בבקשה עזרההההההה

דניאל די סיכם את העניין בצורה טובה.

השאלה איך הקשר מלבד החלק שהיה בחדר... תסתכלי עליו קודם כבן אדם ורק אחר כך לשיוכו החברתי... העיקר האם הוא גרם לך לאושר?

לא הוא לא

כשאני איתו (כלומר בסביבת חנון) אני מרגישה יותר חנונית
אי אפשר להסתכל עליו בלי לשייך אותו אני רק רואה אותו אני אומרת "וואי איזה חנוןןןןןןןןן" טוב זהו יותר אני לא מתקרבת אליו

סיפרתי סיפרתי - חחח כנסו

אז ככה הגעתי לחברה שלי, וחיכינו לחברה הנוספת שתגיע נראה לי שהיא שמה לב שמשהו לא ממש בסדר אבל הסתרתי את זה
ואז החברה השלישית הגיעה ישר איך שהיא נכסה אמרתי להן "שמעו יש לי משהו לספר לכן אבל תבטיחו לי שאתן לא צוחקות עליי" ואז הן לא הבינו על מה מדובר הן שאלו למי זה קשור ... זרקו שמות ... אני אומרת לכם כל שם שהן זורקות ואני עונה להם "לא.... זה יותר גרוע" ואז כבר לא יכלתי סיפרתי את זה היה שקט ואז זה הגיע "מהההההההההההההההההה??????????? את צוחקת עלינו נכון?" "איכסססססססססס איך יכלת??????" "הוא כזה חננהההההההה יווווווווווווו איך זה קרה ? מי יזם? אל תגידי שזו את נכון?" (טוב לא אני יזמתי אז סבבה) "יו אני בשוק ממךךךך" ****** כן היו צחקוקים באמצע זה לא היה בנימה של כעס או משהו***** ואז ממש כולנו צחקנו טוב אולי בגלל שאני (נראה לי מרוב מבוכה) התפקעתי מצחוק "אבל מה אתן צוחקות זה לא מצחיק זה עצובבבבבב" - חברה אחת "הגעת לשפל המדרגהההההה" - חברה שניה ושוב צחקנו עוד ועודדדדדדדדד ואז - יווווווו איכסססססססס איך יכלתתתתת עם כזה חנוןןןןןןןןןןןןן? ביקשתי מהן לא להזכיר לי את זה יותר בחיים אני מקווה שלא ייקרה לי שוב דבר כזה אחרי שהתאפסנו הגענו למסקנה שאם אני אמשיך להתנהג רגיל ולא אתן למצב הזה להגיע שוב הוא יבין שזה היה חד פעמי אוףףףףף אני רוצה לשכוח

../images/Emo31.gif

זה כמו לבוא לחבורה של צמחונים ולהציע להם בשר. או לחבורה של דתיים ולהציע להם חזיר... מה בדיוק רצית מאיתנו? התגובה שלך לחברות די מעליבה את הקבוצה החנונית...

אז להיות עימך זה גרוע?...

להיות עימך זה שפל המדרגה? זה איכססססססססס? פעם חנון היה חלק גרוע של החברה. למשל בסדרת שנות ה 80 בשם "הצלצול הגואל" או ב "נישואים פלוס" או אפילו "קרטה קיד" אבל לאחר בועת ההיי טק בשנות ה 2000, החנונים השתנו, הייתי אומר לטובה. באופן כללי יותר עשירים, מתלבשים יותר טוב ועוד כל מני דברים זוטריים... אבל הם תמיד היו נחמדים, אדיבים, שקטים וכו'. עם כאלה חברות, לא צריך אויבים...

כסף ובגדים

זה מה שעושה לך את זה
ומה עם בטחון עצמי ? ודברים כאלו שזה מה שעושה חנון להרבה יותר מחנון .... אגב אני לא חושבת שהשאיפה של חנון היא להיות עם חנון

בקשר לאחרון

היה על זה בזמנו דיון. יש כאלו שיעדיפו בן זוג חנון, יש כאלה שיעדיפו "נורמלי" בנתיים רוב הבנות שיצאתי עימן לא היו חנוניות. החדשה כן ואני מרגיש יותר בנוח עם זה ^_^ ביטחון עצמי זה משהו נרכש, עניין של הרגל. לפרט כאן מה שאמרת לי בפרטי?... בפעמים הבאות, אם יהיו... זה יהיה יותר חלק... ובעניין כסף ובגדים, זה ההבדל בין החנון היום לחנון של פעם. אל תשכחי את התכונות שתמיד נשארות. במקום לאחר השעשוע שהוא יפקד עליך להכין נרגילה... החנון יתנהג אחרת.

אז אולי עם חנון תרגיש יותר בנוח

אבל נראה לי שיהיה פחות מעניין (מנסיון). אולי בגלל שאתה בן אז נוח לך עם חנונית כשאני הייתי עם חנונים היה משעמם עם לא חנונים היה מעניין ונחמד (חוץ מהקטע של הנרגילה) קח בחשבון שלרוב בנות פחות אוהבות ליזום מאשר בנים כדי לא להיראות פרחות/זולות/קלות להשגה... אז במקרה הזה הייתי מעדיפה לא חנון וייצא פעם אחת של מעידה

המעידה היחידה שאני רואה זה...

הפרסום של הקטע כאן. לבוא ולקרוא לחנונים איכס? תהני עם הברברים שלך... לא שאני מבין למה.

אז כנראה שלא הבנת כלום

וכבר אמרתי לך באייסי למה לחזור ולשאול גם כאן
הגעתי הבייתה - חשבתי הייתי בשוק מעצמי ואז הגיעה השאלה איך אני מספרת את זה אם אני חנונית ואני מרגישה חלק מהפורום הזה אז למה לא לשתף אתכם בבעיה ההזאת ? הרי למה הפורום הזה קיים ?

כמובן לא בשביל להעליב את חבריו...

בעיה פקאצית למהדרי?!?!?! כי הרי זה מה שקרה. "במקרה" היית אצל הבחור בחדר ובמקרה החולצה שלך ירדה... ועכשיו, איך להסביר לחברות המקובלות שלך... בהחלט בעיה סבוכה... "OMG עשיתי את זה עם חנון!"

MajorWinters

New member
אין לך זכות...

את פותחת שרשור. את מבקשת ביקורות ואז כשמעיזים להטיח את הביקורת בפנים שלך את נסוגה? אין לך זכות. קבלי ביקורת כמו שצריך ותתמודדי איתה.

ailag

New member
אבל את לא חנונית

את מנסה אמנם להגיד שאת חנונית, אבל אין בשרשור הזה מילה שאמרת שהיא לא פקצית.

למה להגדיר לפי סגנון דיבור?

או לפי לבוש? שהיא תגדיר את עצמה איך שנוח לה. אם היא רוצה להיות חנונית, סבבה. אבל, כמובן, שתנסה לא להעליב את שאר החנונים.

למעלה