישהו ברחוב ותשאל אותו מה זה באפי הוא בטח לא ידע על מה הסדרה ("זאת הערפדה הבלונדינית הזאת, לא?") ולא יבין למה זאת סדרה עם גיבורה עם שם של פודל, אבל הוא ידע שסדרה כזאת קיימת. אני לא בטוח שזה אותו דבר לגבי אנדרומדה.

SaberTooth

New member
בערוץ שלוש זה שונה...

בערוץ שלוש זה המוטו שלהם - "ערוץ שלוש, הסדרות הטובות בעולם". ב-AXN, זה לא. זה נתון שהם הציגו בפרומו שלהם. אני בטוח שאם תלך בכל עיר בארה"ב ותשאל 10 אנשים אקראיים לחלוטין מה זה אנדרומדה בהקשר של טלוויזיה (יש גם גלקסיה בשם הזה), לפחות שמונה מהם ידעו מה זה ("זה לא הרקולס בחלל עם הזה מ'כל ילדיי'
" זו התגובה של הרבה אנשים שיוצא לי לדבר איתם, אבל הם לפחות ידעו).

Kryptonite

New member
למי. איכפת.../images/Emo168.gif

הסידרה גרועה (לדעתי). היא לא זורמת, קשה להיכנס אליה, חצי מהדמויות שם נראות כמו לא יודע מה, היא "כבדה", באיכות נמוכה. סיפור רקע מוזר... ואני לא כל כך בטוח שהיא מפורסמת כמו שאתה מציג אותה.

SaberTooth

New member
נכון, קשה להיכנס אליה...

ובהתחלה היא קצת מוזרה ("מה זה היצור הסגול הזה ומה הוא רוצה ממני
" "למה הגמד מדבר כל כך מהר
" "למה הספינה מדברת עם עצמה
" "מי זה היצור השיער המוזר הזה
הוא מפחיד אותי" - התגובות שלי אחרי הפרקים הראשונים), אבל אתה לא יכול להגיד שהיא לא זורמת, כי יש לה קצב נהדר. אתה לא ראית מהפרק הראשון, מילא, אפילו לא ראית מהעונה הראשונה, אז אתה בכלל לא יכול לדבר. כמו שאמרת - קשה להיכנס אליה. צריך לראות מאחד הפרקים הראשונים כדי ממש להבין ולהינות מהסידרה. אז לפני שיהיה לך מושג על מה אתה מדבר, פשוט שתוק.

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

אני לא חושב שהעובדה שאפשר להיכנס לסדרה רק אם ראית אותה מההתחלה היא כל כך מחמאה... ואנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים, תודה. אז בינתיים לא נשתוק.

SaberTooth

New member
הקטע בסידרה...

הוא שיש לה עלילה מורכבת. היא נבנת בשבלבים כך שכל פרק חדש הוא שלב, אפילו שניים ושלושה. אי אפשר להתחיל מהאמצע כי חסרים לך המון שלבים. אפשר לנסות להשלים פערים, אבל בלי לראות את הסידרה זה די מבלבל.

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

גם באפי, לדוגמא, בנויה בשלבים. כל עונה מסתמכת על העונה הקודמת וכל פרק על הפרק הקודם, אבל עדיין תמיד אפשר להיכנס באמצע ולהתחבר לסדרה. זה מה שקורה לרוב המעריצים (כולל אותי). אף אחד כמעט לא התחיל ממש מהפרק הראשון. כולם נכנסו באמצע והשלימו פערים אחר כך.

SaberTooth

New member
עכשיו אתה נשמע כמו חבר שלי...

באחד מנאומי "באפי זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות" שלו. אתם מעריצי באפי, כולכם אותו הדבר...

וכולל אותי. ו... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

קראתי את כל השרשור, ואני מסכימה עם סם ב-100% לאורך כולו. סייב, זאת סדרה לא מוכרת, לא מפורסמת, ואין לי מושג באיזה טבלת רייטינג זה היה, אבל היא בהחלט לא אחת מהסדרות הניצפות ביותר בארה"ב. אפחד לא מכיר אותה. היא לא סדרה מפורסמת, זהו. זה שהיא הסדרה הכי נצפית בקנדה - אולי כי זוהי סדרה קנדית, ובין היחידות? נו באמת. חוץ מזה - כאילו מה זה קנדה? באותה מידה, אני יכולה להגיד, הסדרה האפגניסטנית הכי נצפית באפגניסטן היא סדרה מעולה, מוכרת בכל העולם. הרי היא הכי נצפית שם, לא?

SaberTooth

New member
ובעיניין קנדה...

אפשר לחשוב שקנדה זה איזו חור נידח שאף אחד לא שמע עליו. קנדה זה לא חור ויש שם אנשים שמבינים בטלוויזיה. זה שהיא לא ארה"ב לא אומר שדעתם של האנשים שם לא חשובה.

Kryptonite

New member
קנדה זה חור נידח../images/Emo168.gif

שכולם שמעו עליו.
והדיעה של האמריקאים מאוד חשובה, ועניינית.

SaberTooth

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בקנדה יש לורה
וגם אלאניס
וחוץ מזה, יש לי שם קרובים
קנדה לא באמת מסריחה, זה רק סאות'פארק

buffgirl

New member
לא יודעת.. צריך לשרוף ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אותה.. וגם לי יש קרובים שם, אז מה? לא בדיוק קרובים, האבא של שני בני דודים שלי.

Woogyman

New member
בסדר. ../images/Emo110.gif

צריך לשרוף את קנדה, צריך להרוג את כל היהודים ולזרוק לים את כל הערבים.

buffgirl

New member
מה? מה הבעיה שלך? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מה הקטע שלך? אני לא אומרת שאני שונאת קנדים, והקטע של לשרוף את קנדה - זאת בדיחה. ומצטערת אם אתם לא הבנתם אותה. אני וחברים שלי סתם צוחקים על זה ואני ממש לא התכוונתי לדבר כמו להרוג את כל היהודים. תודה שהשוואת אותי לנאצים. אתה יודע מה? אם אתה לא יודע משהו, עדיף לפעמים לסתום את הפה.

למעלה