בא לי לבכות מרוב עצבים

פופוליזם זול??????

קרא שוב את מה שכתבתי בפתיחת השרשור.
הכל טוב ויפה, הסגנון הביקורתי המתלהם אינו מכובד וצריך להעריך את הספורטאים על מאמציהם
אבל אי אפשר להפוך חוסר הישגים להצלחות.

בוא נפרד כידידים
לא ממש בא לי להמשיך את הדיון ברמה שאליה אתה גורר אותו.

uma cuica

New member
האמת גם לי לא

זה סתם ויכוח לשם ויכוח
אין שום דבר רע בלהביא ספורטאים צערים כדי שיהיו משפושפים באולמפידה הבאה ולהגדיל את הסיכוי להשגים.

פופליזים כי לרצות עכשיו הרבה מלדיות בלי שום מחשבה מעבר לספורטאים צריך לדאוג לתת תשתית לחנך למסורת כדי שיהביאו קסמים זה הוקס פוקוס

nitsansh

New member
אין שום דבר רע בויכוח כאשר הוא נעשה באופן

תרבותי, ובעיקר כאשר הוא לגופו של ענין ולא לגופם של המתוכחים...

uma cuica

New member
לא חושב שדיברתי לא יפה

ואם נשמעתי מתלהם זו לא הייתה הכוונה
כל מה שאני אומר שהספורטאים כמו ארשנסקי או טומרקין לא נשלחים לאולמפיאדה הנוכחית "בשביל השתתפות" כפי שהוא אומר, וגם לא בשביל הכיף אלה בכחלק מהכנה מנטלית חשובה מאוד לאולמפידה הבאה, דבר שישתלם בעתיד.
לצפות מהם שיבואו מדליית זהב וישברו שיא עולם תוך כדי זה לא ראלי ופופוליסטי בצורה מסוימת כמו שעשו העיתונאים שהגדירו את זה אכזבה וזה פשוט לעשות לספורטאים המוכשרים והצעירים האלה הם עוול.

להגיד לכם שזה היום הנפלא ביותר שהיה לספורט הישראלי ? כמובן שלא אבל אני חושב שזה לא מאכזב למי שבא מפוכח מההתחלה למשחקים.

uma cuica

New member
חוץ מזה שעדיף לבנות את הכל לאט לאט

לשלוח אותם קצת שם ייתנו הכי טוב שהם יכולים, להתנסות, ואחר כך להמשיך להיות הכי טובים ולשאוף ליותר גבוהה.

חייבים לזכור שאולימפידה זה אירוע אדיר מימדים ויכול לעשות פיק ברכיים רציני ממש בקלות ולדפוק ברגע , ארבע שנים של עבודת פרך.

nitsansh

New member
לא התכוונתי למישהו באופן אישי

טומרקין הגיע לאולימפיאדה בזכות הישגיו בלי שום הקלה של ספורטאי צעיר, וצריך להתיחס אליו בהתאם.
הוא לא שונה מבחינתי מגל נבו, נמרוד שפירא או עמית עברי.

uma cuica

New member
הוא פשוט חסר נסיון יותר זה הכל הוא צעיר

יש לו עוד עתיד

לאט לאט החיפזון זה מהשטן כמו שאומרים

cscan

New member
ספורטאים הם לא מכונות

יש לפעמים הצלחות מעבר למצופה, אבל יש גם לא מעט אכזבות. עשו טובה, אם אין שום פירגון לדרך שעברו הספורטאים כדי להגיע למשחקים האולימפיים, שזה לא דבר של מה בכך, אל תצלבו אותם על יום לא טוב שעבר עליהם.
אתם רוצים צהובוני ספורט שמטילים רפש בענפים שאותם הם לא מסקרים אפילו בכותרת קטנה?! כנסו לאתרים האלה ותטקבקו שם. אני מאוד מקווה שולריה תוכל להתנתק מהרפש הזה "שעיתונאים" מטילים עליה ותוכל להתעשת לקראת התחרות הבאה שלה, שאיזו הפתעה, לא זכה לסיקור מהמבקרים אותה.

אולימפיאדה זה לא אירוע צדקה

בתור ספורטאי אתה צריך להבין שאתה הולך להיות בעין הזרקורים ואם תפדח העיתונות תרד לחייך כמה ימים. אתה לא רוצה; אל תיסע. אין כאן שום דבר חדש.

uma cuica

New member
יש ביקורת ויש תת רמה

יש לפרשן בצורה מקצועית ויש סתם לתת כותרות אדיוטיות .

nitsansh

New member
רק לידיעתך... קריטריון ישראלי קיים כבר עשרות

שנים... הרבה לפני שהונהגו קריטריונים בינלאומיים... כך שעובדתית הימים שבהם נסעו ספורטאים בלי קריטריון שייכים לעידן אחר...

וזה סותר את מה שאמרתי ב....???

כבר הרבה שנים שהועד האולימפי הישראלי לא שולח ספורטאים בלי רמת הישגים מסויימת
וכבר הרבה שנים שיש לנו מדליות אולימפיות וגמרים מרכזיים.

מה לא נכון במה שכתבתי?

כל ההתלהמות הזאת לא משרתת אף אחד

nitsansh

New member
זה לא סותר, זה דווקא מחזק

ככל שההישגים עלו, הציפיות עלו עוד יותר...
פחות מ-2 מדליות באולימפיאדה כבר נחשב כשלון...

חוטהשני

New member
אגב... זה מה שקורה כאשר בכספים שאמורים היו לשחקנים ולעתודה (כדי שיוכלי להתאמן יותר ועוד...) בונים את "החוויה האולימפית"...

nitsansh

New member
גם אהרונוביץ' עשה מה שציפו ממנו

אפשר להגיד גם על שטילוב שבינתיים הוא רק עמד בציפיות המינימליות, רק שאצלו המינימום זה מה שאצל רוב הספורטאים מעבר למקסימום...

uma cuica

New member
שטילוב שואףלמדלייה בקרקע

בקרב רב הוא שואף להיכנס לשמינה האם הוא ספורטאי פחות טוב? הוא שהוא ראלי ?

uma cuica

New member
שטילוב שואף למדלייה בקרקע

בקרב רב הוא שואף להיכנס לשמינה האם הוא ספורטאי פחות טוב? הוא שהוא ראלי ?

JonJon9

New member
אגב עיתונות ביזארית...

אני לא יודע אם זה מעצבן או מצחיק, אבל הטלוויזיה אצלי בסלון הייתה דלוקה על ערוץ 10 ושמעתי במקרה את "היום שהיה", שם דיווחו על ההספק היומי של הישראלים באולימפיאדה.
אתם ידעתם שיש לנו ספורטאי במשלחת שנקרא "מיכה"? ("מיכה זילברמן"- וזה חזר על עצמו פעמיים!).
ואם שמעתי נכון, אני חושב שלדעתם, מי שניצח את פלפס אתמול היה "לוכטי"....
זה כבר ביזאר אמיתי.

למעלה