moshe butt
New member
../images/Emo80.gif חטיף שוקולד לבן עם עוגיות...
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? מת 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? פרה!!! חחח- סתם... סוס או חתול 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? אביב 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? מממ... לא יודע... 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? יטעה 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? בד"כ לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כה 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? למדתי לוותר על רעיון החתונה- לא יקרה!!! 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? מממ... אם יהיה לי בכלל אני אקרה לה סתו 11. יש לך חלום ? ת'אמת, אין לי
14. השיר הכי הכי אהוב ? There is a light that never goes out- The Smiths 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? לראות את אמא בוכה 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? להיות עם חברים 17. מילה אהובה : "פווווווווווווווווווזה" 18. מילה שנואה : "דיי!" 19. אומן אהוב : מוריסי 20. אומן שנוא : יש הרבה 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? The Very Best Of The Smiths 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ?
23. סטרייט(סטרייטית)/דו/גיי(לס') ? גיי 24. סוג של סטייה ? חחחח 25. שברו לך פעם את הלב ? כה 26. השלם : אני אדם מעצבן 27. השלם : אני לא אדם___? אני לא הרבה דברים
28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום לעצמי ואיזה, מלבד עצמך... ? חחחחחח... לאמא 29. בא לי לצרוח : נווו... ו... 30. החיים הם____ : סוג של המבורגר שם: משה גיל: 17.5 מיקום: החדר שלי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אין לי פלא
מאמין באלוהים? מתוסבך מידי מה הספר האחרון שקראת? יומנו של מכשף קראת הארי פוטר? כה יש עלייך שרשרת? כה תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא זוכר הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אויי... היה לו שם ושכחתי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא זוכר ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת, בבית ועם חברים יש לך בלוג? [תן קישור] my blog אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מק מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אלוהים באיזה צבע המקלדת שלך? היא היתה לבנה! עכשיו, היא דיי צהובה באיזה צבע המצעים שלך? גוונים של ירוק מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה את זה אתה נוסע בטרמפים? כה יש לך חיית מחמד? חתול- תפוזינה
איזה? ראה תשובה לעיל יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כה כמה דיסקים יש לך? לא הרבה וכמה מהם מקוריים? חחחח... לא הרבה מה גורם לך לבכות?
מה מצחיק אותך? נווו... השאלות חוזרות על עצמן!!! מה מעצבן אותך? השאלון הזה אתה זוכר חלומות? בד"כ כן מתי בפעם האחרונה בכית? שלשום למה?
צרחת? שלשום אכלת? אתמול התעצבנת? שלשלום התנשקת? לא זוכר התרגשת? לא זוכר הסמקת? לא זוכר האם אתה מתעצבן מהר? לפעמים בוכה הרבה? לא מעשן? כה עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? תלוי וכמה מול הטלויזיה? שעתיים הכי הרבה שומע הרבה מוסיקה? כה קורא הורוסקופ? לפעמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כה מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? כה מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? רבתי איתם שלשלום, אבל זה לא קורה הרבה ועם האחים? כה שיקרת בשאלון? לא
1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? מת 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? פרה!!! חחח- סתם... סוס או חתול 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? לא 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? אביב 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? מממ... לא יודע... 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? יטעה 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? בד"כ לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כה 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? למדתי לוותר על רעיון החתונה- לא יקרה!!! 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? מממ... אם יהיה לי בכלל אני אקרה לה סתו 11. יש לך חלום ? ת'אמת, אין לי