בבקשה עזרההההההה

בבקשה עזרההההההה

אתם לא יודעים באיזה בעיה אני תראו - הכרתי מישהו שהוא גם דיי חנון אבל עד היום לא קרה כלום והכל היה סבבה... רק שחברות שלי אמרו לי שהוא ממש חנון ובדרך כלל אנחנו לא ממש מסתובבות עם חנונים היום הייתי אצלו בבית ו... אמממ דיי קרו כל מני דברים ועכשיו אני לא יודעת איך לספר לחברות שלי הם בטוח יצחקו עליי ..
אני אומרת לכם הם ייסטלבטו עליי חופשייייי אני לא יודעת אם אני ממש רוצה אותו ואני לא יודעת מה לעשותתתתתתת והכי חשוב אני לא יודעת איך לספר לחברות שלי
מה אני עושה ? בבקשההההההההההההה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Wing Chan

New member
את צריכה עזרה?! ואני תקוע בשלב

3 באינפרנו קמפיין בהירוז 5. רבאק עם הסילבן עלפים האלה. עזרה מישהו? (מוהאהאהא מורן חטפתי לך את השירשור)

hopefulman

New member
מנסה להגיש "עזרה ראשונה" ../images/Emo101.gif

אם אני מבין נכון את הכרת מישהו חדש ואינך בטוחה עד כמה הקשר ביניכם עומד להתפתח לרציני על אף המפגש בביתו ומה שהתרחש בעיקבותיו. לפי הכתוב אני משער שחברותייך מחשיבות אותו למכר לא ראוי ואולי אף נחות ביחס אליהן (וביחס אלייך כחלק מהקולקטיב הקבוצתי) - מה שמעלה את התחבטויותייך כיצד עלייך לפעול הלאה... חששך ביחס לאופן פעולתך נובע מכך שאת מצפה לביקורת (או אף ליגלוג) מצד חברותייך אם תשתפי אותן בהתבססותו של הקשר הזה כאשר עתידו של זה עודנו לוט בערפל ועלול עוד להתגלות כאפיזודה חולפת. בשלב ראשון אני מציע לך לנסות ולהתמקד ברמה המחשבתית בעצמך ובבחור עצמו תוך התעלמות מקיומן של חברותייך ולחשוב אודות צעדייך הבאים: האם את מעוניינת לנסות להמשיך את הקשר ולבחון את התאמתכם או שמא כלו כל הקיצין ואכן מדובר , מבחינתך , בהיכרות שמיצתה את עצמה? (ואולי דווקא הקשר שנוצר בעיניכם נעים לך ולטעמך את יכולה להיות שלמה עם המשכו לולא קיטונות הביקורת הצפויות מצד חברותייך היוו שיקול?) וכו'... - בקיצור לבדוק עם עצמך את רצונך ביחס להמשך הקשר לולא החשש המלווה מפני הביקורות הצפויות מצד חברותייך. רק לאחר שוידאת עם עצמך את רצונך האמיתי שלך , יהיה כדאי לנסות ולשתף את חברותייך בעיניין בעודך שלמה עם החלטתך. יכול להיות שתגובותיהן תהינה בתחילה מזלזלות ומלגלגות , אולם אם הן תבחנה בנחישותך וביטחונך בבחירתך הן תשלמנה עימה ואולי אף מרביתן תלמדנה להעריכך יותר על האומץ שלך לפעול בהתאם לרצונותייך גם כשזה סותר את מוסכמותיהן המקובעות מאשר כניעתך להן (זאת בהנחה , כמובן , שלא מדובר בטיפוס ממנו הן מסתייגות בשל סיבה ממשית ומוצדקת מספיק). אני מודע לכך שאולי טמון החשש מפני התרחקותן וליגלוגן בשל שיתופן בעיניין , אולם דווקא רגעים כאלה יכולים להוות "מבחן אמת" לאופי הקשר בינך לבין כל אחת מאותן חברות ולאפשר לך לגלות באמת עד כמה הן פתוחות לקבלך כחברתן ללא סייגים שונים ומשונים ובהתאם לכך...עד כמה ראויות להיות חברותייך... בהצלחה וכל טוב! דניאל

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

קודם כל תודה על התגובה רואים שקלחת את זה ברצינות כמוני אמממ השאלה שהכי הסבה את תשומת ליבי היא "האם את מעוניינת לנסות להמשיך את הקשר ולבחון את התאמתכם או שמא כלו כל הקיצין ואכן מדובר , מבחינתך , בהיכרות שמיצתה את עצמה?" ונראה לי שבאמת זה מיצה את עצמו זה גורם לי להרגיש כמו איזה פרחה או משהו אבל אני מקווה שזה יעבור ואגס בסוף סיפרתי להן אני אכתוב על זה אחרי שאני אסיים לשתות את השוקו שלי
תודה דניאל

תמיר1991

New member
אני מסכים איתך,

אבל הערה קטנה - ההודעה הזו נראית כמו העבודות שלי לאוניברסיטה. אני אישית ממליץ לדבר בעברית פחות נמלצת ומאולצת בפורומים...
אל תיקח אישית, וזו רק המלצה
תמיר.

hopefulman

New member
אני חושש שאתקשה ליישם המלצה זו ../images/Emo13.gif

כיוון שסיגנון הכתיבה שלי אליו אני רגיל מהווה כנראה את אחת הסיבות שמזכות אותי בתואר "חנון"
. בכל זאת אפשר למצוא חצי נחמה , לא ממש קשורה - אני נעשה ספורטאי בעל כורחי.... כבר 4 אזעקות נשמעו פה בחיפה במלוא העוצמה אשר גורמות לי לשבור כל פעם מחדש שיאים בריצה למרחקים קצרים...
ואני חשבתי שכל קשר ביני לבין ספורט יהיה תמיד מיקרי בהחלט...
. מקווה להמשך שבוע שקט , איכשהו... דניאל

תמיר1991

New member
גם אני חנון, וגם השפה שלי גבוהה -

אבל "חנון" לא כותב, בד"כ, בשפה שלך אלא במשלב נמוך מעט יותר, כמו שלי - ונוח יותר לקרוא את זה... ככה
בכל אופן, שבוע שקט ויום טוב
תמיר.

hopefulman

New member
טוב :)

אני אחשוב על דבריך. אני מניח שה"אשם" לכך נעוץ , בין השאר , בצמד הפרקים המילוליים בבחינה הפסיכומטרית שאילצו אותי להסתובב עם כמה עשרות כרטיסיות עמוסות מילים עבריות נושנות אשר נהנות מכמה חודשי תהילה בהם צעירים רבים מגלים בהן עניין זמני... :) דניאל

אל תקשיב לו

תאמין לי שאין דבר שעושה את זה לבנות יותר מאשר הזמנה למשחק אישקוקה, בגזוזתרה שבסוף האכסדרה. רק זכור להקיש על דלתי כתשגיע לאסקופת הבית.

תמיר1991

New member
אני מכיר מספיק בנות,

ולרוב שפה כזו נתפסת כמתנשאת על פניהן ומרחיקה אותן. תמיר.

כאמור,

ההומור שלי גרוע ו/או אתה מתקשה להבין אותו. מכל מקום, יש מספר מצומצם למדי של בנות ששפה גבוהה נתפסת בעיניהן כביטוי לתחכום ושנינות. אני מסכים שהן מעטות, ואני בהחלט נאלץ להתאים את המשלב הלשוני שלי לקהל שלי. מה שלא יהיה, פורום חנונים הוא דווקא מקום הגיוני מאוד לפלוט החוצה את כל המליצות המתגלגלות על לשונך.

אממ.

בלי להישמע בוטה מדי, מה זה "קרו דברים"? כי יכול להיות שאת בת 15 וקרו דברים זה שהתנשקתם והתמזמזתם ויכול להיות שאת בת 17 או 18 וקרו דברים זה דברים קצת... יותר משמעותיים. ובכל מקרה, למה שהן יצחקו עלייך?

אוה

אבל להיות עם חנון זה יותר גרוע מאשר להיות אחד! ואני לא חושב שהחברות שלה יודעות שהיא גולשת כאן או שיש לה תחביבים מוזרים כמו לחשוב.

למעלה