בא לי לבכות מרוב עצבים

צוברי הבטיח לפני ביג'ינג להביא מדליה

אני זוכר את זה הוא הבטיח את זה בכתבה מהארץ - הבטיח וקיים.

yoniartov

New member
אני חושב שזה בסדר להנמיך צפיות

ואז המתעמל עולה עם בטחון ויש סיכוי שאפילו ייתן תצוגה מרשימה יותר משציפו .
חוץ מזה שגם המתעמל מכיר ויודע באיזה רמה הוא לפי האימונים וזה יהיה מטומטם
להיות בטוח בעצמו ולדבר על מדליות וגמרים.

guinnart

New member
עקומת ה- U ההפוך

0 לחץ > הישג גרוע
יותר מדי לחץ > ביצוע חלש
יש רמת לחץ אופטימלית שמובילה לביצוע הטוב.

nitsansh

New member
זה מאד אישי

יש ספורטאים שמסוגלים לתפקד בלחץ גבוה, ויש כאלה ש"נחנקים"...

JonJon9

New member
זה מאוד כללי

ברור שכל ספורטאי שמגיע לרמה הזאת חייב לדעת לתפקד בלחץ, העניין הוא שיש כאלה שמתפקדים טוב יותר בגלל הלחץ ויש כאלה שמתפקדים טוב למרות הלחץ.

חוטהשני

New member
אבל איך אפשר להגיע לגמר אם הם לא התנסו בתחרות כזאת...
חלק מהשחיינים המאד צעירים הבנתי הגיעו לתחרות כדי שהם ידעו גם איך להתמודד בעתיד בתחרות כזאת.

לא לכולם יש את היכולות של הסינים - אולי גם לארץ אין את התקציבים שיש להם... לכן זה הגיוני לתת לשחיינים כן להתנסות בתחרות כזאת כדי שהם יהיו מוכנים יותר טוב לתחרויות בהמשך...

trilliane

Well-known member
מנהל
דבר בשם עצמך בבקשה; לא כולנו שותפים ל"אנחנו"

שלך. אתה רוצה וינרים, אני רוצה משלחת ישראלית גדולה. אני רוצה שכל ספורטאי ברמה אולימפית (ורמה אולימפית זה לא רק מי שמגיע לגמר או לפודיום, כאלה יש מעטים) יגיע להתחרות באירוע הספורט היוקרתי ביותר. ברור לי שלא כולם יכולים לנצח אבל העיקר זו ההשתתפות וזה כבוד לייצג את המדינה במשחקים האולימפיים!

אין שום פחיתות כבוד בלהיות העשירי או העשרים בעולם (כפי שהוכיחו שחיינינו בתוצאותיהם). לא כולם מייקל פלפס, מה לעשות, אבל גם להם מגיע. חשוב לשים לב שיש לא מעט מדינות ששלחו ספורטאים חלשים משלנו כי הן מבינות את זה; רק בישראל התחלנו לקבל מדליות בעשרים השנים האחרונות אז נפתחו לנו העיניים, גדל התיאבון, וכל מי שלא מגיע למקסימום שלו או לא עולה לשלב הבא "נכשל" (עם עוד עשרות ספורטאים, יש לציין, אבל הם לא נחשבים כי הם לא ישראלים).

נמאס לי שבישראל "ספורט" = כדורגל או כדורסל (ולפעמים גם טניס או משהו כזה). כמעט לא מטפחים כאן ספורט שאינו משחקי כדור (וזה שלא שבכדורגל אנחנו כזו מעצמה, כן? ובכל זאת לא מפסיקים לפמפם כאן כדורגל בלי סוף
) ואז פעם בארבע שנים נזכרים בשאר הספורטאים...

u999

New member
למה? כי אין בארץ עיתונאות ספורט ראויה.

יש רק "צהובנות" ספורט. אנחנו מעולים בלפרסם את התמונה של החברה החדשה של כדורגלן דרג ז'. אבל קצת ניתוח מקצועי של ההופעה (הלדעתי מכובדת מאוד) של הספורטאים - זה גדול עליהם.

Amir BA

New member
עוד דוגמא וחבל שזה בא מהאתר של אורן

צולבים את ולריה על ימין ועל שמאל.
מראים וידאו של התרגיל על הקורה אבל לא מראים את כל התרגיל אלה רק את הקטע שבוא היא נופלת. ממש זלזול. זה אמור להיות "מצחיק" כביכול.
לא יכלו להראות את כל התרגיל ולתת לה את הכבוד הראוי?

nitsansh

New member
לא יכלו כי אין להם זכויות לשדר

לדעתי זה לא היה מצחיק אלא עצוב.. 4 נפילות בתרגיל אחד...
היא טוענת שהיא נפצעה בתרגיל הראשון וזה מה שפגע בה בהמשך...
לצערי, לא היה שום כבוד בהופעה הזו, ואין מה לייפות את המציאות: זו היתה אחת ההופעות החלשות של ספורטאי ישראלי באולימפיאדה.

Amir BA

New member
מסכים שההופעה לא היתה טובה

ועדיין יש דרך להציג את הדברים.
תאמין לי שאף אחד לא מרגשי יותר גרוע ממנה.

אין לך מה לבכות - ההופעה עד כה ממש לא משהו

אני מכבד את מאמצי הספורטאים ומפרגן להם על ההשתתפות והחוויה
אבל....

נגמרו הימים של "גיבורנו האמיצים נלחמו באומץ בענקים הרוסים/האנגלים/ההונגרים/(ה....מחק את המיותר) והפסידו להם בכבוד"
יש לנו מדליות, חווינו גמרים, ראינו נצחונות, אפילו הגענו לחצי גמר אליפות העולם בטניס
אנחנו כבר לא בעידן העיקר זה ההשתתפות וכבר מזמן לא שולחים ספורטאים רק כדי שיניפו את הדגל.

רוצים הישגים!!!!!

8 ספורטאים כבר בדרך הבייתה. רק אחד מהם (טומי ארשבסקי) נתן הופעה מכובדת השאר לא השיגו כלום (חוץ מהשתתפות)

אז אפשר להתלונן על הסגנון אבל אי אפשר להמציא הישגים ולהגיד בשידור שמישה זילברמן נתן הופעה מוצלחת כי בזכותו יכולנו לראות בדמינגטון (מדהים, אבל ככה סיכמו בערוץ הראשון את שני ההפסדים המוחצים שלו)

uma cuica

New member
אף אחד מהם לא היה צפוי למדליה

זה מה שאדיוטים בעיתונים לא יודעים
הרבה יותר קל לכתוב אכזבה צורבת במקום להגיד שהם ג'ודאקות צעירות שהם דור העתיד והשיגו השיג מינורי אבל יפה ומכובד
זה משיג כותרת הרבה יותר יפה
ככה זה שהעיתונאים משעובדים לכותרות נטו.

בקשר לשחייה באמת טיפה מאכזב יחסית.
ומסיקוטה....נשבר הלב.. אני רק מקווה שהלינץ' שעושים לה לא ימנע ממנה להתחרות בריו.

מי מדבר על מדליה???????

מדברים על השגים בהתאם ליכולות שעל פיהם הם נשלחו ללונדון.
זילברמן לא נשלח לאולימפיאדה כדי להראות שיש בדמינגטון.
ואלריה לא הגיע ללונדון כדי להשתתף בטקס הפתיחה.

מצפים מהם להישגים ולהתעלויות ואם לא זה אז לפחות לרמה שלהם שבגללה שלחו אותם.

עד כה רק אחד (שטילוב) נתן את זה
עוד שלושה (עברי, ארשבסקי ונבו) עמדו בצפיות המינמליות ולא טיפה אחת מעבר

אתה ממשיך לדבר על נסיון והשתפשפות אבל אנחנו כבר מזמן לא שם כמדינה.

דנה1982

New member
הפכנו למעצמת ספורט ולא סיפרו לי...?

נשמע מדבריך שאנחנו "כמדינה" שולחים רק ספורטאים שאמורים להביא מדליות. אנחנו לא *שם*.

יש חשיבות לניסיון ולהשתפשפות. יש ספורטאים שההישגים שלהם אולי ייחשבו כאכזבה, אבל יש לא מעט כאלה שזה פשוט לא ריאלי לצפות מהם ליותר ממה שהם השיגו.

עזבו... זה ויכוח מיותר שלא מכבד את הספורטאים

אתם תמשיכו לשלוח ספורטאים בשביל להשתתף
והוועד האולימפי לשמחתי ימשיך לשלוח אותם כדי להביא הישגים (ולא, לא רק מדליות. יש גם הצלחות יחסיות אחרות)
חס וחלילה שלא נחזור לימים שנשלחו ספורטאים שבקושי גרדו את הקריטריון הבינלאומי רק כדי ש"ישתתפו".

כשאתה בגישה כזאת אתה באמת לא תהיה אף פעם מעצמת ספורט ולמרבה המזל זאת כבר לא הגישה היום.

אבל העיקר הבריאות וכבוד לספורטאים

uma cuica

New member
זה ממש לא בשביל השתתפות

זה בשביל להגדיל את הסיכויים להשיג הישגים באולמפיאדה הבאה.
יחסית יש היום מספיק ספורטאים עם סיכוי טוב להביא מדלייה, וצריך להביא עוד ספורטאים כדי ששיתפו יצברו ניסיון ויכו בפעם הבאה (למשל דור הג'ודו הבא)
יש כאן ראייה לטווח ארוך ולא פופוליזים זול מסוג שאתה מציע.

למעלה