בא לי שוב =)

moshe butt

New member
../images/Emo80.gif חטיף שוקולד לבן עם עוגיות...

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? מת 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? פרה!!! חחח- סתם... סוס או חתול 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? אביב 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? מממ... לא יודע... 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? יטעה 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? בד"כ לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כה 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? למדתי לוותר על רעיון החתונה- לא יקרה!!! 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? מממ... אם יהיה לי בכלל אני אקרה לה סתו 11. יש לך חלום ? ת'אמת, אין לי
14. השיר הכי הכי אהוב ? There is a light that never goes out- The Smiths 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? לראות את אמא בוכה 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? להיות עם חברים 17. מילה אהובה : "פווווווווווווווווווזה" 18. מילה שנואה : "דיי!" 19. אומן אהוב : מוריסי 20. אומן שנוא : יש הרבה 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? The Very Best Of The Smiths 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?
23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? גיי 24. סוג של סטייה ? חחחח 25. שברו לך פעם את הלב ? כה 26. השלם : אני אדם מעצבן 27. השלם : אני לא אדם___? אני לא הרבה דברים
28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום לעצמי ואיזה, מלבד עצמך... ? חחחחחח... לאמא 29. בא לי לצרוח : נווו... ו... 30. החיים הם____ : סוג של המבורגר שם: משה גיל: 17.5 מיקום: החדר שלי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אין לי פלא
מאמין באלוהים? מתוסבך מידי מה הספר האחרון שקראת? יומנו של מכשף קראת הארי פוטר? כה יש עלייך שרשרת? כה תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא זוכר הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אויי... היה לו שם ושכחתי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא זוכר ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת, בבית ועם חברים יש לך בלוג? [תן קישור] my blog אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מק מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אלוהים באיזה צבע המקלדת שלך? היא היתה לבנה! עכשיו, היא דיי צהובה באיזה צבע המצעים שלך? גוונים של ירוק מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה את זה אתה נוסע בטרמפים? כה יש לך חיית מחמד? חתול- תפוזינה
איזה? ראה תשובה לעיל יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כה כמה דיסקים יש לך? לא הרבה וכמה מהם מקוריים? חחחח... לא הרבה מה גורם לך לבכות?
מה מצחיק אותך? נווו... השאלות חוזרות על עצמן!!! מה מעצבן אותך? השאלון הזה אתה זוכר חלומות? בד"כ כן מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום למה?
צרחת? שלשום אכלת? אתמול התעצבנת? שלשלום התנשקת? לא זוכר התרגשת? לא זוכר הסמקת? לא זוכר האם אתה מתעצבן מהר? לפעמים בוכה הרבה? לא מעשן? כה עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? תלוי וכמה מול הטלויזיה? שעתיים הכי הרבה שומע הרבה מוסיקה? כה קורא הורוסקופ? לפעמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כה מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? כה מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? רבתי איתם שלשלום, אבל זה לא קורה הרבה ועם האחים? כה שיקרת בשאלון? לא

liloosh tt

New member
מכתב קטן לאיש אחד רחוק מכאן

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? אולי עם משפחה! 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כן 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לאכול כל מיני עלים! 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? צניחה חופשית. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? ממש ל א. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? עוד 10 שנים. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? יאיר, יואב, יהב, שירה, תומר, רוני. 11. יש לך חלום ? כן. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? בהחלט. 13. חלום שהגשמת ? עוד לא. 14. השיר הכי הכי אהוב ? בחירה קשה. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? אובדן. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? הגשמת מטרות. 17. מילה אהובה : קטני 18. מילה שנואה : עלק 19. אומן אהוב : מישהו מהמושב. 20. אומן שנוא : מזרחים 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? יש הרבה. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?אין. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית! 24. סוג של סטייה ? להתהפך :) 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום? לקרובים שלי, ואם אפשר לכל מי שמגיע. ואיזה, מלבד עצמך... ? 29. בא לי לצרוח : לחופש נולד! 30. החיים הם____ : זה לא זמן טוב להגדיר את החיים... שם:לי גיל: 16 מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ערן. מאמין באלוהים? כן ולא. מה הספר האחרון שקראת? חוכמת הבייגלה. קראת הארי פוטר? התחלתי ושנאתי. יש עלייך שרשרת? כן, שקטני קנה לי. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? השיר שלנו. הצבע-עיניים שלך? ירוקות-צהובות. הצבע-שער שלך?שטני. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אבא שלי:) מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? רק נולדתי. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? [תן קישור] לא. אתה סטרייט? כןןןןןןןןן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פסטה. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? יפה באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? לבנים. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן... מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? חחחחחחחחחחח. אתה נוסע בטרמפים? רק במושב. יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי וכמה מהם מקוריים? כמעט כולם מה גורם לך לבכות? אובדנים. מה מצחיק אותך? החברים שלי, המשפחה שלי. מה מעצבן אותך? חוסר אחריות. אתה זוכר חלומות? לאחרונה כן. מתי בפעם האחרונה בכית?היום. למה? אין צורך להרחיב. צרחת? היום. אכלת?היום. התעצבנת?היום. התנשקת?שלשום. התרגשת?אתמול. הסמקת?אתמול. האם אתה מתעצבן מהר? שאני רעבה:) בוכה הרבה? לא. מעשן? ממש לא עושה סמים? חחחחחחח הכי לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? בחודשים האחרונים, גג שעה. וכמה מול הטלויזיה? ממש לא. שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? לפעמים שיוצא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לא מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? בהחלט. ברוגז עם מישהו? לא מאוהב?כן חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים?ממש לא ועם האחים? רק מכות. שיקרת בשאלון? לא

מעפן השאלון הזה

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ?מעדיפה לא לראות. 3. האם אתה אוהב את השם שלך ?מסתדרים 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ?טום,מאי. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ?טום,מאי. 11. יש לך חלום ?בקטנה. 12. אתה חושב שהוא פרקטי ?לא ממש. 13. חלום שהגשמת ? 14. השיר הכי הכי אהוב ?קשה להחליט. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ?בדידות. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? 17. מילה אהובה :משום מה עכשיו לא עולה לי כלום 18. מילה שנואה :כל השטויות החרושות של מור-שיץ
19. אומן אהוב :אלג'יר,גבריאל בלחסן,אביב גפן 20. אומן שנוא :שרית חדד.מעצבנת אותי. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ?כמעט כל מה שיש לי. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?כמה שמודחקים עמוק במגירה. 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ?סטרייטית. 24. סוג של סטייה ?:) 25. שברו לך פעם את הלב ?כן. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ?איתן,אח שלי. 29. בא לי לצרוח :לא בא לי לצרוח.. שם:נעמה גיל:קטנה מיקום:חיפה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?בנה. מאמין באלוהים?כן מה הספר האחרון שקראת?"כמו גחליליות" קראת הארי פוטר?לא יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?חברים,היום אצל אבא.. הצבע-עיניים שלך?כחול-אפור מוזר שכזה הצבע-שער שלך?יש בו מלא גוונים.משהו בסגנון הבלונדיני-חום. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?אני זוכרת שלאחד קראתי משה. ביום כיפור האחרון- איפה היית?חורב): אתה סטרייט?אכן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?לא אכלתי מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?שוקו-ארומה באיזה צבע המקלדת שלך?אפור-שחור באיזה צבע המצעים שלך?משובצים משו מה הפרי האחרון שאכלת?זה היה מזמן לא זוכרת אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?לא ראיתי:/ אתה נוסע בטרמפים?לפעמים יש לך חיית מחמד?כן איזה?חתולה יש לך חולצה בצבע ירוק?כן נשבר לך פעם הלב?יש לי דה ז'ה וו כמה דיסקים יש לך?לא מעט וכמה מהם מקוריים?כולם חוץ מ-2 או 3 מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך?עדי,תמר,ולדמן
מה מעצבן אותך?אבא.אני. אתה זוכר חלומות?כמעט ולא מתי בפעם האחרונה בכית?מזמן למה?כי בנה. צרחת?היום אכלת?לפני 7 שעות ככה.. התעצבנת?לא מזמן התנשקת?יום שבתP: התרגשת?שלשום הסמקת?היום האם אתה מתעצבן מהר?כן בוכה הרבה?כבר לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?לא הרבה וכמה מול הטלויזיה?כמעט ולא שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים?כשבא מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?:/ ברוגז עם מישהו?ברוגז חח מאוהב?לא חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים?כן ועם האחים?לא כל כך שיקרת בשאלון?לא

vered151

New member
אז מה אם אני בדיליי, אז מה? ../images/Emo122.gif חח

1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? 27? עם חבר רציני, אולי נשואה, לומדת משו 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? פרד? 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? ככה ככה 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? אולי שרון...לא...לא יודעת 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? הכל אני יעשה! =] 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? צניחה חופשית נראה לי 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? ממש אבל ממש לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן
9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? 27 28 ככה 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? ליה
11. יש לך חלום ? בטח, המון 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? כן 13. חלום שהגשמת ? סוג של, כן 14. השיר הכי הכי אהוב ? המון 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? המלחמות האלו 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? מוזיקה, אנשים מחייכים
17. מילה אהובה : תכלס 18. מילה שנואה : כפרה
19. אומן אהוב : עברי לידר
20. אומן שנוא : אריק ברמן...
21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? עברי לייב 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? נמנמ..אפחד 23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? סטרייטית, בנתיים
24. סוג של סטייה ? הא? 25. שברו לך פעם את הלב ?
26. השלם : אני אדם _____ ? שמח =] 27. השלם : אני לא אדם ____ ? עצוב 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? שלום עולמי 29. בא לי לצרוח : אבאאאאאא תפסיק לצעוק...זה שאתה מדבר בטלפון עם מישו רחוק לא אומר שהוא לא שומע אותך 30. החיים הם____ : אטקציה שם: ורד גיל: 16.8 מיקום: מושב ליד רחובות ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אסף נראה לי מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? האי ברחוב הציפורים קראת הארי פוטר? לא. איכ יש עלייך שרשרת?
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? מועדון לילה
הצבע-עיניים שלך? חום כהה הצבע-שער שלך? כנ"ל איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום הייתי בתוך משו שקוף כזה...מתמונות ביום כיפור האחרון- איפה היית? במושב? יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אכול של שלמה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אורון באיזה צבע המקלדת שלך? כסופה עם מקשים שחורים באיזה צבע המצעים שלך? פסים תכלת-כחול-סגול-ירוק מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? שרון נדמה לי קרו לה אתה נוסע בטרמפים? כשאין ברירה
יש לך חיית מחמד?
איזה? סוס ושני כלבים יש לך חולצה בצבע ירוק?
נשבר לך פעם הלב?
כמה דיסקים יש לך? לא יודעתת.. וכמה מהם מקוריים? רובם מה גורם לך לבכות? כאב לב, עלבון מה מצחיק אותך? הכל =] מה מעצבן אותך? שמבריזים, שמשקרים, שעוטפים אותך באשלייה אתה זוכר חלומות?
מתי בפעם האחרונה בכית? ביום הזיכרון למה? כי היה לי עצוב צרחת? בטח אתמול אכלת? היום בבוקר התעצבנת? שלשום התנשקת? חודש התרגשת? אתמול הסמקת? יש מצב שהיום חחח האם אתה מתעצבן מהר? כן אבל מדברים מאוד מסויימים בוכה הרבה? לא מעשן? כה עושה סמים?
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? בזמן האחרון לא כלכך וכמה מול הטלויזיה? כנל שומע הרבה מוסיקה? המון המון המון...תמיד קורא הורוסקופ?
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?
ברוגז עם מישהו?
מאוהב?
חושב שאתה יפה?
רב הרבה עם ההורים?
ועם האחים?
שיקרת בשאלון?

למעלה