בבקשה! אני זקוק לעזאה דחופה בעצה!!!

PPP4

New member
בבקשה! אני זקוק לעזאה דחופה בעצה!!!

הסיפור הוא כזה אני בחור בן 20 לפני חצי שנה לערך הכרתי באייסיקיו מישהי בת 17 התחלנו לשוחח ולאחר זמן עברנו לטלפון, דיברנו לא מעט במשך כחודשיים ולבסוף החלטנו להפגש יום לפני הפגישה היא התקשרה אליי ואמרה שכל העסק לא נראה לה, גם מכיוון שאני דתי וגם בגלל שאמא שלה לא מסכימה שתפגש עם אדם שאיננה מכירה יש לציין שאותי היא לא ראתה מעולם, לא שלחתי לה תמונה שלי כי אין ברשותי בקיצור, הבנתי את הרמז וניתקתי את הקשר עברו כמה חודשים טובים וממש במקרה מצאתי את מספר האייסיקו שלה ורציתי לראות אם היא זוכרת אותי, זה קרה לפני שבועיים הזכרתי לה את כל מה שקרה. היא הציעה לשים הכל מאוחרינו ולנסות שוב עכשיו, יש לי כמה בעיות איתה: 1. אני רומז לה הרבה שאני כבר מעוניין בפגישה, אני מפחד לקחת את הסיכון שעד ש"תתבשל" לפגישה היא תכיר לי משהו אחר. היא אומרת שאני לוחץ עליה... אני חושב שכשבחורה אומרת "אתה לוחץ עליי" זאת בסה"כ צורה אלגנטית להתחמק ממשהו... מה אני עושה כדי לגרום לה לרצות להפגש??? אני לא רוצה להגיע שוב למצב של ניתוק קשר עוד לפני שאפגוש בה 2. היא בחורה שופעת בידידים, לי באופן עקרוני יש בעיה עם זה... אני לא יכול לשאת את המחשבה שהיא תהיה בקשר איתי ותוך כדי תבלה עם עוד 17 ידידים למרות שהיא בכלל בתולה כפי שאמרה לי והיא מגדירה עצמה כילדה טובה רבותי, אני בן 20 ומעולם לא היה לי קשר רציני או קשר בכלל עם מישהי אני לא יודע מה לעשות כ"כ בנדון, אני רק יודע שאני כבר ממש משווע לקשר שאני מחפש את כל הדרכים להפגש איתה, אולי אני לוחץ באמת, אין לי מושג מה עליי לעשות? אני מאוד מעוניין בקשר איתה השאלה מה עושים? איך אני גורם לזה להתקדם מכאן?

Vdrums

New member
דבר איתה. ותראה מה היא חושבת.

אבל אם יש לך בעיה עם ידידים שלה אז תקח את זה בחשבון, אם תצאו וכו' הידידים לא יעלמו מהחיים שלה. ומה הקשר לבתולה? זה שיש לה ידידים זה אומר שהיא שוכבת איתם? איזה שטויות.

מקווה להיות מובנת אחרי "לילה לבן":)

אתה נשמע מאוד מבולבל.. מצד אחד אתה מאוד רוצה אותה.. מצד שני יש כמה דברים שאתה לא אוהב בה.. אז אני חושבת שלפני שאתה בכלל עושה צעד.. אתה צריך להגיע למסקנה עם עצמך.. אם בכלל אתה יכול להשלים עם "החסרונות" (לפי דעתך כמובן) שלה.. הרי אם יש לה ידידים זה לא ייעלם את תתחילו להיפגש..(; עכשיו..לגבי זה שאתה לוחץ או לא לוחץ..זה כבר תלוי בבן אדם.. ומי אני שאשפוט...:) לי נראה שפשוט תזרום איתה בשיחה.. אל תצפה ליותר מדי בשביל שגם לא תתאכזב אחרי.. תשתדל לדבר איתה בכיף..להצחיק אותה ולהיות שם בשבילה.. ברגע שהיא תסמוך עליך..ותרגיש קרובה.. מן הסתם היא גם תרצה להכיר אותך מעבר...((:) לילה טוב :)

אומן

New member
תגובה בקשר לידידים

אני היתה לי בעיה כמו שלך בקשר לידידים ואמרתי בזמנו לחברה שלי כשהיינו מאוהבים שאני לא מוכן שהיא תהיה עם מליון בחורים אחרים והיא וויתרה על הידידים בגלל האהבה אליי אז אם היא תאהב אותך ואתה אותה אז לא תהיה בעיה לדעתי כי היא תסכים לוותר בשבילך על הידידים במידה ואתה מאוד חשוב לה

אוייי...נו באמת......איזו גישה...

אוקי...הבחורה תקשיב לאהובה.. ותוותר על הידידים בשביל האהבה הגדולה שלה.. ואז..פתאום.. קורה איזה ריב...ואותו חבר נשמה עוזב את הקן החמים.. ואותה בחורה שלנו.. החמודה הזאת שוויתרה על הידידים..נשארת בעצם לבד! סורי..אני נגד הגישה הזאת.. מה עם אמון..מה עם לסמוך אחד על השני?!?!?! זה כבר לא קיים בעולם שלנו!?!?!? :) (כתבתי את זה על בחורה..כי זה הסיפור פה..אבל כמובן אותו דבר גם הפוך)

אומן

New member
תגובה

תראי יש הבדל גדול בין חברים לחברות כשלבחורה יש חברות זה לא משנה אבל שיש כל מיניי חברים שמקרקרים סביבה בהרבה מקרים הם לא רוצים רק ידידות אלא הרבה יותר והחבר מבחינתם הוא רק עניין של זמן עד שהיא תתפנה ואז אפשר לקפוץ על המציאה לכן מאנשים כאלה כדאי להיפטר

glock X

New member
אני אתייחס לקטע של הידידים

תשמע דוד, לסחבק הייתה בעיה כמו שלך עם הקטע של ההרבה ידידים, ואני לא רוצה לשמוע מאף בחורה שזה שטויות ושזה לא מאיים כי גם כשבחורה רואה שלחבר שלה יש המון ידידות היא נגנבת אז שבו בשקט!!! מה שיקרה זה ככה : יש קו מאוד דק בין ידידים ל-"ידידים" , יש ידידים שאיתם היא יכולה לצאת לבלות בכייף, בלי נגיעות, בלי חיבוקים, בלי מגע פיזי, בלי פלירטוטים איתם, אלה הידידים שמותר לה לבלות איתם בכייף כמובן אחרי שאני אכיר אותם ואחרי שאדע בוודאות שאין איזה "ידיד" שמתכנן עליה משהו, אלה ידידים סבבה לא מאיימים וסחבקים שכייף לראות את החברה שלך מבלה איתם כי אתה יודע שהכל אפלטוני, מצד שני יש את ה"ידידים" הפלרטטנים, אלה נחשבים לה כידידים אבל היא יותר מידי עיוורת בישביל לראות שהם מתכננים עליה זיון או מיזמוז, אלה הידידים שאתה צריך לעמוד על המשמר מהם ולא להרשות לה לצאת איתם גם אף היא תעמוד על הראש ותשנן את האלף בית מהסוף להתחלה, ואם היא טיפוס של לצאת עם ידידים מניאקים ובסבבה נוגעת בהם ומחבקת אותם ונמרחת עליהם ולא נותנת לך כבוד כי "היא טיפוס כזה בלייני" תעיר לה על זה פעם ראשונה, אם בפעם השניה הדבר הזה נמשך אז אחי תעיף את אותה שרלילה מהר מהחיים שלך כי היא לא תכבד לא את עצמה ולא אותך, יש בחורים שזה לא מזיז להם שהחברה שלהם תחבק תנשק או תישן אצל ידיד שלה, שיבשום להם כנראה הם לא דורשים מהבחורה שלהם כבוד עצמי לא לה ולא להם, אז תרגיש חופשי לבחור לה עם איזה סוג ידידים מותר לה ולא מותר לה לבלות או להיות בקשר איתם, ואם היא לא בקטע?!! תנפנף אותה שתלך תמצא לה איזה בחור שלא יכפאת לו ממנה!!!

Sefy

New member
גם כן אהבה.. זו יותר אובססיות.. ../images/Emo4.gif

מה זאת אומרת לוותר על החברים שלה בשבילך ? איזה מין חבר אתה שגורם לה לוותר על כל החברים שלה ? מצטער, אבל זו פשוט קנאה, ובאהבה לא קיימת שום קנאה, כי קנאה זה רגש של אובססיות. פשוט מגעיל לבקש לוותר על החברים, כי אתה לא תהיה איתה 24 שעות ביממה, יש לך את החברים שלך ולה יש את החברים שלה! ואם אתה קנאי, אז סליחה, זאת לא אהבה! באהבה יש א-מ-ו-ן ולא קנאה.

אומן

New member
אובססיה

תראה קודם כל יש לה את החברות שלה וכל הבחורים שמקרקרים אחריי בחורה לא תמיד סתם רוצים להיות ידידים שלה אלא ברוב המקרים הם רוצים עוד... לכן הם נחשבים סתם מיותרים כשיש לך חבר או חברה שממש אוהבים ואתה מעדיף אותם על פניי כל הידידים מהמין השני

Sefy

New member
מצטער לאכזב אותך...

יש לי המון ידידות ואין בינינו שום דבר ל"יותר" מאשר ידידים, נוח להן מאד לדבר איתי ולי כיף לדבר איתן. אם הן רוצות להפתיע את החבר שלהן, אז יותר חכם לשאול גבר אחר מאשר בחורה אחרת. אז הם ממש לא מיותרים! עובדה! הייתה לי חברה משך כמעט 4 שנים, לה היו ידידים נוספים ולי היו ידידות! לא כל הזמן תקועים בגרון אחד של השניה! כי אז מהר מאד נמאס. וזה שאתה לא מרשה לה או מבקש ממנה! אתה א-ו-ב-ס-ס-י לגביה! מפחד שהיא תבגוד בך! אמון פשוט ביותר אין לך בה שהיא לא תעשה כלום עם המין הגברי! אם היה לך אמון, אז לא היית צריך לבקש ממנה שלא יהיה לה קשר עם חברים. מצטער אבל זו האמת

אומן

New member
תגובה

תראה ההבדל בין ידידים לידידות הוא גדול מאוד וכשיש הרבה ידידים שרוב הכוונות שלהם לא כ"כ "טהורות" והם מחכים לפרידה או משהו כזה אז עדיף שלא יהיו כאלו בכלל כי אם אני לא אוהב אותם גם היא לא צריכה ואין טעם שיהיו לה ידידים שיירדפו אחריה אם יש לה אותי ואם היא רוצה להתייעץ עם מישהו בשביל זה יש לה את החבר שהוא הכי קרוב אליה ולא הידידים

Vdrums

New member
ואם זה היה ההפך?

אתה מוכן לוותר על ידידות בשבילה? פשוט להגיד להן שמצאת את אהבתך אז אתה לא צריך אותן יותר והן לא קיימות מבחינתך? איזה בולשיט.

אומן

New member
תגובה

יש הרבה הבדל בין ידידות לידידים הרבה מהידידים הם לא סתם ידידים הרבה מהם רוצים טיפה יותר ואם תהיה להם אפשרות למשהו מיני איתה וכדומה הם לא יגידו יש לה חבר או אני צריך להתקרב אליה יותר מידיי כי היא תפוסה

[אורן]

New member
עצתי

אם אתה לא מוכן שיהיו לה ידידים זכרים למרות שאתה יודע שהם רק ידידים ושהיא נהנית מהקשר איתם שהוא אפלטוני לחלוטין, וכל זאת עוד לפני שפגשת את הנערה, יש לי רק עצה אחת בשבילך (ולא בסארקאזם): לך לטיפול.

מה שאני יכולה להציע לך

זה דבר כזה. קודם כל תברר אם גם היא מרגישה כי אם לא אז חבל לך על הזמן. תשמע אני יוצאת עם בחור בן 24 שאני הקשר הראשון שלו וגם הוא תמיד לחוץ. אל תהיה לחוץ.תהיה אתה עצמך. ואם היא באמת רוצה לפגוש אותך תשאל אותה אם זה בסדר שאתה תגיע אליה ואז גם אמא שלה לא תוכל להגיד כלום. חלומות ותקוות הם לא בשמיים הם פשוט שם צריך רק לקום ולעשות.

תפוז

New member
אני יודע מה הבעיה שלה...

היא לא יודעת מה אתה רוצה... אסור לך ללחוץ!! אם יש לך רצון תמים להיפגש איתה ולא כמו שחבריי התימנים אומרים "לבקחר"(לתקוע*).... אתה גם חייב לגרום לה ליזום את הפגישה ולא ללחוץ ואפילו אם אפשר להזכיר...! זה חשוב כי אם תלחץ היא בסוף תיעלם!!! שמע לאחיך התימני... אני אומר שאם אין לך תמונה... - תסרוק אחת!!!!!

inbar20

New member
עצה

אז ככה, קראתי את המכתב שלך והייתי חייבת לרשום לך משהו. ניסית פעם אחת להפגש עם הבחורה והיא לא רצתה אז למה אתה חושב שהפעם משהו ישתנה... היא שיחקה איתך אז ומשכה אותך בדיבורים הטלפוןו בסוף גם לא נפגשה איתך אז יאללה שכח ממנה..לא חסר בנות, אתה לא מכיר אותה ואתה גם אומר שאתה לא אוהב את העובדה שיש לה הרבה ידידים אז למה אתה רוצה להפגש איתה?! זה סתם להכניס ראש בריא למיטה חולה. אז מה שאני מציעה לך זה פשוט להמשיך הלאה, להכיר בחורות אחרות..קשר עם אחת כזאת אתה לא צריך, אם היא לא מראה רצינות אז אין טעם.. תמשיך הלאה ותראה שבעוד שבועיים תסתכל אחורה ותצחק ותגיד לעצמך שהכל היה בזבוז זמן.

g a l i 4 9

New member
עיצה מ-בוגרת

המלצתי להגיע להחלטה שבזה הרגע נגמרה פרשת הבחורה. אם היא הייתה מעוניינת בך-היא הייתה פוגשת אותך, ואין פחד במקום ציבורי. כך שחבל על זמנך, תמשיך הלאה. יש המון בחורות מתוקות ומקסימות.היא אינך זקוקה לך כנראה (היא מלאת ידידים ??!!!)

למעלה