בבקשה! אני זקוק לעזאה דחופה בעצה!!!

אוקיי אל תעלב אבל זוהי דעתי

נתקלתי בבנים כאלה בעבר - יצאתי איתם לאיזה דייט או שניים ולא התאים אז חתכתי. הם מתישהו עזבו אותי ואז אחרי כמה חודשים מתקשרים שוב. בנים - אל תעשו את זה! זו טעות! לי אישית, בתור בחורה, זה נותן הרגשה שהבחור אובססיבי / חסר חיים וגורם לי עוד יותר לא לרצות אותו!!! אז ידידי, אם אתה אוהב את עצמך: 1. ברגע שאתה ומישהי חתחתם - אל תחזור! זה חסר טעם! 2. עזוב אותך מלהכיר אנשים באינרנט. אהה ובקשר לבחורה - לי זה באמת נשמע כאילו אתה לוחץ עליה - בכל מקרה פשוט תעזוב. אתה נשמע אחלה של בנאדם ואתה יכול להכיר מישהו חמודה גם בחיים האמיתיים. אל תעלב, בבקשה כי זו לא היתה המטרה.

חבל לך על הזמן.....

אז ככה, אני חושבת שחבל על הזמן שאתה מבזבז כי אם היא לא נפגשה איתך בפעם הראשונה אתם גם לא תיפגשו... וחוץ מזה, אם אתה לא מוכן לקבל את העובדה שיש לה הרבה ידידים זו הבעיה שלך בלבד ואתה תיאלץ להתמודד איתה כי אף אחת לא תסבול שיכתיבו לה עם מי לדבר ולהיות בקשר... הייתי מציעה לך למצוא מישהי שתדע שלא מוצא חן בעיניך שיש לה ידידים מראש כדי למנוע בעיות בהמשך.... בהצלחה!!!

נירית כ1

New member
אתה צרך להבין משהו...

היא רק בת 17 ועצם זה שאתה רק מצפה יותר ויותר או יותר נכון מלחיץ אותה ואני חושבת שיש לך יותר מידי ציפיות ממנה אז תרגע לך קצת....

tomerchemo

New member
סליחה אבל זה חוקי ?!!!!

הלוווווו אתה בן 20 והיא 17 פדופיל זה לא חוקי איך אתה לא מפחד היא קטינה תרד מזה!!!! ומהר

Ba Gi Ra

New member
תגובה מאותה הבחורה עליה מדובר

אוקי, אז אני לא היא. אבל בזמנו, כשהייתי בת 17 (אוי, הנוסטלגיה...
) קרה לי מקרה דומה. חברה שלי היתה בקשר וירטואלי עם בחור ובאיזשהו שלב הכירה לי אותו. הוא..לא אגיד שהתאהב (הלו, חבר'ה, כולה אינטרנט!
) אבל לכל הפחות היה מאודדדד מעוניין להיפגש. אינטרנט
טלפון
רצון להיפגש וכמה שיותר מהר. חייבת לציין שהוא גם היה בחורה דתי, ואני לא. מעבר לכך, אני מסתדרת הרבה יותר טוב בקשר ידידות עם בנים, לכן יש לי בסה"כ 4 חברות ממש טובות, כמה ידידות פה ושם ו....500 ידידים. כן, וכך טוב לי. כמוך, היה בוער לו להיפגש, להכיר לראות וכ'ו. הוא לחץ עלי, ככל הנראה לא במודע (ממש כמוך) ולבסוף נכנעתי; נפגשנו. הכל יכל היה להיות טוב ויפה, רק ש... ברגע שנענים ללחץ, הלחץ נמשך (די דומה לסחיטה, לא עלינו, ברגע שמשלמים פעם אחת, זה לא נגמררררר...). משם זה עבר ללחץ של להפגש כל הזמן אחרי זה להפגש עם ההורים, עם האחים (עד כאן) ומשם הלחץ עבר גם לנושאים אחרים אותם לא נזכיר. הנקודה שליבכל הסיפור הארוך הזה, היא שאתה מגיע מעולם אחר וכרגע מונע משני גורמים עיקריים: 1. הורמונים 2. הלחץ החברתי מסביבך (בחור דתי.... בן 20... מה עם קשר?... חתונה?ילדים?) אל תעשה טעות. אם אתה באמת ובתמים משוכנע שיהיה לכם טוב ביחד, קודם כל - תכבד אותה ואל תלחץ. ובזמן הזה, שהיא לוקחת לעצמה לחשוב ולהתאזן עם הענין, אולי כדאי שגם אתה תעשה קצת חושבים ותשקול את כל הענין הזה של דתי-לא-ממש-דתיה. כי זה חשוב מאוד בקשר; אמנם במקרה שלי סוגית הדת היתה הסוגיה היחידה שלא עלתה על הפרק, וכאן היה כבוד הדדי, אבל לא כך זה אצל כולם. ועוד משהו - לגבי הידידים (כמובן, איך אתעלם?!
) : יש גבול לכל תעלול. לך יש זכות מלאה לידידות ולה לידידים. בחברה הדתית לרוב זה לא ממש מקובל, חוץ מידידיות של "הי ביי" שכזאת (וכמובן שיש יוצאים מן הכלל, אז נא לא לתפוס אותי במילה...). אישית, אני מתנגדת לכך שהחבר שלי ישמור על קשר עם האקסיות שלו, אבל ידידות רגילות יכולות להיות לו גם מיליון מצידי. בכל מקרה, עדין לא הגעת לשלב הזה שאתה בכלל יכול להתחיל לבקש ממנה דברים. לא רק שאין לך זכות לבקש ממנה שתנתק את הקשר עם ידידה, אלא אין לך אף את הפריולגיה של לחשוב על זה. קודם תרוויח את אמון שלה, אחרי זה תבנו קשר, ורק אחר כך, כשתהיה במעמד כלשהו בחייה תוכל להתחיל בעדינות (!!!) לדבר אתה על הדברים הללו. זו דעתי, ואני די בטוחה שהיא לא תעזור, אבל... אולי, מי יודע! יום ורוד שיהיה לכם!

למעלה