בבקשה כנסו (בנושא מדור)

../images/Emo9.gifמסכימה עם כל מילה,כאם חד הורית מנוסה,,,,

לא כדאי ולא שווה לנסות לרמות אותם, הם עושים בדיקות פתע מתי שהם מחליטים, יום אחד מישהי מהאזור שלי(דאז חולון) היום אני צפון,הלכה להתלונן שאני כביכול גרה עם מישהו, סתם אישה פשוטה,באו,דפקו בדלת,למרות שאני ממש לא חששתי,אין לי מה להסתיר,כך,שממש לא כדאי, נכון יהיה שכשהיא תלד בשעה טובה או שתשכיר דירה תכין את המסמכים,חוזה הדירה,אישורים על השתכרות, אישורי בנק וכדומה ורק ללחוץ עליהם כל הזמן,,זו הייתי דרכי,, בהצלחה אילנה

לאט לאט

המדינה לא כל כך זריזה את צריכה להמציא המון מסמכים עד שתקבלי את הכסף בפעם הראישונה והכוונה היא לסיוע בשכ"ד (לא לביטוח לאומי) אז ככה. את יכולה שאחיך יכניס אותך שותפה בחוזה . ואם לא. הוא יכול לעשות איתך חוזה שהוא משכיר לך את הבית זה לא משהו כזה היסטרי ולא אן לך מה לדאוג גם ככה את מקבלת את הכסף למספר חשבון שאת נותנת

מתפרצת לרגע

אין אפשרות לקבל סיוע למי שגר בדירת קרוב משפחה דרגה ראשונה. (אלא אם האח גר בשכירות והדירה לא על שמו).

דרומית שלום לך,יש לי חברה שאכלה קש....

כשעלו עליה מהר מאד,ושאלו שכנים עם מי היא גרה, זה כבר לא כמו לפני 10 שנים שהם לא בדקו,היום בודקים בציציות והם יודעים בדיוק מי חד הורית ומי לא, צדקה מיכלי כשאמרה שיוצא שם רע לאימהות חד הוריות בגלל שיש אוכלוסיה מסויימת שעושה זאת ועוד,,,,ואז ההסתכלות עלינו היא בהתאם,ונתקלתי בזב לא פעם,וזה ממש פגע בי, אני מעדיפה לוותר גם על אבטחת הכנסה בתנאי שלא יבוטל כל ההנחות למעון/בה"ס והטבות שמגיע אבל הבעיה היא שזה החוקים במדינה ומקווה שפעם זה ישתנה, גם רכב אי אפשר להחזיק עם קצבה של ביטוח לאומי וזה האמת,,נכון,, לא מותחת ביקורת כאן על אף אחת,אבל,,לא כדאי להגיע למצב /עוגמת נפש בגלל הדברים האלה, אילנה

רכב אסור אם את בהבטחת הכנסה

הבחורה הספציפית דיברה על המצב שלה החבר עזב אותה היא עוד לא ילדה ניראה לכם שעכשיו היא חיה עם מישהו ? או שיהיה לה זמן אם משרד השיכון החליט שהיא זכאית אזז שום דבר לא קשור היא זכאית הם עושם את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר זה לא איזה מישהי שאמרה שהיא מרמה ואם המליונר הלך לגור ביאכטה בים כי הרואה חשבון מצא פירצה שאם הוא גר בים הוא לא משלם מיסים אז הוא גר בים מה קשור רמאים רואים את הרמאות אני עניתי תשובה ספציפית לגברת הספציפית אתם מתנהגים כמו ספר החוקים של הביטוח לאומי מקריאים מספר אני יכולה לענות תשובה אחד על אחד יש משפט שאומר תכבד את האדדם שראה את השמש לפנייך מאז שאימצתי את המשט הזה הוא עובד לא רעעעעעעעעעעעעעעעע

m i c h a l i

New member
זה לא נכון וחבל שאת מטעה

כבר יצא תיקון לחוק שמותר להחזיק רכב משנת ייצור מסויימת. (כלומר לא רכב חדש). אנחנו מתנהגים כמו ספר חוקים כי אנחנו אזרחים במדינה שיש בה חוקים(מה לעשות) לא תמיד הם הוגנים לא תמיד הם צודקים אבל אלו החוקים ויש לפעול על פי חוקי המדינה !

m i c h a l i

New member
והנה לשון החוק (התיקון) החל מ 1.1.07

החל ב-1 בינואר 2007 גם מי שברשותו רכב והוא עובד ומשתכר שכר נמוך, עשוי להיות זכאי לקצבה, אם הוא עונה על כל התנאים האלה: 1. הכנסתו מעבודה עולה על 25% מהשכר הממוצע 1,884 ש"ח (החל ב-01.01.2007), ואם הוא הגיע לגיל הפרישה - הכנסתו מעבודה עולה על 17% מהשכר הממוצע 1,281 ש"ח (החל ב-01.01.2007). 2. לרכב נפח מנוע עד 1300 סמ"ק, וחלפו 7 שנים לפחות מתום שנת הייצור (שנת 1999 נכון לינואר 2007), או לרכב נפח מנוע עד 1600 סמ"ק, וחלפו לפחות 12 שנים מתום שנת הייצור (שנת 1994 נכון לינואר 2007). 3. אין ברשותו רכב נוסף.

|חיבוק אני יודעת שאסור,עדיין אין לי רשיון

זה ברור לי בהחלט,וכשאוכל להחזיק רכב ואתחיל לעבוד,שזה בקרוב,אקבל השלמת הכנסה אין בריריה,אחרת כל ההטבות לא חלות עלייך,,, מקווה למצוא משרה טובה ולחיות בזכות עצמי כמו תמיד, שבת נפלאה אילנה

לאלן 1

אני יודעת שיש דברים שאסור לעשות וגם לא שווה, אני עצמי מוותרת על נסיון להשיג משהו אפילו שהוא מגיע לי רק בגלל הפרוצדורה המסורבלת... להפסיד ימי עבודה לרוץ ממשרד למשרד ולחזור ולהוכיח כמה את מסכנה, ממש עבודה במשרה מלאה בקיבוץ נדבות!!! זאת ההרגשה שהם נותנים לי. לא חשבתי שהם בודקים כל כך טוב את חוזה השכירות ועשיתי טעות שהצעתי משהו בלי להתיחס ברצינות, צודקת. אני עצמי חסרת כל נסיון בכל מה שקשור בעזרה בשכר דירה או בקשת מזונות, פשוט התיאשתי מכל הנהלים המסורבלים, אני עובדת בשעות נוספות כדי לגמור איכשהו את החודש, אבל המשכורת שלי גבוהה מדי בשביל ביטוח לאומי... מלכוד 22

../images/Emo9.gifאני באמת באה ממקום של לייעץ מתוך כוונה

טובה נטו,ולא באה לתת הרצאה ליושר וערכים וחינוך, כל אחת/אחד עושה מה שטוב בעיניו,וכשמנהלים כאן דיון בנושא מסויים יש תחושה של כעס על השני שחושב שונה,וזה לא צריך להיות כך, כולנו שונים אחד מהשני ומה שטוב לך לא בהכרח טוב לי, כאם חד הורית שעבדה הרבה זמן ולאחרונה לא כי יש לי תינוק וילד בכור ואנחנו מתאקלמים בצפון רק שבועיים + כאן,מתכוונת מהר מאד לחזור למעגל העבודה והשפיות,כך אני קוראת לזה. לשבת בבית כל יום,סידורים,נקיון וקניות זה כבר משעמם לאאלה,אני לא אישה של להיות בבית, חסר לי גירויים ואנשים. אני באופן אישי מאד לוחמנית ולא מוותרת על זכויותיי,כך היה בסיוע לשכירות שהגשתי בקשה בפעם הראשונה לפני 8 שנים ולקח שנה וחצי בגלל משהו טכני אצלהם שטענו שפעם היה לי חלק בדירה,ולבסוף קבלתי הכול רטרו, כך גם בנוגע לדיור הציבורי שקבלתי,,ידעתי איפה לגעת,ואיפה לנער ,ונלחמתי שיהיה לנו דיור, מאסתי בקשיים בעיר הגדולה,ומהר מאד הבנתי ששם לא מקומי,מה לעשות,חיים עם מה שיש ונשאר עוד עודף כאן,חחח אשמח לעזור בכל נושא שבוע טוב ומבורך אילנה,

buba300

New member
אחזור על מה שכתבתי לבחורה!~

את זכאית לקבל תמיכה ממשרד השיכון על סך 565 ש"ח שזה אומר לכי לעמידר. אני מקבלת תמיכה בעצמי ! וזה לא היה קשה ומגיע לי כסף וישר קיבלתי רטרואקטיבית. תתקשרי לעמידר ותביאי להם את המסמכים שהם מבקשים. תוך פחות מחודש וחצי תקבלי את הסכומים לחשבון הבנק שלך. שוב !!!!!!!! את זכאית מחודש חמישי לתמיכה מהמדינה !!! חבל על כל יום !! בהצלחה

בטח שזה לא נכון../images/Emo70.gifממתי עמידר נותנים כסף../images/Emo35.gif

הכסף מגיע ממשרד השיכון ולא מחברות הדיור הציבוריות שאמורות לתת מענה בצורת דירה.

עדמה

New member
בבקשה כנסו"(בנושא מדור) שםאחר

היי אז כנראה שרובכן לא הבנתם. אני גרה בדירה שאחי משכיר לי אבל משלמת לו סכום מאוד סימלי ואין לי מולו חוזה הדירה הזאת היא דירה להשקעה ולשכירות ולא כמו שחשבתם שאני גרה עם אחי בדירה חוץ מזה יש בדירה שותפה שעוזבת בנומבמר ואז אני אצטרך או לעבור דירה ולפנות את הדירה כדי שאחי יוכל להשכיר אותה או לשלם לאחי גם את החלק של השותפה וזה מעלה את הסכום לסכום של 600-700 דולר לא כולל מיסים העו"ד שלי ביקשה חוזה שכירות אבל מאחר ואני משלמת לאחי סכום זעום אין לי מולו חוזה מאחר והשותפה תעזוב בנובמבר אני לא יודעת מה עושים האם לציין שכרגע עד נובמבר גרה שותפה בדירה או שלא. אני לא חושבת שהאקס שעזב אותי בהריון בדיוק ובגלל שבעלת הבית פינתה אותי מהדירה כי בתה התחתנה ובגלל שהוא פחדן ולא רצה להוציא קצת כסף מהכיס כדי שנשכיר יחד דירה וכל עוד חיי אצלי ולא שילם היה לו סבבה אז אני לא חושבת שהוא צריך להנות מזה שאחי הוא בנ"א מקסים וטוב לב שרצה לעזור לאחותו ונתן לי לגור באחת הדירות שיש לו להשכרה רק כדי שאני אוכל לעבור את תקופת ההריון עם מינימום לחץ והתעסקות בחיפוש דירות אבל כמו שאמרתי זה מצב זמני ועד היום השותפה שילמה לאחי את רוב הכסף ואני רק סכום פעוט אוטוטו היא עוזבת ואחי עם כל הרצון הטוב לא יוכל להשאיר אותי בדירה בסכום הזעום שאני משלמת לו הענין הוא שאני כבר צריכה להגיש לעו"ד חוזה ואני לא יודעת מה עושים האם להגיד שגרה כרגע שותפה ותעזוב בנובמבר? האם לחתום עם אחי חוזה שכירות? זה כל הענין ואין שום כוונה לשקר חלילה או לעבוד על המדינה ואנני יודעת מאיפה הגעתם למסקנה הזאת אם הייתי רוצה לעבוד או לשקר לא הייתי כותבת פה ולא הייתי צריכה אתכן סה"כ שאלה שנשאלת בתמימות ובנסיון לבדוק אם מישהי מכן נתקלה במצב כזה הרי אתם מסכימים איתי שאני לא גרה ברחוב ושלאחי מגיע החלק שלו בשכר הדירה הענין הוא שעד נובמבר תהיה שותפה ואח"כ ההוצאות יפלו עליי ואני שואלת מה עושים. תודה

חפשי פתרון מגורים אחר,אין לך בריריה אחרת

וכשיהיה לך חוזה שכירות תגשי למשרד השיכון,אגב,היכן את גרה?? לפני 9 שנים היו נגשים לבנק משכנתאות עם כל הממסכים היום הסיוע מתקבל דרך חברות פרטיות וכמובן שמשרד השיכון משלם, אשמח לעזור לך אילנה

למעלה