בארבע עיניים... שאלון

תמיר1991

New member
אתה עוד ילד...../images/Emo3.gif

צר לי, אבל יש לך עוד מספיק זמן להצטרף אליהם
תמיר.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif משקפופרים!

אכן כן. למי שהשיב בחיוב לשאלה 1: א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים ? בהתחשב בזה שרוע הגזירה היה בגן.. לא כזה נורא.אני אל באמת זוכרת את תגובת הסובבים. ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך ? קצת נטיל וקצת לא משנה ממש. ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם ?כמנסים לרקוד, כשרצים.. או בעיקר בכל פעילות פיזית שהיא לא ללכת ברחוב כרגיל, וכשחם במיוחד. ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות ? שניהם, כל אחד בזמן הנוח לו. ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:)) ? כן... ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) ? כולם! ב'מת. חרא של תורשה

hopefulman

New member
אהמ... :)

אז אצליכם השיחות האישיות הן תמיד ב-8 עיניים... במשפחתי זה נתון לשינוי ויכול להתקיים ב-4/6/8 עיניים , תלוי במתדיינים :). דניאל.

hopefulman

New member
תשובותיי :)

1. האם אתה מרכיב משקפיים (או לפחות אמור לעשות כן...) ? כן... :) א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים ? רמזים קלים לכך כבר החלו לבוא לידי ביטוי בגיל 12.5 אז עוד נותרתי במעין מצב "גבולי"... בגיל 14 כבר לא היה מנוס... די התקשיתי להשלים עם זה בתחילה ונהגתי להרכיבם רק כשהדבר היה נחוץ עד שלבסוף השלמתי עם העובדה שהם יהיו חלק אינטגרלי ממני :). זכור לי היום הראשון בו הנחתי אותם לראשונה בכיתה :) באופן "מפתיע" לא מעט אנשים שבימים כתיקונם כלל לא טרחו לברך אותי לשלום , חשו פתאום צורך עז לומר לי "להתחדש" כשחיוך ספק תמים , ספק ציני נסוך על פניהם... חיחי... בני משפחתי , אגב , המטירו מחמאות על ה"תוספת החיובית". אני רוצה להאמין שתגובותיהם אכן היו אובייקטיביות :). ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך ? אני די שלם עם העניין , אם כי בתודעה העצמית שלי אני מתקשה לתפוש את עצמי כמרכיב משקפיים ונדמה לי כאילו הן אינן קיימות , אך המראות שעל הקיר אינן משקרות לשם שינוי... :) ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם ? אהמ... כשאני ישן , מתקלח וכאשר אני מתעצל לחפש או/ו לקחת אותם ממרחק של מעבר לישיבה. ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות ? משקפיים... אני לא מסוגל לדמיין את עצמי תוחב אותן אל תוך עיני... נראה לי קצת אאוץ'... ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:)) ? מידי פעם ישנן תהיות על כך , אבל לא נראה שזה יקרה בזמן הקרוב... דניאל.

hopefulman

New member
שכחתי.....

ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) ? רק אני ואימי.... לאבי ולשתי אחיותיי יש "פטור" מכך :) לילה טוב.... דניאל.

עונה

1. האם אתה מרכיב משקפיים (או לפחות אמור לעשות כן...) ? למי שהשיב בחיוב לשאלה 1: א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים ? הייתי בחטיבה כמדומני, רק משקפיים למרחק, ככה שכמעט ולא הסתובבתי עימם. חנון, המשקפיים הם חלק מהתדמית, ככה שלא היתה הפתעה... ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך ? אפתי למדי בנוגע אליהם. מרכיב אותם רק בנהיגה וסרטים. ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם ? כשמתנשקים זה פחות נוח
ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות ? משקפיים, אני די סטרילי. ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:)) ? יש מצב... ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) ? בערך שלושה, בעתיד כנראה יותר
ובנימה אישית, אני כרגע על בערך מינוס חצי ככה שזה לא ממש מספר. היעדתם שהעדות הראשונה למשקפיים היא בציור מלפני 400 שנה?

hopefulman

New member
אז מצבך טוב יחסית :)

אצלי זה התחיל במינוס חצי אך עד מהרה התדרדר לסביבות 2... אהמ... עם מספר כמו שלך זו באמת דילמה להכריע לגבי כדאיות הניתוח. בכל מקרה , קודם לכן תצטרך לוודא שהקרניות שלך מספיק עבות לפרוצדורה. אגב , חידשת לי בנוגע לציור :) . אם במקרה יש לך קישור לציור או/ו הסבר עליו זה יכול להיות מעניין :) דניאל

לפי ויקי...

http://en.wikipedia.org/wiki/Eyeglasses מצויין שהמשקפיים בנות 700 שנה. לא זוכר מהיכן הסיפור של הציור מלפני 400 שנה.

SpyKid

New member
ובכן, הרכבתי משקפיים בילדותי

המוקדמת, ואחרי זה כבר לא הזדקקתי להם. כך שאענה בתור "לא". האם אתה מרכיב משקפיים? לא א. איך נראה לך היית מקבל את הצורך בהרכבתם ? אני מניחה שזה היה מפריע לי באופן מסויים, ולאו דווקא בהקשר של מראה חיצוני אלא בעיקר בגלל שזה לא נוח במיוחד. מצד שני, מתרגלים לזה אחרי כמה זמן. אבל עדיין זה מפריע באופן מסוים כשעוסקים בספורט וכו'. ב. האם חשת , לעיתים , ברצון כלשהו להרכיב משקפיים ? לא... ג. האם ישנו סממן חיצוני אחר ה"מסגיר" את הצד החנוני שבך ? אני לא יודעת למה הכוונה לסממן חיצוני לחנוניות, שהרי מדובר במשהו פנימי. אבל אני מניחה שכל אדם שם לב לזה לאחר שיחה של מספר דקות. ד. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) ? כן, אחד.

hopefulman

New member
פעלת בחוכמה :)

או יותר נכון הורייך פעלו בחוכמה... :) והבטיחו לך בכך חיים עתידיים נטולי משקפיים לקוצר ראייה. מצד שני , נראה לי שאין זה פשוט לשכנע ילדים רכים בשנים להרכיב משקפיים. הם לא נאלצו להתמודד עם סירוב כלשהו מצידך? דניאל.

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif

אני לא ממש זוכרת, אני מניחה שכן התנגדתי בהתחלה אבל עם הזמן התרגלתי לזה וזה לא הפריע לי יותר.

../images/Emo22.gif../images/Emo60.gif

1. האם אתה מרכיב משקפיים (או לפחות אמור לעשות כן...) ? אכן! א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים ? זה היה בסוף כיתה ז', אם אני לא טועה. לא הרכבתי אותם, אולי קצת בכיתה, המספר היה ממש קטן ולא הרגשתי צורך. באמצע ט' שמתי לב שאני רואה לא משהו גם עם המשקפיים, ואז הלכנו לאיש שעושה משקפיים והחלפנו את המספר ואת המשקפיים, ומאז אני הולכת איתם כל הזמן. ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך ? אני מחבבת אותם מאוד. ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם ? ובכן, כשמבשלים ואופים, כי יש אדים, וכשהולכים בגשם, וכשנשענים על כרית בזווית מסויימת, ועם משקפי שמש [למרות שאני פשוט שמה אותם על המשקפיים, כי יש רווח גדול בין הפנים לעדשות של המשקפי שמש אז זה גם נוח] ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות ? יש לי גם וגם, אני כמעט לא משתמשת בעדשות. אז.. משקפיים! ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:)) ? אולי בעתיד. כרגע אני חיה בכיף איתם. ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) ? בוודאי - אמא, אבא, אחותגדולה, אחגדול, ואחקטן בדרך. [שזה בעצם כל האחים שלי
]

Im A Believer

New member
פרר

1. האם אתה מרכיב משקפיים (או לפחות אמור לעשות כן...) ? יפ. למי שהשיב בחיוב לשאלה 1: א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים ? אה... לא נראה לי שהייתה לי דעה כלשהי לזה, כי מגיל שנה וחצי יש לי משקפיים. אבל לא אהבתי את המשקפיים. בגן שמתי אותם מתחת לשטיח כדי שידרכו עליהם וככה אני לא אצטרך להרכיב משקפיים. ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך ? אה, אני אוהבת את המשקפיים שלי. משקפיים רולז.
ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם ? שום רגע. ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות ? אה... בשבילי משקפיים, למרות שלפעמים באמת עדיף עדשות..\: ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:)) ? כן. ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) ? השאלה היא כמה מאיתנו *לא* מרכיבים... והתשובה היא: מתוך שישה: אחד.

hopefulman

New member
../images/Emo3.gif

אהבתי את השאלה על דרך השלילה בסוף :) במחשבה שניה , בפורום כזה , היה רצוי אולי להציגה כך
. דניאל

למעלה