בא לי שוב =)

Poisonn

New member
בא לי שוב =)

אבל אענה לא כשאני צלול =) 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? 11. יש לך חלום ? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : 30. החיים הם____ : שם: גיל: מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? יש עלייך שרשרת? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הצבע-עיניים שלך? הצבע-שער שלך? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התנשקת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? עושה סמים? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ברוגז עם מישהו? מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? ועם האחים? שיקרת בשאלון?

Drowned World

New member
עונה =]

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?: אין לי מושגג 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? עקרב זה גם המזל שלי .. אני אוהב לכבוש טריטוריות ואז לברוח חחח 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא ממש 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? מממ... לא יודע 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לרצוח ?... זה מוגזם? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? כמעט הכל
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לפעמים 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? תלוי 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? בגיל 28 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? ואוו... אנלא יודע אבל משהו עם א' 11. יש לך חלום ? : לפגוש את מדונה
12. אתה חושב שהוא פרקטי ? תמיד ! 13. חלום שהגשמת ? לראות את מדונה בהופעה חחח 14. השיר הכי הכי אהוב ? Madonna - Lucky Star 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? בדידות ואובדן 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? אושר, אהבה, חברים 17. מילה אהובה : מה ניש?! 18. מילה שנואה : זורם 19. אומן אהוב : היהודים, מדונה ,קולדפליי, נו דאוט 20. אומן שנוא : מאריה סקארי, מייקל ג'קסון ושיטני ספירס 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?: מציאות נפרדת 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?: רוני- לא עוצרת
זה היה במצע חחח 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? דו 24. סוג של סטייה ?: ממ.. 25. שברו לך פעם את הלב ?: פעם אחת?! 26. השלם : אני אדם שיודע מה הוא רוצה ? 27. השלם : אני לא אדם שאוהב לדבר ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? זה כזה הומעי אבל הייתי רוצה שלכולם יהיה טוב 29. בא לי לצרוח : אני פרחה! 30. החיים הם UP SIDE DOWN: שם: אביש גיל: 20 מיקום: חדרה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? "כוסאמק מה נסגר איתך?! כל היום אתה לא עונה לי!!" מאמין באלוהים? לפעמים מה הספר האחרון שקראת? ביוגרפיה של אנה פרנק קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? יש לי תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מרגול שופטת הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? איקי חח יש לו אותו עדיין קניתי אותו ב IKEA מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שהיה דובני אכפת לי בטלוויזיה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בזולההה יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? שנצילים ואורז... מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אמונה באיזה צבע המקלדת שלך? לבן...
באיזה צבע המצעים שלך? צהוב מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? מיקי דובנים אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלב, חתולה וצ'ינצ'ילה יש לך חולצה בצבע ירוק? לאא נשבר לך פעם הלב? כבר שאלת?! כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? כמעט כולם מה גורם לך לבכות? מחשבות עצובות מה מצחיק אותך? ציפי שביט מה מעצבן אותך? כמעט הכל אתה זוכר חלומות? לעיתים מתי בפעם האחרונה בכית? בשנה שעברה למה? כי חברה הכי טובה שלי נפטרה בתאונת דרכים
צרחת? לא אכלת? לא התעצבנת? תמיד התנשקת? אהא התרגשת? מטוד הסמקת? לא האם אתה מתעצבן מהר? חבל"ז בוכה הרבה? לא מעשן? כן עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? המון חחח וכמה מול הטלויזיה? קצת שומע הרבה מוסיקה? כל היום קורא הורוסקופ? לפעמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? ככה מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן
חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? תמיד ועם האחים? גם שיקרת בשאלון? לאאאא

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

אבל אענה לא כשאני צלול =) 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?בטיול מטורפ של אחרי צבא בחו"ל 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?נחש..לאיודע פשוט אוהב את החיה הזאת.. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?קצת 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ?מיכאל או מייקל או משו דומה.. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?לקחת הירואינ.. (קצת קיצוני..) 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?אשמע מוזיקה 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?כנ 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?28 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?לאיודע 11. יש לך חלום ?כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ?כן 13. חלום שהגשמת ?השתכרתי
לא סתמ..חח.. לא יודע.. 14. השיר הכי הכי אהוב ?אין כזה 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?אנשימ שסובלימ ממוות של אדמ אהוב 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?שמחה על אנשימ מסכנימ 17. מילה אהובה :בכיף 18. מילה שנואה :... 19. אומן אהוב :נירוונה, היהודים, לדזפלין.. 20. אומן שנוא :50 סנט 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?בוקסט של נירוונה 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?אטומיק קיטן..פאק הייתי מטומטמ פעמ 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?סטרייט נכון לעכשיו =] 24. סוג של סטייה ?הא? 25. שברו לך פעם את הלב ?כן 26. השלם : אני אדם _____ ?שגר הבירושלי ם :\ 27. השלם : אני לא אדם ____ ?... 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח :כן 30. החיים הם____ :טובים שם:יונתן גיל:14 וחצי מיקום:ירושלים ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מעיין ידידה שלי.. מאמין באלוהים?לא חושב על זה מה הספר האחרון שקראת?דרקולה קראת הארי פוטר?כן יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?השבט או משו כזה הצבע-עיניים שלך?חום הצבע-שער שלך?חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לא היה שם מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?לא חייתי ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית יש לך בלוג? [תן קישור]לא אתה סטרייט?כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?מרק ודג ואורז וסלט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?סטלות באיזה צבע המקלדת שלך?אפור עם שחור באיזה צבע המצעים שלך?ירוק עם פרות ענקיות כאלה מה הפרי האחרון שאכלת?אננס מקופסה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?חחחח אתה נוסע בטרמפים?פעם בכמה חודשימ יוצא לי יש לך חיית מחמד?לא איזה?... יש לך חולצה בצבע ירוק?כן נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?איבדתי את רובם אבל היו לי סביבות ה25 שהיו רשמית שלי וכמה מהם מקוריים?דיברתי רק על המקוריימ.. מה גורם לך לבכות?... מה מצחיק אותך?... מה מעצבן אותך?... אתה זוכר חלומות?כן מתי בפעם האחרונה בכית?לפני חודש וחצי למה?עזבו.. צרחת?אתמול אכלת?לפני שעתיים התעצבנת?אתמול התנשקת?... התרגשת?... הסמקת?... האם אתה מתעצבן מהר?לא בוכה הרבה?לא מעשן?שאכטות מחברימ עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?שעה.. וכמה מול הטלויזיה?20 דקות שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים?תלוי איכ באלי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לפעמים ברוגז עם מישהו?אפפעם מאוהב?לא חושב שאתה יפה?אני בסדר.. רב הרבה עם ההורים?לא הרבה ועם האחים?לא שיקרת בשאלון?לא

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתחמקת מללמוד לאזרחות..

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? בדירה בת"א..עם שותפה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? חתול. שקט וסקרן. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? ככה ככה 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? מאי. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? אהרוג בנאדם,אתעלל בחייה 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? ספורט! 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא ממש 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? לרוב. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? אם כבר,אז בגיל 25-26 ככה 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? מאי,קסם 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן ואני אפילו עובדת עליו 13. חלום שהגשמת ? לסוע לחו"ל עם חברים! 14. השיר הכי הכי אהוב ? שוב-הגירסא ממישהו לרוץ איתו 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? מוות 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חתנוה,ילדים,אהבה,חברים,מוזיקה 17. מילה אהובה : מאמי!!! 18. מילה שנואה : אין... 19. אומן אהוב : יש המון 20. אומן שנוא : לא נראה לי שיש 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? אין 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? לסבית 24. סוג של סטייה ? שריטות,גב. 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? קטן/עצבני 27. השלם : אני לא אדם ____ ? מציק 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? הייתי מגישמה לכל החברים שלי-שיהיו מאושרים ,ואת כל החלומות שלהם 29. בא לי לצרוח : אני פרחה!!! חחח סתם,"אני אוהבת אותך" 30. החיים הם____ : מגוונים. שם: תום גיל: 17 ו8 חודשים מיקום: ראשל"צ ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמי שלי :) מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? סודות נעורים 6 קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? כן,אפילו 2 תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? שנות ה70 הצבע-עיניים שלך? חום בהיר הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? "דובי ורוד" מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שנשפך לי הבקבוק עם המיץ בתוך הכלא השקוף הזה.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי ברחבי ראשון יש לך בלוג? [תן קישור] - אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? הומפרייז של נאפיס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אהבה באיזה צבע המקלדת שלך? הייתה לבנה,עכשיו אפורה. באיזה צבע המצעים שלך? כחול מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אין לי אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? חתולה יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא יודעת וכמה מהם מקוריים? לא יודעת מה גורם לך לבכות? שקרים,געגועים,אהבה,אושר,סרטים עצובים,שירים. מה מצחיק אותך? החברים שלי,רועי לוי. מה מעצבן אותך? שמשקרים לי,שבוגדים בי. אתה זוכר חלומות? בדר"כ כן. מתי בפעם האחרונה בכית? יום השואה למה? הטקס ריגש אותי. צרחת? היום אכלת? לפני 10 דק' התעצבנת? לפני רבע שעה התנשקת? חמישי בערב התרגשת? יום השואה הסמקת? לא יודעת האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? לא ממש מעשן?כן עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? המון וכמה מול הטלויזיה? פחות שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כן ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? לא שיקרת בשאלון?לא

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשכחתי את המילה "בכוונה"

תשמעי אם הורגים אז הורגים...

תקשורת עיוני זה חרא של דבר../images/Emo7.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? עם לירונייי, בהודו!
. בעצם, אני מאחלת לעצמי את זה לפני גיל 27... אז.. לא רואה.
2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? שפן, כי הוא פחדן. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אין לי בעיה איתו.. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? בר, או תום.. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? קרחת. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? דברים שעושים לי טוב. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? אפשר להגיד שכן. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? לא כ"כ. אבל באמת משתדלת. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? לא רואה את זה קורה. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? תום, גל, שחף, שקט, גשם. 11. יש לך חלום ? אפילו כמה.. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? בעתיד כן. 13. חלום שהגשמת ? רשיון. 14. השיר הכי הכי אהוב ? בסוף תבכו, ליפול, מלח הדמעות. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? מוות של אדם קרוב, ייאוש, חוסר-אונים. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חיוכים של אנשים קרובים. אור בעיניים. 17. מילה אהובה : "טעות!", "שגיאה" וכיוצ"ב. 18. מילה שנואה : לא עולה לי עכשיו משהו. אבל השפה של ה-ו' ו-י' באמת מחרפנת
[אנלא אשמה שהיא מדבקת..
]
19. אומן אהוב : היהודים, שילה, אביב, עברי, דנה, אביתר, מוש, אלג'יר. 20. אומן שנוא : לא חושבת שיש. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? כמעט כולם. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? נמרוד שיקלר (דיסק מאכזב) 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית. 24. סוג של סטייה ? לא עולה לי משהו עכשיו. 25. שברו לך פעם את הלב ? כן. 26. השלם : אני אדם _____ ? עייף. 27. השלם : אני לא אדם ____ ? חזק. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לו ולאמא שלי. 29. בא לי לצרוח : שמישהו יתערב... 30. החיים הם____ : כמו מנגינה חוזרת. מתנה שקשה לקבל. שם: ענבר. גיל: 17.7. מיקום: אריאל. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לירוני
מאמין באלוהים? כן. נראה לי. מה הספר האחרון שקראת? לא קראתי, כנראה. קראת הארי פוטר? לא. התייאשתי על ההתחלה. יש עלייך שרשרת? כן. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משחק החיים. הצבע-עיניים שלך? חום. הצבע-שער שלך? שחור. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת אפילו אם היה לו שם. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? את המגבת על הדלת. הדבר היחידי שזכור לי
ביום כיפור האחרון- איפה היית? באריאל.. אתה סטרייט? כן. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? טוסט, פסטה וחטיפים עם נעמה ומאור.
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תקשורת. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור אפור. באיזה צבע המצעים שלך? כרגע נראה לי לבן. מה הפרי האחרון שאכלת? וואו, זה היה מזמן.....לא זוכרת. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי. אתה נוסע בטרמפים? כן. עכשיו קצת פחות. יש לך חיית מחמד? לא. איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? כן. נשבר לך פעם הלב? שאלתם כבר. כמה דיסקים יש לך? מספיק. וכמה מהם מקוריים? כולם. מה גורם לך לבכות? כשאין פתרון.. מה מצחיק אותך? אדישות טבעית, ציניות, אוחנה ושנשונה. מה מעצבן אותך? אנשים שלא מסוגלים להתפשר, אגואיסטיות, עקשנות [כשזה יותר מדי] אתה זוכר חלומות? לפעמים. מתי בפעם האחרונה בכית? היום. למה? ככה. צרחת? היום. אכלת? בבוקר 2 עוגיות. התעצבנת? היום. התנשקת? בוםבמלה. התרגשת? לא זוכרת . הסמקת? במפגש האחרון. האם אתה מתעצבן מהר? תלוי. בוכה הרבה? כן. מעשן? כן. עושה סמים? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מדי. וכמה מול הטלויזיה? לא הרבה . שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? לא. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים.. פה ושם. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כן. ברוגז עם מישהו? לא. מאוהב? לא. חושב שאתה יפה? לא. רב הרבה עם ההורים? כן. ועם האחים? לא. שיקרת בשאלון? לא.

הנה אני באאאא

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? אוניברסיטה. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? קרציה, וזו לא ממש בעיה להבין למה
3. האם אתה אוהב את השם שלך ? מאוד:) 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ?
5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? באנג'י. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? את המגלשה הכחולה ב"ימית 2000"
7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? נופ 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? אממ... נראה לי שכן. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? אין לי מושג... לא מוקדם מידי 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? רון (בת) ותום (בן)
11. יש לך חלום ? ברור. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן 13. חלום שהגשמת ? כן.. איזה מוזר, רק לפני כמה ימים הבנתי את זה. 14. השיר הכי הכי אהוב ? כרגע אבות ובנים-אביתר 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? לאבד מישהו. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? אהבה 17. מילה אהובה : מלרלר
18. מילה שנואה : בבון. 19. אומן אהוב : עברי לידר 20. אומן שנוא : סינרגיה
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? אמ.. מזמן לא רכשתי דיסק :| 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? כנ"ל. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? תלוי בכמות האלכוהול
24. סוג של סטייה ?
25. שברו לך פעם את הלב ? לא 26. השלם : אני אדם _____ ? רעב. 27. השלם : אני לא אדם ____ ? שבע? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום? מי החליט שפיות מגשימות חלומות? בכל מקרה.. נעמה ואיזה, מלבד עצמך... ?
29. בא לי לצרוח : שכל המורים בבצפר שלי פשוט חסרי כל יכולת הבנה |זועם| 30. החיים הם____ : מסע. שם: אור גיל: 17 וחמישה חודשים. (כי אם אני אכתוב 7.5 יוני תתרגז
)
מיקום: נ"ע ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ליאן.. מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? 102 דקות-ג'ים דווייר וקווין פלין קראת הארי פוטר? רק את השני יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? פיצוץ של שיפוץ
הצבע-עיניים שלך? חומגעיל הצבע-שער שלך? כנ"ל איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא קראו לו מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שומדבר ביום כיפור האחרון- איפה היית? ירושלים יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? חחח לא עברנו על זה כבר? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אמממ וודקה וביסלי? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? חממה באיזה צבע המקלדת שלך? אופוויט שכזה באיזה צבע המצעים שלך? כרגע אין לי מצעים
מה הפרי האחרון שאכלת? אממממממממממממממממממממממממ...תפוח בטח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן חחח מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אממממ.... אהבתי איזה אחת אבל אני לא באמת יודעת איך קוראים לה אתה נוסע בטרמפים? ממש לא יש לך חיית מחמד? דגים נחשב? איזה? ... יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? יש לי לפעמים הרגשה של דז'ה וו.. כמה דיסקים יש לך? לא הרבה וכמה מהם מקוריים? עוד פחות הרבה
מה גורם לך לבכות? הרבה דברים מה מצחיק אותך? כנ"ל מה מעצבן אותך? אמא! אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אממממ... שלשום למה? כי ככה זה בעברית צרחת? אתמול אכלת? אתמול התעצבנת? אתמול התנשקת? אממממממממממ.... ב11.4! התרגשת? גם ב11.4 הסמקת? כשהייתי בת 4 בערך... האם אתה מתעצבן מהר? לא בוכה הרבה? כן מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הרבה וכמה מול הטלויזיה? פחות שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? של חלק.. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? בד"כ כן.. ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא המון.. ועם האחים? כמובן.. שיקרת בשאלון? לא צל"ש למי שקורא הכל

Poisonn

New member
יאללה =)

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? באיזה פאב באוסטרליה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? אין חחח 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? פנאן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? אמרתי פנאן 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? כימיקלים 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? =) לוידע חח 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? סוג של 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? פייייי ברחנו לא? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? ים לה מור לו אולי לוידע 11. יש לך חלום ? לא 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? כן 14. השיר הכי הכי אהוב ? יש כמה 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? להיתקע עם קססה בלי אש חחח 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חיוך 17. מילה אהובה : חיוך 18. מילה שנואה : שונא/ת 19. אומן אהוב : אביב גפן מוש 20. אומן שנוא : לא אהוב שרית חדד ניראה לי וכל הבלע 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? לא זוכר 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייט 24. סוג של סטייה ? עיניים 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם? לא שוב חחחחח 27. השלם : אני לא אדם ____ ? שקט ששש כלום חחח 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : אמא אני אוהב אותך =) 30. החיים הם____ : פנאן שם:אדם גיל: ביוני 21 מיקום: אילת ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?שחרית =) מאמין באלוהים? אפשר לומר מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אלי נגד העולם הצבע-עיניים שלך?חום הצבע-שער שלך?חום שטני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לאקי לוקי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא זוכר ים חחחחח ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] אין אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אתמול אמממ מנצ' מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? קטורת באיזה צבע המקלדת שלך?שחור אפור באיזה צבע המצעים שלך?כחולים מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא עוקב אתה נוסע בטרמפים? כמעט ולא יש לך חיית מחמד? כן איזה? שני כלבים יש לך חולצה בצבע ירוק? לצערי נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לוידע מספיק וכמה מהם מקוריים? רובם מה גורם לך לבכות? מוות מה מצחיק אותך? החברים של פילוס והישראלים חחח מה מעצבן אותך? אנשים זונות אתה זוכר חלומות? לרוב מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכר למה? לא זוכר כוס עמו חחחחח צרחת? לפני כמה ימים אכלת? פירה עם נקניקיות התעצבנת? לא זוכר התנשקת? בבוםבמלה התרגשת? אין לי כוח נו חחח הסמקת? חלאס האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? לא מעשן? כן עושה סמים? עושה סמים חחחח קריסטל ואופיום עם היידרו חחחח כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לוידע וכמה מול הטלויזיה? לוידע שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לפעמים סתם קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים עובר בערך מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כבר לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? כבר לא ועם האחים? אין שיקרת בשאלון? לא =)

יאללה בלאגן :|

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?
ה' יודע 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?
פרה 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?
ככה 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ?
מממ..אלכס! חח סתם..לוידעת 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?
לאכול ג'וק 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?
לאכול דברים אחרים 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?
קצת 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?
גם 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?
אני לא בעד להתחתן 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?
אני לא בעד ילדים
11. יש לך חלום ?
להיות מאושרת
12. אתה חושב שהוא פרקטי ?
חח לא 13. חלום שהגשמת ?
14. השיר הכי הכי אהוב ?
ג'קי, תענה לי 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?
אומללות של אנשים, סבל של חפים מפשע 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?
שמחה? 17. מילה אהובה :
מזופת 18. מילה שנואה :
סטלן 19. אומן אהוב :
פיקאסו 20. אומן שנוא :
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?
רבים וטובים 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?
אין כזה
23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?
סטרייטית 24. סוג של סטייה ?
דלתות פתוחות 25. שברו לך פעם את הלב ?
בטח 26. השלם : אני אדם _____ ?
חביב 27. השלם : אני לא אדם ____ ?
לא חביב 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום
לחבריי הטובים ואיזה, מלבד עצמך... ?
אוי, אני נהדרת 29. בא לי לצרוח :
לא 30. החיים הם____ :
לא משו שם:
שני גיל:
17 מיקום:
ת"א ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?
לירון מאמין באלוהים?
לא מה הספר האחרון שקראת?
אם יש גן עדן קראת הארי פוטר?
כן יש עלייך שרשרת?
לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?
האלופה הצבע-עיניים שלך?
חום הצבע-שער שלך?
שטני<?> ובסמיכות ה' הידיעה היא בנסמך איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?
בוני מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?
כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית?
פה ושם יש לך בלוג? [תן קישור]
לא אתה סטרייט?
כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?
פסטה ואורז מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?
ראש באיזה צבע המקלדת שלך?
אפור מטונף באיזה צבע המצעים שלך?
נראה לי כחול, אבל אין לי כוח לבדוק מה הפרי האחרון שאכלת?
תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?
לא רואה אתה נוסע בטרמפים?
בעתות מצוקה יש לך חיית מחמד?
לא איזה?
לא יש לך חולצה בצבע ירוק?
כן נשבר לך פעם הלב?
בטח כמה דיסקים יש לך?
כמה וכמה וכמה מהם מקוריים?
כמה וכמה מה גורם לך לבכות?
דבריםעצובים מה מצחיק אותך?
דברים מצחיקים מה מעצבן אותך?
אפשר להמשיך ככה כל היום אתה זוכר חלומות?
לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית?
האמת שלא לאחרונה
למה?
באמת מוזר..לוידעת צרחת?
חח כל יום אכלת?
לפני חצי שעה התעצבנת?
בבוקר? התנשקת?
כמה חודשים טובים
התרגשת?
מממ לאחרונה הסמקת?
לא יודעת האם אתה מתעצבן מהר?
כן בוכה הרבה?
לא מעשן?
לא עושה סמים?
לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?
כמה שועת וכמה מול הטלויזיה?
פחות שומע הרבה מוסיקה?
כן קורא הורוסקופ?
בסופ"ש קורא תשובות של אחרים בשאלונים?
רק כאלה שמעניינים אותי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?
לא ברוגז עם מישהו?
יש כמה מאוהב?
ממ לא? חושב שאתה יפה?
לא רב הרבה עם ההורים?
כן ועם האחים?
גם שיקרת בשאלון?
מה פתאום

פחיחצה

New member
....

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? מקווה מאד שבדירה בקומה 15 של בניין ענקי בלונדון יושבת ליד המחשב שנמצא ליד החלון וכותבת, כי החלטתי שאחרי שסיימתי את התואר ועשיתי קצת כסף הגיע הזמן לקחת קצת חופש מהכל ולהיות לבד עם הדבר שעושה לי הכי טוב.. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? וואי לא יודעת 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? מאד 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?בנג'י 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אעשן סיגריה ועוד סיגריה ועוד סיגריה 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? כן אלב אני חושבת שזו המציאות לא אני 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? עמוק בפנים כאן פשוט המציאות מקשה עליה 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? כשאני ארגיש שזה נכון לי 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? ילדות(2) לאחת בטוח ים ולשניה אני חושבת ששמש או קרן 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? מקווה מאד 13. חלום שהגשמת ? אביב הקדיש לי שיר:p 14. השיר הכי הכי אהוב ? יש לך אותי מגיע לך יותר השיר שלי ועוד כל כך הרבה 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? לאבד מישהו קרוב 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? להרגיש שעשיתי למישהו טוב, ולקום בבוקר ולהרגיש מין שלווה כזאת של חופש 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : בובה 19. אומן אהוב : אביב 20. אומן שנוא : המון 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? כל הדיסקים של אביב 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית 24. סוג של סטייה ? אני לא מסוגלת לראות סיגריה שלא כיבו טוב במאפרה ובטח שלא זרקה על הריצפה ולא כבויה אני ישר אוכלת סרט 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? מורכב, חרדתי, אובססיבי 27. השלם : אני לא אדם ____ ? בוגדני, מאושר 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? למוסקטריות ומוגי ואת מה שהן יבקשו 29. בא לי לצרוח : די!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק רוצה קצת שלווה 30. החיים הם____ : בלאגן אחד גדול שם:אור גיל:17 מיקום: בבית בבאר טוביה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?לימור מאמין באלוהים?לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת איך קוראים לו קראת הארי פוטר? חלק יש עלייך שרשרת? על הרגל תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משחק החיים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? כרגע לא מוגדר קצת שחור קצת בלונדיני כמה גוונים של חום קצת שטני קצת בולנד ג'ינג'י ועוד הרבה, אבל הטבעי שטני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היפו כי הוא היה היפו ענקי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? את הממד ואת הבריחה שלי מתוכו ועוד כל מיני תמונות של סיטואציות ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] כן אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? שיפודים ושניצל תירס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שרוני(אצלה אכלתי.) באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? בורדו, ירוק, כחול ועוד כמה צבעים מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? באחרון? קרן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא יודעת וכמה מהם מקוריים? כולם מה גורם לך לבכות? אין סוף דברים, זכרונות, רגעים מרגשים, סרטים, שירים, הבדידות, אבא שלי מה מצחיק אותך? לא יודעת כל מיני שטויות מה מעצבן אותך? שקרים, אגואיסטיות, אבא שלי אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע בערך למה? כי היה לי חרא צרחת? אתמול אכלת? לפני שעתיים התעצבנת? אתמול התנשקת? כבר די מזמן התרגשת? כל יום מהמחשבה שעוד שניה אני עפה מפה הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? לא בוכה הרבה? כן מעשן? כן עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא הרבה וכמה מול הטלויזיה? המון שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים?לא מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אני אל ידועת מה הוא ברוגז עם מישהו? חח כן מאוהב?בערך אבל עובדת על להיפטר מזה סופית חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא

ליאןןן

New member
מצ'עמם

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לא רואה כרגע 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? מסתדרת איתו 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? תום 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? כל מה שמרגיע אותי, שעושה לי טוב 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? קצת 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? מנסה להיות 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? לא חושבת על זה כרגע 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? תום, שחר, אופק ויש עוד אבל אני לא זוכרת.. 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כרגע לא כלכך, אבל אולי מתישהו... 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? לא יכולה לבחור אחד 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? לאבד בן אדם קרוב 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חיוכים של אנשים קרובים, לדעת שטוב להם 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : היהודים, עברי, אביב, שילה, אלג'יר, דנה, מוש.. 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? רובם 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית 24. סוג של סטייה ? לא עולה לי כרגע 25. שברו לך פעם את הלב ? 26. השלם : אני אדם _____ ? חלש 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לה. 29. בא לי לצרוח : 30. החיים הם____ : מסריחים, האנשים מטומטמים
שם: ליאן גיל: 17 מיקום: רעננה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ג'סיקה מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? "רודף העפיפונים", באנגלית קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משהו ממש הזוי אתמול בלילה.. הצבע-עיניים שלך? סוגשל ירוק הצבע-שער שלך? ג'ינג'י איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? הראשון שאני זוכרת היה פיל ושמו אלי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, לא הייתי פה ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברעננה יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אממ טבעול, פירה וסלט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אישות, בגלל המתכונת מחר באיזה צבע המקלדת שלך? אפור- לבן באיזה צבע המצעים שלך? כרגע נראה לי לבן ואדום מה הפרי האחרון שאכלת? קיווי אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? כן יש לך חיית מחמד? כן איזה? 2 חתולים יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? לא יצא לי לספור.. וכמה מהם מקוריים? כולם מה גורם לך לבכות? לא חסרים דברים כאלה מה מצחיק אותך? שטויות, בעיקר מה מעצבן אותך? חוסר אכפתיות, אטימות, רוע, אגואיזם אתה זוכר חלומות? לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום למה? ככה צרחת? שלשום אכלת? היום בבוקר התעצבנת? אתמול התנשקת? פסח התרגשת? לא זוכרת הסמקת? כנ"ל האם אתה מתעצבן מהר? תלוי בוכה הרבה? כן מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מדי וכמה מול הטלויזיה? בקושי..אולי שעה שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? פה ושם.. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? כרגע לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא

בואי ונביא לך ת'פאנק

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לא יודעת. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? ארמדיל. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אין לי דעה לגביו. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לקנות את החדש של טורי. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? סשנס ביוטיוב. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?
8. אתה אדם עם שמחת חיים ? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? כשאני ארצה. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? תלוי. 11. יש לך חלום ? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? 100 בתנך
. 14. השיר הכי הכי אהוב ? יש הרבה. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? גם. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? אח שלי. 17. מילה אהובה : רקוב. 18. מילה שנואה : נורא. 19. אומן אהוב : טורוש. 20. אומן שנוא : אריק ברמן. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? PJ-Stories From The City, Sotries From The Sea. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? Tori Amos- The Beekeeper. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית. 24. סוג של סטייה ? סימטריה. 25. שברו לך פעם את הלב ? 26. השלם : אני אדם _____ ? משועמם. 27. השלם : אני לא אדם ____ ? שיש לו עיסוק כרגע. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : שמשעמם לי. 30. החיים הם____ : כמו מכבש. שם: גל. גיל: עוד מעט 18. מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? גילעד
. מאמין באלוהים? יס. מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? כן. יש עלייך שרשרת? לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משו ביס דוקו. הצבע-עיניים שלך? חום. הצבע-שער שלך? גם. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? ישמעאל. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? ישנתי. יש לך בלוג? [תן קישור] לא. אתה סטרייט? כן. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? נגזרת. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור ואפור. באיזה צבע המצעים שלך? כתום. מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן
. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? כריסטין. אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? כן. איזה? כלבX2. יש לך חולצה בצבע ירוק? לא. נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? גם. מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? לא. מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התנשקת? התרגשת? הסמקת? כמה פעמים היום. האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? לא. עושה סמים? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא. ברוגז עם מישהו? לא. מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים?לא. ועם האחים? לא. שיקרת בשאלון? לא. עוצב באמצעות תפוז-פד

כי הרבה השתנה מהרשמי

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? וואלה.. אין לי שמץ 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? פרה. לא יודעת למה.. פשוט ככה. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כה 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לפגוע בעצמי או בקרובים אליי בכוונה 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? ממ.. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לפעמים.. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? בדרך כלל כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? לא בתוכנית בכלל. לא כרגע בכל אופן. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? וואו, מאיפה לי?קיסם.. חח 11. יש לך חלום ? בטח כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? אני מקווה 13. חלום שהגשמת ? וואלה לא 14. השיר הכי הכי אהוב ? הזמן שלך נראה לי 19. אומן אהוב :ברי 20. אומן שנוא :אייל גולם, רק בגלל העמ"י 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?אריק ברמן 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?איגי וקסמן.. וואו זה היה מזמן 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?סטרייטית אינדיד 24. סוג של סטייה ?ממ.. לא יודעת 25. שברו לך פעם את הלב ?כן 26. השלם : אני אדם _____ ?אבוד
27. השלם : אני לא אדם ____ ?מאושר 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ?לכל מי שאני אוהבת, שרק יהיה להם טוב 29. בא לי לצרוח :לא 30. החיים הם____ :מפתיעים נמאס לי להגדיש, תסלחו לי. שם: עדי גיל:22 מיקום:צפון ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אלירן מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת?באדולינה קראת הארי פוטר?כן יש עלייך שרשרת?לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? דוסון קריק הצבע-עיניים שלך?ירוק הצבע-שער שלך?חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?רותי סמרטוטי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? הכל.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית, גוועת מרעב יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? כה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? עוד לא אכלתי מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? בופ באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך? ירוק ולבן עם פרחים סגולים מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? בטח מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'??! אתה נוסע בטרמפים? כשצריך יש לך חיית מחמד? לא איזה? אין יש לך חולצה בצבע ירוק? יש כמה נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?הרבה וכמה מהם מקוריים?הרבה מה גורם לך לבכות?מה שמעציב/מרגש אותי מה מצחיק אותך?כל דבר כמעט מה מעצבן אותך?התחכמויות בעיקר וטמטום אתה זוכר חלומות?כן מתי בפעם האחרונה בכית?ממ.. לא זוכרת למה? צרחת?מזמן לא אכלת?צהריים התעצבנת?לא זוכרת התנשקת? אתמול האמת
התרגשת?מזמן הסמקת? כל הזמן האם אתה מתעצבן מהר? כה בוכה הרבה?כשצריך מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כמה שיוצא נו וכמה מול הטלויזיה? כנל שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים?לא מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כן ברוגז עם מישהו?חח לא מאוהב?לא חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים?תלוי בתקופה ועם האחים?לא שיקרת בשאלון?לא

זה כה ארוך../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? טיפשי. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? חיה? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? מאד. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?ואו, אין לי מושג. נראה לי שבתקופה הזאת זה עומד על התאבדות. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?סקס? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?משתדלת לא, כרגע כן. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? גם 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? "כשתבוא אהבה.." 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? ליהי ושי(רק לבן! לא אוהבת שי לבנות..) 11. יש לך חלום ? אמנות על כל סוגיה 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? מאד 13. חלום שהגשמת ? לעמוד על במה ולשיר 14. השיר הכי הכי אהוב ? וינסנט / דון מקלין 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?אמנות 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? אמנות 17. מילה אהובה : חמלה 18. מילה שנואה : אחי 19. אומן אהוב : אמן** אמ, ואני מניחה כי מוזיקה, אז נאמר שדיויד בואי וכמובן אם מתייחסים לאמנות אז אנדי וורהול כרגע, וקולנוע אז אלמודובר.. אתם לא ספציפיים:p 20. אומן שנוא : די. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?פיטר רוט ואריק איינשטיין 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין כ"כ 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? גברים, תודה רבה. 24. סוג של סטייה ? זרועות? 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאח שלי 29. בא לי לצרוח :כן 30. החיים הם____ : ביסודם רעים שם:ניר גיל: 19 עוד מעט מיקום: עזה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ידיד מהעבר, דניאל מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? שסיימתי? חסד נעורייך קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? כן2 תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? בנות גילמור הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך?שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? פרוחית מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?איזה הזוי שיש שאלה כזאת
אמ, את אח שלי בתוך מרובע כחול ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] מי שצריך יש לו אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פשטידת תירס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? גמד באיזה צבע המקלדת שלך?שחור באיזה צבע המצעים שלך? כרגע,אדום ולבן וצהוב מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?מה? אתה נוסע בטרמפים?כבר לא יש לך חיית מחמד? לא יש לך חולצה בצבע ירוק?כן נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?300 בערך.. וכמה מהם מקוריים?כולם מה גורם לך לבכות?הכל מה מצחיק אותך?אנשים מה מעצבן אותך?אנשים, אני אתה זוכר חלומות?לעתים מתי בפעם האחרונה בכית?לפני שעה למה?הורים צרחת? שעה אכלת? כמה שעות התעצבנת? שעה התנשקת?שבוע וחצי בערך התרגשת?יומיים הסמקת?אתמול האם אתה מתעצבן מהר?כן בוכה הרבה?כן מעשן?כן כמה שעות ביום אתה מול המחשב?1-2 וכמה מול הטלויזיה?1 שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?כבר לא ממש קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי של מי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?כן ברוגז עם מישהו?כן
מאוהב?בערך חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים?לא ועם האחים?לא שיקרת בשאלון?לא

../images/Emo85.gifאיזה שאלון ימני אלוהיי../images/Emo3.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?נשואה ולומדת 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?אין לי מושג 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?לא יודעת 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?אצחק ואצחק ואצחק 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?כבר לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?כשאני אהיה מוכנה 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?אין לי מושג.. 11. יש לך חלום ?כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ?מקווה מאוד 13. חלום שהגשמת ?ראיתי ועודני רואה את הילדים מתקדמים 14. השיר הכי הכי אהוב ?לילות לבנים-אביב גפן 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?אובדן 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?צחוק, אהבה 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב :אביב גפן 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?בלאקפילד החדש 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?קרן פלס..היא מביאה לי עצבים 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?סטרייטית 24. סוג של סטייה ?יש לי המון 25. שברו לך פעם את הלב ?כן 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ?לילדים שלי..הזדמנות שנייה 29. בא לי לצרוח :לאור השאלה הקודמת אלוהים לא היה כאן 30. החיים הם____ :רצף שם:שירן גיל:19 מיקום:קרית אתא ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?ארז מאמין באלוהים?לא מה הספר האחרון שקראת?הבטיחי לי של הרלן קובן קראת הארי פוטר?כן יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?פרוייקט מסלול הצבע-עיניים שלך?כחול הצבע-שער שלך?ג'ינג'י איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?דובי? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית?שיחקתי קלפים ומונופול אצל ידיד יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט?כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?צ'יפס.. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?תה..כי אני שותה באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך?כרגע?קרם מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אהבתי את מימי אתה נוסע בטרמפים?כבר לא יש לך חיית מחמד?לא איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק?כן נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?הרבה וכמה מהם מקוריים?הרבה מה גורם לך לבכות?כמעט כל דבר מה מצחיק אותך?כמעט כל דבר מה מעצבן אותך?שקרים צביעות אדישות אתה זוכר חלומות?כמעט ולא מתי בפעם האחרונה בכית?היום למה?ככה צרחת?אתמול אכלת?לפני כמה שעות התעצבנת?בבוקר התנשקת?שבועיים התרגשת?היום הסמקת?יום רביעי האם אתה מתעצבן מהר?כן בוכה הרבה?לא מעשן?כן עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?חצי שעה וכמה מול הטלויזיה?שעה שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים?כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?כן ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?לא חושב שאתה יפה?פחות או יותר רב הרבה עם ההורים?לאחרונה כן ועם האחים?פחות האמת שיקרת בשאלון?לא

למעלה