בבקשה עזרההההההה

hopefulman

New member
דעתי על המשך ההתפתחויות

רפרפתי על ההודעות שנכתבו בשירשור ועל שיתוף חברותייך בעיניין. אני מבין כי הבחור עצמו לא מצא חן בעינייך וזה לגיטימי בעיני (כל עוד ה"תיוג" שלו כחנון בלבד לא הוביל לזאת...). גם הבחירה להחליט לסיים את הקשר לאחר ההרגשה הנ"ל הינה נכונה , כיוון שבאמת אין טעם להיוותר בקשר עם אדם בו את לא מעוניינת , אבל...... הצורה בה הצגת את רצונך זה בפני חברותייך (וגם תגובותיהן לכך) ובפורום אינה הולמת לטעמי ומביעה נימה של זילזול בו , ככל הנראה על לא עוול בכפו... זו אומנם הרגשה שיכולה להיות נעימה ומלכדת לדבר במסגרת קבוצתית בגנותו של אדם כלשהו ולפעמים אף רצויה - במקרה ואותו אדם ניסה להזיק לך או לקרובייך במכוון... אני מניח שאותו בחור לא ניסה להרע לך או להן ועל כן אולי היה ראוי יותר להציג את קטיעת הקשר באופן מעודן יותר וגם לדאוג להבהיר לו את כוונתך הזו מבלי להותיר לו לנחש זאת במקרה לבד. חשוב לזכור שמאחורי אותה תדמית של "חנון יבש" עומד אדם עם רצונות , רגשות , תקוות ובין השאר , קרוב לודאי , בעל רצון להיות מקובל ואהוד על ידי אנשים אחרים או לכל הפחות - לא להוות מושא ללעג. האנשים כאן בפורום הביעו בחלקם ביקורת וזעם על התנהגותיך ולא בכדי , תנסי להעמיד את עצמך בסיטואציה הפוכה בה את מתמודדת עם דחיה מצד בחור. אני משער שתצפי ממנו לפרדה טקטית ונאותה ולא תרצי להיכלל במסגרת "החוויות המבדחות" שלו עם קבוצת חבריו על היותך חנונית וכו'... יכול להיות שהעדפת כאן להכנע ללחץ החברות ולהעדיף להציג את סלידתך מאותו בחור באופן קומי , בהתאם לשביעות רצונן הסמויה , מאשר להתייחס לכך באופן רציני שאולי היה גורם להן ללעוג גם לך (ושלא בצדק מצידן...). אני שוב חוזר על המלצתי לך להעיז ולפעול גם בניגוד לציפיותיהן הנסתרות וישנו סיכוי טוב שהן , להפתעתך , דווקא כן תערכנה יותר ממה שנדמה. אנא , נסי לחשוב על הדברים שנאמרו לך בשירשור זה כיוון שטמונים בהם , לדעתי , גם מסרים חשובים מעבר לכעס ואי ההסכמה עימך. כולנו מידי פעם עלולים לשגות ולפעול בצורה לא הכי הוגנת , אך כבני אדם גם ניחנו ביכולת לסלוח על אשר קרה ולהמשיך הלאה. דניאל.

אתה כל כך צודק דניאל

אנשים פה דיברו והעירו כל מני הערות דווקא נחמד לדעת מה הם חושבים נכון איך שהצגתי אותי אני דיי זלזלתי בו אבל אחרי מה שקרה ואפ הוא גם היה מעוניין אני חושבת שהוא היה מתנהג אחרת החבר הקודם שלי שיחסית אליו היה ערס (למרות שהוא היה ראפר) היה מה זה רומנטי והוא - אנ לא יודעת אם זה בגלל בישנות או בגלל מהשהוא או איך שהוא מרגיש אבל הוא עדיין יבש אחרי מה שקרה אמנם הוא מנסה לתקשר אבל דיי יבש וזה פחות כיף אז לא נראה לי שיהיה המשך הייתי מגיבה פה לכל אחד אם היה לי זמן אבל אני חייבת לעוףףףף לנחם חברים על מישהו שנהג בלבנון
ועצוב עכשיו (אגב הבלוג שלו היה בשער בתפוז!!) זה לא שנכענתי לחברות או משהו כזה אלא הם ידעו מה הטעם שלי והם ידעו שבטוח זהקרה בטעות ודווקא טוב שהן הגיבו ככה אולי ככה העיניים שלי יותר נפקחו וזה יגרום שזה לא יחזור על עצמו בכל אופן אני חייבת ללכת
שבוע טוב

MajorWinters

New member
אני לא רוצה להגיד "את טועה"

ולא להגיד "את מדברת שטויות" כי בסופו של דבר אני לא את ואני לא יודע. אבל אני לא מאמין לך בשיט.

Some Might Say

New member
D:

שוקולד מריר שולט (שמ"ש): נראה לי כמו מקרה מובהק של חנונופיליה, תיפטרי מהחברות הקנאיות שמנסות לדכא את הסטיות שלך, הן פשוט מפחדות שתגנבי להן את כל החנונים. כלומר, או שתלכי לאיזו סדנה ותיפטרי מהסטיות שלך ותשארי עם החברות; זה עדיף, ככה לא ייסטלבטו עלייך. חנונים: אין מה להיעלב, בעיקר בהיותכם חנונים ורגילים שפק"צות (סליחה, סליחה. חנוניות) יורדות עליכם. אתם יודעים מאיפה זה מגיע ואין מה לקחת ללב. פריקים: אין מה להיעלב, בעיקר בהיותכם פריקים ורגילים שחנונים חושבים שהם יותר טובים מכם. אתם יודעים מאיפה זה מגיע ואין מה לקחת ללב.

כן...

"הן פשוט מפחדות שתגנבי להן את כל החנונים."... אני בהחלט חושב שזו הבעיה... חובבות זאת דרך חיים! (נפילת המלאכים), זאת לא סטיה... אני חושב
רגע, קראת לשמ"ש פאקצה? או לפחות לחברות שלה... נשכח מזה... וכן, אין מה לקחת ללב, רק לריאות

תקשיבי,

חנונים זה הדבר. הם חכמים, שנונים, בד"כ באים ממשפחות מבוססות (ואם לא, הם יהיו מבוססים בעתיד) ובד"כ הם מאוד חרמנים, מה שמבטיח ביצועים טובים. כמובן, אם מדובר בחנון מהסוג הנכה חברתית, עם משקפיים (ראוי לציין שגם עבדכם הנאמן מרכיב משקפיים, אם כי אני מתכנן לעשות עדשות מחר), אקנה, בעיית עודף משקל/תת משקל, זוג אחד של מכנסי טרנינג וטחורים מרוב ישיבה מול המחשב ותכנות - אז אפשר להבין מדוע הוא לא בהכרח אטרקטיבי, לפחות עבור בנות שבאופן טבעי הן פחות חנוניות. את משתמשת במושגים שהיו נכונים אולי לפני עשר או עשרים שנים. בינתיים חלה התפתחות אבולוציונית שארעה כתוצאה מעירוב שני ענפים - החנון והמצליח. זאת, היות וכיום רוב ה"מצליחים" הם מהנדסים ומתכנתים בכל מיני מחלקות מו"פ בחברות היי-טק, מה שהופך אותם להרבה יותר אטרקטיביים. לכן, כיום כל מי שטמון בו הפוטנציאל להיות חנון קופץ על הרכבת, ולא מתעלם ומתכחש לנטיות החנוניות שלו. תופעה זו, לה קוראים בעגה המדעית "החנון-בום", צירפה למעשה למעגל החנונים מספר רב מאוד של פרטים, בעיקר בנים, שלפני עשר או עשרים שנים היו נחשבים לנורמלים לחלוטין, בינהם גם בחורים נאים, ספורטיביים ואפילו כובשי לבבות. אחת השאלות היותר מעניינות בהקשר הזה הוא עתיד החנוניות. בפאנל שנערך תחת הכותרת "תנועת החנוניזם - לאן?" בו השתתפתי לאחרונה הועלתה הסברה שבעתיד נהיה עדים לתהליך המכונה באקדמיה "ערסיזציה". למה הדבר הדומה? לאימוץ אופנות שנחשבו לסטייליסטיות וצפון תל-אביביות על ידי הערסים, באיחור של כמה שנים (בעיקר בכל מה שקשור למטרו-סקסואליזם וטיפוח עצמי מוגזם), זאת לצד חזרה אל המקורות הפשוטים מצד הברנז'ה (הדרך הטובה ביותר להכנס למועדונים בכפר ויתקין, למשל, היא לנעול סנדלים וללבוש מכנסיים קצרים). בעקבות העלייה בקרנו של החנון, סביר להניח שתוך עשור או שניים דמות החנון תהיה לסמל סקס, מה שכמובן יעורר בשלב הראשון תסכול בקרב אוכלוסיית הלא-חנונים. תגובתם תהיה כמובן חנוניזציה, מה שיביא לכל מיני תופעות משונות כמו ערסים שמשחקים RDND כדי למשוך את תשומת ליבן של הכוסיות (שגם כן, כמובן, ירכיבו משקפיים ויחליפו את הליפסטיק בסילבוס של האו"פ).

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

"אחת השאלות היותר מעניינות בהקשר הזה הוא עתיד החנוניות. בפאנל שנערך תחת הכותרת "תנועת החנוניזם - לאן?" בו השתתפתי לאחרונה הועלתה הסברה שבעתיד נהיה עדים לתהליך המכונה באקדמיה "ערסיזציה". למה הדבר הדומה? לאימוץ אופנות שנחשבו לסטייליסטיות וצפון תל-אביביות על ידי הערסים, באיחור של כמה שנים (בעיקר בכל מה שקשור למטרו-סקסואליזם וטיפוח עצמי מוגזם), זאת לצד חזרה אל המקורות הפשוטים מצד הברנז'ה (הדרך הטובה ביותר להכנס למועדונים בכפר ויתקין, למשל, היא לנעול סנדלים וללבוש מכנסיים קצרים). בעקבות העלייה בקרנו של החנון, סביר להניח שתוך עשור או שניים דמות החנון תהיה לסמל סקס, מה שכמובן יעורר בשלב הראשון תסכול בקרב אוכלוסיית הלא-חנונים. תגובתם תהיה כמובן חנוניזציה, מה שיביא לכל מיני תופעות משונות כמו ערסים שמשחקים RDND כדי למשוך את תשומת ליבן של הכוסיות (שגם כן, כמובן, ירכיבו משקפיים ויחליפו את הליפסטיק בסילבוס של האו"פ)." איפה אתה חושב שאתה חי? תמיר.

למעלה