בא לי שוב =)

../images/Emo85.gifגמני ../images/Emo4.gif

little WhiSper

New member
אלללאא תושב"ע.../images/Emo178.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? וואלה לאדעת. מקווה לטוב... 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?
חופש... 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא!! 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? לאדעת, משו טוב... 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אלך לישון. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? האמת שכן. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? מדי פעם... מבחוץ. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? כן, אבל לא מוקדם, לא לפני 24-5... 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? משו חמודי כזה, שלא ירביצו לה... 11. יש לך חלום ? האמת שכן. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? =| 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? ייאוש, אנשים זקנים ועצובים, עוני ועוד דברים צובטי לב. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חיוך אמיתי. 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : היהודים, אוונסנס, עברילידר, אביבגפן, ועוד... 20. אומן שנוא : צביק הפיק, סתם לאדעת... 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? כמעט הכל 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? לאמשנה חח 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית. 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? אפשר לומר 26. השלם : אני אדם _____ ? טוב?
27. השלם : אני לא אדם ____ ? מאושר. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאדעת איזה, לאמא ולאנשים קרובים... 29. בא לי לצרוח : 30. החיים הם____ : שם: אדווה גיל: 18 מיקום: תלאביב ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחברה מהכיתה. מאמין באלוהים? עוד לא החלטתי מה הספר האחרון שקראת? התחלתי את "ורוניקה מחליטה למות" קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? חברים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חוםאדמדם איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא קראו לו מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? מקלט ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל אמא יש לך בלוג? [תן קישור]
אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מרק ופלפל ממולא וסלט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? בגרות באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? כחול עם קישוטים מה הפרי האחרון שאכלת? תותים
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? חחח כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? איכ אתה נוסע בטרמפים? תלוי יש לך חיית מחמד? בערך איזה? אח קטן יש לך חולצה בצבע ירוק? נראה לי שכן נשבר לך פעם הלב? אולי כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? הרבה מה גורם לך לבכות? ייאוש מה מצחיק אותך? הרבההההה דברים מה מעצבן אותך? הרבההההה דברים. אתה זוכר חלומות? מדי פעם מתי בפעם האחרונה בכית? שבועשעבר למה? לאמשנה צרחת? =\ אכלת? מקודם התעצבנת? אתמול התנשקת? התרגשת? שלשום הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? חח כן בוכה הרבה? משתדלת שלא מעשן? מצברוח עושה סמים? לא תודה כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לאדעת וכמה מול הטלויזיה? לאדעת שומע הרבה מוסיקה? משתדלת שכן קורא הורוסקופ? כשמשעמם קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? כן מאוהב? לא נראה לי חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? מדי פעם שיקרת בשאלון? לא

"כשחום גופך בי,אוחז בי ומתרגש"

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?בגיל 27,נשואה(?),אולי ילד,קריירה בנוייה ומצליחה,בית 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?חתול,עיינים 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?עדי,כה 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ?אולי צליל 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?צניחה 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?חחח :) 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?כבר לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?כה 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?מינימום 26 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?קורל לבת,כפיר לבן 11. יש לך חלום ?כה 12. אתה חושב שהוא פרקטי ?אכן 13. חלום שהגשמת ?=] 14. השיר הכי הכי אהוב ?לעוף 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?ואוו...עזבו 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?שדבר שככ העיק עליי נפתר 17. מילה אהובה :- 18. מילה שנואה :- 19. אומן אהוב :יש המון 20. אומן שנוא :חח 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?אביב 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?=]סוד 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?סטרייטית 24. סוג של סטייה ?להסתכל על ידיים של בנים 25. שברו לך פעם את הלב ?כה 26. השלם : אני אדם _____ ?לא עולה לי כלום 27. השלם : אני לא אדם ____ ?- 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לא יודעת,אבל לבנאדם שבהחלט מגיע לו 29. בא לי לצרוח :למה הלכת? 30. החיים הם____ :מפתיעים שם:עדי גיל:17 מיקום:חדר ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?לי-היא מאמין באלוהים?כה מה הספר האחרון שקראת?בנעליה קראת הארי פוטר?לא יש עלייך שרשרת?כרגע-לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?את הסרט:סיפור אהבה בלי נשכח הצבע-עיניים שלך?חום-ירוק-צהוב הצבע-שער שלך?לא מוגדר איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לא זוכרת מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית?יכול להיות שבבית,לא זוכרת יש לך בלוג? [תן קישור]יש אתה סטרייט?כה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?עכשיו אכלתי טוסט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?חבובה באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך?כתום עם נקודות מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?חחחחחחחחחחחח כה מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?אנערף אתה נוסע בטרמפים?משתדלת שלא יש לך חיית מחמד?כה איזה?כלבה יש לך חולצה בצבע ירוק?כה נשבר לך פעם הלב?כה כמה דיסקים יש לך?אנערף וכמה מהם מקוריים?רובם מה גורם לך לבכות?ואוו...אני רגישה מה מצחיק אותך?המון מה מעצבן אותך?שאנשים לא מודים בדברים אתה זוכר חלומות?יש ויש מתי בפעם האחרונה בכית?לפני שבוע וחצי למה?ייאוש צרחת?פוייי היום אכלת?עכשיו לפני כמה דקות התעצבנת?חח לפני כמה ימים התנשקת?כמעט אתמול,כוסראבקקקקקק התרגשת?היום הסמקת?היום,אני משארת האם אתה מתעצבן מהר?כה בוכה הרבה?כבר לא מעשן?לא עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?תלוי בזמן וכמה מול הטלויזיה?תלוי בזמן שומע הרבה מוסיקה?כה קורא הורוסקופ?כה קורא תשובות של אחרים בשאלונים?לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לא ברוגז עם מישהו?כרגע-לא מאוהב?לא יודעת חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים?לא,וטוב שכך ועם האחים?לא שיקרת בשאלון?לא

mooshki

New member
all i need is a piece of this mind...

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? ממ בת"א? 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? דוב. אוכל ולישון:] 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? בד"כ כן. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? כשהייתי קטנה רציתי שיקראו לי רינה :O 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לגעת בנחש 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אני יודעת... לא הרבה דברים מועילים. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לעתים 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? בד"כ. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? בכלל לא. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? נועה. או נעה. לא החלטתי. 11. יש לך חלום ? למה רק אחד? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? הרבה מהם כן. תלוי כמה רוצים. 13. חלום שהגשמת ? לא עולה כרגע. 14. השיר הכי הכי אהוב ? גאולה - חמי רודנר. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? מוות. לא נפרט את כל הנסיבות הכי עצובות. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? ילדים. 17. מילה אהובה : חרא 18. מילה שנואה : לא זוכרת משהו. 19. אומן אהוב : דודה שלי ;) 20. אומן שנוא : צביקה פיק:| 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? ומאוד לא פשוט לחכות - יהודית רביץ 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? הדיסקים של איגי וקסמן 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? כרגע כלום :[ 24. סוג של סטייה ? לקשור את השרוכים ממש ממש חזק. 25. שברו לך פעם את הלב ? יה 26. השלם : אני אדם _____ ? קטן 27. השלם : אני לא אדם ____ ? עשיר:/ 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? ממ לא יודעת. מישהו שיעביר את זה הלאה, נראה לי הכי הגיוני. 29. בא לי לצרוח : אני פשוט אצרח!!!! 30. החיים הם____ : לא מה שהיה פעם.... אני אומרת לכם. שם: נעמה. עכשיו נזכרתם??? גיל: 18 מיקום: נצרת עילית ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאור אני חושבת מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? משהו על האבולוציה. קראת הארי פוטר? איזה חצי ספר נראה לי יש עלייך שרשרת? היא נקרעה לי אתמול:( תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מסודרים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? תומס. בובה בן. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? את מה שספרו לי עליה. ביום כיפור האחרון- איפה היית? אני חושבת שהתנחלתי אצל סבא וסבתא. יש לך בלוג? [תן קישור] לא רוצה! אתה סטרייט? כמו סרגל:| מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? בייגל וכל מיני חרא. וסוכריות. הן פשוט נהדרות. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? לימון. יאמי. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור בעיקר באיזה צבע המצעים שלך? בעיקר כחול מה הפרי האחרון שאכלת? קיווי ובננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, למה? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? הגבוהה הזאת. אתה נוסע בטרמפים? לא. לאן אני אסע? יש לך חיית מחמד? לא. איזה? בעיקר חתולים אין לי. יש לך חולצה בצבע ירוק? לא נראה לי. נשבר לך פעם הלב? "נשבר" זה נשמע כואב יותר מ"שברו". עכשיו אני לא מצליחה להחליט. כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי. די הרבה. וכמה מהם מקוריים? רובם לדעתי. מה גורם לך לבכות? אנשים מה מצחיק אותך? האחים שלי. מה מעצבן אותך? הכל. הכל מעצבן אותי!!! זה מה שאני רוצה לצרוח!!! אתה זוכר חלומות? מצאתם זמן לשאול את זה! מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? ככה! צרחת? סעמק. אכלת? לפני איזה שעה התעצבנת? עכשיו!!! התנשקת? איף התרגשת? לאדעת הסמקת? לוזוכרת האם אתה מתעצבן מהר? אני?? מה פתאום. בוכה הרבה? אני בכיינית מעשן? נופ עושה סמים? לה כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעתיים. משהו כזה וכמה מול הטלויזיה? שעתיים שלוש ארבע. שומע הרבה מוסיקה? דה קורא הורוסקופ? כשיוצא. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? יאפ מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אה הא ברוגז עם מישהו? לא כרגע מאוהב? לאלא חושב שאתה יפה? ברגעים של שכרות רוחנית רב הרבה עם ההורים? לא ממש ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? יאפ

ב י ז י

New member
זה מתפשט כמו מגיפה..

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לא רואה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אין לי בעיה איתו 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא כ"כ 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? לפעמים 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? בגיל 25? 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? יש עוד זמן לחשוב על זה 11. יש לך חלום ? יותר מדי 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? לא עולה לי כרגע 14. השיר הכי הכי אהוב ? יותר מדי 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : מאמי, אבל בעיקרון תלוי מי אומר את זה ובאיזו נימה. 19. אומן אהוב :אביב גפן 20. אומן שנוא : אין מישהו שאני שונאת, יש הרבה שאני לא מחבבת 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייט 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? ללינה, כ"כ. 29. בא לי לצרוח : כן 30. החיים הם____ : שם:ליזי גיל:17 מיקום:לוד ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הדר מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? כמה טו להיות פרח קיר קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?מסודרים הצבע-עיניים שלך?תכלת הצבע-שער שלך? בלונדיני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא הייתי בארץ ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל לינה יש לך בלוג? [תן קישור] אןי לי כוח להעתיק אתה סטרייט? כבר שאלתם מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? עוגייה עם צ'יפס שוקולד מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? עם כל הצער והשנאה שבדבר, במבה באיזה צבע המקלדת שלך? לבן אפור באיזה צבע המצעים שלך? לא זוכרת מה הפרי האחרון שאכלת? אפרסק אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי את זה שנתיים בערך אתה נוסע בטרמפים? לעתים רחוקות יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? החולצה של פארק הקוף בצבע ירוק נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא הרבה וכמה מהם מקוריים? לא הרבה מה גורם לך לבכות? כל דבר, אני רגישה בצורה מזעזעת מה מצחיק אותך? הכל, אני צוחקת מכל שטות מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? הרבה זמן אל קרה אכלת? אממ זה לא אמור להיות מובן מאליו? התעצבנת? כן התנשקת?כן התרגשת?כן הסמקת?כן האם אתה מתעצבן מהר?כן בוכה הרבה? אממ ככה מעשן? לעתים נדירות עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? תלוי וכמה מול הטלויזיה? כמטע ולא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? גבוה ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? יותר מדי! שיקרת בשאלון? לא

LoLi Goddess

New member
יאללה...

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? בטלוויזיה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? נחש, כי אני ממש אוהבת. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? יאפ 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? יעל 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לא'דעת 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? לעשן 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? בעיקרון לא הייתי רוצה... אבל אם כן, אז לא אחרי גיל 23 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? יעל או אופיר 11. יש לך חלום ? יותר מדי 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן 13. חלום שהגשמת ? לא יצא עדיין 14. השיר הכי הכי אהוב ? יש מלא 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? שנאה 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? שלווה 17. מילה אהובה : גוש 18. מילה שנואה : ארטישוק 19. אומן אהוב : מייק פאטון 20. אומן שנוא : רוני סופרסטאר 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? אניה גארבארק 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין כזה 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? דו 24. סוג של סטייה ? גב של אנשים 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? סבבה 27. השלם : אני לא אדם ____ ? לא סבבה 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לירון או אורי... מה שבא להם 29. בא לי לצרוח : כוסאמק! 30. החיים הם____ : נחמדים כשרוצים שם: אלה גיל: 19 מיקום: עלי זהב \ חולון ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שיר מהשנטיפי מאמין באלוהים? עמוקות מה הספר האחרון שקראת? כרגע קוראת "אם יש גן עדן" קראת הארי פוטר? 2 הראשונים יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? ארץ נהדרת הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? אדמוני דהוי איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי בובת קוף - קופיפו מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שישנתי במקלט ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] שקט שם אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אורז וקציצות מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פיפי באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? כחול נראה לי מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא מכירה אתה נוסע בטרמפים? כן יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלב יש לך חולצה בצבע ירוק? גוונים של... נשבר לך פעם הלב? כבר שאלתם כמה דיסקים יש לך? מלא וכמה מהם מקוריים? 90 אחוז מהם מה גורם לך לבכות? מוות של אנשים אהובים, פרידות. מה מצחיק אותך? כמעט הכל מה מעצבן אותך? ראש קטן, גזענות ומוזיקה גרועה. אתה זוכר חלומות? לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית? כשנפרדנו למה? כי הוא יצא פליץ צרחת? לפני יותר מדי זמן... באמת צריך לצרוח מתישהו אכלת? מקודם התעצבנת? לפני חצי שעה התנשקת? יום חמישי התרגשת? לא זוכרת הסמקת? יום חמישי האם אתה מתעצבן מהר? תלוי בוכה הרבה? כשצריך מעשן? כן עושה סמים? שאלה חודרנית כמה שעות ביום אתה מול המחשב? רק סופי שבוע, וגם בקושי וכמה מול הטלויזיה? כנ"ל שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא ממש קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי של מי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כבר לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא ממש חושב שאתה יפה? אני פסדר אני רב הרבה עם ההורים? פה ושם ועם האחים? כנ"ל שיקרת בשאלון? לא

Z A M i

New member
אני לא מאמינה שאני נכנסת לזה..../images/Emo7.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? זמן יגיד. רחוק לי מדי. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?
5. מה בחיים לא תעיז לעשות ?לכרות לעצמי משהו מהגוף, להתעלל בחיות. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?צמות?
נו,אנלא יצירתית כרגע.. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?לא.. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?לא..אבל יותר נוטה לכיוון הזה. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ?כשזה יתאים וירגיש נכון. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?לראשון/ה טל. הבטחתי את זה לעצמי בכתה א'. 11. יש לך חלום ?כן. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? עם קצת רצון.
13. חלום שהגשמת ?למדתי מוזיקה. וזה שהגרעין נח"ל שלנו יהיה בפנימייה, זה סוגשל הגשמת חלום. 14. השיר הכי הכי אהוב ?כרגע black-pearl jam 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?בנאדם שלא מנסה למשוך את עצמו למעלה,למרות שהוא יכול. מוות. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? אושר?..אהבה,מוזיקה,הגשמה עצמית(האלה שמושפעים מהסמינר גרעין...
) 17. מילה אהובה : טעות,תקלה דיזסטר וכו'.. 18. מילה שנואה : כל מה שחרשנו מספיק. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? נירוונה אנפלאגד. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? ה"נירוונה בוקס",עם 4 דיסקים בפנים וכו'..אף פעם לא ראיתי את הכל. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית. 24. סוג של סטייה ?ממ.. 25. שברו לך פעם את הלב ?כן 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לענבר, שתהיה מאושרת באמת. 29. בא לי לצרוח : אלוהים לא היה כאן? 30. החיים הם____ :מה שאתה עושה מהם. שם:נטלי גיל:18 מיקום:אריאל ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מהסוף-אלי,מההתחלה-בנה. מאמין באלוהים? באמצע, נוטה יותר ללא. מה הספר האחרון שקראת?פרא/גבי ניצן קראת הארי פוטר?כן יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?אני משערת שחברים. הצבע-עיניים שלך?חום הצבע-שער שלך?שחור.
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?החלפתי כל כך הרבה... מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?שישבנו בחדר של אח שלי והייתי בתוך הכלוב פלסטיק הזה.אכלתי זיתים או משהו בסגנון.. ביום כיפור האחרון- איפה היית?אני חושבת שבאריאל. אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?אתמול,האוכל בכפר נוער.(אוכל תעשייתי כזה
) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?בוקס. באיזה צבע המקלדת שלך?אפור בהיר-כהה. באיזה צבע המצעים שלך?כחול מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן אתה נוסע בטרמפים?כשצריך. יש לך חיית מחמד?כן איזה?2 כלבים
, 2 דגות ופיצקו-דג קרב, מיוחד משו. יש לך חולצה בצבע ירוק?כן נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?הרבה... וכמה מהם מקוריים?רבע-חצי מהכלל. מה גורם לך לבכות?נקודות רגישות, געגוע, רוע. מה מצחיק אותך?וואי.. המון דברים. מה מעצבן אותך?חוסר הקשבה, אגואיסטיות,רוע(וכל הכולל את זה), אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית?סוגשל היום. למה?באמת שאני לא יודעת. צרחת?שבת שעברה בת"א. אכלת?היום בצהריים. התעצבנת?שבוע וחצי. גם זה עבר..
התנשקת?אישי מדי
התרגשת?לפני הסמינר נח"ל, ובסמינר עצמו. הסמקת?לא יודעת.. האם אתה מתעצבן מהר?
בוכה הרבה?תלוי. מעשן?
עושה סמים?
כמה שעות ביום אתה מול המחשב?תלוי מה הולך באותו יום. וכמה מול הטלויזיה?כנ"ל. שומע הרבה מוסיקה?
קורא הורוסקופ?
תקופות קורא תשובות של אחרים בשאלונים?אנשים מסויימים,וגם זה לפעמים. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?
ברוגז עם מישהו?
לא מוגדר. מאוהב?
חושב שאתה יפה?
רב הרבה עם ההורים?תגדירו הרבה. ועם האחים?כנ"ל. שיקרת בשאלון?לא.

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif שבלולולולולו

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? זבלנית 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? אנא ערף 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? ככה 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? עדן/עדי/מעיין 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? המממ... אלך ללמדו אחרי הבצפר 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? ארקודדד.. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? יש תקופות, אבל לא ממש 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? התחתנתי כבר 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? לא מועניינת בילדים 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? לא 13. חלום שהגשמת ? לא 14. השיר הכי הכי אהוב ? הוו יש כ"כ הרבה וזה משתנה אבל all that remains- not alone 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? המ:| 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? לראות אנשים אחרים שמחים 17. מילה אהובה : ביטץ' 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : לאיודעת 20. אומן שנוא : לאיודעת 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? לא רוכשת דיסקים 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? כנ"ל 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? לא סגורה על זה 24. סוג של סטייה ? אדריאנה לימה>< 25. שברו לך פעם את הלב ? הממ.. לא בדיוק 26. השלם : אני אדם _____ ? משעמם ודפוק 27. השלם : אני לא אדם ____ ? רזה 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאבא שלי, כל מה שירצה 29. בא לי לצרוח : סתם לצרוח, לא להגיד שומדבר 30. החיים הם____ : יכולים להיות אכזריים ויכולים להיות מאוד טובים שם: אדוע גיל: 16.9 מיקום: רמלה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אלרן מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? :X קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? חברים הצבע-עיניים שלך? דבש הצבע-שער שלך? שטני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מיזוכר מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, הייתי בת שנה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=364015 אתה סטרייט? לא יודעת!#@$? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? כלום מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פיצהXD באיזה צבע המקלדת שלך? לבן אבל מאובק באיזה צבע המצעים שלך? ין לי מה הפרי האחרון שאכלת? לא זוכרת אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? המממ כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? לא נשבר לך פעם הלב? בערך כמה דיסקים יש לך? אין, רק צרובים וכמה מהם מקוריים? דבנעמדקךגכימלךדשקמינלך מה גורם לך לבכות? כמעט כל דבר מה מצחיק אותך? כנ"לD: מה מעצבן אותך? מגנים ובגרויות ושאנשים צוחקים על השואה אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? היום למה? בגלל המגן המזדיין הזה צרחת? לא זוכרת אכלת? לפני שעתיים התעצבנת? היום התנשקת? בנות/בנים? התרגשת? שבוע שעבר הסמקת? לאיודעת האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? כן מעשן? לא עושה סמים? כן כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מדי וכמה מול הטלויזיה? בלילה רק שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כן ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לפעמים רב הרבה עם ההורים? אמא ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? כן

izzys

New member
Becoming Insane.

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? מי יודע. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? תמיד היה לי משהו עם אריות.. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אין לי בעיה איתו. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? כפיר. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? אלוהים יודע. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? מה שיעשה טוב. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא בדיוק. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? קיימת. עובדים על לקבל אותה. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? כשירגיש נכון. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? כפיר. 11. יש לך חלום ?
. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? ישמצב. 13. חלום שהגשמת ? אפריקה, ללמוד מוזיקה. 14. השיר הכי הכי אהוב ? Nutshell כרגע. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? שלמות, חוסר אונים, אטימות, ייאוש. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? לשמוע מוזיקה דרך משהו בבטן, לא מהאזניים. 17. מילה אהובה : וואו. אהה לא. 18. מילה שנואה : תלוי בהקשר שהן נאמרות. 19. אומן אהוב : יש המון. 20. אומן שנוא : לא נראה לי שמתישהו ממש שנאתי מוזיקה. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? אינר וורלד- הפליינג בייבי. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? St Anger של מטאליקה. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית. 24. סוג של סטייה ? צלקות, מבט ספציפי. 25. שברו לך פעם את הלב ?
. 26. השלם : אני אדם _____ ? שעובד על להיות אדם. 27. השלם : אני לא אדם ____ ? שיוותר בקלות. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? רק טוב, לאנשים שמביאים אותו לכולם חוץ מעצמם. 29. בא לי לצרוח : ש-חבל. 30. החיים הם____ : מתחילים ונגמרים בכל אחד בפני עצמו. שם: מור. גיל: 16. מיקום: חיפה. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אוחנה! מאמין באלוהים?
. מה הספר האחרון שקראת? אם יש גם עדן. קראת הארי פוטר? את ארבעת הראשונים. יש עלייך שרשרת?
. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מסודרים. הצבע-עיניים שלך? חום. הצבע-שער שלך? שחור. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי את הארנב מבמבי, שמן הסתם קראו לו טמפר. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? נראה לי שבדיוק נולדתי. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בשכונה. אתה סטרייט?
. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? איך? באיזה צבע המקלדת שלך? לבן. באיזה צבע המצעים שלך? כתום. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? כריסטין הרגה אותי מצחוק. אבל שרון
.
אתה נוסע בטרמפים? רק כשצריך. יש לך חיית מחמד?
. איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק?
. נשבר לך פעם הלב? נשאל כבר. כמה דיסקים יש לך? מספיק בשביל למלא את הקובייה. וכמה מהם מקוריים? כל מה שבקובייה מקורי. מה גורם לך לבכות? חוסר אונים, התמוטטות פנימית. מה מצחיק אותך? ציניות, הומור מרושע. מה מעצבן אותך? מה לא.. אתה זוכר חלומות? לרוב לא. מתי בפעם האחרונה בכית? לא בוכים פה. צרחת? כמו שצריך, ממזמן. אכלת? לפני שעה. התעצבנת? היום. התנשקת? 3 שבועות. התרגשת? לא זוכרת. הסמקת? כנ"ל. האם אתה מתעצבן מהר? דיי. בוכה הרבה?
. מעשן?
. עושה סמים?
. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מדי. וכמה מול הטלויזיה? לרוב בכלל לא. שומע הרבה מוסיקה? בהחלט. קורא הורוסקופ?
. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? של אנשים מסויימים. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? גבוה זה יחסי.
ברוגז עם מישהו?
. מאוהב?
. חושב שאתה יפה?
. רב הרבה עם ההורים?
. ועם האחים? ככה. שיקרת בשאלון?
.

ילדה 4

New member
../images/Emo41.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? אירופה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ?חרא של שאלה 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? הוא בסדר 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? קרן 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? צניחה חופשית 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ?יותר מדי דברים.. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ?לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ?בדרך כלל 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? כשזה יהיה מתאים ויבוא לי טוב:) 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?רועי ו.. לא יודעת. 11. יש לך חלום ?כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כבר לא 13. חלום שהגשמת ? מממ.. 14. השיר הכי הכי אהוב ?ממורי של ברברה סטרייסנד 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?אנשים זקנים 16. הדבר הכי משמח בעיינך ?שני אנשים שמאושרים ביחד 17. מילה אהובה :בארץ 18. מילה שנואה :נש 19. אומן אהוב :אביב, אריק ברמן 20. אומן שנוא :חמי רודנר 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?סטרייטית 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ?כן 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ?סבתא 29. בא לי לצרוח :יש!! חופש. 30. החיים הם____ :אחלה שם:יעל גיל:18 מיקום:כפר ורבורג ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? תמיר מאמין באלוהים?לא מה הספר האחרון שקראת?אם יש גן עדן קראת הארי פוטר?כן יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?השיר שלנו הצבע-עיניים שלך?חום הצבע-שער שלך?חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?בטח בובי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית?טיילתי יש לך בלוג? [תן קישור]לא אתה סטרייט?כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בננה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?בננה באיזה צבע המקלדת שלך?כסף ולבן באיזה צבע המצעים שלך?ירוק ושחור מה הפרי האחרון שאכלת?בננה.. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?אה? אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?כן איזה?כלבה יש לך חולצה בצבע ירוק?כן נשבר לך פעם הלב?כן כמה דיסקים יש לך?מעט וכמה מהם מקוריים?ממש מעט מה גורם לך לבכות?סרטים עצובים מה מצחיק אותך?תמיר מה מעצבן אותך?חצ'קונים אתה זוכר חלומות?תמיד מתי בפעם האחרונה בכית?לפני שבוע למה?לחץ צרחת?אתמול אכלת?לפני שעה התעצבנת?אתמול התנשקת?אתמול התרגשת?אתמול הסמקת?היום האם אתה מתעצבן מהר?לפעמים בוכה הרבה?לא מעשן?לא עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?עשרים דקות ככה וכמה מול הטלויזיה?שעה שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים?לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לא ברוגז עם מישהו?סוג של מאוהב?כן חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים?לא ועם האחים?לא שיקרת בשאלון?לא..

SNUFKI

New member
למשועממים באמת:)

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? וואו... עדיין לא רואה באופק 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? כלב- נאמן וכנה אבל בסוף כלב נשאר כלב חחחח 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? אמממ כן... בהתחשב בעובדה שהשם משפחה שלי הפך להיות השם שלי יותר מהשם הפרטי 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? בכל זאת- גיא (כן כן, לבת) 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לאכול משהו לא כשרP: 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אמממ לא עולה... 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כע 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? גיל 24/5 בעזרת השם 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? בן- אופיר. בת- גיא 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? אכן 13. חלום שהגשמת ? לא 14. השיר הכי הכי אהוב ? משתנה, אבל כרגע- יום חדש נפלא/ אריק ברמן 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? אובדן 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? אהבה 17. מילה אהובה : כאילו 18. מילה שנואה : - 19. אומן אהוב : היהודים, אריק ברמן, the used (נו, גם להקות...) 20. אומן שנוא : - 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? היהודים- מציאות נפרדת 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? - 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית 24. סוג של סטייה ? להרוס מצבים רציניים בעזרת ציניות 25. שברו לך פעם את הלב ? לא הייתי קוראת לזה שברון לב 26. השלם : אני אדם _____ ? מאמין 27. השלם : אני לא אדם ____ ? פסימי 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? להורים שלי- להגיע למצב שהם תמיד רצו והכי השתדלו להגיע אליו 29. בא לי לצרוח : "תבוא אהבה" 30. החיים הם____ : הזדמנות מדהימה ומתנה שאין כמותה שם: ליר (לי) גיל: 18 וקצת מיקום: בית קטן במזרח ראשל"צ:) ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אורסה מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? הטאו של פוP: קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת?שתיים אפילו תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? דוסון קריק הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום קהה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? יובב (יובב השובב חחח) מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? הייתי בת שנתיים בערך, אז כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט?יאפ מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא זוכרת מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ים באיזה צבע המקלדת שלך? הייתה לבנה... עכשיו צבע מלוכלך=] באיזה צבע המצעים שלך? ירוק מה הפרי האחרון שאכלת? לא אוהבת פירות אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? יאפ מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? ???? אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? היה איזה?חתול יש לך חולצה בצבע ירוק? יאפ נשבר לך פעם הלב? שוב... לא ממש כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי וכמה מהם מקוריים? כולם מה גורם לך לבכות? וואי הרבה דברים.. אני מאוד רגישה מה מצחיק אותך? גם הרבה דברים... כל דבר קטן מה מעצבן אותך? שקרים, חוסר אכפתיות וצביעות אתה זוכר חלומות? את הרוב מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול נראה לי למה? סתם חשבתי על משהו צרחת? האמת שמזמן... מוזר חחח אכלת? לפני חמש דקות התעצבנת? כל פעם שאני רואה אותה התנשקת? - התרגשת? אתמול הסמקת? שבוע האם אתה מתעצבן מהר? אכן (מרוקאית, מה לעשות?) בוכה הרבה? יאפ מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? 2 וכמה מול הטלויזיה? 2 שומע הרבה מוסיקה? כעעע קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? פעם ב... חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? חחח יש מצב

Poisonn

New member
כ"כ מצ'עמם לי ואין מה לעשות בעיר הזאת

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? אלוהים גדול 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? לוידע חח 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? נחמד אני יודע 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? קעקוע על כל הגב חח 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? וואלה לוידע 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? סוג של 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? יש זמן חח 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? לוידע 11. יש לך חלום ? לא 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? כן 14. השיר הכי הכי אהוב ? לוידע 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? מוות 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חיוך 17. מילה אהובה : חיוך =) 18. מילה שנואה : מוות 19. אומן אהוב : מוש, אביב 20. אומן שנוא : דיכאון 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? לא זוכר 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייט 24. סוג של סטייה ? עיניים 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? חח 27. השלם : אני לא אדם ____ ? חחח 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? אמא 29. בא לי לצרוח : מצ'עמם לי 30. החיים הם____ : מסריחים שם:אדם גיל:21 בקרוב מיקום:אילת ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שחר הזקנה מאמין באלוהים? אפשר לומר מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מסודרים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום שטני איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לאקי לוקי וואי חחחח מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? אוי הייתי מסטול חשבתי ממשמר המפרץ עד עכשיו חחחח אמממ קולה עם קש דרך המסכה חחחחחחחחחחחחח ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] אין אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אמממממ לא זוכר חח מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מלברו באיזה צבע המקלדת שלך? שחור אפור באיזה צבע המצעים שלך? כחול מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא מכיר אתה נוסע בטרמפים? לפעמים יש לך חיית מחמד? כן איזה? שני כלבים יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לוידע וכמה מהם מקוריים? הרוב מה גורם לך לבכות? מוות מה מצחיק אותך? אנשים טובים מה מעצבן אותך? אנשים חארות אתה זוכר חלומות? לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכר למה? צרחת?לא זוכר אכלת? כשהייתי בעיר התעצבנת? לא זוכר התנשקת? אתמול בלילה התרגשת? לא זוכר הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? לא מעשן?כן עושה סמים? נגיד כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לוידע וכמה מול הטלויזיה? לוידע שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כשיוצא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כבר לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא רציני ועם האחים? אין שיקרת בשאלון?לא

../images/Emo121.gifאימפריות נופלות לאט

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?בבית שאבא יבנה לי בשטח שיש לנו פה ליד הבית, עובד באיזה בית קפה או בחברה של אבא 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? אין לי שמץ 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? וואלה לא יודע, כל שם אחר כמעט 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לרצוח 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אנגן 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? עם מישהי
10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? אמילי, רוני, יותם, ליאור, או ניר 11. יש לך חלום ? לא ממש 12. אתה חושב שהוא פרקט י ? 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? יש הרבה 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : בעזרת השם, והאוטו (בהקשר ל"אתה בא ל___?) 18. מילה שנואה : טחון 19. אומן אהוב : סטיבן ווילסון 20. אומן שנוא : יפתח קרייז'נר 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? דדווינג/פורקיופיין טרי 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייט 24. סוג של סטייה ? אממ לקלף עור? 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? די ריקני 27. השלם : אני לא אדם ____ ? מעשי 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאחי 29. בא לי לצרוח : 30. החיים הם____ : שם: שי גיל: 16.8 מיקום: איזור חיפה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? רוני מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו, בפעם השלישית קראת הארי פוטר?
יש עלייך שרשרת?
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מסודרים הצבע-עיניים שלך? ירוק-דבש-חום הצבע-שער שלך? חום כהה/שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי כלב שקראתי לו כלומי
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית? בארץ לצערי יש לך בלוג? [תן קישור]
אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? חביתה, גבינות וחלה תוצרת בית מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מסטול באיזה צבע המקלדת שלך? בתכלס היא לבנה, אבל היא נהייתה אפורה מגעילה באיזה צבע המצעים שלך? הסדין בורדו כזה והציפות בצבע מדורג
מה הפרי האחרון שאכלת? וואו לא זוכר אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? הזאת שהייתה מחיפה, כי היא חברה של חברה של אחי <לשעבר> אתה נוסע בטרמפים?
יש לך חיית מחמד?
איזה? כלבה יש לך חולצה בצבע ירוק?
נשבר לך פעם הלב?
כמה דיסקים יש לך? 40 בערך וכמה מהם מקוריים? כולם מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? שטויות שאנשים עושים מה מעצבן אותך? אנשים מתנשאים אתה זוכר חלומות?
מתי בפעם האחרונה בכית? מלא זמן למה? לא זוכר צרחת? הרבה זמן אכלת? כמה שעות התעצבנת? לפני שבוע בערך התנשקת? לפני שבועיים התרגשת? לא זוכר הסמקת? היום האם אתה מתעצבן מהר?
בוכה הרבה?
מעשן?
עושה סמים?
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעתיים יותר מדי וכמה מול הטלויזיה? חצי שעה גג שומע הרבה מוסיקה? משתדל קורא הורוסקופ?
קורא תשובות של אחרים בשאלונים?
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אין לי מושג, זה מגיע לעסק של אבא ברוגז עם מישהו?
מאוהב?
חושב שאתה יפה?
רב הרבה עם ההורים?
ועם האחים?
שיקרת בשאלון?
כל הכבוד לך שהגעת עד לפה, אני רוצה לאחל לך המון ברכות לבביות! שכל חלומותך יתגשמו ושרק שמחה תמלא את ליבך!!

ועכשיו אתה חוזר בחזרה. ../images/Emo20.gif

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לא רואה. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? כבשה. שחורה. P: 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כה. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? קרחת. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? מה שעושה לי טוב. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? כן. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן, באופן מוזר.. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? אנערף. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? עדן. 11. יש לך חלום ? כן. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? לא בעולם שלי. 13. חלום שהגשמת ? ממ כן. 14. השיר הכי הכי אהוב ? האם להיות בך מאוהב. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? חיבוקים. 17. מילה אהובה : גילי. 18. מילה שנואה : 19. אומן אהוב : אביתר בנאי. 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? בלאקפילד 2. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? מממ.. פייב? :| 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? 24. סוג של סטייה ? אע. 25. שברו לך פעם את הלב ? כן. 26. השלם : אני אדם _____ ? אני גברת. :) 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : 30. החיים הם____ : חיים. שם: גילי. גיל: 19 וחצי. מיקום: רמת ישי.
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? סרגיי. מאמין באלוהים? לפעמים. מה הספר האחרון שקראת? חתונות של אחרים, משו כזה. קראת הארי פוטר? אחד מהם. יש עלייך שרשרת? כן. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מממממממ אולי חברים אתמול בלילה.. הצבע-עיניים שלך? חום. הצבע-שער שלך? חום בהיר. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? תפותות [שילוב של תפוח ותות.
] הוא עדיין על המיטה שלי.. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שאני ואח שלי ציירנו עם עפרונות עיניים של אמא. P: ביום כיפור האחרון- איפה היית? ביישוב. יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? כן. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מממממ אתמול בערב כאילו? סלט. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? גילי.. [אגואיסטית!] באיזה צבע המקלדת שלך? לבן -אפור. באיזה צבע המצעים שלך? ממ כרגע בסיס זוהרים בבית כחולים. מה הפרי האחרון שאכלת? חתיכת תפוח. [עשינו סלט פירות אז נשנשתי. P:] אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? השאלון הזה מ1997?
אתה נוסע בטרמפים? כשצריך. למרות שכחיילת לא כ"כ. יש לך חיית מחמד? אחות קטנה. :) איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? כן. נשבר לך פעם הלב? כן. כמה דיסקים יש לך? 80? משו כזה. וכמה מהם מקוריים? הרוב.. לפחות 60. מה גורם לך לבכות? בדידות. עצבים. מה מצחיק אותך? אנשים שנופלים. מה מעצבן אותך? שדברים הולכים לאיבוד. שהאוטובוס מאחר. אתה זוכר חלומות? לא. מתי בפעם האחרונה בכית? מממ לא זוכרת. למה? צרחת? אכלת? לפני שעתיים-שלוש. התעצבנת? היום. התנשקת? התרגשת? היום בבוקר. מרוב טמטום. הסמקת? גם. האם אתה מתעצבן מהר? כן. בוכה הרבה? כבר לא כ"כ. מעשן? כן. עושה סמים? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? ממ אני לא.. בסופ"שים שעה-שעתיים. וכמה מול הטלויזיה? גם. שומע הרבה מוסיקה? תמיד. קורא הורוסקופ? לפעמים. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כשיוצא. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא. ברוגז עם מישהו? כן אבל בקטנה. מאוהב? לא ממש. חושב שאתה יפה? לא. רב הרבה עם ההורים? לא. ועם האחים? קצת. שיקרת בשאלון? לא.

מתנות

New member
איזה שאלון עילג..

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? לא רואה. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? חיות זה לא בדיוק התחום שלי... 3. האם אתה אוהב את השם שלך? כן. אפילו מאוד. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה? אם כבר להחליף, אז גשם. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות? לא יודעת. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב? אענה על שאלונים. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? אולי. 8. אתה אדם עם שמחת חיים? כן. (זה לא סותר.) 9. מתי היית רוצה להתחתן (אם בכלל)? תנו לגדול בשקט. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? גשם. 11. יש לך חלום? יש כמה. 12. אתה חושב שהוא פרקטי? לא כולם. 13. חלום שהגשמת? יש מבחר.. 14. השיר הכי הכי אהוב? ליפול. 15. הדבר הכי עצוב בעינייך? שגרה. ימי שבת. 16. הדבר הכי משמח בעינייך? החיים עצמם. 17. מילה אהובה: 18. מילה שנואה: 19. אומן אהוב: היהודים, שילה פרבר, דנה ברגר, גבע אלון. 20. אומן שנוא: אינפקציה. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת? רוב הדיסקים.. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? קרן פלס/שי גבסו/הראל סקעת- יותר מדי דיסקים שכל שיר חוזר על הקודם. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס')? B. 24. סוג של סטייה? 25. שברו לך פעם את הלב?
. 26. השלם : אני אדם _____? 27. השלם : אני לא אדם ____? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? יש כמה. את כל הטוב שמגיע להם. 29. בא לי לצרוח: 30. החיים הם____: משהו שקשה לי מדי להכניס למשפט אחד, שימצה באמת. או אפילו להגדיר אותם כ"משהו". שם: טל. גיל: 16 (!) מיקום: סלון. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הראשונה הכי ישנה- ענבר. הראשונה הכי חדשה- הדס. מאמין באלוהים? סוג של. מה הספר האחרון שקראת? "אם יש גן עדן". קראת הארי פוטר?
. יש עלייך שרשרת?
. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? נמלטים. צבע-העיניים שלך? ירוק כלשהו. צבע-השיער שלך? חום. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זכור לי שנתתי להם שמות. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא זוכרת, הייתי עובר.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעולם מקביל, שם אנחנו אוהבים תמיד. במרחק נגיעה מכאן. בקיבוץ, עם חיוך שלא ירד.. יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט?
. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? אוף וויט שכזה. באיזה צבע המצעים שלך? ירוק וכחול. מה הפרי האחרון שאכלת? איך אני יכולה לזכור? זה היה לפני שנים רבות.. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא ראיתי. אתה נוסע בטרמפים?
כשנחוץ. יש לך חיית מחמד?
. איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק?
. נשבר לך פעם הלב?
. כמה דיסקים יש לך? 120 בערך. וכמה מהם מקוריים? רק 4 צרובים.. מה גורם לך לבכות? שירים, פלאשבקים. מה מצחיק אותך? אנשים מסויימים. נפילות או מעידות של אנשים אחרים. (אבל רק של אחרים) מה מעצבן אותך? טיפשות. הסקנת מסקנות בלי לדעת. מעצבן אותי להתעצבן, בעיקר. אתה זוכר חלומות?
. מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבוע כמעט. אבל ירדו מספר דמעות מאז. למה? כואב לגדול. צרחת? לא זוכרת. אכלת? כמה שעות. התעצבנת? בבוקר. התנשקת? התנשקתי באמת? לפני שבועיים ככה. התרגשת? לפני כמה ימים. אני מתרגשת המון. הסמקת? לא יודעת. האם אתה מתעצבן מהר? משתדלת שלא. בוכה הרבה? זה בתקופות. מעשן? קצת. עושה סמים?
. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? מספיק. וכמה מול הטלויזיה? כנ"ל. שומע הרבה מוסיקה?
. קורא הורוסקופ? לפעמים. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? של אנשים מסויימים. מקבל חשבון פלאפון גבוה מדי?
. ברוגז עם מישהו? לא יודעת. מאוהב?
. חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים?
. ועם האחים?
. שיקרת בשאלון?
סתם.. לא.

שעוכי

New member
שאלון

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לא רואה 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? טוסטי, כי היא שמנמנה ולבנה כמוני 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? נראה לי שכן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לאכול ג'וקים 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אוכל שוקולד 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן? 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? כשיצא 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? יולי 11. יש לך חלום ? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ? 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה : 18. מילה שנואה : נש 19. אומן אהוב : 20. אומן שנוא : 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? ספייס גירלס בכיתה ג', וזו בכלל הייתה קלטת 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית 24. סוג של סטייה ? 25. שברו לך פעם את הלב ? שברו 26. השלם : אני אדם _____ ? רגשני 27. השלם : אני לא אדם ____ ? סבלני 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : 30. החיים הם____ : שם: מאי גיל: 17 וחצי מיקום: באר טוביה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? דורון מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה קראת הארי פוטר? ניסיתי יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? חברים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? שמיים מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? קורנפלקס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תפוח אדמה באיזה צבע המקלדת שלך? אפור לבן שכזה באיזה צבע המצעים שלך? שחור מה הפרי האחרון שאכלת? מלון מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? נטלי אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלבה יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? נשבר כמה דיסקים יש לך? לא יודעת וכמה מהם מקוריים? רובם מה גורם לך לבכות? יותר מדי דברים מה מצחיק אותך? כשדורון עושה נגדי WWF ,כשרוני שוכחת לבוא למתכונות (
), כשאור מתקשרת להגיד לי שהיא רוצה ארנבונים אוכלי ברוקולי. מה מעצבן אותך? יותר מדי דברים, בעיקר כשלא מקשיבים כשמישהו מדבר. אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אמש למה? צרחת? לא יודעת? אכלת? בערב התעצבנת? היום התנשקת? היום התרגשת? היום הסמקת? לא יודעת האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? לא יודעת מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כמעט וכלום וכמה מול הטלויזיה? כנ"ל שומע הרבה מוסיקה? לעיתים קורא הורוסקופ? לעיתים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? תלוי של מי מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא מאוהב? מאוהבת חושב שאתה יפה? לעיתים רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? לעיתים שיקרת בשאלון? לא

פחיחצה

New member
את תראי עוד יהיו לי ואנחנו נלך בשורה ואם

תמשיכי לצחוק עלינו אני אתן להם פקודה לאכולא ותך כאילו את ברוקולי

למעלה