בא לי לתרגל דיאלוגים

g l o r y

New member
תודה :) למעשה

אלניר לא אילמת מלידה. הדברים שהיא עברה הפכו אותה לאילמת. אתה יכול לקרוא לזה אילמות כתוצאה מטראומה. ת'ראזין הוא DROW או אלף אפל או איך שלא תקרא לזה. הם חיים במקום שבו אין רעשי רקע והדים נישאים למרחק ולכן יש להם שפת סימנים מובנית. מכיוון שהיא די אימצה אותו כאבא שלה הוא לימד את אלניר לסמן.
בנוגע לססר, אכן יש לו סימן משלו. היא ממציאה סימן לכל מי שהיא מכירה וכל מי שמכיר אותה יודע את הסימן שהיא נתנה לו בתור שם. מכיוון שזו לא הפעם הראשונה שהיא מדברת לצללים והוא אבא שלה, הוא יודע את הסימן. הוא רק לא האמין עד עכשיו שססר הוא יותר מחבר דמיוני.
אני מרחיבה על זה הרבה יותר ב shadow's refuge ובעבודות נלוות שבהם היא מופיעה בעיקרון.

את יודעת, זה ממש אחלה

וזה מאותו סיפור עם הקרב בזירה! הא! (זכרתי את זה. שהוא חשב שהוא עושה את זה בשביל אלניר. חשבתי שהיא חברה שלו, אבל בת זה טוב פי 1000!)
הפריעו לי בעיקר השורות הראשונות. מוזר לי שאת מתארת את וארנה-הולם כאילו מדובר במקום מוזר וזר לתראזין, שרואה אותו בתור משהו לא שגרתי (או זה לפחות הרושם שאני קיבלתי). אבל *זאת* השגרה שלו. זה הבית שלו. אם הוא גר במקום שבו יש זאבים מדברים, זה לא אמור להיות משונה בעיניו, בדיוק כמו שחלק מהאנשים שנכנסים לבית שלי טוענים שהוא נראה כמו המקום של קול וקתרינה והשאר מ-12 monkeys (רק בלי מכונת הזמן ועם חתולים), אבל בשבילי זה פשוט הבית הרגיל שלי. אז במקסימום את יכולה להגיד "הוא היה מודע לכך שאנשים אחרים חשבו שהמקום מוזר".
כן, וארנה-הולם היה מקום שבו הבלתי רגיל הוא שגרתי. מה הקטע של המשפט הזה? זה לא חלק מהדיאלוג. אז למי את עונה ב"כן"? ולמה את חוזרת על העובדה שמדובר במקום מוזר? האם זה אחד הסיפורים האלה שבו יש ישות מספרת חסרת גוף שמדברת עם הקוראים? כי אם כן אני חייבת להודות שזה די מאוס עלי.
עוד משהו שהפריע לי היה זה ~. אם אני לא טועה, מקובל לסמן שיחות שלא מתנהלות בדיבור בכתב נטוי או כתב מודגש. ~-ים מגרדים לי בעיניים.
כל השאר מהמם. הדמות של אלניר כל-כך מעניינת. אני מתה על ילדים קטנים ובודדים עם כוחות!

נ.ב
"אם תמשיך ככה, לא ישארו לי חברים" - זה הזכיר לי בדיחה שאני חייבת לספר עכשיו:
בעל חוזר הביתה מהעבודה ומוצא את אשתו חצי-ערומה במיטה, לבד. הוא שולף אקדח ויורה בארון, ומתוכו נופל מת חברו הטוב.
האישה: נו באמת, ג'ון. אם תמשיך ככה, לא ישארו לך חברים!

g l o r y

New member
תפוזבל אכל לי תהודעה.... הנה שוב.

ביקורת מחתול!! הסלמון שלך במקום הרגיל XD
זכרת נכון, עם הזחה מסויימת. זה הולך ככה, תשארי איתי כ זה מסובך:
הזירה הייתה עם אלקורין. אלקורין הוא אלף. הוא גם הדוד המאומץ של אלניר. האלאר של אלקורין דיבר עליה הייתה אחותו הקטה. הסיבה שיש להן כמעט אותו שם היא שקאט ות'ראזין נתנו לאלניר את השם הזה כי הוא אומר "שמש קטנה". והיא די נראית ככה. יש סיפור שלם על איך אלקורין לא מוכן להתקרב אליה כי היא דומה לאחותו והוא מפחד להיקשר אליה. (אחותו- בואי נגיד שהסוף שלא לא היה טוב)
עד כאן הסבר מסובך.

ווארנה הולם הוא מקום מוזר בכל אמת מידה. הוא נמצא בתוך כיס בחלל זמן ששייך לשיירים של מימד קרוע שאוורין (העולם שלי) סוחב אותו אחריו כמו ילד שמתעטף בסדין קרוע. יש בו המון מוזרויות ות'ראזין חי שם אולי שנתיים שלוש בנקודת הזמן שאנחנו מדברים עליה. הוא רק מתחיל לקרוא לו בית. כלומר הוא בנקודה הזאת שאתה חושב שכבר התרגלת למוזרות ואז דברים חדשים קופצים עליך.

קיבלתי את ה "כן". זה באמת קצתמאולץ למרות שזה אמור להיות מתוך ה POV של הראש של ת'ראזין.

האמת, אני משתמשת בכתב נטוי וכתב מודגש לשינוי נימב (כמו דהדגשה או עוקצנות) ולצעקות בהתאמה. לכן הייתי צריכה משהו אחר. לכן אני משתמשת ב~ לשפת סימנים וב <> לטלפתיה.

תודה :) אני מתה על אלניר. היא גדלה להיות מאגניבה :) ויש לה צל מחמד משלה עם מודעות עצמית שניזון מרגשות שליליים. בעיקרון הוא אוכל את הסיוטית שלה ויש לה מספיק. גם מסביבה יש מספיק אנשים עם סיוטים. בשלב מסויים הוא נהיה חזק מספיק כדי להופיע כדמות בעולם הפיזי ובזופו של דבר היא מתחתנת איתו ונהיית אמ... מכשפה? מגית? וואטאבר? ששולטת בצללים. ויש לה אישיות שכל כך כיף לעבוד איתה. בורדרליין פיצול אישיות אבל בדרך מענינת.
נ.ב LOLZ!

וכל זה כבר כתוב?

או שזה כתוב רק בעולם המקביל שבו זה כתוב ואת מוציאה את זה לאור והופכת להיות סלבית-על שמסתובבת עם משקפי שמש וכובע ענקי כדי שפסיכופתים לא יזהו אותך ויחטפו אותך ויכריחו אותך לכתוב להם את הספר הבא?

לגבי ה-~-ים - גם בה"פ למשל משתמשים בהדגשה לצעקות, אבל גם ללחשננית נניח. אני מתעקשת לגבי זה כי זה עדיין מציק לי בעין. אולי אפילו שינוי פונט יהיה עדיף (אם כי גם זאת לא בדיוק אופציה מושלמת).

g l o r y

New member
יש קטעים שכן, יש שלא.

אני משתמשת בה במשחקי תפקידים עם חברה טובה ויוצרת, ולכן חלק מהעלילה שלה כבר כתובה (באנגלית) ויש מספר סיפורים קצרים שבהם היא מופיעה (רובם לא גמורים). היא אמורה להופיע בshadow's refuge בשלב מסויים, כי ת'ראזין וקאט מוצאים אותה בזארקוואד. (שזה שוק העבדים הגדול ביותר בממלכות המערביות). הסיפור שלה שזור בזה של ת'ראזין והיא מתפתחת במקביל אליו. אני משתמשת בה בתור עוגן מרגיע בשבילו, ומכיוון שהיו לו בעיות גדולות עם אחיות שלו כולל סיפור טראגי, היא מעין גורם מרפא בשבילו, והוא בשבילה. אני מאוד אוהבת את הקשר בינהם. אבל בשלב מסויים היא פורשת כנפיים והופכת לדמות עצמאית. ביחד עם ססר היא הופכת לגבירת הירקן (זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית לעזאזל.)- מכשפה שיש לה מוניטין קריפי לחלוטין והיא ידועה בשליטה שלה בעולם הצללים.
הלוואי וזה היה טוב מספיק כדי להפוך אותי לJKR. אבל אני מציאותית. אני כותבת בשביל הכיף.

מה בעצם מפריע לך ב~? זה סימן חמוד. זה שהוא גלי מזכיר לי תנועות ידים וזה נראה לי מתאים. אני רוצה שידעו מעבר לכל ספק מתי היא מדברת ומתי היא מסמנת. (כן, הרבה אחר כך היא מקבלת את הקול שלה בחזרה. רק שבשלב הזה היא כבר לא רגילה לדבר אז היא מעדיפה לסמן בדרך כלל)

godright

New member
אתה... עכבר!!!

"הלו..." דן נאלץ להחליף אוזן.
"הלו, את עדיין על הקו?" הוא נאנח "את מוכנה לענות"
"מה קרה? למה את לא עונה?" הוא החל משחק בכבל המסולסל של טלפון החוגה.
"הכל בסדר שם?"
'לעזאזל עם חברת הטלפון הזאת'
"אני שומע שאת שם את יכולה לענות???"
"זה כבר מתחיל להרגיז אותי, אם את חושבת שזה מצחיק, באמצע שיחה רומנטית לקרוא לי עכבר ואז לשתוק, אז זה ממש לא מצחיק... אני מכיר אותך בסוף תגידי שזו סתם מתיחה... אם את לא עונה עכשיו אני מנתק ובא אלייך הביתה.
&nbsp
-------------
&nbsp
"הלו, כן זה דן, אני יודע שזה מהמספר של רות... אני אצלה בבית. כן אצלה בבית, מה לא מובן?
נכון...
נכון... אתה צודק.
כן, כנראה זה חזק ממני...
אבל זה הסיבה שאני צלצלתי, אני לא מוצא אותה...
לא בטלפון, יא-אימבסיל בבית שלה...
אז חשבתי...
אה אני מבין... פשוט חשבתי שאולי היא אצלך...
חכה רגע על הקו אני הולך לחדר שלה...
רגע אחד, אני לא שומע יש פה רעש מוזר...
שנייה, תן להקשיב אני אגיד לך.
הלו???
הלו??? אתה שומע אותי???
תבוא מהר...
הלוו??? אתה- עכבבבררר!!!
&nbsp

אלודאה

New member
אוקיי...

זה אכן דיאלוג, ויש בו התפתחות. אבל לא ברור מי הדמויות או מה הסיטואציה. שכתוב!

godright

New member
טוב....

אני רק אסיים את השלב במשחק החיים להיות ואני אתפנה לזה

ויימס

New member
וואו...

הבנתי נכון? יש איזו יישות שמעלימה אנשים, אך רגע לפני כן גורמת להם להגיד 'אתה עכבר'? D: זה די גאוני.

godright

New member
בינגו

והזוכה המאושרת היא ויימס...
ברכותי זכית בהודעה המברכת אותך על זכייתך, למימוש הזכייה אנא העזרי בחתול הממונה במחוז מגורייך. אנו משתתפים בצערך ומאחלים יום נפלא.

ויימס

New member
הממ, הניחי לי להבין כמה דברים.

זה דיאלוג שאנחנו שומעים רק חצי ממנו, או שזה דיאלוג שהוא חד צדדי? (כאילו, האדם השני שותק או הפך לדלעת?)
ואת אומרת שאנחנו צריכים הסבר בתוך העולם של הסיפור בנוגע לכך שאנחנו שומעים רק צד אחד?

ומה אם אני ארמה, נניח אם אני אקח דיאלוג שכבר קיים ואתן רק את המשפטים של צד אחד, זה יעבוד? לא מהבחינה של, "לא, כי ביקשתי שתעשי משהו ולא עשית אותו", אלא מהבחינה של "'האם הוא יעמוד בתנאים של דיאלוג מצד אחד'?"

אלודאה

New member
ובכן...

אם הדיאלוג אכן יעבוד בזכות עצמו, ותהיה התפתחות ודמויות ברורות - כן.

במנו

New member
ניסיון שלי

רק רגע -

שומע, התקשרתי כדי לוודא שקיבלת את המשלוח?
יופי.
גופה?! אתה יכול לתאר אותה?
אה, אני מבין.
לא, זה כנראה טעות במשלוח.
אני מבין שאתה נסער, אבל אין צורך לערב משטרה.
באמת שאין צורך, אדוני. תודה.
אין לך מה לדאוג. תניח לזה.
תקשיב, אני עם לקוח, אז תפנה לרותי.
אני עסוק כרגע, היא תטפל בזה. להתראות.

אני מתנצל על ההפרעה הקלה. שוב, במה אני אוכל לעזור?

במנו

New member
וסיפור דומה

רק רגע -

שומע, התקשרתי כדי לוודא שקיבלת את המשלוח.
יופי.
גופה?! אתה יכול לתאר אותה?
אה, אני מבין.
לא, זה מה שהיה אמור להגיע.
אני מבין שאתה נסער, אבל אין צורך לערב משטרה.
באמת שאין צורך לפחד, אדוני. תודה.
זה טבעי לחלוטין.
אין לך מה לעשות, זה ייקח מעט זמן.
רועי?
רועי?
ערב טוב, אני מניח שאתה דרקולה.
יופי, נהנית מהטיול?
תקשיב, אני עם לקוח, אז אני אעביר אותך לרותי.
יופי, להתראות.

מתנצל על ההפרעה הקלה. שוב, במה אני אוכל לעזור?

אלודאה

New member
המם...

בשני הדיאלוגים יש לך למעשה שני דיאלוגים, כי ה"מתנצל על ההפרעה" וכו' שייך לדיאלוג חדש.
חוץ מזה, אני ממש מחבבת את זה!
עכשיו עוד אחד, שבו ברור יותר מי הדובר ומה הסיטואציה.

למעלה