בבקשה כנסו (בנושא מדור)

katzron

New member
בבקשה כנסו (בנושא מדור)

היי אני גרה בדירה של אחי לאחר שהחבר שלי נטש אותי בהריון עכשיו אני מגישה נגדו תביעת אבהות ומזונות ואני צריכה להציג חוזה לצורך השתתפות במדור 30% אני כרגע חייה אצל אחי ללא תשלום אבל זה זמני עד אחרי הלידה כי במהלך הלידה היו לי כל כך הרבה הוצאות ולא יכולותי לעמוד בשכר דירה של 400-500 דולר ממשכורת כל כך קטנה. אני עכשיו בחודש שמיני ולא רואה את עצמי עוברת עכשיו אלא בעוד כשנה בערך אחרי שיסתיים הענין המשפטי ואקבל מזונות שיוכלו להרשות לי לשכור דירה אני רוצה שהאקס ישלם לי מדור אז מה עליי לעשות ? תודה

s h o o s h a

New member
רוצה שהאקס ישלם

אני ממש לא מבינה, כרגע את גרה בביתו של אחיך ואין לך הוצאות של שכ"ד וכיו"ב. למה בכל זאת את רוצה שהאקס ישלם לך מדור? אגב, מדור ומזונות משולמים עבור הילד ולא עבורך כך שכרגע אינך זכאית מראש לאלה. ועדין נותרת בי התהיה מדוע את מבקשת לעצמך מה שלא מגיע? [בהנחה שאכן תעברי רק בעוד שנה]. תמתיני עד שתלדי ותעברי לדירה משלך ואז תוכלי להציג חוזה שכירות ולקבל את כל מה שמגיע לילדך.

כאשר תלדי

האב יהיה חייב לשלם מדור ומזונות עבור הילד , תגשי לנעמ"ת באיזור מגורייך הפגישה עולה 100 ש"ח והם ימליצו לך על הסכם . את בקשר עם האב של הילד ?

buba300

New member
זה לא נכון מה שכתבו פה !

את זכאית למדור מעמידר מחודש חמישי להריון. מדובר בסכום של 565 שקלים. כדאי שתפני לגוף הנ"ל והם ינחו אותך בדיוק מה לעשות. בהצלחה !

s h o o s h a

New member
סיוע בדיור

צריך לדייק בפרטים. חד הורית [לדוגמא] זכאית לסיוע בדיור על פי קריטריונים קבועים בחוק ורק לאחר שעמדה בהם ובמבחן הכנסות. איך מגישים בקשה ומה צריך להגיש? מסמכים דרושים: **צילום תעודת זהות והספח בו רשומים הילדים **במקרה של הריון- אישור רפואי ממוסד מוכר על הריון בגיל חמישה חודשים ויותר. **אישור על שירות צבאי **אישורי הכנסה והיה והמבקש/ת מקבל קצבאות מהביטוח הלאומי עליו להציג אישורי המוסד לתקופה של ששת החודשים שקדמו לבקשה קביעת הזכאות כרוכה לעתים בבדיקות לאימות נתונים ולכן מתארך זמן הטיפול בה. אם אושרה הבקשה תונפק תעודת זכאות שתוקפה שנה מיום הוצאתה ובה תצויין סוג הזכאות, רמת הסיוע והתנאים והמגבלות שנקבעו. **חוזה שכירות חתום זכאית לדיור הציבורי [עמידר, למשל] רק משפחה חד-הורית אשר לה שלושה ילדים או יותר, הכנסתה אינה עולה על סכום המתעדכן מעת לעת ובתנאי שהיא ממצה את כושר השתכרותה. בישובים בהן מלאי הדירות גדול ממספר צורכי הזכאים מקצה משרד השיכון דירות גם למשפחות בהן פחות משלושה ילדים.

עדמה

New member
למה את חושבת

שאם אני גרה בדירה של אחי שהיא בעצם דירה שהוא קנה לצורך השקעה והדירה הזאת היא חלק מהפרנסה שלו והוא כרגע עושה לי טובה כי הוא בנ"א טוב ואח מקסים אז למה את חושבת שהאקס ה.. שלי שזרק אותי בהריון כשפינו אותי מהדירה צריך להנות מזה שאחי מצטמצם עכשיו ונותן לי לחיות על חשבונו רק כדי לעזור לי למה שהאקס שלי לא יעשה את זה במקום אחי זה הרי הבן שלו לא הבן של אחי לא מבינה אותך ואם באמת את כל כך טובה אקס שנטש אותי כשפינו אותי מבדירה וישנתי על מזרונים בבית של ידיד שלי על הריצפה וכל יום חיפשתי דירה עד 12 בלילה ואז אחי עזר לי בכך שנתן לי לגור באחת הדירות שלו שהתפנו האם הכסף של אחי זה לא כסף?

עדמה

New member
ליפת הנפש

שאם אני גרה בדירה של אחי שהיא בעצם דירה שהוא קנה לצורך השקעה והדירה הזאת היא חלק מהפרנסה שלו והוא כרגע עושה לי טובה כי הוא בנ"א טוב ואח מקסים אז למה את חושבת שהאקס ה.. שלי שזרק אותי בהריון כשפינו אותי מהדירה צריך להנות מזה שאחי מצטמצם עכשיו ונותן לי לחיות על חשבונו רק כדי לעזור לי למה שהאקס שלי לא יעשה את זה במקום אחי זה הרי הבן שלו לא הבן של אחי לא מבינה אותך ואם באמת את כל כך טובה אקס שנטש אותי כשפינו אותי מבדירה וישנתי על מזרונים בבית של ידיד שלי על הריצפה וכל יום חיפשתי דירה עד 12 בלילה ואז אחי עזר לי בכך שנתן לי לגור באחת הדירות שלו שהתפנו האם הכסף של אחי זה לא כסף?

אשה 45

New member
,תשלום

זה לא נכון סליחה כן מגיע תשלום מהרגע שהיא בהריון תבדקי את הנטשא גשי ליעוץ של עורך דין

לאט לאט

המדינה לא כל כך זריזה את צריכה להמציא המון מסמכים עד שתקבלי את הכסף בפעם הראישונה והכוונה היא לסיוע בשכ"ד (לא לביטוח לאומי) אז ככה. את יכולה שאחיך יכניס אותך שותפה בחוזה . ואם לא. הוא יכול לעשות איתך חוזה שהוא משכיר לך את הבית זה לא משהו כזה היסטרי ולא אן לך מה לדאוג גם ככה את מקבלת את הכסף למספר חשבון שאת נותנת

s h o o s h a

New member
לא כדאי לנסות לעבוד על המדינה

הבחורה גרה יחד עם אחיה. למה לעשות חוזה שהוא כאילו משכיר לה את הבית? מה גם שאם יעשו כזה, הרי שאוטומאטית הוזל שכ"הד שלה במחצית וספק אם תהיה זכאית לסיוע. לנסות ולעבוד על משרד השיכון ע"י עריכת חוזה כאילו אחיה השכיר לה את הבית לא ממש יצליח כי החבר'ה שם ממש ממש לא טיפשים. כשכתבתי בהודעה הקודמת שלעתים [ומדובר על בדרך כלל, רוב הזמן והפעמים] עושה המשרד את בדיקותיו לצורך אימות נתונים מדובר בין היתר על ביקורי בית! מעקבים ותצפיות וחקירות בסביבה הקרובה. לפיכך, לא כדאי לנסות ולרמות אותם. הכי פשוט להמתין בסבלנות ולעשות את כל התהליך באופן מסודר וחוקי ולהיות זכאית לסיוע. הרי אם היא חד-הורית + ילד ואינה עובדת או עובדת והכנסתה נמוכה, היא תקבל את הסיוע. היום, אם תחליט לעבור לדירה משלה היום, או בעוד שנה, כפי שציינה בהודעתה המקורית. אני ממש לא מבינה את נותני העצות לרמות את המשרדים השונים. האם טרם הפנמנו ששקר לעולם אינו משתלם וסופו להתגלות?

m i c h a l i

New member
ובגלל מקרים כאלה

ודומים יוצא הדימוי השלילי שיש לציבור על המשפחות החד הוריות. קחו רק מה שמגיע לכם מהמדינה לא יותר לא פחות כל שקר סופו להתגלות ומי שמרמה ישלם אחר כך כפליים.

מיכלי את לא מבינה אותי

ואני לא אותך מי ביקש שתעבוד בכללל למה הראש שלך חושב על לעבוד אני לא חשבתי אני רק אמרתי שהיא זכאית בכל מקרה והיא יכולה להוסיף את אחיה כי בקריטריונים היא עומדת אז מה השטות פה לא הבנתי אני מקבלת וראיתי שיותר חשוב להם אם אני זכאית ולא איפה אני גרה ואיזה חוזה הבאתי להם אז לא חייב להגיב על כל מה שאני מגיבה יש לי ניסיון ולא את אל יכולה לעבוד עליהם!!!

חינוך לערכים ויושר

זו גולת הכותרת אין צורך להיות צדיקים רק להיות בני אדם . עדיף להתאמץ ולהרוויח את לחמנו ביושר ולא ליפול על אף אחד .

../images/Emo9.gifאני מחכה כבר לצאת לעבוד ואז,,,,

אקבל השלמת הכנסה ואהיה אדון לעצמי, מחכה שהילדים יתאקלמו כאן,,והופ,,,לעבודה, יש לי מקצוע מעניין ואם לא במקצועי,,בכל דבר,העיקר לפרנס אותנו בכבוד, אילנה

סליחה שלא הבנתי את כוונתך,,אבל,,,

אני משוחחת כאן כמו כולם ומביעה את דעתי גם אם היא למורת רוחם של אחדות/אחדים, כאישה לוחמת ושעבדה ונלחמת על מה שהיא מקבלת,,בנתיים לא "בוער" לי כלום,, קבלי בבקשה את דבריי לא כביקורת לא עלייך,ולא על אף אחד פה, אני אשת יושר ,מה לעשות, אילנה

אלן זה לא מיועד לך

ואני אוהבת את הסיפור של כל אחד ואחד אבל לא אוהבת שמבטלים סיפור או שאורמים הכללות את יכולה להגיב על הודעה בחוויתך שלך אבל לא לתקן את החוויות שלי או את הרשמים שלי מהחוויה ואני תמיד מציינת לדעתי מנסיון אישי וגם כל מקרה באמת לגופו יון טוף

את מאד צודקת וכל אחת עושה מה שטוב לה גם אם,,,

לשנייה זה לא מתאים,יש משפט חכם שאני מאמצת "חיי ותן לחיות",, וכשאני מביעה את דעתי היא לא בכדי לפגוע,ולא לבקר פה אף אחת, כל אחת היא שונה מהשנייה,וכל אחת רואה את הדברים מזוית עיניה, שיהיה לך טוב בכל תחום אילנה

למעלה