בארבע עיניים... שאלון

ailag

New member
בלה

עד אתמול הייתי יכולה להגיד שאני רואה שש-שש ורבע (שש עין ימין, שש ורבע עין שמאל). אבל ירדתי רבע מספר בימין אז אני רבע לשש-שש ורבע.

sagima

New member
פקה פקה

1. לא 1.א) who the fuck cares?! 1.ב) לא. 1.ג) לא ממש, אבל אני רוסי אז בגלל שאני לא ערס-רוסי אני חייב להיות חנון. 1.ד) כן, אמא, אבא (לא לובש אבל אמור לנהוג עם משקפיים).

Science Fiction

New member
../images/Emo119.gif

1. האם אתה מרכיב משקפיים (או לפחות אמור לעשות כן...) ?
א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים? התבאסתי, אבל מילא. אנשים לא נדהמו מהן במיוחד, סתם שאלו את השאלות הרגילות. ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך? זה עדיין מבאס, אבל מילא. התרגלתי. ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם? אמבטיה ושינה וכאלה, וכשכואב לי הראש [ובדרך כלל גם כשאני ליד המחשב]. ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות? עדשות זה נורא נוח, למרות שזה מצריך יותר אחריות. הייתי שמחה אם היו לי, בכל אופן. ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:))? יש. ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?)? אמא מרכיבה משקפיים לקריאה ואחי אמור להרכיב, אבל הוא איבד את שלו
.

hopefulman

New member
איבד ? ../images/Emo13.gif

נראה לי שאי שם במעמקי מוחו אחיך עיבד תוכנית כלשהי כדי לאבדם :) נפלאות התת מודע. לגבי כאבי הראש - לעיתים שימוש במשקפיים בעלות עדשות עם מספר גבוה או נמוך מידי עלולות להוות את הגורם לכך... אז אם אלה תדירים כדאי לשלול אופציה זו... דניאל

עונה ../images/Emo9.gif

1. האם אתה מרכיב משקפיים (או לפחות אמור לעשות כן...) ? אמורה אבל יש לי מספר קטן
1: א. כיצד התמודדת עם גילוי "הגזירה" בתחילה ומה היו תגובות הסובבים ? התבאסתי קשות ... השאר ניסו לעודד אבל באמת זה בקטנה יש דברים גרועים יותר ב. איך כיום אתה מרגיש ביחס לכך ? אני בקושי שמה אותם אז אני לא מרגישה - כשאני כן שמה זה מעצבן באזניים ג. באילו רגעים תעדיף להימנע מהרכבתם ? כשאני עם אנשים מסביב (דההההההה) ד. מה עדיף - משקפיים או עדשות ? עדשות אבל אני מפחדת לגעת בעיניים ה. ניתוח לייזר - יש מצב (בהנחה שהמימון מובטח במלואו...:)) המספר שלי לא כזה גדול אז לא אכפת לי ממש אני לא מפחדת מזה פשוט אני לא רואה סיבה לעשות ? ו. האם מישהו ממשפחתך הגרעינית מרכיב משקפיים (אם כן , כמה מהם?) כן.... אבא (אגב יש לנו את אותו מזל!!)

hopefulman

New member
ברוכה השבה והמשיבה :)

כמוך , גם אני מפחד להשתמש בעדשות בגלל המגע עם העיניים שמעלה בי ישר אסוציאיות של צריבה , אודם והמון דמעות...חיחי דווקא לא חשבתי עליהן כמטרד על האוזניים , אבל המחשבה שניה יש בכך משהו... לי יותר מפריעה מדגרת העדשות שנכנסת קלות לשדה הראיה... ובתחילה גם הגירוי המוכר והמציק על האף... :) איזה מזל את ואביך ? :) דניאל.

עקרב ../images/Emo9.gif

כן משקפיים זה מאוד מציק גם באף גם באנזיים .. בכל מקום עדשות זה פשוט מפחיד אותי לא יודעת מה יש לי.....

pelegs

New member
שלילה

ולכן - א. בוודאי, זה מגניב (חה חה, משחק מילים!) ב. בוודאי, כשאני יוצא לשמש העיניים שלי שורפות, אז אני מרכיב משקפי שמש. ג. החולצות. וההתנהגות. והשיער הארוך, כנראה. (ואם לצטט מישהו שהכרתי בכנס מד"ב, במשפט הראשון שהוא אמר לי - "אתה עתודאי, נכון?" "המממ... כן, איך ידעת?" "רואים. טכניון, אני מנחש?" "גררר" [בורח לפני שזה נעשה מביך עוד יותר]. כנראה שזה עד כדי כך ברור, מה שמעיד על משהו במראה החיצוני או בהתנהגות) ד. כולם, ואני רציני לגבי זה. והם כולם התחילו להרכיב בסביבות גיל 20, ככה שאני מתקרב בצעדי ענק לשם בכל מקרה. ה. לא, אין באמת ה'.

hopefulman

New member
אוקיי :)

אז ככל הנראה יש לך סיכוי לא רע לזכות בדבר המגניב הזה בחודשים הקרובים - תתאזר בסבלנות עוד קצת!
. לגבי משקפי שמש - העדפתי תמיד להימנע מלהרכיב אותם למרות קרני השמש המסנוורות... עוד אי שם בתקופה בה לא כלל לא סבלתי מקוצר ראיה... תודעתית קשה לי להגדיר אדם בעל שיער ארוך כחנון. משום מה זה נתפס אצלי כפרט נפוץ בקבוצות אחרות , אבל אני נוטה להאמין שיש לך מאפיינים נוספים שלא מותירים ספק (וחלק מהם ציינת) , אז מאפיין זה הופך למעומעם יותר בהשפעתו על היותך חנון מדופלם. :). * אהבתי את הרעיון עם ה"ה" (אם אכן הבנתי את "כוונת המשורר")
... אני כבר מתחיל להרגיש כופר... דניאל.

pelegs

New member
כן, היום הילכתי לי ברמה"ש ושמתי לב

שאני רואה מטושוש בעין ימין. כיפחיים. לא נורא, אני רק חושב שזה יצור מראה אינטלקטואלי יותר (או משהו
) ...כן, כנראה. זו לא פעם ראשונה שמישהו ישר מסר אותי כ"חנון"
העניין עם השיער סתם היה כדי להראות משהו חיצוני בולט, שבסביבה הנוכחית שלי (הפקולטות לפיזיקה ומתמטיקה) נראה דיי נפוץ
*וכן, היתה שם כוונה נסתרת, אני אוהב משחקי מילים

למעלה