בבקשה! אני זקוק לעזאה דחופה בעצה!!!

שולטתתת

New member
ppp4 תקשיב לי ותקשיב לי טוב

תקשיב קשרים באינטרנט זה סתם אז תעשה לעצמך טובה תשכח מהבחורה הזאת ותמצא לך בחורה נורמלית לגיל שלך ושתהיה נאמנה לך ועל תבלל את המוח מה לא ברור לך שאסיקיו מסנגר או צט זה סתם להעביר את הזמן או להסטלבט על אנשים עזוב את הבחורה היא עדיין ילדה ולא מתאים לך כל הקשר הזה אם היא היית רוצה להיות איתך מזמן היית נפגשת איתך אז אחי תעשה טובה תשכח מהסיפור

חח :)...מצחיקה את!!

ברגע אחד פסלת אלפי קשרים וזוגות נשואים שהכירו באינטרנט.. מעניין....מאיפה הבאת את הסטטיסטיקה הנהדרת הזאת..חחחחח אז זהו שלא!!!!

Vdrums

New member
נכון, אל תפסלי את הרשת.

העניין הוא שהאדון פה ממש אדיוט. חסר בנות? מה אתה רוצה ממנה? יאללה לא נראה לך תרד מזה. מה אתה אוכל סרטים?

jessy19

New member
תגובה...

אינך יכול ללחוץ עליה להיפגש, היא חוששת להיפגש עימך בגלל היות דתי ובגלל שאימה פוחדת מהעובדה שתיפגשו כשהיא לא מכירה אותך. אל תשכח שהיא בת 17 סה"כ. תן לה את הזמן שלה ואל תלחץ עליה גם אם זה רק להיפגש כי הלחץ יהרוס הכל. ובקשר לידידים- הם לא ייעלמו אם תתחילו קשר בינכם ואני מניחה שאם אתה רוצה קשר איתה, תבין שהם עדיין יהיו שם אותם חברים והיא תתיעץ איתם, תספר להם כמו שלך יש ידידים וידידות.

אל תלחץ זה יבוא מעצמה

עדיף שלא תלחץ עליה זה יבוא מעצמה ובכייף. לגביי הידידים אל תדאג היא לא תעשה כלום ואם כן בסה"כ לא ראית אותה אז מה אכפתלך אם היא תצא עם אחד מהם. תנסה לדבר שוב על פגישה או מצלמה או לשלוח תמונות בדואר אני חושבת שזה יעזור מאוד.

קח את עצמך בידיים...../images/Emo163.gif

בן אדם תתעורר מה נסגר איתך?........? אני בשוק בכלל מהסיפור הזה... 1:זאת אובססיה 2:איזה מין דרך זאת להכיר בן/בת זוג לעזאזאל??? תתחיל להתאזן בחיים זאת לא צורת חיים ...

Vdrums

New member
כל מקום אתה דוחף את התמונה שלך

ושל אחותך (המבועסת לאללה יש לציין). FAG

יש הבדל גדול../images/Emo6.gif

יש הבדל גדול בין מבואסת כן ככה רושמים מבואסת לא ככה "מבועסת" אנאלפבת... אז איפה הייתי אה כן יש הבדל גדול בין מבואסת לבין פפי פייס... פפי פייס זה הפרצוף הכי חמוד שקיים עלי האדמות... אני בכל אופן נמסססס שאני רואה כלבלב חמוד ומתוק ופיצפוני... וכולם יודעים שזאת חברה שלי קנאות לא תעזור בכלום... היא רק תפגע בבריאות... אז שוב פעם מה שנשאר לי לעשות כמו בכל פעם זה
עליכם...

Sefy

New member
בקיצר אתה אוהב לראות שהיא עצובה!

מבועסת, מבואסת, אומללה או אחת שרוצה להכניס כדור בראש על זה שהיא נמצאת עם גל עצמות כמוך. אבל כל זמן שאתה שמח בעולם הקטן שלך, זה מה שחשוב פה, העיקר שאתה חי באשליות!

דיי עם הקנאה...../images/Emo140.gif

אוייש דיי אני כבר לא יכול יותר אני חייב ללכת לסופר לקנות טיטולים אני לא עומד בזה יוצא לי כבר פיפי מרוב צחוק... אנשים דיייייי עם מפלצת הקנאההההההההה דיייייייייייייי תוציאו את זהההההההההה דיייייי אם אין לכם אז אין מספיק בבקשה זה הורס לנו את העולם... תודה מקורות בע"מ

Sefy

New member
לקנא ? בך ? ../images/Emo6.gif

גם אם היית מיליונר לא הייתי מקנא בך, אולי החברה שלך אוהבת שלדים, אבל אני מעדיף להיות עם בשר עלי וזה כולל את הכרס שלי! אתה חי באשליות שיש פה אדם אחד שמקנא בך, וזה בטח יהיה החבר שלך ניורון.
אני מעדיף את האקסית שלי על החברה שלך כל יום בשבוע במשך כל החיים!

ThE kUcHi Girl

New member
אני רוצה לדעת מי מבואסת?!??!

לך תזדיין!!!! נראה לי אתה זה שכל החיים שלך בדיכאון אז אתה חושב שאחרים גם...

Sefy

New member
לך תזדיין ? זו קללה ? ../images/Emo6.gif

אולי אם היית שמה איזה חיוך על הפרצופלוך המבואס שלך, היה אפשר לחשוב על משהו אחרת, שאת אוהבת למשל לרדת לגל עצמות, במחשבה שניה, כל הזמן עומד לגל עצמות
אני בינתיים כל החיים שלי מאושר, אבל אני לא רוצה לגרום לך לקנא

roseorose

New member
בחור צעיר

אתה חייב להכיר בנות מחוץ לאינטרנט, איפה שיש חיים...

עצה

קודם כל כבחורה שהייתה בצד שלה אתה כן לוחץ.יש דבר כזה שבחורים לוחצים.זה לא פשוט משהו אחר אצלה.אל תפרש את זה כמשהו שאתה רואה אותו. דבר שני אז מה אם יש לה הרבה ידידים? אני חושבת שאתה פוחד מזה כי אתה חסר ניסיון והיא שופעת בסביבה של בחורים.שלא כמוך.לכן אתה מרגיש בעמדה קטנה שכזאת לידה.עכשיו שתדע,איך שזה נראה לי אם תלחץ עוד ותזכיר את הפגישה היא תנתק איתה קשר לגמרי.אבל אם לא תפעיל לחץ ואפילו תראה קצת אדישות אז תאמין לי שהיא כבר תיזום.וגם אם יהיה משהו ביניכם לא תוכל לשנות אותה ולהגביל אותה מהידידים שלה,היא רק תשנא אותך יותר וגם הם. והם בתור האנשים הקרובים אליה ייעצו לה להתרחק ממך.אני רואה שאתה מאוד מאוד קשור אליה,אבל אל תלחץ יותר מדי.סבלנות משתלמת.

אובססי אתה!

תעזוב אותה אתה מדבר כאילו זו אשת חייך למה אתה רודף אחריה כמו משוגע אם אתה רואה שהיא לא רוצה זה לא שנפגשתם והייתה בינכם כמיה מדהימה ואתה מפחד לאבד את זה כאילו יש עוד מלאןןןןןןן בנות ואתה מתקבע דווקא על זאתי ולוחץ עליה פאק אולי תכיר אנשים לא מהאינטרנט. אה ועוד דבר שהכי הפריע לי בעולם אתם עוד לא נפגשתם ואתה עוד מעז לקנא שהיא עם ידידים? היא בחורה חופשייה וזכותה להזדיין להתמזמז או סתם לדבר עם מי שבא לה אתה לא חבר שלה או מישו עם סמכות שעוד תחליט לה מה תעשה. אתם בכלל לא מתאימים, היא לא רוצה להיפגש עם מישו מהנט ומהתחלה יש סצנות קנאה אז אולי תעבור הלאה?

alice12345678

New member
בן אדם תתבגר!!!

בן אדם אתה בן 20 ולא היה לך אף קשר רציני...תפסיק לרדוף אחרי קטינות באי.סיק.יו ותתחיל לצאת עם בנות בגיל שלך!!! וחוץ מזה כן אתה כן לוחץ עליה ותבין שאולי היא סתם מסתלבטת עלייך ...או מצד שני באמת מפחדת!!! בעיני אתה מעורר רחמים !!!

מירטל

New member
מנקודת המבט שלי.

אני חייבת לכתוב לך את נקודת המבט שלי : אתה כותב שמעולם לא היה לך קשר, שאתה כל כך רוצה לראות אותה, שהיא אומרת שאתה לוחץ עליה, אתה עוד לא מכיר אותה וכבר נורא נורא מודאג מהעובדה שהיא בחורה פופולרית, הרבה לפני שאתה פוגש אותה או אחד מהחברים שלה, אתה מעוניין שהיא לא תמשיך להיות בקשר עם אף אחד מהם. אני צודקת? אם לא, רק תכתוב, כי מה שאני הולכת להגיד לך מתבסס על ההיכרות שלי איתך כפי שתיארת אותה במכתב שלך. זה יגמר רע, בשבילה. אתה רק תתחיל בלהפריד אותה מהחברים שלה - כי יש לך בעיה עקרונית עם זה, כי אתה רואה בהם אנשים שמאיימים על הקשר בינכם ( מה הקשר בין זה שיש לה שבע עשרה ידידים לזה שהיא בתולה? ) ומה אחר כך? תבקש ממנה לעזוב את המשפחה שלה כי ההורים שלה לא אוהבים אותך? תדרוש ממנה להפסיק להתראות עם חברות ( כי יכול להיות שאחת מהן לסבית, או כי היא תיצור דרכן קשר עם המשפחה שלה? או שהיא תשתמש בהן בכדי לפגוש ידידים זכרים, אבוי ), באיזה שלב תנסה לנעול אותה בבית כדי שהיא לא תראה את העולם שמסביב? בקיצור חמודי, אתה מצטייר לי כבן אדם אובססיבי שחסר כל ביטחון עצמי ושעלול לגדול ולהיות גבר מכה. כל הכבוד לאמא של אותה בחורה, וטוב שהיא לא נפגשה איתך.

אורטלLUS

New member
תגובתי אלייך

אני לא יודעת מה גורם לך כל כך לרצות לפגוש את הנערה... העובדה שאתה באמת מרגיש כלפיה משהו או העובדה שאתה כבר "מת" לקשר? זו שאלה חשובה! בקשר ליחס שלך כלפי ידידיה אני באמת לא מבינה, אתה לא יכול לקשר בין העובדה שיש לה חברים לבין עובדת היותה בתולה כי אין שום קשר! זה שיש לה ידידים לא הופך אותה לזה שהיא שוכבת איתם, חוץ מזה היא אומרת שהיא נערה טובה... אני מציעה לך להפגש איתה אם זה יוצא ואז תכיר אותה באמת ואם היא באמת ניראית לך אז צריך להיות לך אמון כלפיה וכלפי עצמך ואם זה באמת יהיה אז אתה צריך לדעת שהיא שלך והיא לא תעשה שום דבר שנוגד את האישיות שלה או את רצונותייך, עם ידידיה. גם אם יש לה חבר יש לה זכות לנהל קשר ידידותי עם אחרים בני מינך. נ.ב- מקוה שתפנים.

למעלה